Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soo277
+1<#eljen>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

HarryProf
Én támogatlak. <#eljen>

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

+1

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Myselor
kaptál egy szavazatot akkor most tõlem😊
grebber
Ki kell nevezni valakit házigazdának és akkor lehet majd szerkeszteni.

Én szívesen vállalnám.

Next PC upgrade: 2022

Myselor
én segítek új bannert készíteni hogyha szeretnétek😊
HarryProf
Egyébként valaki, aki ért hozzá nem akar készíteni egy új, frissebb fejlécet a fórumhoz? Meg ilyen hasznos infókat ki lehetne írni az idetévedõknek (pl. megjelenés).

scomcomputers
Beszarás ez nagyon jó!!
<#eljen><#wave><#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

Tib

Itt egy élõ szereplõs utazás az õrület szívébe, melybe McLovin (Christopher Mintz-Plasse) kalauzol minket. Vajon túléli a szigetet? A 4 részes web sorozat november 1-én debütál!

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Tib

Kinyírom a g*cit. <#gun><#violent><#nezze><#nezze>
scomcomputers
Jóféle...
<#hehe>

grebber

Herold
Baromság. Nyilván vannak nehézségi fokozatok, amelyben a z npc-k által belátott terület is változó a fokozattól függõen. A játékos valószínûleg a legkönnyebb fokozaton játszott, ezért az említett ellenséges npc-k egyszerûen nem láttak el odáig.

Azt direkt csinálták egyébként, hogy a játékneveket beleillesztették a mondanivalóba (Crysis, Borderlands, call of duty), azért vihorásztak annyit.

Hát igen az MI érdekes, ez tény.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

JethroHUN
Azért az már alap 2012ben, h lövés zajra reagáljon az MI.
Szerintem a Far Cry 2-es feedback-ek alapján lekorlátozták a botokat a kerítésen belülre. Amíg nem kezdesz el lõni, vagy nem mész be a területükre, addig nem kezdenek el lõni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Shep
Hát igen a fényképe rész elég érdekes volt, viszont az nekem tetszett, hogy amikor a tigrist lelõtte akkor azt meghallották és egybõl jöttek elõ a kalózok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

JethroHUN
Az elején amikor játéknévnek is érthetõ kifejezések kerültek a párbeszédbe, elég vicces volt call of duty/battlefield/borderland <- na itt már ment a nevetés.

A videót nézve nekem nagyon az az érzésem h borzalmasan gyenge, értsd: vak és segghülye lesz az MI... Fényes nappal ott áll egy kövön és távcsövezik, vele szembe az ellenség, nem is messze, de nem érzékeli a játékost? aham...
Végig a videóban teljesen nyílt terepen megy és az ellenfelek nem látják. Ez így elég béna.

scomcomputers
Nagyon jó köszi!
<#worship>

Herold
Én úgy tudom, csak multihoz.

Ryder62
Map editorral lehet készíteni singléhez pályákat? Vagy csak multihoz?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

tutituti
Viszont a tizenx perces videó nagyon jó, de a felhõk csak nekem tûntek zsírkréta szinvonalúnak?

Tib
Személyes véleményem az, hogy a játékélmény része lehet egy eltúlzott grafikai visszalépés, amit megerõsíteni látszik a játék népes tábora.
Van egy felkapott játék, ami színesebb lesz egy MOD-tól, a FC3-nak meg egy plusz promó 😊

Herold
A Minecraftban nem a grafika a lényeg.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

gduck
Meg az is köztudott, hogy egy játék értékét nem a grafika határozza meg 😄

UI: persze a gyönyörû játékokat én is szeretem 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

grebber
Meg azt is látja a vak hogy ilyen pixelhuszár szaroknak is bomba sikerük van sajnos.

Na ez már tényleg elég gáz. Szóval ez már erõltetett a vak is láthatja.

Tib
Nézz szembe az õrülettel a Minecraft-ban is! A Far Cry 3 univerzumát hamarosan a népszerû építõs játékban is kipróbálhatod, habár az eredeti MineCraft-tól jelentõs módosulásokkal...

Did I ever told you the definition of... pixel?!

HarryProf

Nyerj Vaas Wahine figurát!

Csak annyit kell tenned, hogy Október 19-ig Like-olod a FarCryHC.hu Facebook oldalát, és automatikusan részt veszel a sorsolásban.

DLC-ként még akár jöhet keleti és nyugati, sosem lehet tudni 😛

Különbség?

grebber
Van sima ,The Lost Expeditions Edition, meg Insane Edition!

Herold
Én valószínûleg a The Lost Expeditions Editiont fogom megvenni. Milyen kiadások vannak még ezen kívül?

Tib
Igen, jól hitted! Európában eredetileg szeptember 6-án jelent volna meg a játék, viszont késik, így november 29. az aktuális megjelenési dátum.
Nálunk már a visszaszámlálás tart, és csak 46 nap van hátra... 😊

HarryProf
Egy Single player kampány lesz a játékban, csak annak két fõ területe lesz, ugye az Északi és Déli sziget, de egy kampányhoz tartoznak. Itthon pedig november 29-én jelenik meg a játék (UK Nov 30, USA Dec 4).

JethroHUN
A manóban azt hittem már jövõ hónapban megjelenik, csak most vettem észre h december. Amúgy lehet kicsit alul vagyok informálva, de 2 single kampány lesz majd a játékban? Mert a menüjében van egy Single player South és North opció is.

grebber
A poháralátét egész jó 😄 Elvileg a póló mellé azt is adják.

gabo91
ezek az ajándékok vannak, szóval szerintem igen ezt a pólót adják õk is.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

tutituti
Én a törölközõre vadászok!
Az nagyon barón néz ki

grebber
Vajon a konzolokszervize is ilyen pólót ad?

gabo91
Köszönöm!
Egyébként a pólóra a kötél úgy van festve. Nagyon élethûre sikerült, mert volt akit megtévesztett, mindenkinek nagyon tetszik, voltak akik meg is kérdeztek hol lehet ilyent venni...

Egyébként ha valaki szeretne ilyen pólót akkor érdemes körülnézni, mert van olyan bolt ahol ezt adnak az elõrendelt insane edition mellé.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

tutituti
de frankó!
gratulálok!

Tib
Még egyszer gratulálunk az 1. helyezésedhez! <#taps>

gabo91

Shep
Lényegében csak jó írnak, nincs kötöttség, oda mész ahova akarsz azt a küldetést csinálod amelyik jól esik, van egy csomó lehetõség de igazából semmi új amit ne mutattak volna már a videokban csak megerõsítették ,hogy tényleg úgy van, ahogy eddig szó volt róla. Ja és, hogy az egész sziget tényleg bejárható.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ezek mindig ugyanazt mondják, hogy hát õk szeretnének mindent magyarul de hát izé a kiadó, meg akárki.

grebber
WP Elõzetes: Az elsõ 4 óra Sok sok képpel.

Aki keni az angol és olvas valami lényegeset hogy mit írnak jónak/rossznak leírhatná magyarul.