Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
Szerintem pár kép még pár teljesítményinfó még esetleg segíthet is!
Mert ugye necces volt hogy régebbi konfigon megy-e meg ilyesmi!
Én pl lehet nem vettem volna meg ha nem tudom hogy megy-e normálisa játszhatóan....
De természetesen ha infók és képek , megjelenés elõtt probléma, akkor törölni kell minden ilyen hozzászolást!
Egyébként ha belinkelek mások által warezból lõtt képet, az probléma?
Érdekes kérdéseket feszegettek szerintem...
grebber
Elég nagy a terület.Helyenként voltak az uton csámborgó ellenek,de nem nevezném azt a 2 személyes társaságot õrjáratnak 😄

Olyan van hogy egy területre egy hídon jutsz át (persze nem csak ott) és annak a végében álltak két jeppel.
Úton-útfélen mindenféle állatba lehet ütközni akik kicsit sem barátságosak: Tigris,medve, vaddisznó, kék színû stucc szerû madár én csak kakadunak becézem õket. Ha nem figyel oda az ember simán kinyírnak! Pont amíg két ilyen úton csámborgó emberkét szedtem le ,hátulról kinyírt az a rohadt kék madár 😞

Next PC upgrade: 2022

Shep
Sok benne az üresjárat, vannak megint 2 percenként õrjáratok?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Egyetértek. <#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Részemrõl a képek és az tapasztalatok rendben vannak!

Azt a warezt kell itt mellõzni hogy milyen verziók vannak, hol a crack hogyan indítsam stb.
Mert akinek eredetije lesz (nekem is) mi is ezt csináljuk majd képeket és tapasztalatokat írunk le.Most akkor meg hogy 2-3 nappal elõtte szerintem senkit nem vág földhöz!
Történetrõl eddig se láttam nagyon senkit írni ,de azt meg spoilerbe kell tenni és azzal sincs gond!

Tib
Ne légy már butus, hiszen nem a screenshot-ok miatt motyogok...
...hanem azért, hogy itt pár ember arról beszél, hogy épp ezzel játszik, ezt patch-eli, DX11 van vagy nincs nála, pedig még hivatalosan meg sem jelent. És ez akkor most mit jelent? Azt, hogy itt nyíltan warez-oznak, ami elvben itt tilos és amúgy meg van külön topikja, amit csak bejelentkezett tag láthat.

A fentiek fényében a "nehogymár meglegyen tiltva,hogy egy megjelenés elõtti játékról ingame képeket,és tapasztalatokat lehessen megosztani..." kicsit necces, hiszen ki nem adott játékról hogy oszt meg valaki személyes tapasztalatot, hacsak nem warez példánya van? Mert hogy a teszt lemezt kapók nem ide írják a tapasztalataikat 😄

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Maxtreme
Azt még nem 😊

Maxtreme
1:34-tõl egész érdekes dolgokat látni <#idiota>

kill3r21
Maxtreme, probáltál már cápát " vadászni" ?
Fogalmam sincs hogy álljak neki...😄
Egy multiplayer videóm szerintem elég érdekes így is 😄
Csináld azt, hogy mintha megvennéd a játékot és amikor már a kosaradban van,akkor meg fog a jelenni a promo code ablakocska.

Majd,ha sikerül aktiválnod szólj már,hogy megjelenet-e az uplay-edben.

Maxtreme
Így kb 1.5-2 óra után azt mondom jó ez. Ahogy sokan említették, az elsõ és a második ötvözete. Mindkettõbõl kiszedték ami jó, és összegyúrták. 😊

warezt lekapsz. Telepíted, csak nem crackeled és mikor kéri a kódot beírod és már legális is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Uplayen hogy lehet a megvásárolt játékot elérhetõvé tenni?
Steamen be lehet irni a cdkeyt, de ilyet itt nem találok...
Szerintetek, mikortól lehet letölteni uplay-rõl?

Bázz ennyire brutális a konfigod? ( Nem értek hozzá!)

Kipróbáltam én is, High, Very High, beállításokkal, AA nélkül, volt 30 fps-em..😄

Tényleg ennyire "ratyi" már a gépem, vagy megint az ATI miatt van?
Maxtreme
A szokásos. <#hehe><#idiota>

Maxtreme
Jah akkor bocs!
Elnéztem a postszámot.

Shep
Nem is rólad van szó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zzeN
Már félek mi lesz ATI-n...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

kill3r21
én azért még rápróbálom azt a nvidi drivert 😊
Maxtreme
nálam a patch nem igazán hozott + fps-t.
Viszont elõtte nem tudtam bekapcsolni a dx11-et, most igen.

kill3r21
Érdemes majd az 1.01es patchet is, nálam azis dobott vagy +10 fpst
1680x1050
Medium
30-40 FPS elötte volt 25-30
Szal bõven dobott rajta, és volt egykis grafikai bug azt is javította az 1.01
Képz:

Maxtreme
Én? Na ne bassz már 😊 Fõleg az írogatós részt nem értem.

más:
Am az új nv driver tényleg dobott a sebességen. Avg 60-65-bõl lett 70-75.
Érdemes felrakni a zöld tulajoknak 😊

JaSoN HuNTeR

Xbox vs PS vs PC.

Nincs nagy grafikai különbség, vagyis igazából számotvetõ. Konzolon is szép.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

bakkerman
hát igen,csúnya világban élünk

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Fpocok
Pedig meg kéne. Az egy jó nap lenne...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Ne legyél már hülye, baxmeg 😄

Nope. Neki az orosz maffia hozott egy tisztelet példánytot <#hehe>
bakkerman
csak arra akartam célozni,hogy nehogymár meglegyen tiltva,hogy egy megjelenés elõtti játékról ingame képeket,és tapasztalatokat lehessen megosztani...nem azt írta nagybetûvel,hogy honnan lehet letölteni...

Shep
Inkább arra, hogy pillanatok alatt végigjátssza õket és ezt utána azonnal írja is ide, mintha csak valami verseny lenne az egész. De amit te írsz az is fura számomra.

Shep
Azért nem egy Crysis de tetszetõs.

bakkerman
légyszi teszteld már le tûzharc közben,és robbantgatásoknál is,mert a te gépednél az enyém jobb,így ha akkor is megvan a stabil 30-32 FPS,akkor rálesek énis a gémre,köszönöm!! 😊))

Tib
MIVEL A JÁTÉK MÉG NEM KERÜLT FORGALOMBA,ÍGY A HOZZÁSZÓLÁSOD EGYÉRTELMÛEN WAREZ, AMINEK VAN SAJÁT TOPIKJA...

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Most akkor ezt azt jelenti, hogy 3 gb rammal is fut win7-en?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Maxtreme
Sikerült végre rábeszélni a dx11-re (patch)

Ultra/4xaa/16xaf

L OuiSe
SZiasztok.
Ati 4850, 4gb ram, intel E 5800(3800mhz), Win7.
1680x1050 Dx9 az árnyékok med minden más max vsync on(1) -stabil 30 fps.
Tehát bõven játszható és jól optimalizált.

A felelős én vagyok.

Fpocok
Mire gondolsz? Arra , hogy kivétel nélkül minden nagyobb név megjelenésekor beír, hogy õ végigtolta a konzolos warez verziót, mielõtt megjelenik a pcs verzió? Erre gondolsz? 😄

grebber

Myselor
nagyon tetszett az neked mi?<#gonosz1> nyugi nekem is <#beka3> kedvencem a játékban citra ^^
Törölt felhasználó
Amikor elõször bemutatták a Citra nevû csajt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
már tudtam, hogy tuti megmutatják a melleit, és így is lett <#eplus2>
Myselor
jóólvan hát a te dolgod.de én pl gépen csak kipróbálom majd,xboxon szeretném kiélvezni pc-n csak ismerkedek vele ameddig nem veszem meg az meg jövöhét😊
grebber
Most nem tökmindegy amúgy? Ami game tetszik alsó hangon 3-4szer viszem végig. Anno az elõdöd (Far Cry 1-et) cirka 6x zúztam végig és még fogom majd nosztalgiázás miatt!

Mostanában ezt csinálom konzolon végigdurrantom õket és ha nem tetszik pc-n már nem kell vele szenvednem.
Szerencsére most ez a 2 game AC3 és FC3 atom király.Meg is érdemelték hogy mindkettõt gyûjtõibe vegyem meg!

CalebJoe
na egy olyan játéknál meg tényleg kevés
Myselor
ennek meg mi értelme volt?😊mert most a storyval megvárhattad volna a pcsedet,konzolon meg addig ismerkedsz a játékoddal.beteg vagy😊
grebber
Ez csak a fõ szál.Nem kell parázni.
AC 3-ben is 14 órás csak és az "komolyabb" game nem fps!

Shep
Azért valahol ijesztõ amit csinálsz.

CalebJoe
csak 10 óra na ne
grebber
Hát ez kegyetlen jó volt!Ha nem is az év játéka de az év FPS-e mindenképpen.Ha megint a nyomoronc cod lesz akkor felkötöm magam!
Csak a fõsztorin rohantan végig (a valós élmény majd akkor lesz ha meghozza a futár az Insane Edition-omat pc-re)
~10 óra volt normálon konzolon közben pózoltam is néha mert miért ne<#idiota>