X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zeraa
<#puszi><#vigyor2>

wesker24
Jó buxák vannak a háttérben ! xD
beszarás micsoda rúdtáncosok vannak ott a háttérben😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Azok a logók a háttérben.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

wesker24
Nyuszi vagy Mcfly ? <#hehe>
Shiwo
nah, gördülõ kövek 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

nekem se kéne , bár gondolkoztam már valami apró tetkón 😄
Ez a sátán nóri egyre gázabb.Mondjuk a gergõ gyerek is az volt.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

wesker24
<#puszi><#puszis><#szeret>
fújj inkább fejbelövöm magam h én bevállaljak tetoválást😄 ez komolyan kínzás

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rockzene igazi klasszikusa...na erre befizetek...lesz valami silány, ezerszer lerágott popszar

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Zeraa
<#vigyor2>

Zeraa
na nézzük 😊

<#love11>

Shiwo
azért Malek mondott negatívot is

na majd a Rocktenors odacsap😄

wesker24
Álmodik a nyomor majd ha macskák potyognak az égbõl !
Azt nem értem miért örömködik mind a négy mentor. Nem volt ez jó.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Zeraa
számból vetted ki a szót xD

a választás nem volt rossz, Gyula bá jól tolta mindig is, még akkor is, ha nem az én korosztályom😄

jó a hangja de ez szerintem szar volt
szívemet helyett cívemet értettem 😄DD
de nem volt valami jó..
neki a charli a jég dupla whiskyvel állna jól

lil c viszont énekelhetne valami magyar számot is 😄
wesker24
Na ez olyan szar volt hogy rossz volt hallgatni !
ez a srác nekem nem jön be valahogy, ha jó, ha nem...nem tetszik a stílusa

Shiwo
asszem Vikidál

:S:S Miert irrital ennyire a hangja? Olyan mintha az en torkom szorulna ossze...

egyre gázabb Nórika én szívlapáttal ütném agyon, bár ez nem újdonság

Baricz kezdett fogalmam sincs mi ez😊

Afe
karaokééééé...

FÚÚÚJJ. búúúúúúúúúúúúú de gáz.
MILYEN HAJA VAN ENNEK???? 😊))))))
BES*AROK! XD
Esküszöm Nóri még élvezi is, hogy egyre idegesítõbb

Garbage day?!

csokalaci
Örülnék ha ezekbõl legalább egy is bejönne 😄

http://facebook.com/musicleander

the cranberries örök klasszikusát is elénekelhetné valaki 😊
Norbi1990
LilC-nek mást adnék, mert Michael Jacksont az összes adásba énekelt kb 😄
Én ilyesmit tudnék az elõadóknak elképzelni:

Muri Enikõ: Aerosmith - Crying
Kováts Vera: Avril Lavigne - Smile
Bagosi Alexa: Evanescence - My Immortal
Rocktenors: Hammerfall - Hearts on Fire
Tarány Tamás: Bon Jovi - Blaze of Glory
Baricz Gergõ: RHCP - Californication
LilC: Michael Jackson - Give in to Me

A többiek passz, Kocsis Tibor szerintem ma magyarul fog énekelni.

1 TT egy sima válogatón volt ellenben az angol kollegával aki már tök élõ showban szerepelt , tanult egy picit színpadi mozgást is !
Ha TT most énekelné az élõ showban ezt akkor simán ütné az angol emberkét! Hangban viszont így is veri 😄
egy hiba ,hogy tamásnál "bjutiful léjt" hallok én nem "déjt" 😄 de ez nem gond , akkor is õ marad az elsõ számú kedvencem.
most lebuktál, hogy mi is a kedvenced
miaF*sz,.

na mégegyszer.

Én vmi ilyesmire számítok a Moopsz Ikrektõl.

(értem én a viccet, és ezen jót is nevettem)

Totti5
Köszi hogy megosztottad velünk azt hogy bármi lesz az neked szar lesz, amúgy ezen már túlvagyunk és nem kellett hozzá élõ zenekar meg rocker szerkó, meg fényparádé, de ugyan úgy ütött:

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Foo Fighters biztos nem, mert pont tavaly volt.

Az ilyen RTL-es rockkerkedések azért viccesek, mert ott egy döntéshozó embernek sincs fogalma róla mi is az.

Ritka szar ruhákba bújtatott szerencsétleneket ugráltatnak nagyon gáz, erõltetett koreográfiával, bõdületesen szarul keverve. Rosszabb esetben kapnak két jazzbalett táncost. Akit meg nagyon utálnak amögé szintén szarul öltözött modelleket raknak, hangszerekkel, akikrõl 1 mp alatt lerí, hogy közük nincs a hangszereshez, és bénán billegnek vele a háttérben, vagy imitálják, hogy nagyon kemények. Csak, hogy még cikibb legyen a dolog.

Emellé jön néhány kötelezõ lánc (apró, a nadrágon, szoknyán), nem kevés bõr, fekete ruhák, pár ördögvilla, és Ördög Nóri, aki ördögvillázik.

De legalább röhögünk megint egyet.

Majd egyszer az unokáink talán látnak egy ilyen elõadást is a tévébe. Aki látta már az is nézze meg még egyszer, hogy mi lenne szint holnap!

😄D
nem hát
Barracuda micsoda szép csaj volt az, aki azt énekelte😄

Norbi1990
Az én listám:

Foo Fighters - The Pretender
Two Door Cinema Club - What You Know
Creed - Overcome (Ez a szám a múlthéten kiesõnek szerintem feküdt volna)
Linkin Park - Crawling
Evanescence - What You Want
Iron Maiden - Run To The Hills (Rocktenorsnak)
Heart - Barracuda
Rise Against - Savior

stb
Ebbõl biztos nem lesz 1 se elõadva szombaton szerintem.

bakkerman
hooligans mint rock...na ez a baj a mai világgal,ugyan nem vagyok rocker,de az még nekemis fáj,amikor a hooliganst nagy überbrutálzúzós rocknak állítják be. a tankcsapda még elmegy kategória,vannak egész korrekt számaik

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Oltyán Attila is eltolta a Billy Idolt...onnantól lett a favom😊 Õt kellett volna Lil C helyett

<#eljen> fasza lenne

Garbage day?!

Shiwo
jó lenne

de tuti valami lagymatag számok lesznek, vagy Tankcsapda/Hooligans, mert az a divat mostanság...