Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ott a banner alatt egy kezdetleges oldal.1-2 tipp van az fps növelésére és egy fullos Guide a játékhoz!
Ha van még valakinek valamije akkor berakom!

Next PC upgrade: 2022

Herold
A DVD tokján magyar szöveg van, nem hinném hogy spanyol verziót küldtek volna.

Herold
Ember, most jött a CD Galaxistól, hányszor mondjam még. Küldjek fotót is? Full eredeti.

Shep
Gyanítom a nagy Torrent boltban 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Hol vetted?
Registryben átírtad?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Lehet valami spanyol verziód van 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Herold
A többi szereplõ is spanyolul beszél. WTF?

kastil
Valaki rájött már, hogy konkrétan hogy megy ez a menüvõl való mentés? Hol visszadog safehouseba hol nem... most is a semmi közepén töltöttem vissza.

Herold
Akkor hol a faszba állítom be az angolt?

Shep
Nyilván nem az 😊

Shep
Jó lesz ez. Killernek voltak itt ötletei meg nem tudom még kinek, én még annyira nem mélyedtem el a dologban, a single-t pl. még el sem indítottam.

Fpocok
Elvileg elõtte játszódik, de hogy van e köze valami karakterhez, nem tudom.

Herold
Az normális, hogy az elején az introban nincs hang, aztán a ketrecnél Vaas spanyolul beszél? A videókban angolul beszélt.

frango
A coop az kapcsolódik a single storyhoz?

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

grebber
Szedjétek össze egy kommentbe amit lehet és egy ingyenes weboldalra összehányom nektek.

Kezdésnek egy full minimális F.A.Q

Next PC upgrade: 2022

Na csordogál már nekem is lefelé a játék :-) Uplayes verzióban.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Ez jó lenne de szerintem grebbertõl ilyesmit ne várjunk-

kastil
van, hivatalos forumon sírnak miatta

bajgunar
Admin csináljon már egy FAQ-t a menüsorba, és tegye már bele a sok fps, graf, és mittommit javító dolgokat.
KI játszik multival? Van egy retek bug: Az AK-m és a Makarovom nem akar fejlõdni. Másnak van ilyen?
Shep
Már rajtad kívül is van egy jelentkezõ, küld el privátban a neved felveszlek. Lassan csak megleszünk 😊

frango
Srácok most én vagyok a hülye? Írkálja itt mindenki, hogy ilyen meg olyan beállításokkal ennyi fps meg annyi. Meg ultrán szép a játék. Most direkt csináltam összehasonlító képeket teljes low és ultra beállításokkal. Egyedül az árnyéknál van különbség. Semmi más észrevehetõ dolog. Ja meg míg lowon van pl. egyik képnél 79fps, addig ultrán van 36. Szóval szerintem egyedül az árnyékot érdemes állítgatni, mert az látszik. A többit felesleges felhúzni. Csak az fpst eszik.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

kastil
Próbálta már valaki Dx11 módban a D3D11MultithreadedRendering="0" 1-re? Valamint prioritás beállítását valós idejûre? állítólag ezek is dobnak valamit FPSen, bár én nem vettem észre különbséget így hirtelen.

Fpocok
Én jövök, attól függ mikor.

A multit meg javítani kéne, hogy ne csak full lobikor induljon... tényleg zavaró.

Myselor
én 18 órája játszok.de még nem értem a végére😊 mondjuk annyira sok dolog már nincs csak a levelek,meg a sok relic,szerintem az dob a progressen annyit.olyan 80% körül tippelem majd a progresst amire kijátszom. és olyan 25+ óra.nagyon jó játék😊 nem is aludtam éjszaka xd
Shep
Hát kurva jó ez a retkes uborkasoftos szar. Multizni miért nem lehet, lobbiba belép és csak vártunk és vártunk és semmi. Elmennek a francba ezzel a fos rendszerrel együtt. Coop szintén halott mert a hülyegyerekek elkezdik és 1 perc múlva már ki is léptek.

Tényleg nem akar este senki coopot játszani?

Fpocok
KÉPET!

pff... alig haladok... állandóan találok valamit 😄 Végre meg tudtam venni a jobb snipert, hozzá jobb zoomot meg hangtompítót. Ó YEA!

Herold
Na megjött a Lost expeditions edition. Van benne a dvd-n kívül egy XL-es póló, egy Rook-sziget térkép meg egy A/2-es poszter.

Herold
De az, az tény, most legutóbb is nagyon gyors voltál. <#worship>

Far Cry 3 végigjátszásának elsõ része, remélem megfelel az elvárásoknak és tetszeni fog 😊
lalakov
Ez nem volt szép. <#vigyor2> Mintha nem az lenne nálam az elsõ. <#kacsint>
DarkSector
Egészen pontosan itt vannak az adatok, mielõtt belemerülnél kitalációkba: KATT
Tekerj lejjebb

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hát csak kb.

Mert a konzolon mindig átlag grafika van, nem low, de nem is ultra, hanem a kettõ közt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Pár játék van ami nem 720p-s (Alan Wake-CoD), és pár játék ami 1080p-s...

Náad ha egyik játék sem 720p, akkor vegyél HD kijelzõt.

Fpocok
Nem tudom.

A víz alatti elmosódást is eltünteti?

kastil
nekem is van boxom mégsem látsz soha xbox forumon lol.

kastil
Az, és ez még nem is a legszebb pillanat, mint a Far Cryos képeden 😄

Fpocok
Myselor
oh értem.sajna nem találok ilyesmit de nézegetem😊
Muttley
peeeersze, h van X360-od 😊
rögtön 2 is, nem?
sokat láttalak X360 fórumon + azért mondtál ilyen okos dolgot az 5-szörös szorzóról, meg a még okosabb dolgaidról...
ne izzadjááá, X360-on ma hoztam haza, röccenés mentesen fut és egyik legszebb X360 game - ennyi
de te csak nyugodtan állítgassá, kalibráljáá - én adok játszok, tudod mi van 😊
egyébként meg nem is neked írtam elõször, úgyhogy megint ennyi 😊

#2124: TKKAK?

Just do it :)

kastil
én úgy vettem észre hogy ha rángatod egeret akkor folyik kép meg tlaán dof szerûség

Hát nem tudom. Nvidiánál úgy van, hogy be kell tallózni valahol a farcry3 d3d11 exe-t (dx11 esetén), s után lehet állítgatni a dolgokat.

Fpocok
Na látod... ezek szerint tényleg jó.
Nálam is jobban fut, hogy kikapcsoltam.

Kongy
Jaj, de csúnya ez a játék... 😞((

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Hú ez a térkép nagyon jó thx 😄. Ahogy látom keletre is vannak vaddisznócskák.

Komodo dragon egyébként mire fog kelleni?

Myselor
köszi😊 de nem igazán találom az ainizotróp szürést :C
"ati: #2106 "én atinál CCCben anizotróp szûrést vettem le teljesen és 40 fps dx11 maxon post fx lowon"

Fpocok
GTFO

Myselor
amd atira nincsen valami fps javítás?😊elférne itt is valami ilyesmi