Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tib
...

FCHC: A játék magyar lokalizációval jelenik meg?
Csordás Gergely: A játékhoz nem készül hivatalos magyar nyelvû lokalizáció.

FCHC: Mi ennek az oka? Bár a Far Cry 2 eladása nem döntött csúcsokat, de az elsõ rész igen sikeresnek tekinthetõ...
Csordás Gergely: Nem szeretnék most hosszasan okokat felsorolni, de fontosnak tartom megemlíteni, hogy ha a PlayON szándékain múlna, akkor minden játékot magyar nyelven forgalmaznánk, de sajnos ez nem így van.

FCHC: Ha esetlegesen egy (non-profit) amatõr magyar fordító csapat megkeresne benneteket, hogy adjatok tippet, hogy hogyan lehet a nyelvi fájlokért felelõs részt leprogramozni, akkor elzárkóznátok a segítségnyújtástól?
Csordás Gergely: Sajnos ezen a területen nem tudnánk segíteni a minket megkeresõ csapatnak. Ennek az oka egyszerû: a nyelvi fájlok programozását minden esetben a játék kiadójának programozói végzik, így ezen területen nem rendelkezünk az említett tippekkel.

...

Forrás: Interjú a hazai forgalmazóval

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

HarryProf
Ha lehetséges, akkor nincs kizárva, hogy megcsináljuk, de az azért jóval összetettebb (és idõigényesebb) munka lenne 😊

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

scomcomputers
Nagyon jó....remélem a magyarítást is meg csináljátok hamar a megjelenés után,persze ha lehetséges.
<#wave>

* Scomcomputers the future of computing!*

HarryProf

Herold
Lehet, hogy csak az Xbox grafikája miatt tûnik annak.

HarryProf

Steril?<#lookaround>

Ez mondjuk igaz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Myselor
kicsit más lett a végeredmény mint amiket elõször mutattak meg amiket ígértek,
Shep
Nem rossz, bár a világ megint elég steril, mint a 2-ben 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

<#worship><#eljen>

Blizzard Entertainment [email protected]

HarryProf

HarryProf
Tisztában vagyok vele, hogy eredetileg úgy volt hogy "nyári béta" lesz, de én arról beszéltem, hogy sosem volt egy konkrét idõpont kihirdetve. Mellesleg a nyári bétát még a játék halasztása elõtt hirdették.<#vigyor4>

scomcomputers
<#hehe><#vigyor>

gduck
Rosszul tudod <#wave> Még a tavasszal, nyárra volt ígérve 2 hetes béta. Utána eltolták szeptemberre. Utána meg csendben lapítanak <#nyes>

UI.: ki kelt pánikot? <#wave>

UI2.: lehet én is elajándékozom azt a randa figurát, isten ments hogy nyerjek még egyet <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Shep
Mi meg nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Mire hozza a futár addigra már csak a coop marad hátra mert boxon széjjel játszom addig a single-et!

Next PC upgrade: 2022

scomcomputers
MÉG 50 nap...ÓÓóóó
<#szomoru1>

HarryProf
A bétának sosem volt eddig konkrét dátum hivatalosan kihirdetve. Egyszer kiszivárgott hivatalos forrásból a szeptember 26-os dátum, de valószínüleg azért csak kiszivárgott, mert nem volt még végleges egyáltalán.

Azt pedig kétlem, hogy a játék már késne, a marketing dübörög, már az utolsó simításokat végzik rajta. Ráadásul hivatalos oldalon is egymás után vannak nyereményjátékok, amelyek egybecsengenek a játék megjelenéséig hátralevõ napokkal. A Tumblr-es fan art nyereményjáték eredményhirdetése most kedden lesz, amikor már csak 50 nap van hátra az európai megjelenésig. <#eljen>
Aki pedig arról lemaradt, nálunk még mindig nyerhet Vaas Wahine figurát.

Nem kell a pánikkeltés!

scomcomputers
Ajajajajaj....
<#szomoru1>

gduck
Késik! Lehet a játék is késni fog?

scomcomputers
Valami hír a multi demóról?
<#fejvakaras>

Tib
Még a játék megjelenése elõtt italianman igazi Rakyat harcossá vált! 😊

HarryProf

És néhány másik videó ide kattintva.

HarryProf

tutituti
Frankó lett<#eljen>

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

HarryProf

Saját FC3 -as videóm: Down the Rabbit Hole 😊

Tib

Shep
Mire rá nem érnek a Hawaii õslakosok 😊

scomcomputers
Szarok erre a sok mesére legalább egy demót tolnának ki.....mert addig csak jobbágyvakítás az egész...
<#kacsint>

grebber

Next PC upgrade: 2022

Muttley
ha ennek már a fele igaz lesz 😊
nálam máris megnyerte a 2012. év játéka címet

Just do it :)

grebber
Tib
Te mit szólnál egy ilyen poszterhez? 😊

scomcomputers
Besz@rás milyen jó játék lesz ez, szerintem veszek belõle kettõt...
<#hehe>

HarryProf

A videó hamarosan magyar felirattal lesz látható!

gduck
Na akkor ez azt jelenti, hogy az XBOX360 verzát kell megvennem...

Herold
Megnyugodtam. Bár nem mintha nagyon izgultam volna a gépigény miatt...

HarryProf
A Hivatalos Community Developer tette ki a Ubisoft hivatalos fórumára:

Link

Upsz ez még csak spekuláció.... Akkor tárgytalan a dolog bocs!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na most akkor mi a rák van?????

Itt ha megnézitek totál nem az a minimum gépigény van, amit alant linkeltetek!!!

Most akkor mi a valóság?

Tessék mégegy forrás!

Maxtreme
az baszna be. 😊 Kizárt.

Lehet, hogy 64 bit alatt nem is fog elindulni???!

wedge31
Ha jól tudom a 32bit OS nem is tud annyit használni tehát alapból felesleges.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Aztán minek ennek 4gb ram?????

HarryProf

gduck
Köszi a segítséget <#worship>

UI: remélem ebbõl is kapsz PREVIEW verziót <#nyes>

Tib
Igen a korábbi FC2.hu oldalon Te voltál az 5. regisztrált tagunk 😊 Az oldal sajna indonéz hacker támadások áldozat lett, SQL mentésem akkoriban nem volt <#falbav> Így a kisebb kihagyás utáni új címre felhúzott és megújult oldalra újra kell regisztrálni.

Bár a freemail néha baromi lassú, azért a megerõsítõ mail újra elküldve. Ha estig nincs semmi, akkor aktiválom manuálisan <#kacsint>

Shep
Aki repkedni akar annak ott a BF vagy a Just Cause

gabo91
Az biztos hogy lehet ejtõernyõvel ugrálgatni repülõbõl.
Utolsó videóban el is mondják hogy a fõboss bázisára úgy kell beugrani, ill egy korábbi szigetet bemutató (E3-as) videóban is repülõbõl ugrál ki.
De amúgy igen, szerintem sem szerencsés ha össze vissza repkedhetünk, hisz az gyorsabb mint szárazföldön utazni. Mindenki azt használná, így meg a felfedezésrõl dzsungelrõl lemaradnánk... vadakat is kilehetne kerülni.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

HarryProf
Azt tudni, hogy lesznek helikopterek, amibõl lehet majd lõni is, de én személy szerint nem hiszem, hogy lehet õket irányítani, és én örülök is neki. Kissé megölné szerintem Far Cry élményt.