Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Dede pont hogy a Far Cry 3 4k ! Uplay-es 4k Steames 7k !
Fpocok
De, az.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wesker24
Far Cry 3
DarkSector
Nemtudom....azért kérdeztem...😄
Mert hogy a FC3 nem 4000 az biztos....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
Far Cry de csak Uplay Code-os !
kastil
Far Cry 3 (UPlay): 3.990.-

Fpocok
Szerinted mi? 😄

DarkSector
Mi?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok

DarkSector
Lejjebb van több is.
Persze ezt nem kell komolyra venni ettõl még jó a játék, meg eltekintve hogy az ellenfelek egyformák.

LocalPatriot
Köszönöm mindkettõtöknek!
broman191
Még a megjelenés elõtt írtam hogy amint lehet megyek majd roncsbúvárkodni, meg cápákat ölni, nem feledkeztem meg róla...láttam egy ráját is, de õt nem tudtam bántani! Viszont a cápákat nem kíméltem...<#idiota> Képek lentebb! <#nevetes1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Fpocok
gamerprofile.xml

IronsightToggleMode="0"> Átállítod 1-re.

kastil
de igen.

IronsightToggleMode="0" átírod 1re a Documents\My Games\Far Cry 3\Gamerprofile fájlban

amugy lassan jó lenne már egy FAQ.

LocalPatriot
Ja elnézést. Akkor tegnap nem vettem észre, most meg nem tudom megnézni mert dolgozok. Délután megnézem úgy, jobban fut-e. ty!û
Ám, azt nem lehet beállítani, hogy ne kelljen a jobb egeret folyamatosan nyomni a célzásnál?
kastil
Nem a konzolok hibája, én nem vagyok ilyen platformwarfighter😄

Azoké, akik ezt így hagyták kiadni, akik azt hiszik, hogy iylen elcseszett baszással ki lehet szúrni az emberek szemét, semmivel sem szórakoztatóbb játék számomra, mint a 2 volt, és kurvára de meg sem közelíti az 1-et, sneak system iszonyat durván el van túlozva, ai valami rettenet buta, hogy ha kell akkor 70 méterrõl fut felém macsétával. Nulla optimalizálás (AKKOR SINCS HA FUT A SZAROMON, ennek ahogy kinéz, és ahogy le van butítva fütyürészve kellene menjen mint a 2 😄) Hagyd már, tegnap is sokan írtuk a visszalépéseket.
Fizika, víz, egyforma enemy orrbaszájba elhagyott 4dollár meg dögcádula? minden második kis dombról zsinór amin csúszhatok, szó szerint partravetett cápa, save gondok? baszhatod a conttols beállítást, buherálni kell egy ironsight togglet, minimap a képernyõ közepén kb elég csak megnézni a hivatalos pc forumot, tegnap elõtt semmi, tegnap estére meg mint a barom, csak panaszok.

konzolosok meg örüljenek csak, és játszanak a kis mocskok

Shep
Majd nem mondjuk ki a nevét eldönti, persze csak ha túltette már magát a 3 gigás mizérián 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem nagyon értem mit beszélsz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szasza20
Én kb ilyen konfiggal játszok és Ultrán DX9-ben és tökéletesen megy 30-45 fps között mozog

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Solid Snake
Ez biztos?<#idiota>
Kell neked eredetivel jatszani! <#zavart1>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fpocok
Hogy egyértelmûen a konzolok hibája ez is... bár ahogy látom, már leírtad igazából 😄 Csak így jobban hangzik 😄

kastil
ummm, hát?😄

kastil
Amiben az egyetlen karakter amely különbözik a többitõl az a bannderben megtekinthetõ.

Fpocok
Nem erre gondoltam 😄

Shep
Ez egy JÁTÉK!

bakvarnyu
Most láttam videókat, ebbe a szrságba meg kell ölni a medvéket, meg a kihalás szélén álló tigrist 😞

kastil
ELÉGEDETT ÉS BÜSZKE VAGYOK!!not

frango
Van aki játszik most? Mert én nem tudok... Azt írja nem elérhetõ a FC3 szirsz.rja.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Fpocok
Mondd ki! Mondd ki! 😄

kastil
Persze, nálam pl a szaros 2magos procimon, minimumos 4 giga rammal meg egy recommended hd5770el dx11 ultra HDAO 1600x1200 15-25 fps, Directx9 med/high ugyanaz a felbontás 30-40 fps. BEállítások fele dísznek van hála a konzoloknak 😄

#1776: ugyan ez, már hivatalosra is írtam hogy megoldja.

kastil
UseD3D11="0"

ha játékon belül nem megy

"talán weapon holdster..."

Weapon holster, asszem goat hide kell hozza.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fpocok
Játékon belül lehet dxet váltani. Nem?

frango
Csak én nem veszek észre szinte semmi különbséget a grafikai beállítások változtatásánál? FHD, 2*aa, hdao, minden lowon kivéve a water(high)meg a texture(high) és így se rondább mint amikor minden maxon van. Sõt max beállításoknál több idegesítõ effekt van, ami inkább zavaró, mint élménynövelõ. Meg még az fps is alacsony(25-30). Szóval szerintem szebb a low graf mint a high...A muti viszont tényleg elég rondácska.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

LocalPatriot
+1
Olvasgattam kicsit a fórumon, azt már látom, hogy kell SSAO-t kikapcsolni, meg fps számot átírni, de hogy lehet dx9-ben futtatni?
PhantomAss
azt kell mondjam nagyon jó lett ez a játék, kb. az év játéka nálam eddig
olyan mintha a far cry1-et és a witchert összegyúrták volna.
zseniális ahogy az egész rendszer ki van találva: azt vettem észre tegnap hogy órák óta játszom de mégsem haladok mert állatokra vadászok hogy a fegyvereknek slotot tudjak készíteni, és lootolok ezerrel.
csak mászkálok és felfedezem a szigetet. Tisztára modern Witchetr hangulata van, sõt még a grafika is kiköpött mása a 2. résznek.
Amúgy nagyon jól van optimalizálva is, nálam fullhd-ban ultra grafikán simán megy
(i52500k, gtx560ti, 4gb ram, win7 x64)

néhány apróbb negatívum:
-hiába van gyorsmentés, a betöltésnél a házadban ébredsz
-apróbb grafikai/játékmenet bugok
-az autók úgy viselkednek mintha egy 400le-s Ferrariban ülnél
-lehetne több fegyver

De összességében kellemes cslódás.Zseniális lett, remélem szét fogják moddolni késõbb.

GOOBY, pls

Fpocok
1. Igazából ezért kel lewarezolni elõtte a játékot és megnézni azzal, hogy fut. Szerintem most már te is meg fogod ezt tenni legközelebb 😊
2. Ha nehéz, az nem baj.
3. Tudsz csinálni bõrbõl cuccot, amivel lehet több fegyver is nálad. Pontos nevét nem tudom... talán weapon holdster...

LocalPatriot
Hát nem tudom, kicsit megbántam hogy megvettem... egyrészt nem fut nálam valami jól, igaz erõmûvem sincs, de ha mindent kikapcsolok, és LOW-ra állítok, talán fut, de úgy meg elég ronda a graf...:S ATI HD 5770 1 GB, intel I3 550 proci, 4 giga ram.
Másrészt elég nehéz. Legkönnyebb fokozaton kezdtem, de még így is halok elég sokszor. Fegyver is nagyon félrehord, egy tár kell egy emberbe stb...:S Na meg az mi, hogy csak egy fegyver lehet nálam? Volt egy kispisztolyom, felveszek egy ak-t, és a pisztolyt már dobja is el. Max lõszer meg 60 golyó?:S Azt se tudtam beállítani, hogy ne kelljen folyamatosan nyomni a jobb egeret célzásnál..:S Szóval bánom kicsit a pénzt. Remélem jön vmi patch, ami optimalizálja a játékot.
grebber
Normálon a fõküldetés nekem 1-2 torony plusszba felfedezésével 14 óra 35 perc volt!Ebben sokat bénáztam mint említettem.

A végérõl:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet választani a végén ,hogy megmentjük a barátainkat, vagy pedig csatlakozunk Citrához.
Mind a kétszer megmentettem õket. Ekkor meghalt Citra ,mert le akarnak szúrni minket és elénk áll!
A másik befejezést nem néztem meg ,mert nem akartam megölni õket!

Most már többet nem játszok vele boxon majd csak pc-n!

Next PC upgrade: 2022

Mennyire "érdemes" a fõküldetést nyomni? Mert ha elkószálok másterületek felé ott elég nagy a patrol meg erõsítést hívnak és van hogy egy 20 perces mászkálásom halállal végzõdik és visszarak az auto checkpointhoz ..Amit addig meg felvettem az nullázódik..😊
Büdös Bohóc
Nem mondom, hogy ronda. Sõt, szép játék, csak te meg az elégedetlenkedõket nem érted szerintem. Beharangozták a játékot, mutattak pár ultrakibaszott jó videót és képet, erre köze nincs a játéknak ahhoz. Ez szerintem azért pofátlanság az ubi részérõl.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

A felbontástól is függ. Ha fullhd (1080p) körüli felbontásban játszod akkor nagyrészt lowon majdnem minden, de még úgy is helyenként csúnyán le fog esni az FPS (ahol nagyon sok fû lesz). Kb Texture mehet maxon, meg még water. Ja és mindezt DX9 módban.

Ha 720p körüli felbontásban játszod akkor valószínûleg ilyen minden max kivéve Postfx meg Shadows talán very high (nem ultra).

Post FX: nagyrészt a depth of fieldet és az antialiast állítja ahogy megfigyeltem.

Jóhajnalt

Van aki i5 2400 körüli cpu és GTX260-al játsza?érdekelne milyen beállításon megy normálisan.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Ezt a sort MaxFps="45" (akármilyen értéket rakhatsz a 45 helyett) írd be a Gamerprofile.xml fájl-ba a ShowFps="0" mellé. A fájlt egyébként a C:\users\\mydocuments\mygames\farcry3 helyen találod. Nekem is pont ilyen másodpercenkénti akadások voltak és ez megoldotta.
Szamot nem tudok. Az a frucsa, hogy ilyen 1-2 masidpercenkent akadozik egyet a kep... nem ertem miert.

There are people who never really disappear, but put on a different mask.

kastil
mennyi fps mellett akadozik?

Azt meg hozza tennem, hogy a gepen utana is fagyott, es vissza kellet raknom a nem beta drivereket...

PC: i7 860, 8RAM, N560 GTX ti

Nos elindul a jatek Steam-en, de az elso videonal teljesen kifagyasztja a gepemet.

Ujraindit.

Feltelepitettem a legujabb beta drivert, nem segit.

Ujraindit.

Vegul ugy oldottam meg, hogy kikapcsoltam a Anti-Virust... es ment.

Viszont szar a teljesitmeny. Meg ha teljesen LOW-ra veszem, akkor is akadoik.

Valaki meg tudna mondani, hogy mit allitsak rajta? AC3 peldaul fullon futt gond nelkul.

CalebJoe
bár csak ennyi baja lenne sok játéknak