Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igaz? 😊
Maxtreme
ez így csodás 😄

brightness-t rakd vissza 0.5-re, attól lesz túl sötét.

Gamma: 0 (nuku)
Contrast: 0.5 (alap)
Brightness: 0.25 (negyede)

A 3. képen már azt se látom mikor az ellenség gyilkolja szegény malacot, csak az õrült visítás felé mentem 😄DD

A SSAO/HBAI/HDAO meg nem szûri ezt ki <#schmoll2>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fpocok
A kp csík körül mi az a vékony kék csík? Nem jöttem rá.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ki kell tapasztalni, hogy melyik beállításon a legjobb neked a gammánál és a brightnessnél. A brightnesst tényleg nem nagyon érdemes mozgatni, annál tényleg rohadt sötét lesz minden a darkosabb helyeken.

kastil
De mondom, csak képen olyan 😄

Nem mindenkinél.
Maxtreme
ATi. <#idiota><#hehe>

kastil
Az csak a képen látszik úgy, fingom sincs miért de én is észrevettem, ingame semmi ilyesmi

Ryder62
Jesszus már megint az a fekete fót a hegyen! Mi a tök az? <#idiota>

Nagyon szépen mutat <#zavart2> Valami anomália van ott, majd megyek lecsekkolom 😄D

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Fpocok
Nem találtam ilyet... de akkor ránézek majd megint.
Amúgy állítom, hogy a warez verzióban VOLT NEKEM VSYNC. Most meg nincs 😄

Elõbb beúsztam volna barlangba, és egy kurva cápa megharapott... olyat ugrottam... megijedtem 😄

Maxtreme
Nos részemrõl én a magamévá tettem egy Tesco gazdaságos 6990FT-os példányt 😊
Össz már csak 2db volt belõle.

Valamit valóban segít csak a gamma 0-ra vétele, de így meg egyes helyeken nem látni szószerint SEMMIT.
Az esti napszakot még nem is néztem <#vigyor1>
kastil
Na így már nem olyan rossz de még mindig kevés az FC2höz képest

Tatyla
Az is disznóbört ad

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Lenne egy kerdesm. Hol tudok vaddisznot loni mert a terkepne oda mejek ehol mutassa az ikon de ott csak sima disznot talalok vadat nem...<#conf>

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

Solid Snake
elite
Ejj, de jó látni hogy a játszhatóság és sebesség kérdés örök téma marad PC-n. Régi szép Amigás 2d-s játék éra....Bár már ott is belassult néhány játék ha túl sok "sprite" volt a képernyõn. 😄

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

DarkSector
Az lehet, nemtudom, de lejebb esve még szarabb. 😄
Nekem 19-22fps szokott lenni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kastil
mert persze 60 vag y90 már marhamindegy, de a 30-45 között már látványos a különbség, és zavaró (számomra)

kastil
Ha idõnként felmegy 40-45re akkor rettenet szar mikor visszaesik 30ra. plussz nekem ha nem limitálom az fpsem akkor agybaszott microstuttering van

DarkSector
Huh várj nem értelek...a minimum fps küszöb a lényeg nem hogy felfelé mennyit rúg.
Lejjebb ne essen az a lényeg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kastil
próbáld meg gamerprofilet, valamit írtak hivataloson amugy hogy bugzik benne

kastil
ja és ugye fölé sem mert limit30, de max 40ig menne fel bizonyos helyeken de akkor meg már feltûnik nagyon. na megy ugye igy nincs microstuttering nálam

Fpocok
HOGY A FASZBA KELL RÁERÕSZAKOLNI ERRE A VSYNCET? Driverben belõttem, mégis megy 60 fölé...

kastil
hát ezért kell maxfpst allitani arra, ami alá sosem megy, akkor bõven smooth a 30. én 30-ra állítottam a maxot az alá nem megy és így nincs para.

DarkSector
30 elég ha FIX, de pc-n nincsen rögzítve, hanem ingadozik, és ezért nem elég a 30, mert akkor lenne elég ha az alja lenne 25-30 a minimum fps...de sokan az átlagot mérik ami itt csalóka.

Fpocok
Tegyük hozzá, hogy VAN, ahol 30 a max. De igen... normális esetben 60 a küszöb.

kastil
Ne beszéljünk bele semmit, konzolok nem bírják el, ennyi.

DanielT
" egy játékom se szaggat Full grafikán."

"Én a natív 1920X1200-on játszok és a 30 FPS megvan mindenhol."

Majd ha 60 fps lesz meg mindenhol, akkor nem fog szaggatni. 😉
Vagy kettõt? 😊
Fpocok
Lõsz egy képet?

Hihetetlen hogy mennyit javított az összképen az, hogy a játékban a gammát levittem 0-ra, meg a brightnessbõl levettem egy kicsit. Tök hülyén állították be a fejlesztõk, ezért voltak olyan hülyék a színek és túl fényes minden.

HarryProf
Röpke Far Cry 3-as nyereményjáték! Válaszoljatok egyszerû kérdésünkre, és nyerjetek egy Far Cry 3-as söralátétet és egy a készítõk által dedikált faliképet!

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Fpocok
Isten áldja a borderless megoldást. Így alttabozni is tudok, miközben hátul pörög a bejátszás 😄

frango
Kösz majd megnézem. Nekem ez az Uplay új. Kulcsot alig tudtam beregisztrálni😄

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

A single játék megy csak az Uplay-t kell offline módban futtatni.Nekem így egész délelõtt ment a game.

Nem arról van szó, hanem hogy "hogy mutatták be". De ezt is egyéne alkotja.
Sziasztok!

Egy kérdésem lenne a játék beállításokkal kapcsolatban.
A video beállításoknál nekem csak directx 9 és 11 jelenik meg.
A játék nem támogatja a dx10 vagy 10.1 módokat?

LocalPatriot
Mint írtam, nem próbáltam dx 9-ben.
Én is furcsálom egyébként, minden megy nálam is, ráadásul friss win x64 ultimate. FPS-t is átírom majd, mert lehet amiatt is voltak laggok, szóval a sok info után délután tudom mondani, hogy megy.
Te valamit nagyon elcseszhetsz, mert nekem is hasonló configom van évek óta:
ATI HD 5770 1 GB, intel I3 550 proci, 4 giga ram.
És a Metro 2033-at leszámítva egy játékom se szaggat Full grafikán.

Kell technikai segítség? DX11 off esetleg? Én a natív 1920X1200-on játszok és a 30 FPS megvan mindenhol.
frango
Nem. Gondolom sokan ma kezdték a játékot és behalt a rendszer. Amúgy single se megy. Pedig itt volt az egész délelõttöm szabad... :@

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Üdv!

Valaki tud multizni? Én nem tudok csatlakozni a szerverhez!
Herold
Ne zavarjon, hogy az összes ubisoftos videó konzolról készült.

DarkSector
😊

Herold
Nem arról van szó, hogy 15 vagy 25 GB a játék. Az adott belátható terepnek az aktuális grafikai beállításokkal bele kell férnie a memóriába, különben szaggatni fog ahogy körbefordulsz. Márpedig a Far Cry sorozatban általában kurva nagy a belátható terep. Ha részletesebb, jobb grafikájú a táj, akkor nagyobb lesz a játék memóriaigénye. Ami nyilván szûkíteni fogja a vásárlók körét.

Fpocok
Steames drágább, jah.
Hamarosan uplaynek is kell csinálni külön kategóriát... sajna 😄

DarkSector
Oks megvan már, kint nem figyeltem hogy vannak árak...steam-et néztem...😄