X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

életemben sem hallottam 😄 vagyis nem emlékszem , szóval az eredetit ha linkelné valaki ... :$
Szar...

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

csokalaci
RHCP

http://facebook.com/musicleander

Jajj..RHCP...a legjobb szám.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

nem ebbe a mûsorba valók, de ma nem is õk voltak a legszarabbak😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zeraa
<#eljen>

volt már rá példa 😄 és ezek alapján miért ne várjuk el megint és megint és megint ?
Shiwo
Box -> Eye of the Tiger ? (:

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Zeraa
pff xD

Jó, jó. A szám jó volt, és igen az eddigiekhez képest jól énekeltek. De attól hogy jó a szám, és magukhoz képest jók...azért valójában , nem énekelnek jól.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

nem én csak rád esküszöm. Akár hiszed akár nem, de nem jön be az Ikrek disznóképe sõt alkatra se jönnek be

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ja a külsõ kompenzálta a hangot 😄
de nem volt annyira gáz de nem is ájultam el tõle.
eddig a legjobb TT volt és õ is lesz..
muri remélem besül vagy véletlen félreénekel :S áááde utálom szegényt :S
Shiwo
páran biztos azt várják, hogy majd a faktorok ûberelik az eredeti elõadókat 😊

jön a Sean W Scott😄

Zeraa
elhiszem h dugnád õket na de ez más tészta xD

Tinman
Hogy van képük rockról beszélni? Eddig egy szikrája nem volt a rocknak ezen a rohadt színpadon.
Felháborító!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

CalebJoe
mellbõl adják el õket mert hangjuk az nincs
Ikrek ma jók voltak, jobbak mint a Tenors, Alexa és Baricz.

szerintem meg tûrhetõ volt. még ne essenek ki. úgyhogy KUSSSSSSS
Zeraa
szerintem a látvány vitt el téged nem a hangjuk xD haha

én most nem vágom ez nektek miért volt szar, ez volt a legjobbjuk mármint produkcióilag. Hangot ne vegyétek alapul, mert õk a legszarabbak Lil C-vel együtt😊 viszont ez nem volt rossz úgy alapjába véve

Zeraa
<#nevetes2><#nyes><#nevetes1>

LGT-Õ még csak 14...nagy kedvencem, de szaaaaarul éneklik.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ikrek jók voltak ma, nekem ez bejött... végre alkottak

ez az a rész amikor a füled pihentetni kell és a szemeddel kell követni az eseményeket 😄
zzeN
Semmi hangjuk nincs.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ezek 1-2 kör után kiesnek 😄
az élõ show óta most néznek ki igazán dugni való ruciban 😄
Zeraa
szerintem ez kaki xD

Tinman
Okádok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

CalebJoe
mehet a threesome<#nevetes1>
ez most nem jött be😊 LGT ez nem?

Shiwo
helyett LGT

Geszti jól választott számokat aránylag, tudtam h a 2 csajszi bõrszerkóban lesz😄😄

Zeraa
<#nyes>

a 2 csöcsösnek vmi lányos dalt, + geszti, akkor lehet hogy avril lavigne vagy joan jett?

úú Ikrek😊 õk is kieshetnének már egyszer LIL C-vel együtt

Zeraa
vagy csak rtl-nél melóznak xD

érdekes lehetett az ürge vállig érõ hajjal😄 jó arc a Tomi, remélem megnyeri😄

wesker24
Vazze Mentalisták és gondolatolvasók vannak itt a fórumban !
neked semmi sem az😄😄

kösz😊.szeretek zseni lenni

Eddig ez volt a legjobb, de átütõ ez sem volt.

te is zseni vagy😄😄😄 hogy kitalálta bcrics

EZ!! <#worship>

Garbage day?!

Zeraa
az xD köszi átadom neki,mindjárt viszem le a vacsiját <#nevetes1>

Shiwo
az eleje nem volt annyira jó, de beindult...

Tarány nagyon jól tolja, õ nagy esélyes mindig a maxot hozza

Zeraa
<#eljen>

aranyos kutyu lehet. Pusziljuk!
A LEGESLEGJOBB enekes a musorbol 😄