Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Jól érzem, hogy alapból a molotov, gránát meg hasonlók váltása a görgõvel történik? Csak mert rábindeltem a fegyver váltást és most a görgõvel össze vissza vált.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Jajj de szar, hogy nem tudom melyik portré melyik állat 😄

KB. Azért valami fejlödõtt a Gépigény. 35Fps-em van egy 7870OC-vel autó optmális beállításokkal. :S

Annyi minden van nálam, nem vágom még.
kill3r21
vadássz valamit ami még nincs nálad, majd halj meg, azt kiderül 😄
Az Exclusive Assigment-et egy plusz küldetésnek írja. Az az egy van.
lalakov
Mire váltod be?
A 40 pontos küldetés egy újabb DLC-nek felel meg?
No ez is megvan <#beka2>

Még arra nem jöttem rá, hogy mikor meghalok az addig megszerzett cuccok nálam maradnak vagy sem.
Fpocok
Állítólag igen.

kastil
SP-ben mennyi skillpontot lehet összeszedni? Ki lehet tolni minden skillt, lesz annyi?

kastil
itt is, csak itt safehouseok között van fast travel

Eredeti játékosoknak is crashel a játék, semmi köze a warez verzióhoz. Gondolom amd konfigja van, azzal szokott mindig gond lenni.

kill3r21
méghogy egyformák az ellenek, csak a poló....😄
még a zsákokon is más más a szám 😄
koschwarz
mondjuk a két fõ okból, ami miatt rühelltem a második részt, ez volt az egyik. a másik meg, hogy MINDIG a halál fa*zára kellett oda-vissza menni a küldetések miatt...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

kastil
😄DDDD fu de jót röhögtem

koschwarz
meleg van egy ilyen trópusi szigeten 😄DD

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

kastil
Szerintem azért durván ugyanugy orrbaszájba spawnolnak mint FC2õn 2 percenként kb 😄

olyan 3 percnél leölöm õket, megyek egy apróbb kört 9 percnél már megint ott vannak, és ugyanott hozzák le õket a dombról 😄 nem baj, mert legalább van mire lõni, csak azért na, szart nem fejlõdött ez csak egy-két apróbb plussz dolog lett beletéve 😄

Fpocok
😄

kastil
Nem tudom akkor, prbóbáld ki a 30 és 40et is, de fraps vagy valamivel közben figyeld, hogy mennyi az fpsed, mert tényleg, ha 30at állítassz és akár csak 29re leesik, már akad. esetleg vsyncet AAt ilyesmit kapcsold ki videokártyadnal (is)

grebber
Azt az eredetibe akarom majd ,most direkt csak a fõküldetésre mentem rá hogy megtudja milyen hosszú!

Next PC upgrade: 2022

Másoknak nem nagyon van ilyen gondja, tehát vagy a configod/windowsod a hiba, vagy bezony a feltört játék. Elég pocsékul tudják feltörni újonnan a játékokat, mert egyre jobban le vannak védve, s bizony ez okozhat hibákat.

Egyébként tényleg jó az optimalizáltság. Laptopomon megy dx11be mediumon, s olyan 35-40 fps körüli értéket kapok. Talán csak az árnyékokat vettem le lowra, s a lehetõ legnagyobb felbontáson van (amit a laptopom tud).

Beirtam de semmi javulas 😞

There are people who never really disappear, but put on a different mask.

kill3r21
Hogy nem ejtett rabul a vadászat, meg a felfedezés, meg a gyüjtögetés 😄
Engem jobban leköt mint a fõküldik 😄
grebber
Igen mindkétszer ugy toltam végig és emiatt elég nehéz volt normálon hogy egy nagyobb bázis befoglalni volt vagy 1 óra mert 60 lõszer kb semmire nem volt elég.Ezért henltem rambókéssel végig!<#taps>

Ugy erted vegigjatszottad ugy, hogy nem barkacsoltal magadnak loszer es fegyver ovet?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

De csodálkozom, mivel nem találkoztam még olyan játékkal, ahová a kedves fejlesztõk betettek volna bármiféle összeomlás generátort, ami érzékeli az eredetiséget. Nem akarok itt warez témáról beszélni, van rá más hely, csak kipróbáltam, hogyan megy a gépemen, hát ez fogadott. Amúgy meglepetésre elég jól optimalizálták, medium grafikán is teljesen szép és folyékonyan megy. Persze tudom új még a játék, jönnek majd a javítások.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

grebber
Sajnos haver nem volt otthon így a futár csak hétfõn hozza a game-et 😞
3-adszorra már fogok nagyobb tatyot venni,mert az nem állapot hogy mindig egy fegyverem volt alig lõszerrel és szinte késsel kellett hentelnem mindig.

Egyéni probléma. nálam speciel nem jelentkezett hasonló pedig virágboltim van 😊

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Szerintem ez jó. A monitorodon próbálgasd állítani színbeállításokat, fényerõt, stb, szerintem csak ez a probléma nálad.

Ha nem eredeti a gammád ezen ne csodálkozz.

Elkezdtem játszani, eljutottam odáig, hogy megvegyem a 1911-esemet, meg is vettem, aztán összeomlott a játék, na mondom jóva', megyek inkább SWTOR-ozni...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Thx, megpróbálom, hátha. A telítettséggel lehet még játszani.
DarkSector
Akkor meg ugyanaz csak kihagyod a steam-rõl töltsd le epizódot...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Igen, de mi most a nem steamesrõl beszélünk 😄

DarkSector
Igen, ha steam-re megveszed.
Letöltöd.
Elindítod, elõugrik az Uplay.
Belépsz a fiókodba, és kiad elvileg egy csikot, hogy kéri a játék cd-kulcsát, miután ezt megadtad neki, a fiókodban tudsz játszani vele Steam nélkül is.
Elvileg.

Fpocok
Faszom sem tudja. Én SZTÍMESET vettem 😄 De valaki itt írta, hogy vásárlásnál megadod a kulcsot és akkor beregeli uplaybe és letöltöd. De nem tudom.

kastil
talán akkor a CCCben próbálkozz esetleg egy kis stauration lehúzás vagy vmi

Az a legjobb <#taps>
Alkonyatról is csináltam pár képet, uyganilyen beállításokkal, szörnyû 😞
Azt hiszem inkább marad az alap ragyogós, szemkisütõs, vakítós.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DarkSector
Jah játékmenetben nagyon viszi a gumipálmát (dijnyertes poén...😄)

én kicsit toltam vele, de eléggé változatos a játék, sok érdekes és szép helyre kell menni, a hegy tetején a faházikó, a barlang, a nagy hajóroncs, sok sok szuper helyszín, minden egy szigeten játszódik, mégis különbõzõ egyedi részek vannak.

"Valamint az embert egy sandboxban nem az szokta érdekelni hogy merre kell menni, hanem hogy merre lehet menni!!!"
Aranyköpés 😊

kastil
én is pont most videóztam kicsit, nekem is alig pár fpst evett bár én half sizeon vettem

Kolléga! Uplay-es aktiválással mire jutottál! Légyszíves PÜ-ben tájékoztass már engem is, hogy ment.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hali, nem teljesen a játékhoz illõ kérdésem lenne, de mivel megvettem a játékot, s azért kell neki gép, csak kapcsolódik hozzá.

Tehát intel i5ös procim van, s annál van ez a turbo boost. Ez automatikusan megy, vagy meg kell nyitnom hozzá a turbo boost programot mindenképp?

Egyébként hogy valamit a játékkal kapcs. is írjak. Elég pech, h kb. háromnegyed négykor el kell mennem, s kb. addigra lesz feltelepülve/aktiválódva a játékom, s csak talán 10re érek haza XD.

By the way a multija ennek is olyan mint pl. az ac3-nak, hogy random bedob egy szerverre a játék?

Fpocok
EZ A JÁTÉK KURVA JÓ (elnézést a kifejezésért). Elõbb toltam egy küldit, fél óra volt, mire odaértem, megcsináltam. Szarrá lopakodtam, gyilkoltam magam. Közben vettem fel az egészet... és gyakorlatilag felvétel közben 0-5 fpsel estem csak le. Szóval jól meg lett csinálva! <#eljen>

kastil
Hát ha beírod a maxfpst, teszem azt 45 vagy 30, akkor a fájlt allitsd read onlyra, és ne piszkáld a játékon belüli beállításokat, szóval elõbb teszteld, hogy miylen beállítással NEM esik SOHA 30 vagy 45 alá, amelyik alá sosem esik és vizulisan is emgfelel, azt írd be és hello video options többen ne basztasd

Fpocok
Közben rájöttem, hogy az a kék a body armor 😄

Megprobaltam a MaxFPS dolgot, jobban ment egy ideig, de megint vissza esett.

Ja es amikor beirtam a max FPS dolgokat, azitan az osszes bnealitast ujra kellet allitani.

There are people who never really disappear, but put on a different mask.

Gamma: 0 (nuku)
Contrast: 0.5 (alap)
Brightness: 0.5 (alap)

Ez lenne így jó? Nem hinném.
Itt el lettek kúrva a színek sajnos. Bár ne lennének!