Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
gamerprofile... ssao=0

Parasite Eve 2, best game EVER!

Szia pontosan le tudnád írni mit,és hogyan állítottad be hogy ne legyen az a fos körvonal elõre is köszi.
9600 GT vga
E6400 proc
2 GB ram

nem erõs gép de a játék magas grafon akadás nélkül megy ez az 1 probléma van vele de ettõl simán játszható csak picit zavar
kill3r21
már rájöttem!
Bekapcsoltam Widescreen cuccot és attól tüntek el, kikapcsolva jó lett 😊
Fpocok
Én is mindnet 85-t tolok. 😄

DarkSector
Aha mert torzulás nekem a látoszög miatt volt, én 85-ön most nem érzem hogy gond lenne valszeg akkor nem az a baj.
Nekem régen Crysis 1-nél volt folyton szar, amikor mászkáltam gondolt egyet a gépem és egy bazinagy fekete falat emelt mellém, mintha a levegõbõl egy fekete nagy lap a szigetet kettévágta volna, durva volt.
Eredeti játékkal már nem volt gondom, vagy lehet a vga driver csere miatt már nem tudom.

Amúgy konfigod + oprendszered?

Oprendszered feltételezem win7

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
"It seems that forcing AA in NV-CP IS the problem. Leave it set as the default, Application Controlled, thus allowing the AA set within the FC3's Game Options to be the actual AA setting. Obviously there is a conflicting problem where some forced NV-CP setting can cause an in-game issue."

Fpocok
Ezt írták a nincs célkereszt cuccra:
"Fixed it by forcing AA (Application-controlled) from nvidia control panel."

89.1 a Fov
DarkSector
huha, ez durva, nem emlékszem hogy forumokban ilyen hiba lett volna, tudsz feldobni egy kis rövid felvételt róla youtube-ra?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

textura hiba pl egy hegy körvonala ha továbhuzom az egeret meglátszik a kékégen
DarkSector
Mit jelent hogy torzul?
FOV mekkora nálad a menüben?

Herold
Valaki kérdezte, hol talál vaddisznót. Találtam térképet, hátha másnak is gondot okoz:

Állatok
Karakterek
Jármûvek
Landmarkok

DarkSector
problem?

tudtok esetleg más forumot ahol kaphatok segitséget?
kill3r21
Itt még van!

És itt ahogy teljesen rázoomol eltûnik
kill3r21
igen egy pill
Fpocok
Már másnál is hallottam ezt. Képet tudsz csinálni róla?

kill3r21
srácok, egyszerûen, ha sniperral zoomolok, eltünik a célkereszt, ez valami hiba? vagy mit nyomtam el? eddig jó volt
Shep
Ja és megbeszélhetnénk valami idõpontot amikor lenyomjuk a coopot. Na, na, na? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Probléma megoldva, DX11-gyel kellett indítani, ha másnak is lenne ilyen.
Amúgy Uplay-en felvehetnénk egymást itt SG-sek, itt az enyém -> Sztalker762
Shep
Kipróbáltam a coop-ot sajnos csak ketten voltunk másik kettõ kilépett egybõl az elején így meg rohadt nehéz volt de egy darabig azért eljutottunk, hát szép az egész, a játék is jó remélem a single is jó lesz!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Detto.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

frango
Apróság, de engem zavar...Uplay oldalán beállítottam egy avatar képet, de csak ott jelenik meg. A játékban és az Uplay progiban nem. Miért?

A játékról meg annyit, hogy most tudtam kicsit többet játszani vele és rohadtul jó. Már vagy egy éve nem játszottam végig egy fps játékot se, mert nem kötött le, de ezt tuti nem egyszer fogom végig játszani. Nekem az utóbbi 2 évet tekintve ez a legjobb single fps.😊

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Röviden:
Melóból hazaértem, csomag kibont, telepít és play.... (17:00)
Alig bírtam abbahagyni! (21:00)
Annyira összejött a fasza susnya sunnyogás, hogy alig lehet az Esc-et ellõni. Hatalmas köszönet a fejlesztõknek! +1 <#finom>

DarkSector
Hát 1-et tippelhetsz...😄
Vajon miért DX11.exe? 😄

drop
mi a különbség a sima exe és a d3d11 exe között? elvileg a simát indítom akkor is betudom állítani diretx 11 be a játékot, vagy akkor nem úgy fut? tudom béna kérdés de nem tudom melyikek futasam ráadásul külön save van mind a 2 nek

kill3r21
nem az más 😊
Nem ez szólt anno a GTA4 intro alatt?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nagyobb a gépigénye a Skyrimnél az biztos. Az majdnem fullban 40-60 FPS között megy, ez meg 30-40 max medium-high vegyesen
Igen szar a vezetés a játékban.Dead Islandban jobban ki van dolgozva.Itt meg annyira érzékeny a kormány mint a fene.Nincs még rá valami mod?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Myselor
fõleg amikor vannak már páncélosok,fu azokat de utálom xd
kill3r21
Én elszoktam nyomni egy gránátot, ott a közelbe, a lenti emberkék elmennek megnézni, gyorsan leteszek egy c4-et, mikor közel vannak csatt, azok akik fent maradnak, azokat meg sniperrel leszedem, a risztót csak akkor kapcsolják be ha ténylegesen meglátnak...😊
tigeroo
a skyrimhez képest mekkora a gépigénye? tesóm laptopján legutoljára azt a gémet toltam, de ez most felkeltette az érdeklõdésemet
kill3r21

Intro zene, ha valaki keresné 😊
broman191
Azt ugye nem mondtam hogy kb. fél méterrõl lõttem? Két alkalommal 1-1 cápát, de gyakorlatilag ugyanaz volt a két eset technikailag - részemrõl. Az egyik simán megmurdelt, látszott minden egyes lövéstõl vérzik és aztán elsüllyedt - arról készítettem a képeket is amelyeket a topikba linkeltem. A másik meg bugolt hogy csattant egyet minden lövés a vízfelszínen, a cápa meg vígan ott úszkált, a golyó el sem érte...mintha lepattant volna a vízfelszínrõl mindegyik .50 golyó. Vicc volt.. 😄 Találok egy cápát újra és jelentkezik a bug, videót készítek róla tutiszáz...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Tatyla
a táborok elfoglalása néha elég komoly feladat volt amelyiknek 5x mentem neki...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Csakhogy ne vesszen el a kommentekben: #1970-re majd ha valaki ráér ^^ illetve másnak nincs ilyen?
Az biztos, fõleg hogy a vadállatok akkor is észrevesznek és elszaladnak ha bokorban vagy bokor mögött állsz. Biztos megérzik a szagod <#nevetes1>
Herold
Az megvan, hogy a víz fénytörése miatt a víz alatt levõ objektumok (mint pl. a cápa) máshol látszik mint ahol van?

Az íjhoz külön tudomány fog kelleni.
A térképen dupla klikk a safehouseokra (sárga negyzet).

Myselor
én öltem smgvel nyillak jetskivel xd bármivel lehetséges 😊
Fpocok
Shiftel úszol gyorsan.

LocalPatriot
Nem tudom nem próbáltam.
Ám valaki leírná végre, hogy kell gyorsan utazni? Vagy nem lehet? Mit jelent akkor az az ikon? (sarga engyzet dupla nyíl)?
wedge31
Késsel.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

broman191
Sniper, egy lövés (legutolsóként megkapott, legerõsebb sniper). Viszont volt hogy bugolt a game és tökmindegy hová céloztam, láttam csak csattan a lövés a vizen, a cápa ott van a víz alatt fél méterre, de a golyó nem éri el, vagy 5. lövésre sem, amikor legalább 3 golyó talált...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Maxtreme
dzsetszkivel. <#vigyor3>
El kell ütni a f*szba 😄

sniper 2 lövés