5604
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
jocking #5403 Hali!
A napokban akciós volt steamen a játék, ezért meg is vettem egy haverommal egyetemben. Viszont van egy olyan gondunk, hogy nem tudunk egymás co-op szobájába belépni (és így coop-ban játszani, nyilván), "failed to join match" hibaüzenet van mindkettőnknél. Az a fura, hogyha ő indít meccset, akkor annak jónak kéne lennie, mert nincs se tűzfala, se routere.
Valaki tudna segíteni ez ügyben? Jó lenne kihasználni egy játékban a multit, ha már egyszer van benne és még pénzt is adtunk érte... -
TokraFan #5402 Igen, de ha minden kiadó ilyen agresszívan kényszerítené az online DRM-jét, akkor 150 különböző klienst kéne futtatni, telepíteni, regisztrálgatni külön mindenhova stb...Nem érzem kötekedésnek, hogy ehhez nincs kedvem, meg azt sem, hogy szeretném én megszabni milyen programok települnek a gépemre. Már így is ott az EA az Origin-el, szerencsére nincs olyan játék, ami miatt ezt telepítenem kellett volna.
Na mindegy...Nem bírom az ilyen agresszív "árukapcsolást", allergiás vagyok az ilyen cégekre. Ezzel együtt, a játék kiváló! -
mikromanus #5401 EZ nem fikázás. Jó, elismerem picit talán "passzív-agresszív viselkedésre" utalt az eleje... Biztos sokat nyomtam erőszakos játékokkal (Far Cry 3 késsel a kalózoknak pl) és torzult a személyiségem.
-
#5400 De fikázás nélkül nincs meg a napi flóra a körforgás a világmindenség... -
mikromanus #5399 Jajj, hát regisztrálni kell egyszer ingyen. Azta, ez komoly lelki válság oka lesz. Utána már mehetsz offlineba és nincs semmi szarakodás. Ha egyszer online belépsz, akkor felszinkronizálja neked a játékállást és kb ennyi. +cserébe bárhonnan folytathatod a megkezdett játékodat, meg nem kell mentegetned sehova a játékállásaidat hogy később meglegyenek. Többnyire azért fel szokták sorolni mire van szükség. És nem a doboz belső felén, vagy az internet egy távoli vírusktól fertőzött orosz szerverén. -
ratgab #5398 Semmi szívatás nincs benne. Mindenféle probléma nélkül bejelentkezel és már játsszol is és mindezt internet nélkül is meg tudod tenni. -
Reaper2104 #5397 Rohadt jó! -
TokraFan #5396 Nem érdekel mi a trend, nem ez a bajom. Hanem az, hogy megveszek egy játékot és ahhoz, hogy single-ben játszhassak, mindenféle szerverekre kell csatlakozni és mindenféle erőszakosan rám kényszerített szarokat kell telepítenem és futtatnom. Hangsúly a "kényszerítetten" van...Azt szivatják, aki megveszi...értelmes cég... -
#5395 Ez a Uplay gyűlölet nagyon trendi lett manapság.Semmi baj nincs vele! -
#5394 Pedig a Watch Dogs is lesz ebben az évben. -
TokraFan #5393 Megvettem Steam-en, de nem figyeltem, hogy ez a tetű uplay tényleg kell neki??? Nem lehet ezt valahogy kibaszni onnan? Nem fogok csak emiatt regisztrálni, inkább keresek egy krekket komolyan mondom...ez felháborító, de a Steam is elmehet a fenébe, hogy third party DRM-el árul játékokat. De a legnagyobb gané a ubi...Ezzel most egyetlen dolgot értek el, soha többet nem veszek ubi-s játékot. -
#5392 sziasztok
a Far Cry 3 egy nagyon jó játék, megkockáztatom, hogy mostanában a legjobban sikerült cím pc-re, ez megérdemli, hogy megvegye az ember :) -
DIESEL DOG #5391 Na így lenne igazán élvezetes a játék. :D -
#5390 -
oOBALAOo #5389 3990.- egész pontosan...
-
oOBALAOo #5388 sziasztok!egy kérdésem lenne, töltés közben rendszeresen kifagy a game.valakinek szokta ezt csinálni?virágbolt verzió, magyarítással. -
#5387 Estefelé próbáld. -
Anonymusx #5386 Ki szerettem volna próbálni a multit, de se a kooperatív módba, se a multiba nem volt más játékos.
Én csináltam valamit rosszul, vagy tényleg nem nagyon multiznak már vele? -
#5385 A Himalája vár ránk a Far Cry 4-ben? -
#5384 oks akkor. -
#5383 Kint van a fórumokon, hogy karbantartás zajlik. -
attika1979 #5382 Én sem tudok belépni,szerintem valami központi hiba van. -
#5381 Ebben a rohadmányos uplayben hogy kell jelszavat változtatni?
Egészen biztos vagyok abban hogy nem felejtettem a jelszót (mivel fel is van írva) de mégsem enged be ez a fos.
Ha meg a forgot password menüpontra megyek (az ubisoft oldalán is és az uplayben is) ezt az üzenetet kapom :
ERROR
There was an error accessing the requested web page.
Ilyenkor wtf?
-
mester1987 #5380 Z-Day Open Beta Annoucement -
Ironman2 #5379 Az is megvan! -
#5378 PostFXQuality -t false -re, RefreshRate="60" és MaxFps="60" vagy "30" -ra. Mert ha ~20-24 fps-el tolod elég a 30. Max Buffer-t pedig 2-re, vagy 3-ra.
Megvilágítást is állítsd be megfelelőre HBAO/HDAO/SSAO vagy kapcsold ki. Talán eltűnik a micro stutter. -
#5377 Akkor töltsd le a magyarítást. -
Ironman2 #5376 2300 ft a CD Galaxisban amúgy a játék! Nekem már meg is van! -
#5375 Nem ezt hívják microstutteringnek? Mintha valami hasonlóról lett volna itt szó korábban. -
#5374 Üdv
Én most vettem meg a játékot és annyi gondom van vele hogy a kamerakezelés nem a legjobb, valahogy nem mozog szinkronban a kamera az egérrel, mintha lenne egy cseppnyi fáziskésés, és emiatt elég nehéz eltalálni az ellenfeleket.
Nem annyira durva ez a hiba, de más játékokhoz képest érzékelhető hogy nincs rendben. Próbáltam trükközni az egér-érzékenység állítgatásával de nem javított rajta. Nem szaggatásról van szó mert a játék nem szaggat, hanem ahogy mozgatom a kamerát az egér elmozdításához képest fáziskéséssel reagál, persze a másodperc törtrésze ez mindössze, de mikor pl. pillanatok alatt be kéne célozni az elenfelet emiatt nem tudom rendesen eltalálni, valahogy nem tudok hozzászokni ehhez a kamera kezeléshez.
A Far Cry előző részeiben nem tapasztaltam ezt de itt sajna ront a játékélményen. Nincs erre valami trükk hogy normálisabban reagáljon, vagy esetleg ha lejebb veszem a felbontást az segít? Mondjuk így sem játszom nagy felbontáson. -
mikromanus #5373 Végül elhalt? Azért lett pár mapnyi belőle. Mai szemmel is gyönyörű. Ez a Far Cry 2010.
Meg páran a Far CRy 3 map editorral is elkezdték összedobni az egyet. Az se rossz. Ez a Far Cry Remake. Youtube-on fent van mindkét próbálkozásról egy pár videó. A Far Cry 2010 mod szerintem el is érhető. (max nem teljes) -
#5372 http://games.gamepressure.com/series.asp?ID=1624 -
mester1987 #5371 Már idén Far Cry 4? Nem hinném. -
#5370 Az a gáz hogy az összes Far Cry "szebb" grafikával mod elhalt :-(
Pedig nem volt rossz a fc2010 vagy mi demoja, de azóta sincs semmi hír és szerintem már nem is lesz belőle semmi :-( -
#5369 FC4? nem is hallottam rola :) -
#5368 Xbox only.
Idén FC4 jön kb. minden platformra. -
mester1987 #5367 Akkor már most felejtem is el a nagyobb textúrákat, bár effektekkel is lehet javítani számottevően. -
#5366 Szerintem (és sajnos) a classic hd csak a konzolra lesz :-(
De meg kell kérdezni őket mailben csak nem hazudnak. -
#5365 Szerintem csak emelik a felbontást,bár pc-n eleve abba játszol amin akarsz.Szerintem konzolra kijön kicsit nagyobb felbontásban és nem hinném,hogy többet bohóckodnának vele. -
mester1987 #5364 Kiváncsi leszek PC-re jön-e a Far Cry Classic HD is, főleg arra, milyen tálalásban az eredetihez képesté s hogy CryENGINE-nel vagy átültetik más meghajtó motorba (ha egyáltalán átültetik, persze ha lehetséges-e).