Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithwarden
Csinalj par screenshotot es linkeld be.
Sztem nalad lesz valami problem. <#bee1>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Szasza20
Úristen, szerintem katasztrófa az egész!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Maxtreme
az Ambient o.-n. és az AA-n kívül sok difi nincs dx9 vs dx11 között.

Szasza20
Na most ennek tényleg ilyen szar a grafikája vagy csak a DX 9 miatt? de most egy gtx 660-al csak jobb lesz DX 11ben remélem mert akkor kártyát se veszek ha ugyan ilyen fos 😄

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Shep
Biztos a fõküldi nyitja majd meg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kill3r21
Srácok, 11 ráditorony után nem tudok többet aktiválni, a térkép déli felére miért nem lehet elmenni?
Csónakkal akartam,de nem lehet visszafordit..
Nálatok is vannak olyan jelölések a térképen ahol ládának kéne lennie de nincs ott semmi? Nálam baromi sok van és nem jövök rá hol lehet elérni õket. Bent lennének a föld alatt?

Mai nap csak a Steam-esek játszanak, vagy van már aki a dobozossal tolja? Mert úgy tudom a dobozos kiadás holnap jelenik meg.
Herold
Hogyhogy miféle? Hát az maga a mennyország.

robotnyk
kösz, ez néhány kategóriával feljebb van, mint amit én szeretnék 😄
Tatyla
ááá eddig csak épp hogy belekóstoltam de nagyon király...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Solid Snake
Köszönöm <#pias>
a widescreen-t kapcsold ki a video beállításoknál
Fpocok
"You can, however, turn off AO completely, if you want to try that.
In your documents folder you find Far Cry 3, in there is a file named GamerProfile.xml.
Set SSAOLevel="0" and you have no AO at all."

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nathan66
nem tudja valaki, hogy hol lehet vaddisznót találni? töltényt akarok tárolni, de sima disznókat találok csak..

Fókameister
Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc0000142) Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra. Erre valami megoldást? :S

Solid Snake
Hol lehet kikapcsolni?
Annak!

Minecraft + Cabela's Dangerous Hunts + Far Cry = Far Cry 3 <#zavart2>
Fpocok
De hát ez egy ismeretlen sziget a semmi közepén. Nem tudhatod 😄
Amúgy rohadjon el az összes vadállat... há basszus akartam vadászni egy kis malacot vagy kecskét vagy nem tudom mit... és elkergette azokat egy falka vadállat és utána kellett futnom 😄 Alig értem õket utol.

grebber
Azért rakták bele ezeket ,hogy ne legyen "halott" a környezet!

Next PC upgrade: 2022

PhantomAss
most már csak arra lennék kíváncsi hogy miféle sziget ez ahol együtt él leopárd, tigris, medve, vaddisznó, teknõs, cápa, meg mittomén..vérnyúl
lehet ez valami vadászat szimulátornak készült elõször 😄

GOOBY, pls

Ryder62
Most olvastam valahol hogy most meg az a baj hogy túl mû a környezet mert minden szép zöld. Bezzeg ha meg betesznek nyomorék szûrõket (amiket utálok) akkor meg az lett volna a baj.

Szvsz sokkal jobb így hogy szép színes minden. Azokkal a hülye szûrõkkel csak elrontották volna a színvilágot.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Fpocok

robotnyk
tud valaki olyan videókártyáról amihez esetleg far cry 3 jár?
CSOCSO
Tudom, hogy a jatek legeleje. Mikor a terkepet neztem ra voltam kozelitve a felderitett helyre. Bamba modon mindenkeppen azon a helyen akartam megtalalni a Dokit. Miutan irtam ide megtalaltam a zoom funkciot.

kill3r21
az a szérum a legjobb, amit belõsz mielõtt mondjuk medvének mész, addig a 45 másodpercig nem támad rád az állatka, tigris és leopárd vadászatnál elõny, mert nagyon gyorsak....😄
Látszatra tényleg nincs nagy különbség. Teljesítményileg lehet.
Van Syring (elsõsegélycsomag, van lopakodási célra, van harcra, van felderítócsomag), batyuk, lõszerfejlesztések és nyílak (biztos a nyílpuskához majd)

A Minecraftból nyúlhattak.
Szasza20
mondjuk azért DX10 lehetett volna benne amíg megjön a kártyám nem csak 9 meg 11, vagy valahogy át lehet állítani?

frango
Nem is tudtam róla, de kaptam pólót is a játékkal együtt. És még normális minõségû is. Meglepõdtem...Remélem a játék is fasza. Alig várom, hogy hazaérjek<#violent>

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Nem syringe? Meg nem jatszottam semmit a jatekkal, de az jelent fecskendot, aminek igy latatlanban lenne ertelme.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ki kell ismerni ezek szerint, ok 😊
Fpocok
Syrengre gondolsz? Mert a craft az a dolog, ahol tudod készíteni ezt a sok mindent. De gondolom a szérumra gondolsz... passz... egyik hpt ad vissza, második vadász teljesítmény turbozza, harmadik meg a harci képességeket... ki tudja 😄

grebber
Amelyik game jó ott a fõsztori is jó nem a mellékküldik teszik naggyá.Szóval egy gyors végigszalad mellett is eltudom dönteni ez kell-e pc-n vagy sem.

Pl az ilyen Amazing Spiderman, Black Ops 2-öt meg Hitman Absolutiont már be sem szereztem pc-re konzolon elég volt 1x!

A Craftok senki semmit?
Fpocok
Hát ami a karakterek körvanolánál vannak. Borzalmas.

A játék meg teljesen lenyûgözött... MEG... KÉNE... VENNI... MUST... RESIST...

Az te vagy.
Muttley
ja, biztos azért van otthon 42 db-os game készlet
mert egyszer végigviszem és utána kuka, mi? 😊

amúgy nem gáz, ahogy te csinálod
hisz rájössz utána, h kell-e neked vagy sem
csak a lóverseny stílus miatt nem igazán látod adott game valódi értékeit
dehát kinek a pap, kinek a paplan 😊

Just do it :)

Shep
Akkor az vagy, nekem az 1x is elég volt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

És még én vagyok mazochista, ha csak 3x pörgettem ki a Far Cry 2-t? <#vigyor2>
Shep
Milyen fekete körvonal?

Ryder62
<#eljen>

Mondjuk nálam annyi a különbség hogy az abszolút kedvenceket végtelenszer újra tudnám játszani.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

A Craftok mire hatnak ki, tudom, hogy 20 ill. 40 mp-ig tartanak, de mit adnak? Ideiglenes hosszabb képességet vagy mi?
Fpocok
Kikapcsoltam a fekete körvonalakat. Mondanom sem kell, hogy 100-szor szebb így!

Fpocok
Amíg te 6-7szer végig tolod, más 2-3 😄

DarkSector
Nincs azzal semmi baj csak sok az elõítélet meg rinya.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Ne magadból indulj ki hogy amit végigviszel többet rá se nézel.Én a számomra jobb játékokat 6-7szer is végigviszem vagy még többször.

Muttley
aha, értelek 😊
10 órán keresztül próbáltad, hogy miután végigvitted és minden "poént" ismersz
megvehesd több ezerért ugyanazt még egyszer
nem vagy te egy kicsit, dehogynem?? 😄

Just do it :)

zooleeh
Hi en is toltam a multit(a viragarus lanytol vettem)es az kell mondjam nagyon tetszik .A fegyverek sebzese nagyon az en izlesemnek megfelelo ,ugyertem nem kell egy egesz tarat beletomni az ellnefelbe ahoz hogy meghaljon.Holnap hozza a gyorsposta remelem,mar nagy nagyon varom.

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

grebber
Eddig a föld alatt éltél játékok nélkül?
Szinte minden game fõsztorija rövid.Pláne egy fps-nek!
De mint írtam konzolon (mivel arra van hamarabb) szinte minden engem is érdeklõ multiplatform game-en végigrohanok és vagy beszerzem pc-n vagy arra sem érdemes.
Ezt csak kipróbálás szinten toltam le ,mert már nyáron elõrendeltem pc-re.
De sajnos csak hétfõn kapom meg 😞