Ők öten lehetnek Peter Parker szerelmei a Pókember 4-ben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mért Pókember 4?
Nem folytatja az elõzõ történet szálat akkor ez nem 4...
Nem folytatja az elõzõ történet szálat akkor ez nem 4...
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
bakker, 5 25X25-ös kép a lányok arcáról? annyira nem osztja a dolog, hogy guglizzak
szerintem Gwennek jó volt a 3-ban Bryce Dallas Howard
Jöhetnek:
* Imogen Poots
* Teresa Palmer
* Imogen Poots
* Teresa Palmer
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a Girl next doorSzüzet szüntess csaj kéne mint Gwenn Stacy
A 3. és az 5. egész jól néz ki. A többi is elmegy, talán az elsõ nem a zsánerem. Kajak, nem értelek titeket. Talán valami szilikoncsöcsú szépségplasztikás bulát akartok?
Nem igazán erre gondoltam,de még nem felkapott színészekbõl is lehet kellemes meglepetés,akit a képregény rajongók nem szednek szét úgy,mint az elsõ trilógia Mary Jane-t😊
Lehet buzi vagyok, de mindegyik kép randa vagy unalmas 😄
Szerintem Emma Roberts a befutó. A Wild Child-ben remekül játszott.
pontosan, kinek kell tehetség amikor autentikus, szarjuk le a pocsék színészi játékot ha már egyszer ugyanúgy néz ki nem igaz?
Pszt.
Kicsit fiatal Elizabeth Hurley..a szeme fõleg😊
Ophelia Lovibond - látszik, hogy egy gyenge képpel egybõl utolsó lesz bárki
ezen azért jobb:

ezen azért jobb:

néztem pár képet róluk, és teresa palmerre teszem a voksom, õ mellette szól még a varázslótanonc is
Pszt.
Akkor jó😊
Csak azt hiszem ha jobban szétnéznek,akkor a képregényhez méltóbb arcokat is találnának,nem muszáj,hogy nevük is legyen már a szakmában..
Csak azt hiszem ha jobban szétnéznek,akkor a képregényhez méltóbb arcokat is találnának,nem muszáj,hogy nevük is legyen már a szakmában..
senki ízlésébe sem tapostál bele, mivel ez szokásos trollos fikázás, már megszoktuk. mindig minden szar, ronda, stb...
imogen poots nagyon aranyos
Egyik rondább,mint a másik..már bocsánat,ha valaki ízlésébe beletaposok ezzel..se Gwennek,se Fekete Macsnak nem tudom elképzelni egyiket sem..jöhet a következõ 5😊