Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár nekem a 14990-et is!
Next PC upgrade: 2022
Mennyire érdemes csak a multi miatt megvenni a játékot? Mert ha egyszer kijátszom utána nem hiszem, hogy még egyszer neki állnék, de a multiban több idõt eltöltenék ha jó.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nincs vele semmi baj.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
1.5 órát játszottam vele, és még a motiváció sincs meg hogy újra elindítsam.
Ezek szerint jah, 1:1 ugyanaz a rendszer mint az mw2-nél.
Mondjuk a p2p alapú cuccokat nem nagyon lehet másképp megoldani, de azért reménykedtem 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Asszem a hétvégén meglátogatom a helyi tacskót 😊
Ez így nem sokkal, de 8k alatt van😊
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Amugy en egyetertek weskerrel. En meg a steamet sem vagyok hajlando, nemhogy a nyamvadt Ubi klienst. Apropo, mi lett a multkori balhebol, mikor koltoztek a Ubi szerverek, es az volt a terv, hogy vagy ket napig senki nem jatszik a jatekaikkal?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Next PC upgrade: 2022
Aki megmondja, hogy kell eltüntetni a körvonalat, leszopom, ha kéri 😄
jó mondjuk azért nyomatom a rádió tornyokat és foglalom át a placcot, meg vadászok is. hogy sok fegyverem és cumóm legyen
de az biztos hogy nem két napos játék 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Cápát már vadásztam 😄
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Nem úgy mint az AC3 ami hát...no comment
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
A másik, az AI-t annyira szidják, nemtom nálam remekel...
Pl most jöttek fegyverrel felszerelt, motorcsónakkal ketten,
egyik tüzelt rám a másik vezetett, leszedtem azt aki tüzelt, erre bammeg a másik motor leállit és futott a gépágyúhoz....zseniális 😄