X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ACDC a menõ
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Garbage day?!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Garbage day?!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Garbage day?!
Tényleg ki milyen számokat választani,mondjuk írjatok párat.?! 😊
Vessük össze ki mit tartanak elég élvezhetõnek,és nehéznek,megoldhatónak.
A listám mondjuk:
Queensryce: Silent lucidity
Skid Row: 18 and life
Poison: Every Rose Has Its Thorn
Slaughter : Spend my life
Warrant : Heaven
Mötley Crüe: Don't Go Away Mad (Just Go Away)
Lita Ford : Lisa (csajoknak pl)
Phantom Blue : My misery (szintén csajnak)
Whitesnake - Here I Go Again
Bon Jovi : Blaze of glory
Ugye a fent említettek lassabb,balladisztikusabb számok.
Jöhetne azért keményebb vonulat is. Azt vettem itt figyelembe,hoyg azért jól énekelhetõk legyenek! 😊
Persze sorolhatnék töb tucatot még,de majd remélem itt páran még megteszik 😊
Go Jeff Go!!!!
Malekot csak azért értékelik az emberek, mert nem olyan idegesítõ, mint a másik három. De ha a szakmai munkát veszem, egyértelmûen Feró végzi legjobban a dolgát. Lehet, hogy zsûritagnak egy nulla, de mentornak nagyon jó.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Garbage day?!
Garbage day?!
Amúgy szerintem az egyetlen mentor aki érti a dolgát, az Miki. És az is tetszik, hogy nem hõbörög folyamatosan, ha a mentoráltjait kritizálják.
Feró és Ildi "há nemá hogy mi, há mirõl beszész, hánehogymá!" monológjai nem sok értékes gondolatot tesznek hozzá az értékeléshez... Geszti meg hajlamos direkt gecizni másokkal, ha az övéi szarok.
Garbage day?!
😄
amúgy a Tarány a múltkor a Bono számot jól tolta az volt kicsit rockos benne bízom😊 remélem majd a Rocktenors is odateszi magát, hisz az õ mûfajok jön majd😊
Jackótól majd leadják a Dirty Diannát, hogy Kicsi Cének is legyen mi.
(abban van 2 helyen torzított gitár=rock)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Naggyából? WTF? szinte tökéletes volt. Ez nem utánzó verseny amúgy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
7 pont
Apollo 23: Jaj. 90-es évek elején láttam utoljára ilyen mozgáskultúrát fiúcsapatoktól. Ezt 2011-ben benyalja még egy 13 év fölötti? A közepes rap betét volt a csúcspont, a többi erõsen felejtõ.
3 pont (de -1 a mozgás miatt)
Tarány: Szegénynek állandóan a súlyával vannak elfoglalva. Jó énekes, de Malek visszaadhatja a diplomáját - totál mellényúlt ezzel az átdolgozással. Gagyi lett. Ugyanaz mint múlt héten, még egy pici fûszer hiányzik innen. Amikor igazán megnyomja, akkor jó.
8 pont
Lil C: Verzék korrektek voltak, a refréneknél nekem fájt. Visszafogta a mozgást, pedig õ (csak) abban erõs.
5 pont
Rocktenors: Kurjongatás ez sajnos, semmilyen bombasztikus érzelem nem jön le ebbõl. Pedig valami olyasmit akartak, gondolom.
3 pont
Kováts Vera: Az apró énektechnikai bakik ellenére ezt hittem el legjobban. Ez valami elõadás féle volt, nem csak karaoke.
8 és fél pont
Baricz: Színpadi elõadás oké volt. Ehhez a számhoz csiszoltabb tudás kell mint neki van. Jellemzõen ott volt a legjobb, ahol kiesett a dal megkívánta szívdöglesztõ szerepbõl és zsigeri volt. Neki ez áll jól. Szar a dalválasztás. Soha többet ilyen dalt.
5 pont
Alexa: Közdött ezzel a dallal. Feró is mellényúlt. Az elején elhittem a dögös dívát, aztán mintha kiesett volna a szerepbõl és csak az enyhe görcs maradt.
6 pont
Demes Tamás: Dal jó volt a mély hangjához, és a stílus is, de sok volt a bizonytalanság. Hiába gesztikulál, és csukja be a szemét a dal nem nyílt ki. Erõltettenek éreztem, picit modorosnak. Ettõl függetlenül erõs közepes.
6 pont
Ikrek: Itt is kiütköztek az erõlködés jegyei, de jobban hozták, mint a múlt hetit. A végére elfáradtam. Együtt többnyire elveszik a varázs, ha igazán ki kell engedni.
5 pont
Kocsis Tibor: Az oké, hogy nagyjából képes eltalálni ennek a dalnak a hangjait. Csak Mercury karcossága nincs meg benne. Kicsit olyan volt, mintha egy musical énekes próbálkozna. Jól, de azért... Énektechnikailag a legjobb ma. Picit elhibázott dalválasztás.
8 pont
Közös dal: Playback õrület.
10 pont a hangstúdiónak és az ügyes kis szoftvereinek.
Párbaj:
Demes: Kialakulatlan ez a srác. Ugyanaz, mint az elõbb. Csak mutatja mennyire elmerül a dalban, de nem érezni ezt kifelé. Pár év gyakorlás és oké lesz ez. Görcs volt.
Lil C: Ezt a stílust el tudja adni. Legjobb amit tõle hallottam. Ez alapján õt vinném tovább, bár Demes szimpatikusabb emberileg.
Ildikó asztal alá bõgi magát.
Ma megszolgálta a gázsit.
Lil C megy. Nem tetszik, de jó döntés volt.
Úgy siratja a társaság fele mintha meghalt volna. Holott csak egy újabb félresöpört kavics a karrierjük útjából.
Jövõ héten rock slágerek. Elõre röhögök.
amúgy az apollo 23 az valami nagyon gáz😄DDDD szerencsétlen srácok
rock tenors pfff, lehet volt bennük valami az elején, de amint megkapták Gesztit hát onnantól felejtõs
minek erõltetik a balladákat, amikor nyivákoló szar a hangjuk hozzá... amikor mondták a bevezetõben, hogy nem voltak elég rockosak már vártam, hogy vmi zúzós szám lesz...<#idiota>#idiota>
azért Alexa se rossz...
egyedül Tarány és SWS akikben van valami, többi úgy hulladék ahogy van😄
Ott is ugyan ugy raktak össze egy csapatot mint az Aopllo 23-mat. Egyenként elküldték õket, de amikor mentek már haza hívták a nevüket...
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!