X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Victor1103
Ez a Keresztes Ildikó.... A The Walking Dead címû sorozatba elmehetne statisztának és még be se kéne maszkírozni

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Kongy
Azért Király L. Norbi téll tudott valamit, amit ezek nem 😄 Most találtam

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Baricz sztem sokáig juthat, most volt egy rossz választás, amúgy nem rossz a srác, Ildikó szvsz rossz mentora neki😊 egyébként õt ugyanúgy nyalják a mentorok, mint az Ikreket, vagy LIL C-t...

csapatok kiesését adom, a Non Stop is láttad meddig jutott tavaly...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kongy
Enikõ hozta a színvonalát sztem. Azért LilC-nél 2x jobb volt, mert õ legalább a refrént el tudta énekelni...

Következõ héten sztem vagy LilC vagy Baricz megy, aztán szépen kiesnek a csapatok is. Ebben biztos vagyok.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

<#eljen> Muri Enikõ szvsz nem volt annyira szar...totálisan így éreztem én is a többit😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nekem a tegnapi nap során ez volt a sorrendem:

1. Kocsis Tibor
2. Tarány Tamás

(hosszú szünet)

3. Bagosi Alexa
4. Rocktenors
5. Demes Tamás
6. Kováts Vera
7. LilC
8. Apollo23
9. Muri Enikõ

(megint hosszú szünet)

10. Baricz Gergõ
11. Ikrek

Kongy
Geszti fejét figyeld majd, nagyon durva fejeket vág mikor rájuk néz 😄

az a gáz, hogy LIL C unalmas, míg Norbi hihetetlen jelenség volt a színpadon összességébe véve...

Egyszer valaki bevihetne a stúdióba egy pedobear-plakátot és feltartani 😄

Én azt tudom hogy ez nem a tökéeltes hangról szól hanem az egész "X"-rõl, nekem nem kell mondani, Baricz a kedvencem a válogató óta... és nem bánok semmit 😄
Csak lil c valahogy nem tud megfogni a tripla szaltóival sem, meg úgy semmivel sem.
Ildinek ajánlok egy idegnyugtatót receptre.

Garbage day?!

toxikus
Keresztes feje azért az utolsó 10-15 percben priceless volt.

Egyébként szerintem azért nem merte a nézõkre bízni mert mi van ha Lol C mond és a nézõk Tamást küldik haza.Hogy dolgozik Lol C-vel ezután?Saját magát mentette ezzel.Elsõnek kelet volna megkérdezni és akkor lett volna nyakig a trutyiba bár így is ott volt de a jövõre nézve izgalmasabb lehetett volna.

Jövõ héten Ikrek vs Lol C és mehet is haza mert az ikreket megmentik az ikrek. 😊

Az meg hogy Feró és Malek mért úgy szavazott azért lehet mert õnekik nézni kell hogy ki ellen van nagyobb esélyük az ö mentoraiknak.Gezti meg csak ki akarta b....i a Keresztesel.

Kongy
am kajak a pedók szavaznak csak az ikrekre xd

de amúgy az X Faktor az nem csak a zenérõl szól, mert Király L Norbi mennyire tudott énekelni? Az X Faktor fogalma nem csak a hangra vonatkozik.

Azért ez nagyon aranyos, hogy minden mentor kihangsúlyozza lil c-nél, mennyire kurvára nincsen hangja, de azért továbbnyomják...
Ez a Tomi gyerek nem volt annyira rossz, egy mopsz-ikrek mellett kifejezetten üdítõ a hangja. Felhozta itt valaki Vastag Tomit, na õ tényleg mérföldekkel szarabb hanggal rendelkezett és meddig elvánszorgott a bamba fejével tavaly..
Az ikrek menjenek már haza, vagy ckm fotózásra, hogy a rajongóik örüljenek <#idiota>

Garbage day?!

Kongy
De õ azért szimpatikusabb volt, nekem legalábbis 😛
Akit az elején utáltam az pont a Csaba volt, mert a bemutatkozása hát pfff xd de aztán megkedveltem, mert bár voltak hamis elõadásai összességében jobban bírtam mint Nikolast.

Vastag ugyanannyira unalmasan indult, mint a Demes gyerek😊 ez van

Kongy
Nemár! Azért a Vastag Tamás is jó volt annyira h 5. legyen. De akkor ennyi erõvel Enikõ is jobban énekel Vastag Csabánál...

5995 Azt adom <#eljen>

A Magyar ember nem úgy születik, hogy tud angolul<#banplz><#nezze>

mondjuk volt benne valami, hogy még a személyisége nem jött át valahogy, ennek ellenére hangja tényleg megvolt és egyedi szín volt. kicist maradhatott volna még, fõleg h sokkal jobb, mint a tavalyi 5. helyezett Vastag Tamás

Kongy
Betudom annak h világéletedben németes voltál! <#idiota>

tudom😄 néha nyers

Kongy
Hát sokaknak nem volt szimpatikus ennek ellenére. Azt adom, hogy jó hangja van, de mondtam már h egyszerûen hányok magától az embertõl, és sztem mások is hasonlóan voltak vele... Na mondjuk Lil C se jobb.

Amúgy az Ikreket meg LilCt kidobnám már most a francba

Zeraa
dögöljenek meg a pénzükkel együtt

wesker24
mert ez sosem a tehetségrõl szólt hanem a pénzrõl !
Zeraa
Tamás hangja olyan h mindig lúdbõrös vtam tõle,szívét lelkét beleadta...miért kell elküldeni haza egy ilyen tehetséget?

RatBaG
szar volt. kocsis tibit nézd meg neten, annyi elég is.

Per Aspera Ad Inferi.

Kongy
Paraszt vagy 😛 Az Mars, és gecijó

Ezt énekelte a Lil C

Klon
jo volt a mai X ?
Taranyi T szama utan a UPC beadta az unalmast, es most javitottak meg 😞
semmit se lattam 😞(

Fuck UPC!!!

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

nem jól írtad le..😄😄
am nagyon felkapott most...

ja kiejtenek egy jellegzetes hangot:S azt ez a srác 19 évesen sokkal jobb, mint a Vastag köcsög Tamás

ki a franc az a Bruno Marsch pl? annyira nem hallottam róla h még a nevét se biztos, hogy jól írtam le <#idiota><#taps>

sose nézek x-faktort, de most néztem egy kicsit a maiból, és hát az a csaj aki azt a jump-os számot énekelte, hát az tudott vmit és mégis eléggé lehúzták :S
Zeraa
egy kedvencem volt azt is kivágták az utcára szóval szarok bele az egészbe és még akkor finom voltam

több lehetõség? jelentkezett volna egy táncos mûsorba, Jacksonon kívül nem megy neki más, de még azokat a mai modern fos popszámokat se bírja normálisan elénekelni...

wesker24
Demes akármilyen rossz is volt én ott juttatam volna tovább az meg mi hogy Lil C 2x-szer énekli el ugyanazt a számot !
LilC elég darabosan énekel, és azt hiszi, hogy ha felveszi a Jakson stílust akkor õ a befutó. Hát nem.

ez meg a másik, ebbõl látszik h pénzrõl szól az egész, de amint látható a közönség se vevõ erre a Jackson imitátorra...

Kongy
Éppez! Ha már ilyet mond akkor bízza a közönségre!! Hülye k.rva.

Ja simán kiejtette, mert a LilC-ben több lehetõséget látott és félt, hogy a közönség kiejti.

nem tud mást énekelni, mint a Jacksont a Demesnek legalább van egy jellegzetes hangja ráadásul õ volt a másik olyan, aki amatõr szinten volt és ilyen hanggal rendelkezett

Zeraa
most káromkodjak?

egyszóval egyik szavával ütötte a másikat!

lil c-nek meg miért engedték ,hogy énekelje ugyanazt a dalt amit már egyszer elõadott?
Magyar számot ez a farok nem is fog énekelni?
kill3r21
ez azért kemény volt...
wesker24
Inkább hozta volna ki döntetlenre aztána közönség dönt ! És kész !
jövõ héten kiesik nyugi..😄
csak kerüljön össze egy erõsebbel

de bazdmeg beszél róla ,hogy lemondani a gyerekérõl ill. ki az aki letudna mondani!
egyszerû lett volna a képlet mert ha lil c-t mondja akkor nem mond le egyikrõl se hiszen a közönség dönt! mivel tamást mondta így valóban az van ,hogy le mondott az egyik "gyerekérõl"! szánalmas álszent ribanc ez b+

legalább vagy ne beszélt volna a gyerekes történetrõl vagy hozta volna X -re az állást

Kongy
Mondjuk Lil C nem idegesített annyira, mint a Tamás, de nem volt túl jó. :S Mondjuk a párbajdal az elég jóra sikerült, de egy táncos mûsorban inkább eltom képzelni 😛

wesker24
Ugyanezt mondom nem értem mit nyomják ezt a Lil C-t !
Én szívesen ültem volna Keresztesi helyén.

áá faszomat nyomják a Lil C-t

Balazs15
gratulalak bent maradt a pop orrhangu majom xd xd cslas ez amusor hanyinger...xd

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

matyi0323
Tényleg szar volt, szóval nincs nagy sajnálat.

( igaz szerintem ma egyik se volt nagy eresztés.. )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."