Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és egyébként vaddisznókat hol a fenébe találok??? Mert annál az ikonnál, ami a malacokat jelzi, ott nincsen :S. És ahhoz, hogy több lõszert tudjak cipelni, vaddisznó bõrbõl kell csinálnom valamit...
"Én mesterlövész vagyok, abban vagyok jó. Mi a frászt csináljak, ha közelharcra kényszerítenek?? Nem vagyok jó benne. "
Rossz játékot választottál, ez nem sniper elite v2.
Több küldetés egyszerre? Mi értelme? Azon kívül, hogy több pont is villog a térképen. Nem sok olyan játék van egyébként, amiben több küldi is felvehetõ.
"Én Borderlandshez vagyok szokva"
Hát pedig ez nem ugyan az a játék. Más szabályok stb.
Én laptopon tolom a játékot, s a kis trükknek köszönhetõen, amit pár hsz-el lejjebb írtak 720pbe high-very highon megy a gamma. (talán két érték van csak mediumon, ja és dx11ben). Az fps számot illetõen max 10 ingadozás van nekem. Kivéve persze, ha az égre vagy a talajra nézek (nyilván akkor feljebb megy jóval). Az ac3 után ilyen szempontból kész felüdülés ez a játék.... én inkább, azt bántam meg, hogy megvettem.
Snipert meg lehet venni, de én még nyíllal is le tom teríteni az ellent messzirõl.
Engem inkább az zavar, hogy nem tudok eldobni dolgokat. Pl. a fegyveremet, vagy ha megöltem egy állatot annak a tetemét sem. De ezek, csak mind apró hibák, emiatt eléggé erõltetett dolog kijelenteni, hogy csalódás.
Az más, ha nem fog meg pl. a hangulata, vagy mint az ac3 esetében, hogy szarul optimalizált és tele van bugokkal vagy maga a játékmenet nem tetszik (bár az eddigi far cryoknál is ugyanez volt szinte).
A behatárolás szerintem a random generált események miatt vannak... (elõbb láttam pár rosszarcot lövöldözni, kicsit hátrébb mentem, aztán vissza elõre és eltûntek).
Kormány túl érzékeny tényleg...de tudtommal már dolgoznak rajta.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Egy küldetést vehetek csak fel.
Ha a célterületre érek, onnan biza el nem jöhetek addig, míg meg nem csinálom a feladatot. Közben vettem észre, hogy tele lett a pénztárcám, gondoltam visszamegyek a városba és elköltöm, de nem lehet, így meg semmi értelme megcsinálni a feladatot, mert pénzt nem fogok kapni érte.
Én mesterlövész vagyok, abban vagyok jó. Mi a frászt csináljak, ha közelharcra kényszerítenek?? Nem vagyok jó benne.
Aztán ott van a jármû vezetés, WASD??? Én irány gombokat használok, nem tudok ezekkel vezetni. Miért olyan nagy gond manapság, hogy ezt be tudjam állítani?
Én Borderlandshez vagyok szokva, mindent be lehet állítani, annyi küldetést veszek fel amennyit akarok és akkor hagyom félbe õket, amikor kedvem tartja.
A Far Cry3 szenvedés, azért meg nem szeretek fizetni. Nekem ez az év csalódása. 😞(
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
még az izomzatuk sem ugyanojan 😄
Ez a FOV nincs hatással a fegyverre.
Amúgy nem is minden tornyot lehet elfoglalni, mert jön utánpótlás és a végletekeig újratermelõdnek.
De engem jobban zavar hogy egyformák az ellenfelek.
fegyver láthatóságra ott a fov állitás
travel lesz bõven ha csinálod a piros zászlós elfoglalásokat..
c->programdata->orbit
Akit esetleg érdekel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Újratermelõdnek az állatok (van mikor a hátad mögött is)
-Iszonyú hamar meghalsz (sokszor hiába adod be magadnak a fecskendõt mikor lemegy az életed, meghalsz és ki tudja hova rak vissza, mellesleg átláthatlan 1 mentéssel ez így)
-Nem mindig mûködik a quickkill késsel (sokszor elrontja) és épp 1 mp-ig látod mire észbe kapsz
-Ha craftolsz akkor csak egy bizonyos szintig lehet, hiába van több cuccod és merítenéd a táskádat, nem tudod, mert korlátozva van a craftok száma, ez is zavaró mikor gyüjtenél többet és nem tudod megcsinálni elõre mindet, szerintem ezt sokatok még át se látja hogy mi merre van a craftrendszerben)
-Vannak bugok is, mikor nem látszik a kezedben az adott fegyver, nincs nálad akna és mégis tartja a kezét, van mikor elhajóztsm északra és ugye kiírta, hogy forduljak vissza 5 mp-en belül, hát nem sikerült és elhalványodott és visszafordított, de megint kiírta pedig nem csináltam semmit (és ezt eljátszotta vagy 5x, míg megunta)
-Sok autó szerintem irányítathatlan (túlságosan érzékeny vagy nem tudom), pedig egy ilyen nagy szigetnél bizony kell használni, mivel kevés helyen van teleportálás is.
-Nagyon sok kiegyensúlyozatlanság is van plusz még ráférne egy jobb optimalizáció mert 25 és 60 között ugrál egy fix beállításon (hiába veszek le, mert nem nyerek semmit, ugyanúgy ugrál).
-A végére meg ez a túl közeli fegyver is zavaró (miért nem lehetett vagy lehet messzebbrõl mutatni nem értem) és ugye a színekkel is van valami baj. Leírni nem tudom. Esetleg a telítettségbõl leveszünk a Vezérlõpultban, az segít egy kicsit rajta. Túl ragyogó és fényes, máshol meg nem látok semmit. Valami nagyon nem okés vele. Hiába játszol a gammával meg a fényerõsséggel, nem lesz meg a balansz :S
beállítottam a max fps-t, átírtam a másik fps cuccot, kikapcsoltam a cuccost a driverben, a shadow és a vizen kívül mindent felnyomtam highra.
60fps 😄
Nak visszakapcsoltam a cuccot, igy rosszabbul megy!
19fps
Tudom 720p-ben a 28-35 fps nemsok
1680ban a 25 meg kevés, de ha a konfigomat vesszük, brutális😄
Nvidia Control Panel!
Profiloknál adjáték meg a Far Cry3.exét, akinek dx9-re van
dx11 esetén meg a farcry3_d3d11.exe
és kapcsoljátok ki a Textúra szûrés - trilineáris optimalizálás!
Az eredménytõl lehidaltam!
Képz!
1280x720
1680x1050
Low-on is jelentkezik a hiba?