Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már kib*szottul irritál a következõ: Lejátszok egy meccset multiban, oké, vége, kilép lobbyba. Amint kilép, mozgatom pl az egeret és ilyen 2 másodperces késéssel indul meg irtó lassan. Nem nagyon tudom elmagyarázni, remélem érthetõ. Az xp csík is ilyen "lassított felvételben" telik. Ha kilépek asztalra és újraindítom a játékot akkor normális minden, ha lejátszok egy meccset megint ez történik. Plusz eltûnnek a loadoutjaim. Idegesítõ. Azt hiszem a kör végén Final Move sincs
Végül is nem rossz annyira. A matchmaking rendszer nem a szívem csücske (és akkor még finoman fogalmaztam) de elfogadhatóan müxik.
A 3-4 meccs alatt nem nagyon volt lag sem az én, sem a csapattársak részérõl.
Viszont bugok vannak dögivel
- Nálam pl random eltûnt a célkereszt, a looby néha érdekesen müxik (elfelejti elindítani a játszmát)és mintha a fov állítás sem menne online.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Köszi
Így néz ki, ha ki van kapcsolva az a hányás SSAO/fekete körvonal.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A dobozos kiadás viszont teljesen fapados még jó, hogy rajta van a playon plecsni a magas minöséget igazolandó...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ezer hála!
Na meg lenne egy olyan kérdésem, hogy lehet fast travelezni? Ott vagyok a házba, ott a dupla nyíl, de semmi..:S
Szóval nem mondtam hogy nem illett oda csak hogy már mindenhol ott van ennyi.
A véleményemet meg hagy fejtsem már ki, mivan az Ubi-nak dolgozol vagy mi?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
www.smart-bus.hu
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
www.smart-bus.hu
VOLT.
VGA driver kurvára nem támogatja, már annyira nem hogy a 4xxx-es szériákat sem...ne várj sok jót.
Kvg-nek a 7870OC-jén megy kevés fps-el nekem meg megy 20 FPS-t, ne várj csodát...sajnos ez benne van a pakliban, annyira gyorsan fejlõdnek ma a cuccok, és lemorzsolódnak a régiek, hogy észre sem veszik a játékosok.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Semmi köze a warez verzióhoz. Ennyit errõl.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mikor még jó 2, 2 és fél éve még XP SP2 volt a gépen, akkor például a Dragon Age olyan gyors volt, és stabilan játszható volt, mintha csak egy DOS-os játékot indítottam volna el. A hangok szépen követték a képet, nem volt semmi. Mióta át váltottam Win 7-re, azóta vannak ezek a hang csúszások, és itt is csak bizonyos játékoknál fordul elõ.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Késõbb aki skáig vitte; lesz új feloldható cucc az Equipment, Ammo, Arrows-ba?!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Parasite Eve 2, best game EVER!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Egy hatalmas problémával fordulnék hozzátok.
Már tele van a tököm az egésszel. Ma jött meg a Galaxisból a játék, és egyszerûen élvezhetetlen. Olyan szinten szaggat mint a disznó.
Radeon HD 3870 PRO videokártyám van, valamint egy 2 magos, 2,66 Ghz-s proci.
Még mielõtt bárki azt mondaná hogy vegyek egy jobb vidi kártyát, illetve procit, elárulom, hogy a Mass Effect trilógia, vagy az újabb játékok, mint például az Assassin Creed 3, vagy a Crysis 1-2 tökéletesen játszható. Viszont bizonyos játékoknál, mint például a Dragon Age-nél, vagy a Batman Arkham City játéknál, illetve most már a Far Cry 3-nál is hiába vettem le mindent a legkisebb fokozatra, semmit nem értem vele, mindegyik akadozik. Arra már rá jöttem, és nem tudom hogy esetleg én vagyok-e az egyetlen akinek ez a problémája, hogy ezeknél a játékoknál a hang a felelõs. Tehát nagyon durván csúszik a képhez képest a hang, valamint sokszor recsegõs is az egész, és ezért akadoznak ezek a játékok. Ugyanakkor hiába hoztam elõ a DXDiag-ot, és vittem lejjebb a hang hardveres gyorsítását, ez sem segített.
Windows 7 pro oprendszer van a gépen, ami eredeti. Hogy lehet még máshogyan át állítani a hangot hogy ne recsegjen, valamint a képhez lehessen igazítani?
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!