5604
  • jocking
    Hali!
    A napokban akciós volt steamen a játék, ezért meg is vettem egy haverommal egyetemben. Viszont van egy olyan gondunk, hogy nem tudunk egymás co-op szobájába belépni (és így coop-ban játszani, nyilván), "failed to join match" hibaüzenet van mindkettőnknél. Az a fura, hogyha ő indít meccset, akkor annak jónak kéne lennie, mert nincs se tűzfala, se routere.
    Valaki tudna segíteni ez ügyben? Jó lenne kihasználni egy játékban a multit, ha már egyszer van benne és még pénzt is adtunk érte...
  • TokraFan
    Igen, de ha minden kiadó ilyen agresszívan kényszerítené az online DRM-jét, akkor 150 különböző klienst kéne futtatni, telepíteni, regisztrálgatni külön mindenhova stb...Nem érzem kötekedésnek, hogy ehhez nincs kedvem, meg azt sem, hogy szeretném én megszabni milyen programok települnek a gépemre. Már így is ott az EA az Origin-el, szerencsére nincs olyan játék, ami miatt ezt telepítenem kellett volna.
    Na mindegy...Nem bírom az ilyen agresszív "árukapcsolást", allergiás vagyok az ilyen cégekre. Ezzel együtt, a játék kiváló!
  • mikromanus
    EZ nem fikázás. Jó, elismerem picit talán "passzív-agresszív viselkedésre" utalt az eleje... Biztos sokat nyomtam erőszakos játékokkal (Far Cry 3 késsel a kalózoknak pl) és torzult a személyiségem.
  • grebber
    De fikázás nélkül nincs meg a napi flóra a körforgás a világmindenség...
  • mikromanus
    Jajj, hát regisztrálni kell egyszer ingyen. Azta, ez komoly lelki válság oka lesz. Utána már mehetsz offlineba és nincs semmi szarakodás. Ha egyszer online belépsz, akkor felszinkronizálja neked a játékállást és kb ennyi. +cserébe bárhonnan folytathatod a megkezdett játékodat, meg nem kell mentegetned sehova a játékállásaidat hogy később meglegyenek. Többnyire azért fel szokták sorolni mire van szükség. És nem a doboz belső felén, vagy az internet egy távoli vírusktól fertőzött orosz szerverén.
  • ratgab
    Semmi szívatás nincs benne. Mindenféle probléma nélkül bejelentkezel és már játsszol is és mindezt internet nélkül is meg tudod tenni.
  • Reaper2104
    Rohadt jó!
  • TokraFan
    Nem érdekel mi a trend, nem ez a bajom. Hanem az, hogy megveszek egy játékot és ahhoz, hogy single-ben játszhassak, mindenféle szerverekre kell csatlakozni és mindenféle erőszakosan rám kényszerített szarokat kell telepítenem és futtatnom. Hangsúly a "kényszerítetten" van...Azt szivatják, aki megveszi...értelmes cég...
  • grebber
    Ez a Uplay gyűlölet nagyon trendi lett manapság.Semmi baj nincs vele!
  • wollnerd #5394
    Pedig a Watch Dogs is lesz ebben az évben.
  • TokraFan
    Megvettem Steam-en, de nem figyeltem, hogy ez a tetű uplay tényleg kell neki??? Nem lehet ezt valahogy kibaszni onnan? Nem fogok csak emiatt regisztrálni, inkább keresek egy krekket komolyan mondom...ez felháborító, de a Steam is elmehet a fenébe, hogy third party DRM-el árul játékokat. De a legnagyobb gané a ubi...Ezzel most egyetlen dolgot értek el, soha többet nem veszek ubi-s játékot.
  • Krisztiam #5392
    sziasztok
    a Far Cry 3 egy nagyon jó játék, megkockáztatom, hogy mostanában a legjobban sikerült cím pc-re, ez megérdemli, hogy megvegye az ember :)
  • DIESEL DOG #5391
    Na így lenne igazán élvezetes a játék. :D
  • Herold
  • oOBALAOo
    3990.- egész pontosan...
  • oOBALAOo
    sziasztok!egy kérdésem lenne, töltés közben rendszeresen kifagy a game.valakinek szokta ezt csinálni?virágbolt verzió, magyarítással.
  • Herold
    Estefelé próbáld.
  • Anonymusx
    Ki szerettem volna próbálni a multit, de se a kooperatív módba, se a multiba nem volt más játékos.
    Én csináltam valamit rosszul, vagy tényleg nem nagyon multiznak már vele?
  • grebber
    A Himalája vár ránk a Far Cry 4-ben?
  • Maxtreme
    oks akkor.
  • Sirch
    Kint van a fórumokon, hogy karbantartás zajlik.
  • attika1979
    Én sem tudok belépni,szerintem valami központi hiba van.
  • Maxtreme
    Ebben a rohadmányos uplayben hogy kell jelszavat változtatni?
    Egészen biztos vagyok abban hogy nem felejtettem a jelszót (mivel fel is van írva) de mégsem enged be ez a fos.

Ha meg a forgot password menüpontra megyek (az ubisoft oldalán is és az uplayben is) ezt az üzenetet kapom :
    ERROR

There was an error accessing the requested web page.

Ilyenkor wtf?
  • mester1987
    Z-Day Open Beta Annoucement
  • Ironman2
    Az is megvan!
  • bajgunar
    PostFXQuality -t false -re, RefreshRate="60" és MaxFps="60" vagy "30" -ra. Mert ha ~20-24 fps-el tolod elég a 30. Max Buffer-t pedig 2-re, vagy 3-ra.
    Megvilágítást is állítsd be megfelelőre HBAO/HDAO/SSAO vagy kapcsold ki. Talán eltűnik a micro stutter.
  • Herold
    Akkor töltsd le a magyarítást.
  • Ironman2
    2300 ft a CD Galaxisban amúgy a játék! Nekem már meg is van!
  • Herold
    Nem ezt hívják microstutteringnek? Mintha valami hasonlóról lett volna itt szó korábban.
  • mégvadabbdisznó
    Üdv

Én most vettem meg a játékot és annyi gondom van vele hogy a kamerakezelés nem a legjobb, valahogy nem mozog szinkronban a kamera az egérrel, mintha lenne egy cseppnyi fáziskésés, és emiatt elég nehéz eltalálni az ellenfeleket.

Nem annyira durva ez a hiba, de más játékokhoz képest érzékelhető hogy nincs rendben. Próbáltam trükközni az egér-érzékenység állítgatásával de nem javított rajta. Nem szaggatásról van szó mert a játék nem szaggat, hanem ahogy mozgatom a kamerát az egér elmozdításához képest fáziskéséssel reagál, persze a másodperc törtrésze ez mindössze, de mikor pl. pillanatok alatt be kéne célozni az elenfelet emiatt nem tudom rendesen eltalálni, valahogy nem tudok hozzászokni ehhez a kamera kezeléshez.

A Far Cry előző részeiben nem tapasztaltam ezt de itt sajna ront a játékélményen. Nincs erre valami trükk hogy normálisabban reagáljon, vagy esetleg ha lejebb veszem a felbontást az segít? Mondjuk így sem játszom nagy felbontáson.
  • mikromanus
    Végül elhalt? Azért lett pár mapnyi belőle. Mai szemmel is gyönyörű. Ez a Far Cry 2010.
    Meg páran a Far CRy 3 map editorral is elkezdték összedobni az egyet. Az se rossz. Ez a Far Cry Remake. Youtube-on fent van mindkét próbálkozásról egy pár videó. A Far Cry 2010 mod szerintem el is érhető. (max nem teljes)
  • tomsolo
    http://games.gamepressure.com/series.asp?ID=1624
  • mester1987
    Már idén Far Cry 4? Nem hinném.
  • grebber
    Az a gáz hogy az összes Far Cry "szebb" grafikával mod elhalt :-(
    Pedig nem volt rossz a fc2010 vagy mi demoja, de azóta sincs semmi hír és szerintem már nem is lesz belőle semmi :-(
  • coolpet
    FC4? nem is hallottam rola :)
  • tomsolo
    Xbox only.

Idén FC4 jön kb. minden platformra.
  • mester1987
    Akkor már most felejtem is el a nagyobb textúrákat, bár effektekkel is lehet javítani számottevően.
  • grebber
    Szerintem (és sajnos) a classic hd csak a konzolra lesz :-(
    De meg kell kérdezni őket mailben csak nem hazudnak.
  • The Protector
    Szerintem csak emelik a felbontást,bár pc-n eleve abba játszol amin akarsz.Szerintem konzolra kijön kicsit nagyobb felbontásban és nem hinném,hogy többet bohóckodnának vele.
  • mester1987
    Kiváncsi leszek PC-re jön-e a Far Cry Classic HD is, főleg arra, milyen tálalásban az eredetihez képesté s hogy CryENGINE-nel vagy átültetik más meghajtó motorba (ha egyáltalán átültetik, persze ha lehetséges-e).