Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
30-40 fpsem volt alapból alig medium beállításokon, most ugyanennyi high-very highon, s a látvány sokkal szebb mégha ez a beállítás esetleg valami effektet ki is kapcsol.
x360 ideje már rég lejárt, majd az új konzolok tudnak valamit mutatni...
De eleve nem itt kéne ilyen válaszokkal trollkodni fõleg, hogy pár hsz-el lejjebb leírták, hogy lehet jócskán növelni pc-n a játék teljesítményét.
A trilineáris téma meg nem is logikus, csodálkoznék ha bárkinél is tényleg ennek lenne köszönhetõ bármi gyorsulás.
Ja és laptopom van, s ehhez képest ez a teljesítmény szntem lenyûgözõ a beállítások után.
A control paneles Textúra szûrés - trilineáris optimalizálás kikapcsolása nálam viszont nem jött be, nem látok különbséget.
és tudod, h mirõl beszélsz... <#nevetes1>#nevetes1><#papakacsint>#papakacsint>
Just do it :)
Ezekszerint téged nem fogott meg a hangulata és annyi, mert különben eltekintenél ezektõl, amik nem is hibák szntem, inkább csak neked nem tetszenek.
Nekem 304.78 van, felcuppantottam a játékot, minden maxra, 1920x1200, és szépen fut 60-70fps-el. Se mikro akadás, se egyéb gond...
- nvidia: #2026 "Nvidia Control Panel!
Profiloknál adjáték meg a Far Cry3.exét, akinek dx9-re van
dx11 esetén meg a farcry3_d3d11.exe
és kapcsoljátok ki a Textúra szûrés - trilineáris optimalizálás!"
- mikro akadásokra: http://youtu.be/b171isQbROo C:\user\
- túl világos a játék, nem elég élénkek színek: A játék Option->Calibration menuben a Gammát állítsd 0-ra. Sokkal szebb lesz tõle.
- ati: #2106 "én atinál CCCben anizotróp szûrést vettem le teljesen és 40 fps dx11 maxon post fx lowon"
[email protected]
Atinál ezt nem tudom, hogy kell. (kikapcsoltam a driverban a far cry3_d3d11nél a textúra szûrés-trilineráis optimalizálást. Dx9eseknek, csak a sima far cry3-at kell betallózni).
Phenom x4 965 4 gig RAM ATI 5850 1 gig
Van tipp?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Just do it :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PL sokaknál olvasom ez a maxfps dolgot, de halvány lila fingom nincs, hogy az micsoda! 😄
amugy vki kérdezte..: dx11ben is mûxik a maxfps dolog csak írásvédettre kell állítani a fájlt
Viszont hiába van GTX 680, ha van micro-stuttering, ezt utálom, a Post FX levétele megoldja a problémát, de ez inkább optimalizálatlanság. :S
Erre valaki tudja a megoldást?
Ez olyan szitu, mint a GTA 4-nél, ott is a mikro szaggatások kiidegelik az embert, nagyon zavaró.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A berserker modszer is mukodik. Lovoldozd le a tobbieket, aztan rohanj ra es kaszabold le!
Mas: Valaki panaszolta, hogy nem mozognak a novenyek, ha kozottuk maszkal, vagy belejuk lo. Nalam szepen hajladoznak, es ki is dolnek, bar fakkal nem probalkoztam.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mihez kell majd, comodo dragon es tiger hide? Tigrisre hobbybol, sarkanyra meg onvedelembol vadaszok.
Hangtompitos mesterloveszpuskaval es ijjal az elejen ugy lehet kiirtani az outpostokat, hogy fel se figyel ra senki. Ha nem csapsz zajt, es a tobbiek nem latjak meghalni a kollegat, nyugodtan lehet oket irtogatni. Kiveve, ha ko helyett veletlenul granattal probalod kicsalogatni valamelyiket, ahogy en szoktam. <#zavart1>#zavart1>
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
A többieknek: Én nem mondtam, hogy rosszul teszitek hogy játszatok vele. Sõt, mintha jó játékot kívántam volna... Miért kell egybõl letámadni/sértegetni valakit, ha az hibát talál (a saját nézõpontjából) a játékban? 😞
"Snipert meg lehet venni" van is nálam. 😊
"ez nem sniper elite v2" az nem hátrány. Viszont úgy volt beharangozva, hogy sokféleképpen lehet megoldani a helyzeteket, mindenki játszhat a saját stílusában. A Far Cry 1-ben sem volt ennyi megkötés, azt szerettem és a második részben sem emlékszem ilyen szigorú szabályokra.
"Több küldetés egyszerre? Mi értelme?" Ha egymás közelében vannak, akkor egy füst alatt el lehet intézni õket.
A vezérlés szabadon beállítható az options/controls menüben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
minden full
Ott tartok,hogy egy ipsének kell 5 képet ami kódot tartalmaz fényképezni.
A kezemben van egy detektor,és ha gyorsan csipog a közelben van legelsõnek a hegyoldalban egy levél azt kell lefényképezni.
A következõ egy teherautó elejénél csipog csináltam vagy 1000képet,de az istenért nem megy.
Nagyon hálás lennék,ha valaki tudna mit kell ott fényképezni youtube kerestem,de nem találtam.