Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Én szívesen vállalnám.
Next PC upgrade: 2022
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
<#eljen>#eljen><#wave>#wave><#worship>#worship>
* Scomcomputers the future of computing!*
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Hát igen az MI érdekes, ez tény.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szerintem a Far Cry 2-es feedback-ek alapján lekorlátozták a botokat a kerítésen belülre. Amíg nem kezdesz el lõni, vagy nem mész be a területükre, addig nem kezdenek el lõni.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A videót nézve nekem nagyon az az érzésem h borzalmasan gyenge, értsd: vak és segghülye lesz az MI... Fényes nappal ott áll egy kövön és távcsövezik, vele szembe az ellenség, nem is messze, de nem érzékeli a játékost? aham...
Végig a videóban teljesen nyílt terepen megy és az ellenfelek nem látják. Ez így elég béna.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Van egy felkapott játék, ami színesebb lesz egy MOD-tól, a FC3-nak meg egy plusz promó 😊
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
UI: persze a gyönyörû játékokat én is szeretem 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Did I ever told you the definition of... pixel?!
Nyerj Vaas Wahine figurát!
Csak annyit kell tenned, hogy Október 19-ig Like-olod a FarCryHC.hu Facebook oldalát, és automatikusan részt veszel a sorsolásban.
Nálunk már a visszaszámlálás tart, és csak 46 nap van hátra... 😊
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Az nagyon barón néz ki
Egyébként a pólóra a kötél úgy van festve. Nagyon élethûre sikerült, mert volt akit megtévesztett, mindenkinek nagyon tetszik, voltak akik meg is kérdeztek hol lehet ilyent venni...
Egyébként ha valaki szeretne ilyen pólót akkor érdemes körülnézni, mert van olyan bolt ahol ezt adnak az elõrendelt insane edition mellé.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Aki keni az angol és olvas valami lényegeset hogy mit írnak jónak/rossznak leírhatná magyarul.