Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert hogy a FC3 nem 4000 az biztos....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
<#nezze>#nezze>
Parasite Eve 2, best game EVER!
Persze ezt nem kell komolyra venni ettõl még jó a játék, meg eltekintve hogy az ellenfelek egyformák.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
IronsightToggleMode="0" átírod 1re a Documents\My Games\Far Cry 3\Gamerprofile fájlban
amugy lassan jó lenne már egy FAQ.
Ám, azt nem lehet beállítani, hogy ne kelljen a jobb egeret folyamatosan nyomni a célzásnál?
Azoké, akik ezt így hagyták kiadni, akik azt hiszik, hogy iylen elcseszett baszással ki lehet szúrni az emberek szemét, semmivel sem szórakoztatóbb játék számomra, mint a 2 volt, és kurvára de meg sem közelíti az 1-et, sneak system iszonyat durván el van túlozva, ai valami rettenet buta, hogy ha kell akkor 70 méterrõl fut felém macsétával. Nulla optimalizálás (AKKOR SINCS HA FUT A SZAROMON, ennek ahogy kinéz, és ahogy le van butítva fütyürészve kellene menjen mint a 2 😄) Hagyd már, tegnap is sokan írtuk a visszalépéseket.
Fizika, víz, egyforma enemy orrbaszájba elhagyott 4dollár meg dögcádula? minden második kis dombról zsinór amin csúszhatok, szó szerint partravetett cápa, save gondok? baszhatod a conttols beállítást, buherálni kell egy ironsight togglet, minimap a képernyõ közepén kb elég csak megnézni a hivatalos pc forumot, tegnap elõtt semmi, tegnap estére meg mint a barom, csak panaszok.
konzolosok meg örüljenek csak, és játszanak a kis mocskok
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
#1776: ugyan ez, már hivatalosra is írtam hogy megoldja.
Weapon holster, asszem goat hide kell hozza.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Olvasgattam kicsit a fórumon, azt már látom, hogy kell SSAO-t kikapcsolni, meg fps számot átírni, de hogy lehet dx9-ben futtatni?
olyan mintha a far cry1-et és a witchert összegyúrták volna.
zseniális ahogy az egész rendszer ki van találva: azt vettem észre tegnap hogy órák óta játszom de mégsem haladok mert állatokra vadászok hogy a fegyvereknek slotot tudjak készíteni, és lootolok ezerrel.
csak mászkálok és felfedezem a szigetet. Tisztára modern Witchetr hangulata van, sõt még a grafika is kiköpött mása a 2. résznek.
Amúgy nagyon jól van optimalizálva is, nálam fullhd-ban ultra grafikán simán megy
(i52500k, gtx560ti, 4gb ram, win7 x64)
néhány apróbb negatívum:
-hiába van gyorsmentés, a betöltésnél a házadban ébredsz
-apróbb grafikai/játékmenet bugok
-az autók úgy viselkednek mintha egy 400le-s Ferrariban ülnél
-lehetne több fegyver
De összességében kellemes cslódás.Zseniális lett, remélem szét fogják moddolni késõbb.
GOOBY, pls
2. Ha nehéz, az nem baj.
3. Tudsz csinálni bõrbõl cuccot, amivel lehet több fegyver is nálad. Pontos nevét nem tudom... talán weapon holdster...
Másrészt elég nehéz. Legkönnyebb fokozaton kezdtem, de még így is halok elég sokszor. Fegyver is nagyon félrehord, egy tár kell egy emberbe stb...:S Na meg az mi, hogy csak egy fegyver lehet nálam? Volt egy kispisztolyom, felveszek egy ak-t, és a pisztolyt már dobja is el. Max lõszer meg 60 golyó?:S Azt se tudtam beállítani, hogy ne kelljen folyamatosan nyomni a jobb egeret célzásnál..:S Szóval bánom kicsit a pénzt. Remélem jön vmi patch, ami optimalizálja a játékot.
A végérõl:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mind a kétszer megmentettem õket. Ekkor meghalt Citra ,mert le akarnak szúrni minket és elénk áll!
A másik befejezést nem néztem meg ,mert nem akartam megölni õket!
Most már többet nem játszok vele boxon majd csak pc-n!
Next PC upgrade: 2022
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Ha 720p körüli felbontásban játszod akkor valószínûleg ilyen minden max kivéve Postfx meg Shadows talán very high (nem ultra).
Post FX: nagyrészt a depth of fieldet és az antialiast állítja ahogy megfigyeltem.
Van aki i5 2400 körüli cpu és GTX260-al játsza?érdekelne milyen beállításon megy normálisan.
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
There are people who never really disappear, but put on a different mask.
Nos elindul a jatek Steam-en, de az elso videonal teljesen kifagyasztja a gepemet.
Ujraindit.
Feltelepitettem a legujabb beta drivert, nem segit.
Ujraindit.
Vegul ugy oldottam meg, hogy kikapcsoltam a Anti-Virust... es ment.
Viszont szar a teljesitmeny. Meg ha teljesen LOW-ra veszem, akkor is akadoik.
Valaki meg tudna mondani, hogy mit allitsak rajta? AC3 peldaul fullon futt gond nelkul.