Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez akkora idiótaság mikor a cod-be cfg-t irogatják át és jön a gyerek hogy maxon van 1000fps-e...ja lofaszt a beállítások lehet maxon vannak csak a grafika nem.
Vagy említhetem a Crysis-t...összevissza konfigoltam, bent a menüben nem változott semmi, csak látványban.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Élsimítást nem tudsz kapcsolni a játékon belül, se triple puffer-t.
Gyanítom ez utóbbi okozza nálam a micro stuttering megszûnését.
Amikor elõször bekapcsoltam minden high-on volt és konkrétan diavetítés volt az egész.
Ui.: AC 3-at is kis tweakinggel teljes játszhatóvá tettem (még bostonban se igen esik a frame: triple puffer ott is on, AA és AF catalystból erõltetve és sokkal szebben, stabilabban a fut a játék!)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Raadasul ha dx11 inditofajllal inditom akkor a menteseim nem jelennek meg...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
I want to be a mighty pirate ever!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
akkor ez volt a baj.
Kb 3-4 lépésnyi távolságról felugrik, hogy nyomd meg F és akkor ráugrik... erre gondoltam.
Parasite Eve 2, best game EVER!
futni kell ugrani és a fatality gomb?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tök értelmetlen a Catalist-ba vacakolni, ezért van a Graphics menüpont....
Gamma meg nem szebbé teszi hanem elsötétíti a képet.
Ha a sima far cry3 exével indítom a játékot, akkor csak DirectX9 módban fut a játék, annak ellenére is, hogy a beállításoknál DirectX 11 van beállítva?
Beteszem az 1 görgõre. pl. 2 van kézbe 4-re váltanák benyomom görgõt, akkor mindenképp átvált az 1-re aztán jelenik meg a választó kör...
nehéz lett volna külön gombra tenni azt a rohadt kört?
Remélem konzolon is minden fegyó külön gombot kapott... (még nem néztem)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Hát erre nem jöttem volna rá tuti...
De amúgy vicc, hogy ilyenkor alapból rávált 1-es fegyverre...
amúgy billentyûbeállításoknál milyen néven találni? komolyan nem találom...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem gondolta végig aki kitalálta.
Egyébként nekem az rémlik, az lesõ íjas videóból (E3 környéke) hogy valami kör szerû cucc volt amibõl lehetett váltani a fegyókat. pl. ac Brotherhood-ba volt ilyen. erre gondolok
de kastil ittvan mióta megjelent a játék, és biztos tolja is :d
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11