Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
Ezt a szintet tartja, 30 körül mozog, én nekem a jelenlegi konfigom miatt ez teljesen megfelel 😊
Fpocok
Megnéztem újra a stranded videót és azért látszik, hogy változtattak róla. Pedig nekem jobban bejött volna, ha így oldják meg a játékban is :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fraps számait megnézed és látod, hogy egész korrekten fut neki. Tehát lehet gyengébb gépeken is játszani vele és ez nagyon jó hír. Ha 30 fps alá nem megy, akkor nincs gond. Mondjuk jó lenne harc közben megtudni mi az ábra. Ha akkor sincs gond, akkor meg lehet nyugodni. De eddig ez biztató.

Ryder62
Aha, addig oké hogy belinkelt képeket különbözõ felbontásban, meg grafikai beállításokkal, de ebbõl én most hogy szûrjem le hogy mennyire optimalizált?

Mert õ ismeri a gépe határait, õ tudja leszûrni hogy most ez jól fut vagy sem egy hasonló játékhoz képest.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Fpocok
P2P... tehát szar a multi és emiatt nem érdemes megvenni.

Maxtreme
lol szted mirõl szól az utóbbi 4-5 postja? Többek között az is amire válaszoltál.

Ryder62
Mennyire lett optimalizált?

Maxtreme
Ha hazaérek meglesem a multit (ha még megy ofc) és ha jó, akkor én is megveszem sztem.

Tib
A megjelenés elõtti tesztelésed nem minõsül warez tartalomnak? <#fejvakaras>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Fpocok
Majd ha kijön a rendes demó változat, felrakom.

Maxtreme

http://www.guru3d.com/files_details/geforce_310_64_beta_driver_download.html

GeForce GTX 660:
up to 40% in Far Cry 3

hmm 😄

kill3r21
Nah akkor asszem steam key buy 😊
kill3r21
Lehet itt kérem szépen kompromisszumokat kötni
1280x720
Minden High

Vagy 1680x1050
Minden Medium

lalakov
Steamen el lehet kezdeni az elõtöltést.
kill3r21
Fullosan LOW
De gyengébb gépeseknek is jól fog menni 😊

HarryProf
Auto tagging kikapcsolható, hivatalos oldalon megerõsítették.

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

PhantomAss
néhány videóban miért láthatóak az ellenfelek nagy sárga jellel a fejük felett, falakon keresztül is?
remélem ez egy kikapcsolható feature

GOOBY, pls

Maxtreme
Pár képz ide is:

Ultra + 16xAF

detto randomra kilép
sajátnak saját de a szaggatás nem az én hibám 😞 PL DX11 ben nem is lehet játszani folyamatosan leáll hibával vagy van, hogy csak úgy random belassul 😄 hát ez van
CalebJoe
kicsit szaggat
Myselor
saját?😊
Na ilyen a sziget 😄

Myselor
nemhasználod😛
Herold
Ezzel a fast travellel jól elbaszták a realitást.

Herold
Hány dzsungelben játszódó FPS-t ismersz ezeken kívül?

Fpocok
Évad legjobb újonca!
A trailer utolsó mondata meg lehetne a Far Cry 4 elsõ mondata 😄DD

Lunki88
Hát utána kellett néznem, nem vagyok jártas az amcsi képregények terén. 😄
Fpocok
Ha nem tudod, mirõl beszélek... SZÉGYELD MAGAD! 😄DD

Fpocok
Engem ez nem zavar... figy... Oliver Queen... aki egy igazi playboy volt, elment egy szigetre 5 évre, visszatért... és ki lett belõle...

Lunki88
Abban igaza van a fickónak hogy a fõszereplõ karaktere abszolút nem hihetõ. Mármint egy ijedt, gyámoltalan srácból, aki valószínûleg még fegyvert sem tartott a kezében, egyik pillanatról a másikra olyasvalaki válik aki elintézi a kalózokat egy szál ak-val. Még a bátyjáról el tudtam volna képzelni, de Jason-rõl nehezen. 😊 Viszont Vaas karakterét nagyon eltalálták szerintem. 😄
DarkSector
Boxon is korrekt a látvány, és nem szaggat. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Itt van PCs gameplay.

Nagyon jó lett a játék 😊

Lunki88
Sorry, "egy idõ után"-t akartam írni.
Lunki88
Azért annak idején a FC2 iránt is nagy volt a lelkesedés. Egy idõ ez is unalmassá válhat majd.
jarlaxxe
Egyedien dögunalmas volt...

DarkSector
PC.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gabo91
Nagyon jók. Saját képet, vagy csak hoztad?
Box vagy PS?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Mondjuk csak ki, a dzsungeles téma lerágott csont, unalomig hajszolt közhely ma már. Csillivilli fák bokrok meg fû, aztán ezzel meg is van vakítva a user.
Ehhez képest a 2-ben az afrikai helyszínben volt valami egyedi. Az nem egy n+1 dzsungelharc volt.
grebber
Nagyon jó game lett!Grafika egész korrekt lett itt is mint a Crysisban a víz a legszebb kb. PC-m tuti nem fogja bírni 😞
Itt is hasonlóan az Assassins Creedhez tornyokra kell felmászni (itt lépcsõn és létrán 😄) és a tornyot aktiválva jelenik meg a térkép többi része.
Gyógyszer magunknak tudjuk elõállítani növények gyûjtögetésébõl. (Rettentõ sok cuccot lehet sok növény pénz állatok kinyirásából bõr stb.
Sárkányrepülõvel mintha sokkal hosszabb ideig lehetne repkedni mint ez elõzõ részekben bár lehet hogy ezt csak én érzem így.
Jó vétel lesz nem bántam meg!

Next PC upgrade: 2022

Az jobban adja a hangulatot!
Herold
Hát igen, FC2-ben az ember szinte a bõrén érzi a 40 fokos afrikai forróságot. Bár a levelek kissé fakózöld színei nekem se tetszettek.

Ryder62
Félreértesz. A fény/árnyék effektek, kontrasztok tetszettek.

Ha egy mezõn, szavannán álltál napsütötte idõben és volt egy fa az szép sötét árnyékot vetített a földre. Sajna itt jelét nem látom pedig ugye ezzel a hatással jön át jobban az hogy most mennyire erõsen süt a nap.

Itt olyan épphogy árnyékok vannak, hiába nézek föl az égre és vakít el a sárga korong, így olyan érzésem van mintha kicsit felhõs lenne az ég és épphogy csak süt a nap.

Nem jön át a hõség, tiszta idõ na 😛

DarkSector
Ideig óráig jó volt kiélnem a piromániákus énemet, de hamar lelankadtam, holott megvan DC-vel origiben.

Törölt felhasználó
És az ellenséget is elkapja, ha épp rossz helyen rohan utánad 😊
wedge31
Még jó, hogy a dx11 meg engem nem érint...<#hehe>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
Sárgás fosbarna...

tutituti
Sajna.Bár nincs dx11-es VGA-m de arra éri fejleszteni mert sokkal kisebb az erõforrásigénye mint a dx10-nek.

Amúgy most végeztem a totalbiscuit videóval.
A mégén felröhögtem.
Kipróbál egy sárkányrepülõt és bele akar ugrani a vízbe,természetesen a sekély részbe ugrott.meg is halt😄

A másik ami tetszik benne a videó alapján, hogy nem lehet leugrálgatni bárhonnan.A meredekebb helyeken lecsúszik a seggén a karakter,viszont ahol csúszni se lehet ott lezuhan és ugrik a HP 2/3-a!
ez nálam hatalmas + pont!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Jah bugok itt is lesznek, azért is lett pár tesztben negatívumként megemlítve. Fõleg DX11-et érintve.