Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem nalad lesz valami problem. <#bee1>#bee1>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Csónakkal akartam,de nem lehet visszafordit..

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
In your documents folder you find Far Cry 3, in there is a file named GamerProfile.xml.
Set SSAOLevel="0" and you have no AO at all."
Parasite Eve 2, best game EVER!
Minecraft + Cabela's Dangerous Hunts + Far Cry = Far Cry 3 <#zavart2>#zavart2>
Amúgy rohadjon el az összes vadállat... há basszus akartam vadászni egy kis malacot vagy kecskét vagy nem tudom mit... és elkergette azokat egy falka vadállat és utána kellett futnom 😄 Alig értem õket utol.
lehet ez valami vadászat szimulátornak készült elõször 😄
GOOBY, pls
Szvsz sokkal jobb így hogy szép színes minden. Azokkal a hülye szûrõkkel csak elrontották volna a színvilágot.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
A Minecraftból nyúlhattak.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Pl az ilyen Amazing Spiderman, Black Ops 2-öt meg Hitman Absolutiont már be sem szereztem pc-re konzolon elég volt 1x!
Next PC upgrade: 2022
A játék meg teljesen lenyûgözött... MEG... KÉNE... VENNI... MUST... RESIST...
mert egyszer végigviszem és utána kuka, mi? 😊
amúgy nem gáz, ahogy te csinálod
hisz rájössz utána, h kell-e neked vagy sem
csak a lóverseny stílus miatt nem igazán látod adott game valódi értékeit
dehát kinek a pap, kinek a paplan 😊
Just do it :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mondjuk nálam annyi a különbség hogy az abszolút kedvenceket végtelenszer újra tudnám játszani.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
10 órán keresztül próbáltad, hogy miután végigvitted és minden "poént" ismersz
megvehesd több ezerért ugyanazt még egyszer
nem vagy te egy kicsit, dehogynem?? 😄
Just do it :)
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Szinte minden game fõsztorija rövid.Pláne egy fps-nek!
De mint írtam konzolon (mivel arra van hamarabb) szinte minden engem is érdeklõ multiplatform game-en végigrohanok és vagy beszerzem pc-n vagy arra sem érdemes.
Ezt csak kipróbálás szinten toltam le ,mert már nyáron elõrendeltem pc-re.
De sajnos csak hétfõn kapom meg 😞