X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem az inkább ilyen közös dalnak lenne jó, twisted szerintem sose lesz😄
ACDC a menõ
egyik csaj, meg igazán elnyomhatná a Joan Jett-es, I love rock and rollt, hamár ez lesz a téma😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
persze persze,biztos fasza produkció lenne,ha azt énekelné,és akkor még mehetne tovább. most hétvégén ezt a bruno marsot annyira elbaszta...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Shiwo
vagy a thriller-t

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Magyar gyártmány tudtommal. A külföldiek szerintem le se szarják a mi x-faktorunkat, elég nekik az amerikai meg az angol változat.

Garbage day?!

állítólag az Ikrek alighogy bekerültek a köztudatba, fényûzõ "csillogásba" máris egy híres, vagány pasi kell nekik. gyorsan beszippantotta õket a média

Totti5
Ha jól csinálja akkor tegye. Jacko jól áll neki mozgásban és hangilag is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Miért röhögne bárki is?

bakkerman
mint ahogy floppsy is írta,10 centis magassarkú,push-upos csöcspáncél,miniszoknya,és a nézõk le is szarják mint énekelnek,és továbbjutnak. Lil C 1000000% hogy Jackot fog énekelni,szerintem a smooth criminalt,táncolni is fog,és most továbbmegy simán.

bakkerman
ezt külföldön csinálták,vagy magyar kreálta??? mert ha elõbbi,akkor megint rajtunk röhög fél európa

Garbage day?!

Jim Morrison
a legidegesítõbb az az egészben, hogy még a híradó is lehozta...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nightwish, Poets of the fall, For my pain, ezekre mondjuk kíváncsi lennék de gyanítom senki nem fog közülük választani<#shakehead>

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Remélem nem cseszik szét a mûsort megint fos dalokkal. Mit nem adnék érte ha a Rocktenors végre kapna egy Iron Maident 😄

Garbage day?!

MrSpock
Ejj akkor hétvégén rockzenék lesznek?! Erre meghívhatnának dalválasztási szaktanácsadónak.😄 Lenne pár alapzene amit kitudnék osztani,fõleg ugye a vokálisabb zenékbõl. AC/DC-t,Metallicat, azt kerülném biztos. Mivel azt mindig hallunk,és énekileg nem egy nehéz nóták.
Tényleg ki milyen számokat választani,mondjuk írjatok párat.?! 😊
Vessük össze ki mit tartanak elég élvezhetõnek,és nehéznek,megoldhatónak.
A listám mondjuk:
Queensryce: Silent lucidity
Skid Row: 18 and life
Poison: Every Rose Has Its Thorn
Slaughter : Spend my life
Warrant : Heaven
Mötley Crüe: Don't Go Away Mad (Just Go Away)
Lita Ford : Lisa (csajoknak pl)
Phantom Blue : My misery (szintén csajnak)
Whitesnake - Here I Go Again
Bon Jovi : Blaze of glory

Ugye a fent említettek lassabb,balladisztikusabb számok.
Jöhetne azért keményebb vonulat is. Azt vettem itt figyelembe,hoyg azért jól énekelhetõk legyenek! 😊
Persze sorolhatnék töb tucatot még,de majd remélem itt páran még megteszik 😊

Go Jeff Go!!!!

Minimum 4 kör bennevolt Gyurcsikban. Malek szúrta el. Kocsis Tibi is szar volt az elsõ körben a dalválasztás miatt, nem lepõdtem volna meg ha az utolsó kettõben végez. Tavaly azért a Nonstop meg a Summer Sisters nem volt annyira gáz. Mindkettõben bennevolt legalább 2-3 forduló.

Malekot csak azért értékelik az emberek, mert nem olyan idegesítõ, mint a másik három. De ha a szakmai munkát veszem, egyértelmûen Feró végzi legjobban a dolgát. Lehet, hogy zsûritagnak egy nulla, de mentornak nagyon jó.

Szerintem az ikrekben semmi reklám nincs. Kutyának nem hiányoznának. LilC szerintem jó, elõször nem bírtam, de mostanra elkezdtem értékelni. Azt a szintet simán hozza, amit Kállay-Saunders András hozott tavaly. Fura módon az kevesebb támadást kapott.

jaj micsoda kamu volt ez a drámázás...Ildikónak adnék a szívlapáttal😄

Jim Morrison
szerintem meg rendes volt a Geszti (kivételesen), mert megadta a lehetõséget Keresztesnek, hogy kiegyenlítsen és a nézõk döntsék el. Keresztes meg amit lekavart hihetetlen volt... Ráadásul a csapból is ez a drááma folyik. Volt valami mondata, hogy milyen nehéz egy anyukának a gyerekei közül dönteni. Úristen azt hittem hülyét kapok. Ekkora marhaságot... színésznõnek mondjuk jó lenne nagyon.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Gyurcsik Tibi nem volt egy szinten a másik két énekesével, és várható volt hogy hamar kiesik (a dalválasztás rá is segített erre, tény). A tavalyi csapatok egytõl egyik gyengék voltak, szarból meg nem lehet építkezni szerintem.

Garbage day?!

Geszti, Keresztes is hibát hibára halmoz a Miki pl Kocsissal és Taránnyal nagyon jól bánik, Gyurcsik se volt rossz igazából, dehát õ egy totálisan autodidakta versenyzõ volt, mint a Demes Tomi is, elég érdekes, h pont õk az 1. kiesõk pedig mindkettõen jó kis hangja volt...ezekszerint õk nem olyan reklámarcok, mint a feka Lil C, vagy a kuriózum Ikrek:S:S hányok az üzleti érdekektõl ilyenkor pedig tisztában vagyok vele mi mért történik:S

Ahhoz képest, hogy Miki érti a dolgát, feltûnõen gyorsan veszíti el a versenyzõit. Idén se jobbak a csapatok, de biztos vagyok benne, hogy tovább jutnak el, mint egy szaros 8. hely. Meg az az Amy Winehouse, amit a múltkori szerencsétlennek adott. Micsoda szakértelem.

Már épp kezdtem leírni ezt a mezõnyt, de jó, hogy emlékeztetsz a tavalyira. Ahányszor erre a bohócra, vagy a két vastagnyálra gondolok, kiver a víz.

Az jó lenne mert akkor repülnek szombaton mopszék is 😄

Garbage day?!

ugyanaz lesz, mint a Summer sistersnél😄

Rájuk adnak egy-egy mini bõrszoknyát és továbbjutnak. Lil c miatt viszont "aggódom" <#ravasz1>

Amúgy szerintem az egyetlen mentor aki érti a dolgát, az Miki. És az is tetszik, hogy nem hõbörög folyamatosan, ha a mentoráltjait kritizálják.
Feró és Ildi "há nemá hogy mi, há mirõl beszész, hánehogymá!" monológjai nem sok értékes gondolatot tesznek hozzá az értékeléshez... Geszti meg hajlamos direkt gecizni másokkal, ha az övéi szarok.

Garbage day?!

Tyûû alig várom az ikrek milyen fantasztikus rockslágert fognak nyomni! Umm....talán..talán most végre kiesnek.
kb vagy black or white😄
Norbié jó volt😄

😄

amúgy a Tarány a múltkor a Bono számot jól tolta az volt kicsit rockos benne bízom😊 remélem majd a Rocktenors is odateszi magát, hisz az õ mûfajok jön majd😊

Gondolom egy Death klasszikus sem kap majd helyet, de hát ez egy kereskedelmi tévé, ezeknek minden rock amiben gitár is van, vagy ha nincs, akkor bõrszoknyában van az énekes(nõ) és összevonja a szemöldökét, szúrósan.

Jackótól majd leadják a Dirty Diannát, hogy Kicsi Cének is legyen mi.
(abban van 2 helyen torzított gitár=rock)

Nem is kell. Ettõl változatos a világ. 😊

Shiwo
az elsõbe is volt ilyen rockos, csak "rockhimnuszok" néven... Hát vissza lehet nézni, hogy hány olyan dal volt, ami igazán jól sikerült rock számnak hangzott...hát nem sok...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

bakkerman
ezen a héten rocklslágerek lesznek???? na akkor kurvanagy hiba volt Demest kiejteni,neki van hangja a rockhoz,de Lil C-nek nincsen,nagyon csúnyán fog kiesni,én csípem a srácot,nagyon messze van a rock-tól,kifog esni szombaton

rock slágerek... tudod mi lesz hooligans meg no thanx egy kis antiszarral fûszerezve😄D
BaliBoy
Szinte semmivel sem értek egyet. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Totti5
"Kocsis Tibor: Az oké, hogy nagyjából képes eltalálni ennek a dalnak a hangjait. Csak Mercury karcossága nincs meg benne. Kicsit olyan volt, mintha egy musical énekes próbálkozna. Jól, de azért... Énektechnikailag a legjobb ma. Picit elhibázott dalválasztás."

Naggyából? WTF? szinte tökéletes volt. Ez nem utánzó verseny amúgy.

ne mond már, hogy jó döntés volt, ezt már egyszer elénekelte a Lil C mást nem tud Jacksonon kívül neki kellett volna távoznia...párbajon Demes nagyon jó volt pedig ezzel sem értek egyet, Cserháti dala is korrekt volt és semmiképpen nem érdemelt kiesést...

Ja, ezt most megint végigtekertem. Sírással együtt 1 óra a lényegi mûsor benne.

Muri Enikõ: Nem rossz. Ez sem rázott meg, ahogy eddig egyik elõadása sem, de korrekten hozta. Szív tényleg nem volt benne, csak bájmosoly.
7 pont

Apollo 23: Jaj. 90-es évek elején láttam utoljára ilyen mozgáskultúrát fiúcsapatoktól. Ezt 2011-ben benyalja még egy 13 év fölötti? A közepes rap betét volt a csúcspont, a többi erõsen felejtõ.
3 pont (de -1 a mozgás miatt)

Tarány: Szegénynek állandóan a súlyával vannak elfoglalva. Jó énekes, de Malek visszaadhatja a diplomáját - totál mellényúlt ezzel az átdolgozással. Gagyi lett. Ugyanaz mint múlt héten, még egy pici fûszer hiányzik innen. Amikor igazán megnyomja, akkor jó.
8 pont

Lil C: Verzék korrektek voltak, a refréneknél nekem fájt. Visszafogta a mozgást, pedig õ (csak) abban erõs.
5 pont

Rocktenors: Kurjongatás ez sajnos, semmilyen bombasztikus érzelem nem jön le ebbõl. Pedig valami olyasmit akartak, gondolom.
3 pont

Kováts Vera: Az apró énektechnikai bakik ellenére ezt hittem el legjobban. Ez valami elõadás féle volt, nem csak karaoke.
8 és fél pont

Baricz: Színpadi elõadás oké volt. Ehhez a számhoz csiszoltabb tudás kell mint neki van. Jellemzõen ott volt a legjobb, ahol kiesett a dal megkívánta szívdöglesztõ szerepbõl és zsigeri volt. Neki ez áll jól. Szar a dalválasztás. Soha többet ilyen dalt.
5 pont

Alexa: Közdött ezzel a dallal. Feró is mellényúlt. Az elején elhittem a dögös dívát, aztán mintha kiesett volna a szerepbõl és csak az enyhe görcs maradt.
6 pont

Demes Tamás: Dal jó volt a mély hangjához, és a stílus is, de sok volt a bizonytalanság. Hiába gesztikulál, és csukja be a szemét a dal nem nyílt ki. Erõltettenek éreztem, picit modorosnak. Ettõl függetlenül erõs közepes.
6 pont

Ikrek: Itt is kiütköztek az erõlködés jegyei, de jobban hozták, mint a múlt hetit. A végére elfáradtam. Együtt többnyire elveszik a varázs, ha igazán ki kell engedni.
5 pont

Kocsis Tibor: Az oké, hogy nagyjából képes eltalálni ennek a dalnak a hangjait. Csak Mercury karcossága nincs meg benne. Kicsit olyan volt, mintha egy musical énekes próbálkozna. Jól, de azért... Énektechnikailag a legjobb ma. Picit elhibázott dalválasztás.
8 pont

Közös dal: Playback õrület.
10 pont a hangstúdiónak és az ügyes kis szoftvereinek.

Párbaj:

Demes: Kialakulatlan ez a srác. Ugyanaz, mint az elõbb. Csak mutatja mennyire elmerül a dalban, de nem érezni ezt kifelé. Pár év gyakorlás és oké lesz ez. Görcs volt.

Lil C: Ezt a stílust el tudja adni. Legjobb amit tõle hallottam. Ez alapján õt vinném tovább, bár Demes szimpatikusabb emberileg.

Ildikó asztal alá bõgi magát.
Ma megszolgálta a gázsit.

Lil C megy. Nem tetszik, de jó döntés volt.

Úgy siratja a társaság fele mintha meghalt volna. Holott csak egy újabb félresöpört kavics a karrierjük útjából.

Jövõ héten rock slágerek. Elõre röhögök.

tegnap egész jó volt a Rocktenors, úgy a 4. legjobbak, mert hangilag megoldották pedig nem az õ stílusuk volt. Geszti nem jó ómen nekik

jah😄

amúgy az apollo 23 az valami nagyon gáz😄DDDD szerencsétlen srácok

rock tenors pfff, lehet volt bennük valami az elején, de amint megkapták Gesztit hát onnantól felejtõs
minek erõltetik a balladákat, amikor nyivákoló szar a hangjuk hozzá... amikor mondták a bevezetõben, hogy nem voltak elég rockosak már vártam, hogy vmi zúzós szám lesz...<#idiota>
látom te is átvetted a SWS-ot😄😄

azért Alexa se rossz...

ritka fos az idei magyar xfactor

egyedül Tarány és SWS akikben van valami, többi úgy hulladék ahogy van😄
hungary27
hungary27
Jaja, de azért jó hogy összerakták õket szerintem.
forgatókönyv
hungary27
Amúgy Nézi valaki az Amerikai X-Factort?
Ott is ugyan ugy raktak össze egy csapatot mint az Aopllo 23-mat. Egyenként elküldték õket, de amikor mentek már haza hívták a nevüket...
jugen
Ildike kicsit túljátszotta a szerepét XD

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

bakkerman
lil c(párbajozott is),demes(õ ki is esett végül),baricz,ikrek tegnap kurvaszarok voltak,most kiderült,hogy mégse a tinipicsák kedvence a Lil C,mert a tinipicsák inkább az apollokra szavaznak,így már nem marad cash lil c-re,így szerintem jövõhéten õ távozik,aztán meg végre kibaszhatnák az ikreket is,persze jó seggük van,meg légzsákok terén is ottvannak a toppon,de IDEGESÍT a hangjuk.