Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még mindig él a kérdésem: Valakinek sikerült már cápát ölnie? Mivel lehetséges? Lõfegyverrel hiába lövöm, szerintem el sem találom. Íjjal próbálkozzak vagy mivel?
Valaki segítsen legyen szíves!
Már kib*szottul irritál a következõ: Lejátszok egy meccset multiban, oké, vége, kilép lobbyba. Amint kilép, mozgatom pl az egeret és ilyen 2 másodperces késéssel indul meg irtó lassan. Nem nagyon tudom elmagyarázni, remélem érthetõ. Az xp csík is ilyen "lassított felvételben" telik. Ha kilépek asztalra és újraindítom a játékot akkor normális minden, ha lejátszok egy meccset megint ez történik. Plusz eltûnnek a loadoutjaim. Idegesítõ. Azt hiszem a kör végén Final Move sincs
köszi

Maxtreme
Én pont most játszottam kb 40 percet.
Végül is nem rossz annyira. A matchmaking rendszer nem a szívem csücske (és akkor még finoman fogalmaztam) de elfogadhatóan müxik.
A 3-4 meccs alatt nem nagyon volt lag sem az én, sem a csapattársak részérõl.
Viszont bugok vannak dögivel
- Nálam pl random eltûnt a célkereszt, a looby néha érdekesen müxik (elfelejti elindítani a játszmát)és mintha a fov állítás sem menne online.

Myselor
és dx11ben nem mûködik ez a max fps dolog?mert én úgy vettem észre hogy nem :c
Valaki írna pár szót a multi részérõl? Csak az miatt venném meg.

DarkSector
Nekem eddig ugy ment a FT hogy ráálltam egy adott ikonra és allul volt egy opció hogy nyomj ezt meg azt a FT-hez...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nekem ezek segítettek: nvidia 310.64 beta driver, link innen a leírásban a MaxFps="45" -es cucc.

LocalPatriot
Beállítottam hogy dx9-en fusson, meg beállítottam a max fps-t.
Hogy kell fast travelezni??
wedge31
Nem erröl van szó? #1776

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

A térképen dupla klikk a safehouseokra.

DarkSector
Fast Travel csak adott részeken müködik, nem amikor te akarod...nekem csak akkor ment és azokon az ikonokon ami a story miatt volt fontos.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Engem is érdekelne 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

jarlaxxe
Mit kell beállitani, hogy jobban fusson a játék?

Myselor
nekem az a második.😊mert sajnos a dlckel nagyon elszúrták :c
És az hol is van?

Köszi
CalebJoe
A most kijött három nagy név közül ez a legjobb játék az biztos, az tuti hogy nálam is ez meg a BL2 az év játéka.
Fpocok
Na én is összedobtam gyors egy "rövid" videót. Nálam nagyon szépen fut, meg sem érezte a dxtoryt...
Így néz ki, ha ki van kapcsolva az a hányás SSAO/fekete körvonal.

Valaki találkozott mentési problémával? Tegnap több órát játszottam vele és mikor ma játszani akartam nem tudtam folytatni a mentésemet. Pedig ahova menti azt megtaláltam.

Myselor
egyetértek veled.nállam is de év játéka is az FC3 ^^
Fpocok
bazz... olvasd már el mit írt a srác. EREDETI NEKI!

wedge31
Öt óra játék után azt kell, hogy mondjam nálam a FC3 az év fps-e.
A dobozos kiadás viszont teljesen fapados még jó, hogy rajta van a playon plecsni a magas minöséget igazolandó...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Myselor
mit állítottál be?😊
LocalPatriot
Nos. Beállítottam amiket tanácsoltatok, és most maxon fut😊 semmi akadás😊
Ezer hála!
Na meg lenne egy olyan kérdésem, hogy lehet fast travelezni? Ott vagyok a házba, ott a dupla nyíl, de semmi..:S
CalebJoe
én zeném???
Szóval nem mondtam hogy nem illett oda csak hogy már mindenhol ott van ennyi.
A véleményemet meg hagy fejtsem már ki, mivan az Ubi-nak dolgozol vagy mi?

Myselor
nemkibirtad azt a pár percet?te zenéd szebb talán?nekem se tetszett de nem anyázok.oda jó volt az
kastil
Tiltsd le biosban, hogy biztosra kiszûrhesd az okozza e tényleg

Nálam minde ok gyönyörû a játék de az ég és a horizont torzul... mi lehet az ok ?(minden friss)
Mainstream divat náluk biztos 😄
CalebJoe
Az anyjukért kellett ebbe is belerakni azt a fos dubstep-et ráadásul még kombinálva a Reggae-vel.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a marcsa mezõ égetõs küldetés
Amit meg szar, az a fejvadasz kuldeteseknel a celpont semmiben nem kulonbozik a tobbiektol, igy kenytelen vagyok hasznalni a fenykepezogepet, az meg egy nagy ikont tesz mindenki feje fole.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ja látom, oldódnak fel, ha kioldasz valamit 😊
Sóhaj...

www.smart-bus.hu

Tikal
hogyan váltogatok a nyilvesszõ tipusok között?<#zavart2><#idiota><#idiota>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Elolvastam, de most a far cry 3-ról van szó. Nem azért crashel neki, mert a warez verzióval tolja. Pont.

DarkSector
Azért sok bug szaggatás hiba lehet a törés miatt, vagy mert nincs úgy felpeccselve mint egy hivatalos verzió, nem garancia hogy jobb lesz ha megveszed, de nincs is kizárva.

Olvasd el amit írtam.

www.smart-bus.hu

DarkSector
3870 erõs kari.
VOLT.

VGA driver kurvára nem támogatja, már annyira nem hogy a 4xxx-es szériákat sem...ne várj sok jót.

Kvg-nek a 7870OC-jén megy kevés fps-el nekem meg megy 20 FPS-t, ne várj csodát...sajnos ez benne van a pakliban, annyira gyorsan fejlõdnek ma a cuccok, és lemorzsolódnak a régiek, hogy észre sem veszik a játékosok.

Shep
Milyen hangkártyád van?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Most csúnya verzióval tolom és egyszer sem crashelt a játék. Eredeti játékosoknak meg igen: link
Semmi köze a warez verzióhoz. Ennyit errõl.

AMD kártyához 12.11 béta drivert javaslom. Van a Far Cry 3-hoz egy javítás benne!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Igen, nemrég volt telepítve újra a win. Viszont egy valamit nem értek.
Mikor még jó 2, 2 és fél éve még XP SP2 volt a gépen, akkor például a Dragon Age olyan gyors volt, és stabilan játszható volt, mintha csak egy DOS-os játékot indítottam volna el. A hangok szépen követték a képet, nem volt semmi. Mióta át váltottam Win 7-re, azóta vannak ezek a hang csúszások, és itt is csak bizonyos játékoknál fordul elõ.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

Tigris skin, Leopárd skin jó még késõbb valamire ha jelenleg nem tudom felhasználni?
Késõbb aki skáig vitte; lesz új feloldható cucc az Equipment, Ammo, Arrows-ba?!
Shep
Memóriád mennyi, hangkártyád driverét próbáltad már frissíteni? Esetleg kipróbálhatod a gamebooster-t elég sokat tud javítani egy gyengébb gépen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Tehát akkor nem egyszerûen kevés az fps, hanem csúszik minden? Bár lehet csináltad, de telepítette már újra winfost azóta?

Jaj.

www.smart-bus.hu

Pedig van ilyen, és valószínûleg egyre inkább ez lesz a jellemzõ. Az FM2013-t feltörték, de a tört verzió rendszeresen összeomlik, javítani meg nem tudják... fel is hagytak a kísérletezéssel, így aki játszani akar, meg kell vennie...

www.smart-bus.hu

Üdv emberek.
Egy hatalmas problémával fordulnék hozzátok.
Már tele van a tököm az egésszel. Ma jött meg a Galaxisból a játék, és egyszerûen élvezhetetlen. Olyan szinten szaggat mint a disznó.
Radeon HD 3870 PRO videokártyám van, valamint egy 2 magos, 2,66 Ghz-s proci.
Még mielõtt bárki azt mondaná hogy vegyek egy jobb vidi kártyát, illetve procit, elárulom, hogy a Mass Effect trilógia, vagy az újabb játékok, mint például az Assassin Creed 3, vagy a Crysis 1-2 tökéletesen játszható. Viszont bizonyos játékoknál, mint például a Dragon Age-nél, vagy a Batman Arkham City játéknál, illetve most már a Far Cry 3-nál is hiába vettem le mindent a legkisebb fokozatra, semmit nem értem vele, mindegyik akadozik. Arra már rá jöttem, és nem tudom hogy esetleg én vagyok-e az egyetlen akinek ez a problémája, hogy ezeknél a játékoknál a hang a felelõs. Tehát nagyon durván csúszik a képhez képest a hang, valamint sokszor recsegõs is az egész, és ezért akadoznak ezek a játékok. Ugyanakkor hiába hoztam elõ a DXDiag-ot, és vittem lejjebb a hang hardveres gyorsítását, ez sem segített.
Windows 7 pro oprendszer van a gépen, ami eredeti. Hogy lehet még máshogyan át állítani a hangot hogy ne recsegjen, valamint a képhez lehessen igazítani?

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

Fpocok
Jól.