Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muttley
B+, haver 😄
te azt hitted, h lóverseny ez a game?
v. ennyire rövid? 😊

Just do it :)

grebber
Nincs!

Next PC upgrade: 2022

Empty
Magyar van benne?

Éjjel 1 után toltam picit(Steames verzió akkor lett elérhetõ). A fõküldi eddig meggyõzõ, sõt nagyon is az. De már nem sok idõm maradt a sziget világára, de tetszik a tömény tartalom. Már az elején belebotlok elég sok chestbe, illetve látni pár érdekességet amit már most meg szeretnék csinálni. A grafika nem olyan nagy szám, sõt lehet a Crysis 1 az szebb lenne, de abban hol volt ennyi tartalom? Rohangált 1-2 katona a szigeten és le kellett lõni? 😄 Itt ahogy látom arra koncentráltak hogy nekünk jó legyen és legyen tennivaló, cél. Én itt nem is a fõküldetésekre fogok koncentrálni, hanem a szabad világra. Felfedezni mindent, kraftolgatni, kitapasztalni a sziget zegét-zugát.
Ha játékot veszek azt fõként a multi miatt szoktam. Csak azért kérdem mert ha 3 hónap múlva már senki nem fog multizni vele mert unalmasnak tartják akkor számomra nem éri meg.
grebber
Ez tõled függ hogy mennyire szoktál multis game-ekkel játszani!A tescos árat 6990ft-ot mindenképpen megér!
Bár nekem a 14990-et is!

Sziasztok!
Mennyire érdemes csak a multi miatt megvenni a játékot? Mert ha egyszer kijátszom utána nem hiszem, hogy még egyszer neki állnék, de a multiban több idõt eltöltenék ha jó.
Tatyla
Én azt tegnap fejeztem be az év egyik legjobbja lett szerintem...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Maxtreme
Pc-n? na az biztos nem.

DarkSector
A kátékok 99.9%-a manapság p2p.
Nincs vele semmi baj.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
na az az a játék ami nekem még annyit sem ér.
1.5 órát játszottam vele, és még a motiváció sincs meg hogy újra elindítsam.

Maxtreme
aha, köszi.
Ezek szerint jah, 1:1 ugyanaz a rendszer mint az mw2-nél.
Mondjuk a p2p alapú cuccokat nem nagyon lehet másképp megoldani, de azért reménykedtem 😊

DarkSector
AC3 is ennyiért van/volt. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Ja, ezt ismerem. Ugyanennyiért van sima kulcs is.... +1000 és deluxe edition. Azt ha megvenném, akkor már a teljeset. De azért köszi 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

kastil
van egy lobby ahova random bebasz random emberekkel vagy hostols és vársz randomra v invelsz kb azt csõ ahogy elnéztem, de csak egy meccset mentem annyira nem merültem bele

Maxtreme
Am ugyanolyan a multi mint a bo2-nél? nincs lista meg semmi, csak bevág valahova aztán csá?

Maxtreme
Nebassz. Az korrekt, annyiért simán megveszem.
Asszem a hétvégén meglátogatom a helyi tacskót 😊

Tib
Tegnapelõtt hazajöttem, postaláda kinyit és mit látok?! Egy TESCO újságot... Na jó, ebben semmi pláne nincsen, viszont ami jobban érinthet Téged: Nov.30. és Dec.13. között a PC-s verziót 6.990.-Ft-ért hirdetik!
Ez így nem sokkal, de 8k alatt van😊

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

DarkSector
Nehogy megvedd, hülye konzolos játék. 😊

Attol tartok, mostmar aki tudja sem fogja merni megmondani a megoldast. <#hehe>

Amugy en egyetertek weskerrel. En meg a steamet sem vagyok hajlando, nemhogy a nyamvadt Ubi klienst. Apropo, mi lett a multkori balhebol, mikor koltoztek a Ubi szerverek, es az volt a terv, hogy vagy ket napig senki nem jatszik a jatekaikkal?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

grebber
Valamit akkor nagyon benézhetsz mivel az a játék legeleje kb és jelzi a térkép hogy hova menj!

CSOCSO
Megtalaltam vegre. Kicsit faradt vagyok es mindenkeppen azon a teruletem nezelodtem ami mar fel volt terkepezve.
CSOCSO
Kitepem a hajam. Ezt a Dr. Earnhardt embert hol a fa$ba talalom??????????? Sehol senki nem irja merre van hiaba nezem a terkepet.
Fpocok
Szerintem én ott is láttam. Elõször úgy próbáltam és volt.

én úgy vettem észre hogy dx9ben nincs ilyen hülye körvonalazás.

Fpocok
Látjátok srácok, még hogy nem jó a warez semmire... annak ellenére, hogy hogy szidom a multit és továbbra is azt gondolom, hogy szar... egy óra után NAGYON ERÕSEN ELGONDOLKODTAM AZON, HOGY TALÁN MÉG IS MEG KÉNE VENNI... csak azt a 8k-t még mindig soknak tartom. Nagy dilemma ez most.

Aki megmondja, hogy kell eltüntetni a körvonalat, leszopom, ha kéri 😄

kill3r21
hát nemtom gyerekek, eddig 4 órám van benne, de a pálya alig 30% a érhetõ eddig el..
jó mondjuk azért nyomatom a rádió tornyokat és foglalom át a placcot, meg vadászok is. hogy sok fegyverem és cumóm legyen
de az biztos hogy nem két napos játék 😊
tommygear
+1
Myselor
gondolom néha megált körülnézni<#gonosz1>
Mit jelent, hogy pózoltál?
Törölt felhasználó
Te melyik
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
befejezést választottad
?
Inkább ide írd le a választ, ne az off topikba! De én se tudom elképzelni, hogy az az egy program mit zavar be nálad...
Fpocok
Privibe is akartam írni... de nem értem. És akkor mivan? Nem a világvége.

wesker24
Hát ahogy utánanéztem nekem marad a Wrz verzió tervbe volt véve hogy megveszem meg is vettem volna gondolkodás nélkül csak haver szólt hogy hiába steames Uplay kliens kell hozzá na mondom akkor kösz nekem akkor inkább nem kell !
(PC változat persze)

Nekem holnap hozza a futár a gyüjtõi változatot, most írtak emailt (nem pont most, este 7 körül 😄)

Herold
Az erdõben keresd. <#eplus2>

kill3r21
ha valaki tudja hol találok vaddisznót a játékban annak jövök egy sörrel 😄
Cápát már vadásztam 😄
Ryder62
A PC-s port jelen állapotában kb játszhatatlan. A legjobb gépeken is 40 fpst produkál. Ez több mint gáz. 2012 végén ott tartunk hogy 1 azaz egy magot használ a játék a többi unatkozik.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Herold
Akkor a hoston kívül mindenki laggol, tehát nagyjából egyforma esélyekkel játszol.<#hehe>

Fpocok
Sajnos megint igazam volt, és ennek nem örülök.
Mentem két kört multiban... és egészen tetszetõs... csak hát a p2p miatt lagg van, gyakorlatilag játszhatatlan. Két dolgot nem szeretek a játékaimban... ha szar az irányítás, vagy lagg van. Nagy kár érte... mehet kuka.

HarryProf
Az a madár egyébként a kazuár.

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Shep
Akkor tehát nem olyan, mint a 2 volt, hogy abból állt a változatosság, hogy volt 2 zebra az úton, meg 2 percenként jött egy járõr dzsip az úton?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
AC3-nál mi volt a baj?

A boldogsag kek madara. <#violent>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Hát mondjuk ezt minden normálisabb játék tudja, és szerintem ez nem AI-n múlik, hanem script! Már abban az értelemben, hogy ha kihalnak, akkor valaki átveszi a helyét, akármi van is... Ami szerintem gagyi dolog, mert ha sniperrel kilõsz egy fixgéppuskást, akkor jön a másik is meghalni etc etc..😄
Herold
Ez már az FC2-ben is így volt, csak Jeeppel.

Ryder62
Akkor megnyugodtam hogy végre egy optimalizált játék 😊

Nem úgy mint az AC3 ami hát...no comment

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

kill3r21
Azzal énis érdekesen voltam, mondom lezúzok egyet, mert valamihez kellet, erre a társai kicsináltak....
A másik, az AI-t annyira szidják, nemtom nálam remekel...
Pl most jöttek fegyverrel felszerelt, motorcsónakkal ketten,
egyik tüzelt rám a másik vezetett, leszedtem azt aki tüzelt, erre bammeg a másik motor leállit és futott a gépágyúhoz....zseniális 😄
DarkSector
Bölé kell tenni spoiler-be és meg van oldva.