Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Hát az nem nagyon, hiszen a kamerát hátrébb kell vinni ergo modosul a fov.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

F*szom tudja, lényeg, hogy az elõzõ részben volt külön FOV Hack hozzá, de a fegyver látszódott teljes pompájában anélkül is.
Igazából FOV nélkül is megoldhatták volna. Far Cry 2-ben érdekes mûködött 😊
DarkSector
Itt van egy durva cod4 moddolás, így tök élvezetes lehet játszani...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hát bénás fõleg egy snipernél, de inkább minhogy csak egy puskacsõvel futosgáljak...😄

Ezt játéka válogatja. Valahol ilyen, de nem ennél ez az elsõ eset, hogy nincs a fegyverre hatással.
DarkSector
Ez tény nagyobb FOV nagyonn terület a képernyõn, erõsebb konfig kell....
Nekem a Far Cry 85-ön áll, de nem érzem gázosnak, viszont szart sem nyertem vele.

Fpocok
Na errõl beszélek. A jobb oldalitól herótot kapok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Hát igen jobb lenne ha alapból nagy fov-ra terveznék a játékokat...
A legfaszább mikor átnyomod a fov-ot, csakhogy nincsen kidolgozva a faszi keze....😄

Itt hálisten ki van...

Shep
Igen utána meg azért menne a sírás ,hogy szaggat, sosem jó semmi az a nagy büdös igazság, valamibe mindig bele lehet kötni és mindig van aki bele is köt ahelyett ,hogy a játékot élveznétek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ryder62
😄DDDD

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Igen. Nálam ez szemet szúr. Biztos egyedi vagyok 😄
Fpocok
Ja értem... én meg attól vagyok rosszul, amikor teljesen látom a bal kezét, ahogy odanyúl.

De ha tényleg így változik a fov hatására, az tényleg gáz.

DarkSector
Bazze, nem a fegyver kinézete, hanem a fov-ra gondol, vagyis a fegyver ELSÕ felét látod, míg a jobb az lenne ha látnád a karakter jobb kezét is, vagyis hátrébb kéne vinni a "karakter fejében" lévõ kamerát. 😄

Csak az a baj hogy a beépített FOV nem ezt csinálja, hanme a fegyver marad így ebben a helyzetben, és valami fura mód a kép jobb és bal fele torzul el...😄

Az options calibration screenben a gammát levittem nullára és így már nem olyan fényes/világos minden.

Nem az! Csakhogy a fele látszik. Egy távcsövesnek is a fél távcsöve látszik. Erre keresek megoldást.
Szasza20
persze hogy szép grafikát vár az ember 2012-ben, amikor már 2011-ben voltak jobb fps-ek 😄 GTA 5-ben nem hiszem hogy csalódunk mert itt valaki mondta hogy majd azt is lehúzzák az emberek, hát abban nem hiszem hogy sok ember csalódott volna, mindig volt újítás mind grafikába mind játékmenetben! de ez nagy csalódás amikor bevan harangozva hogy ilyen olyan grafika lesz! aztán a víz olyan mint 2010-ben a növényzet mint 2009-ben!Valaki még azt is mondta hogy " Ekkora pályára nem lehet olyan grafika!" Mert? legyen akkor 25 GB ne 10 és akkor belefér, de akkor rakjanak bele olyan effekt dömpinget hogy seggre üljünk, meg kidolgozott textúrákat! nem azért vesz az ember új NV meg Radeon kártáykat hogy a szarul kidolgozott tájon rohangálni kelljen malacokat lõni meg kígyókat! Végigtolom, mert vártam nagyon de ez a véleményem!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Kívánj majd még valamit hozzá 😄
Fpocok
Én nem értem ezzel mit akarsz... szerintem jól néz ki a fegyver modell.

Ez még felfogható, de az, hogy a fegyverbõl a fele látszik az nem. Ilyen apróságok is rontanak az élményen <#schmoll2>
DarkSector
A füvet én sem értem, szerintem szépek, meg a fák és bokrok is.

Tib

Nekem ma van Karácsony... Köszönöm Ubisoft! <#worship>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Shep
Ha jól emlékszem az ekkora fákat már az elõzõ részben sem lehetett szétlõni, ez nem Cryengine.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Herold
Jó, de ha minden ezidáig jelzett "bug" javításra került volna, akkor még jövõ húsvétkor is a megjelenésre várnánk.
Egyébként nem tudom mi bajotok a fûvel, a videón szerintem kurva jól néz ki.

DarkSector
<#banplz>

Fpocok
Persze, hogy igénytelenek... de ebbõl pont nem jött le. Nyilván mivel egybõl elfut, nem kell szarakodni semmit.

DarkSector
ja mert csak a játék érdekli õket...😄

Herold
Ebbõl is látszik, hogy a konzolosok igénytelenek. <#eplus2>

Jó lett volna, ha nem kapkodják el, hanem maradt volna a régi megoldással...ennyi az egész 😞
Myselor
jólvan hát.de nem is volt ekkora sziget,és tartalom.valamibõl visszakellett venni.ezért kellene majd a nextgen dolgok.😊szerintem jó ez így is
Pedig ez így k*rva zavaró egy idõ után <#csodalk>
Igen, bár Battlefield 3-nál látszott szó-szó teljesen.
Nekem mntha egy kis pálma egyszer véletlenül letört volna,mikor nyíllal egy elõle elugró állatot akartam leszedni😊
DarkSector
Igen, a bF-ek is ezért szarok.

A FOV dolga lenne, de valamiért csak egy olyan megoldást csinál a játék, mintha egy gömbtükörben néznéd a környezetet, kb 85-ig nem zavaro a játékban a fov, 110-nél már kibaszott torz

Az rendben van, hogy élvezetes meg jó is, de azért elvárható lett volna, hogy a 2009-es második résznél azért szebb legyen vagy legalább ugyanolyan szintû legyen a graf és ne visszafejlõdjön sok mindenben.

kastil
valakinek sikerült consolet nyitni? azt írják ~ de nemtom hogy

Nem lehet valahogy átállítani a fegyver szögét, hogy jobban látszódjon?
Itt nem csak a fele fegyver látszik, mint nálam;
Nem tudom ,nekem zavaró. Majdnem olyan, mint a Bad Company 2-ben, hogy fél fegyvert látom. De itt teljes <#conf>
A FOV értékek erre nem hatnak ki, mint sok esetben. Valaki esetleg?

Danecay
Igaz, hogy csak mint írtam HIGH-on próbáltam, de igazán még a víz sem hullámzik, csak valami animál shaderelt textúra akarja azt az illúziót kelteni mintha mozogna.
A növényzet nálam sem reagál ha interakcióba lépek vele.

Az Far Cry 2, ez meg Serious Sam 2...akarom mondani Far Cry 3 xD
Nekem is feltûnt. FC 2-nek szebb a grafikája, de viszont unalmas a játékmenete egy idõ után, FC 3-nál meg jobb a játékmenet, de viszont visszafejlõdött grafikailag. 😄

Myselor
nállam full lowon megy a játék.de annyira élvezem ígyis,hogy hihetetlen.az tuti hogy jó ideje nem volt ilyen jó játék😊 annyira sok a tartalom és a tenni való,a felfedezni való,minden.kellemes az egész sziget,és veszélyes.nagyon jók a küldetések a story,és a melléküldetések is nagyon jók.érdekesek.nem tudom sokan mi a francért nem tudják élvezni a játékot,istenem😊 játszatok
DarkSector
De bazz nem az a lényeg, ahnem nem törnek ketté ahol meglövöd...😄

1x-1x moccannak, de annyira nem fektettek sok hangsúlyt rá már.
DarkSector
Ha már itt tartunk, a GUMI PÁLMAFÁK-hoz mit szóltok? 😄

Vagy csak nálam hajladoznak ha rálövök? 😄

kastil
visszafelé fejlõdünk.....

Nem, sõt van a levegõben is fû sok helyen, ami már szégyenletes 😄
DarkSector
Hát nem éppen...😊
Mert a játékot kéne élvezni, ezért népszerûek az indie meg arcade szarok mert tudod hogy nem AA játék és nem a látványnal vagy elfoglalva...

PL kártyajáték.

kastil
Ja amugy növényzet másnál se moccan a már már megszokott módon mikor nekibattyogunk? ágakat ellõni? ilyesmi?

Fpocok
Na jó nem akartam kiabálni, csak meglepõdtem, azon amit mondtál... igen... pcn mindig is ez volt. Ez nem betegség, csak így mûködik.

Danecay
Sziasztok!
A gépigénnyel nekem sincs igazán gondom. Egy HD4850-esem van és azt gondoltam, hogy majd ez a játék lesz a vízválasztó, de még HIGH-on is egész szépen fut. Egy gondom van csak, hogy nem tudok semmilyen Anti Alias-inget bekapcsolni a játékban, ugyanis nem aktív, a nélkül pedig egy kicsit recés. Van erre mód, vagy CCC-ból próbáljam meg? Mondjuk furcsállnám, ha már egy ilyen alap funkcióhoz is DX 11 kártya kellene. Legalább ilyen furcsa mondjuk, hogy egy egyszerû vödröt nem lehet lövéssel kimozdítani a helyérõl. Manapság már ehhez is minimum PhysX kell? Érdekes mert évekkel ez elõtt szoftveresen is megoldották, és nem 1-2 évvel ez elõtti idõkrõl beszélek.