Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mert õ ismeri a gépe határait, õ tudja leszûrni hogy most ez jól fut vagy sem egy hasonló játékhoz képest.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
http://www.guru3d.com/files_details/geforce_310_64_beta_driver_download.html
GeForce GTX 660:
up to 40% in Far Cry 3
hmm 😄
1280x720
Minden High
Vagy 1680x1050
Minden Medium
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
remélem ez egy kikapcsolható feature
GOOBY, pls
A trailer utolsó mondata meg lehetne a Far Cry 4 elsõ mondata 😄DD
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Box vagy PS?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Ehhez képest a 2-ben az afrikai helyszínben volt valami egyedi. Az nem egy n+1 dzsungelharc volt.
Itt is hasonlóan az Assassins Creedhez tornyokra kell felmászni (itt lépcsõn és létrán 😄) és a tornyot aktiválva jelenik meg a térkép többi része.
Gyógyszer magunknak tudjuk elõállítani növények gyûjtögetésébõl. (Rettentõ sok cuccot lehet sok növény pénz állatok kinyirásából bõr stb.
Sárkányrepülõvel mintha sokkal hosszabb ideig lehetne repkedni mint ez elõzõ részekben bár lehet hogy ezt csak én érzem így.
Jó vétel lesz nem bántam meg!
Next PC upgrade: 2022
Ha egy mezõn, szavannán álltál napsütötte idõben és volt egy fa az szép sötét árnyékot vetített a földre. Sajna itt jelét nem látom pedig ugye ezzel a hatással jön át jobban az hogy most mennyire erõsen süt a nap.
Itt olyan épphogy árnyékok vannak, hiába nézek föl az égre és vakít el a sárga korong, így olyan érzésem van mintha kicsit felhõs lenne az ég és épphogy csak süt a nap.
Nem jön át a hõség, tiszta idõ na 😛
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Amúgy most végeztem a totalbiscuit videóval.
A mégén felröhögtem.
Kipróbál egy sárkányrepülõt és bele akar ugrani a vízbe,természetesen a sekély részbe ugrott.meg is halt😄
A másik ami tetszik benne a videó alapján, hogy nem lehet leugrálgatni bárhonnan.A meredekebb helyeken lecsúszik a seggén a karakter,viszont ahol csúszni se lehet ott lezuhan és ugrik a HP 2/3-a!
ez nálam hatalmas + pont!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict