Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Assasin3 is jól megy, hitman is...
persze mert tudok leadni az igényeimbõl...😄
Egyébként vicc ez a mai játékipar, fõleg ez a PC-sek betegsége!
Kijön egy játék.
1. hogy megy
2. hogy nézki
3. bechmark
4. szitkozodás, mert nem megy ahogy szeretnéd
5. szitkozodás mert nem néz ki úgy mint szeretnéd
6. áááá köcsög konzol blablabla
vs.
Konzol:
1. Játszik, élvezkedik
Tehát szerintem a Farcry 3 nem gépigényes...😄
Aki meg csak a max grafikával elégedett az ne ríjjon, gyüjtsön inkább menõ Pc-re _D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Vagy egy régi sárgakazzetásom, kell vkinek? 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de szerintem ezt max egy következõ generációban 😄
Ez inkább az elsõ részt idézi, stílusban-játékmenetben meg FC2.
Én a ebben se vettem észre..na jó hazudok. Az ellenségek mind piros ruhát viselnek (valószínû mellé a kinézetük is)
Miért van hogy az ellenfelek egyformák???????<#confused>#confused>
szerk.: Sõt még a RAGE is jó volt (igaz befejezetlen tûnt)...és az idtech5-ben is van jövõ. Reméljük DOOM 4.
Van még 1-2, de ilyen tizenéves korosztálynak halvány gõze sincs dolgokról, tisztelet a kivételnek. Ilyen az nCORE.
Vegyél atomerõmûvet, tedd a felbontást maxra, meg mindent, azt adj neki...😄
Assasins 3 nál is ment a grafikai vita....
GTA 5-el is ezlesz.....kiadták a csini képeket, már azt is szidják, majd a játék meg csúnya lesz....nemtom ezeknek az embereknek mi felelne meg!
Én medium low-on tolom, és bõven kellemes, vicc hogy valaki fentakad egy fûszálon, bezzeg ha kidolgoznák a füvet mint az atom, akkor meg a gépigény miatt sírna mindenki szája, mert eszi a gépet....
Ez a PC társadalom, semmisem jó, csodálkoztok hogy lassan semmi nem jön ki pc-re...😄
Amúgy tényleg idegesítõ ez a fekete körvonal/aura. Képeken nem látszik annyira, de mozgás közben hülyén néz ki.
Far Cry 2 grafikája valahogy szebb volt.
Ha valóban kellõen közepesen tóltad és nem rajtad múlt akkor bug...
??
* Scomcomputers the future of computing!*
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nem lehet hogy rossz gombot nyomsz? 😊
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Asszem, itt talalkoztam az elso olyan red dottal, ami rosszabb mint a sima iron sight. Nappal a kosztol, ejjel meg a ragyogasatol nem nagyon latni semmit. Egyelore azt hiszem, kerul egy peldany a polcra az FC3-bol.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub