X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zeraa
de amúgy Lady a neve mivel csajszi xD

Zeraa
a Lessie az skótjuhász elmondanám xD

Shiwo
max Rex... Lassie skótjuhász

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

vaaagy Foo Fighters

wesker24
És gondolom Lassie a neve mi ? xD
Ez a gyerek vmi nickelback dalt fog énekelni.

kedvenc kutyafajtám <3
és jön a király😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zeraa
németjuhász <#vigyor2>

hehehehe 😊 😉 pitbull vagy szobakutya?
"Muri Enikõ: Aerosmith - Crying
Kováts Vera: Avril Lavigne - Smile
Bagosi Alexa: Evanescence - My Immortal - pipa
Rocktenors: Hammerfall - Hearts on Fire
Tarány Tamás: Bon Jovi - Blaze of Glory
Baricz Gergõ: RHCP - Californication
LilC: Michael Jackson - Give in to Me"

Fizzi listáját érdemes lesz figyelni😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nem tudtam, csak a hangjához szerintem ez passzolt. Mondjuk kellett volna még 1-2 hét tanulás. 😄

A legrosszabb eddig a Baricz gyerek volt. Gusztos Bence szindróma kezd fellépni, arról is azt hittem a válogatón, hogy tud énekelni, azt dehogy tud.

Zeraa
csak szólok h a kutyám szabadon van xD

máris indulok
wesker24
Könnyü ö egy gondolatolvasó telepata ! xD
honnan a fenébe tudtad, hogy pont ezt fogja énekelni?

Zeraa
oksa akkor hozzám már indulhatsz is xD

Na, Alexa dalválasztását eltaláltam. 😄
A produkció színvonala... hát mint a másik kettõnél. Nulla. 😄

köszi!
ezt hallgattam: Evenaescence - Bring me to life
nekem Alexa nagy favom, de voltak benne hamis hangok...de azért rossznak nem volt mondható sõt

buzi-e vagy?😊

wesker24
Na next elöadó Tarány Tamás !
aki az Alexára szavazni mer, azért odamegyek lakásra, és seggberúgom!
(ez persze csak ilyen álfenyegetés, mert azt akarom, hogy szavazzatok a csajra) XD
Zeraa
leütném ezt a keresztespókot....beleköt,de legyünk õszinték,õ még negyed ennyire se tudná elénekelni ezt a nehéz dalt

Evanescence- my immortal, he

wesker24
Hülyék ezek a mentorok vazee !

😄

bagosi alexa amit énekel annak mit a címe? (nagyon ismerõs ez a szám ,mintha a napokban hallottam is volna)

am ez sztem nem rock?

eddig azért senki sem énekelt valami ütõset :S
remélem tarányi nagyot fog dobbantani.
wesker24
Szintúgy Alexa nagyon jól nyomja !
Zeraa
jó ez az Alexa...megvan a libabõr <#eljen>

nem. FIÚ ! 😉
ez egy nyálas szomorú dal, amikor F1-es videokat nézegetek pl a hõsi halottakat akkor kerül elõ ez a szám

zzeN
Ultra metál szám...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Evanesence

Shiwo
nem Evanescence ?

Geszti szúrja el õket...

Ez a szám nagyon ismerõs...Within Templation?

csaj vagy ugye? 😄D
Shiwo
beztos Geszti-behatás

Olyasmi aham., Különben látásból ismerem a srácokat, láttam õket néha koncerten, Szóval nagyon bekerültek a marketing gépezetbe, ilyeneket nem hiszem hogy eltolnának meguktól élõ adásban, Pantera, Metallica, Guns , ez a Vonal az övék.

Zeraa
kíváncsi lennék h a többiek közül ki gyõzné szusszal ennyit ugrálni,egy rock szám elõadása közben,szal ez is nagy teljesítmény

nem tudom, én dugnám! 😉
muternak tetszett mondjuk...nem tudom.

most viszont jön Alexa

úú most, hogy Nórira közelített a kamera hirtelen az ugrott be, hogy lassan mostmár be kéne festeni a bõrét feketére és elküldeni Harlembe a picsába😄

Norbi1990
Hát sajna elég rossz számot adtak a Rocktenorsnak. Nem feküdt nekik.
wesker24
Roxktenors ugyanugy lapos volt kérem a következöt !
te is zenész vagy nem?😄

undorodom a tetkóktól, pláne most, hogy láttam miképp kínozzák az embert, inkább kihagynám😄

Nekem unalmas volt, múltkor jobbak voltak a srácok...

he?

miért nem te mentél oda?😄😄

a középsõ (legmagasabb) csak sztem tûnik homoknak?
Elsõ elõadó Bluest énekel, ez pedig még mindig nem rockzene, szeretjük a RollingStones-t, de ez a mûsor még mindig nem kezdõdött el,.