Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Hát de baszki... EZ A PC PLATFORM!!!! ÍGY KELL MÛKÖDNIE!

Parasite Eve 2, best game EVER!

kill3r21
A Hiba az ön készülékében 😄
Mondjuk azért a Hitman-nek már kell egy erõsebb gép, ha maxon akarsz vele játszani, de közepesen is gyönyörû. Az Eidos mindig szépet csinál.
kastil
azt assassin hogy a francba? nekem 3.4re huzott e7500 4 giga ram és hd5770 mellett minimumon bostonban 15 fps...

Saints Row: The Third, detto 😄
kill3r21
jah mondjuk nekem a saintrow rosszabul ment mint ez!
Assasin3 is jól megy, hitman is...
persze mert tudok leadni az igényeimbõl...😄
Szerintem az idei játékoknak nincs nagy gépigényük. Talán tavaly volt olyan ami jobban megfektette.
kill3r21
Alap!
Egyébként vicc ez a mai játékipar, fõleg ez a PC-sek betegsége!
Kijön egy játék.
1. hogy megy
2. hogy nézki
3. bechmark
4. szitkozodás, mert nem megy ahogy szeretnéd
5. szitkozodás mert nem néz ki úgy mint szeretnéd
6. áááá köcsög konzol blablabla

vs.
Konzol:
1. Játszik, élvezkedik
kastil
ez az agyonmosott háttér is biztos nem a konzoloknak köszönhetõ amugy

kill3r21
Nekem momndhatjátok a gépigényt, számomra csak akkor nagy a gépigénye a játéknak, ha mindent lowra állitva sem megy legalább 25fps-el az öskövület konfigomon....
Tehát szerintem a Farcry 3 nem gépigényes...😄
Aki meg csak a max grafikával elégedett az ne ríjjon, gyüjtsön inkább menõ Pc-re _D
Van Contra? 😄DD
DarkSector
Az lehet de a "tudna"-val nem lehet játszani...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kill3r21
Nemtom, de nektek szerintem SuperMario kellene, nem is bugos, nem is rossz a grafika....
Vagy egy régi sárgakazzetásom, kell vkinek? 😄
kastil
persze milyen nehéz lenne pl egy skyrim karaktergenerálást randomolni...(szélsõséges dolgokat mellõzve, hogy ne legyenek ogreemberek)

Nem erõforrásra kellene hivatkozniuk...szerintem ez a Dunia jobbat is tudna ugyanilyen gépigényekhez, mint most vannak.
kill3r21
akkor biztos nem ugyanazzal a játékkal játszunk 😄
DarkSector
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kastil
persze, ez zöld, az barna 😄

Látom te is észrevetted, hogy technikailag milyen. 😊
kill3r21
majd ha épitenek a karaktereknek, és lesz hozzá erõforrás is, akkor szerintem simán irnak egy random karakter generátort...
de szerintem ezt max egy következõ generációban 😄
DarkSector
Látványra jobb, sõtt szerintem részleteiben is, meg a színekben....FC2 sokkal "szemcsésebb volt"

Ez inkább az elsõ részt idézi, stílusban-játékmenetben meg FC2.

kastil
de, de csak íppenhogy, a gépigénye meg hatszor akkora, bughalmaz az egész. ...ubi

kill3r21
ti betegek vagytok....nem jobb a grafika mint az FC2, vicc 😄
Nem is kell, ki nézi azt?
Én a ebben se vettem észre..na jó hazudok. Az ellenségek mind piros ruhát viselnek (valószínû mellé a kinézetük is)
kastil
nem, de fc2 féle azért talán jõlenne 😄

DarkSector
Hát ha lenne 2 féle akkor oké, de nekem az össze ugyanolyan piros...

kill3r21
Azért amiért a GTAV-ben is egyformák lesznek a népek, lehetlenség lenne minden NPC-nek külön kinézetet adni egy ekkora játékban....szerintem...
Pont a Crysis 2-t emlegeted mikor teljesen más környezetben játszódik? <#banplz> Az elsõ résznek amúgy sokkal jobb grafja volt, már a környezet miatt is, meg sokkal nagyobb területek voltak benne 😄 A 2. részhez nem véletlen adtak ki HD textúra DLC-t. Max azzal volt jobb a grafika, de még így sem sokkal szvsz...
DarkSector
Most jutott eszembe amit már délután akartam kérdezni.

Miért van hogy az ellenfelek egyformák???????<#confused>

Jó lesz a GTA V. Max Payne 3-mal is odatettek. Jó az a RAGE engine. Van benne jövõ.

szerk.: Sõt még a RAGE is jó volt (igaz befejezetlen tûnt)...és az idtech5-ben is van jövõ. Reméljük DOOM 4.

Van még 1-2, de ilyen tizenéves korosztálynak halvány gõze sincs dolgokról, tisztelet a kivételnek. Ilyen az nCORE.
Herold
Komolyan nem tudom, hogy a sok rinyagép mi a faszt gondolt, hogy egy ekkora mapon majd Crysys 2-szintû grafika lesz?

kill3r21
Én levagyok fagyva, hogy nincs játék a földön aminek jó a grafikája, mindenhol csak a "többre számitottam" duma!
Vegyél atomerõmûvet, tedd a felbontást maxra, meg mindent, azt adj neki...😄
Assasins 3 nál is ment a grafikai vita....
GTA 5-el is ezlesz.....kiadták a csini képeket, már azt is szidják, majd a játék meg csúnya lesz....nemtom ezeknek az embereknek mi felelne meg!
Én medium low-on tolom, és bõven kellemes, vicc hogy valaki fentakad egy fûszálon, bezzeg ha kidolgoznák a füvet mint az atom, akkor meg a gépigény miatt sírna mindenki szája, mert eszi a gépet....
Ez a PC társadalom, semmisem jó, csodálkoztok hogy lassan semmi nem jön ki pc-re...😄
Az rosszabb már, mint egy iskola, mert az óvoda simán lehagyja 😄
Miért ilyen vakítóan fehérek a felhõk? Tök hülyeség.
Amúgy tényleg idegesítõ ez a fekete körvonal/aura. Képeken nem látszik annyira, de mozgás közben hülyén néz ki.
Far Cry 2 grafikája valahogy szebb volt.

DarkSector
Nem, de nem egészen értem hol lehet a gond, én a bal kezemmel nyomkodtam, még csak nem is gyorsan és meglett...😄

Ha valóban kellõen közepesen tóltad és nem rajtad múlt akkor bug...

scomcomputers
Multiban az elért killstreakeket melyik gombal aktiválom...
??

* Scomcomputers the future of computing!*

kill3r21
nyomkodd eszeveszetten :d
Narxis
hát öööö...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hülyének nézel?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

DarkSector
LOL...neviccelj, azon elhasalni...😄

Nem lehet hogy rossz gombot nyomsz? 😊

Én most tartok az elején mikor menekülni kell,és a magasból rámugrik az ürge,aztán nyomni kell a spacet.Már vagy 5-ször próbáltam,de mindig meghalok.Idegesítõ ez a nyomkodás.Milyen ütemben kell? Nagyon gyorsan?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Protipp: Hátúszóját lõdd!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Tudom ez béna konzolok miatt van...😊

DarkSector
😄

Herold
Ez most egy hardver topik? <#fejvakaras> <#nemtudom>

Amúgy meg igazán meg lehet válogatni legközelebb a szavakat. Mindegy, hogy az sértõ vagy sem, csak meg lehetne. Ennyi, lezárva. No problem.
Ehh... Az elso tiz percet gyuloltem.
Asszem, itt talalkoztam az elso olyan red dottal, ami rosszabb mint a sima iron sight. Nappal a kosztol, ejjel meg a ragyogasatol nem nagyon latni semmit. Egyelore azt hiszem, kerul egy peldany a polcra az FC3-bol.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Egyértelmû.
Fpocok
De ne legyen már meseszerû, hanem legyen ÉLETSZERÛBB. Nem kell béna aura...

Parasite Eve 2, best game EVER!