Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Most megnéztem van buffer meg van 2-3 féle élsimítás...szóval nemgond kapcsolgassátok, csak nehogy azt hidje valaki hogy a grafika megmarad abban a kivitelben és simán csak fps nõ.

Ez akkora idiótaság mikor a cod-be cfg-t irogatják át és jön a gyerek hogy maxon van 1000fps-e...ja lofaszt a beállítások lehet maxon vannak csak a grafika nem.

Vagy említhetem a Crysis-t...összevissza konfigoltam, bent a menüben nem változott semmi, csak látványban.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Élsimítás van csak nem AA néven, Buffer is tudtommal van megintcsak más néven, a lényeg bármit állítasz kint, nem CSAK az fps-re van hatással.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Most nincs igazad. Kapcsold be catalystban a triple buffer-t, kapcsold le az AA-t és az AF-et és láss csodát értékelhetõ fps-t kapsz egy gyengébb kártyával is high beállításokkal (AMbient ocl. és valami FX és shadow low-ra vétele mellett). Mindezt 1920x1080-as felbontásban.

Élsimítást nem tudsz kapcsolni a játékon belül, se triple puffer-t.

Gyanítom ez utóbbi okozza nálam a micro stuttering megszûnését.

Amikor elõször bekapcsoltam minden high-on volt és konkrétan diavetítés volt az egész.

Ui.: AC 3-at is kis tweakinggel teljes játszhatóvá tettem (még bostonban se igen esik a frame: triple puffer ott is on, AA és AF catalystból erõltetve és sokkal szebben, stabilabban a fut a játék!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tikal
Nekem farcry.exe vel van inditva a jatek, menuben atallitottam directx11-re, a profile fileban is at allitotta magat, szoval nem hiszem hogy dx9-ben menne... Meg nem ertem hogy akkor miert lehet a jatekban ezt kapcsolni akkor??

Raadasul ha dx11 inditofajllal inditom akkor a menteseim nem jelennek meg...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Myselor
nézd meg youtubeon,2 külön videó van.a késõbbi játékmenetet ne mtudom mennyire befolyásolják😊
sparrow35
Nem tudja valaki hogy a játék végén a választási lehetõségek csak más videót adnak vagy a késõbbi szabad játékmenetre is kihatnak?

I want to be a mighty pirate ever!

Myselor
remélem nem rám írtad én semmi spoilert nemmondtam😊
Fpocok
Ne spoilerezzetek baszki.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
hát ez érdekes😄
CalebJoe
Az a bizonyos Citrás rész érdekes volt😊 nem az a...
Nem tudom mennyit látni belõle, de ilyet most láttam elõször...nem egyszerû 😄

Myselor
srácok a végére értem sajnos.pedig nem siettem és mindent megcsináltam amit szerettem volna és érdekelt😊75% 20óra nagyon jó játék volt.minden percét és pillanatát élveztem ^^ de sajnos a story alatt történtek olyan dolgok amivel nem nagyon értek egyet,vagyis ez inkább csak a vége felé mondtható.aki végigvitte érteni fogja.és talán nem baj ha elmondom 2 féle vége van.hát ez is egy érdekes dolog.kíváncsi lennék sokan mit választanak azthiszem én jól döntöttem😊 biztosan végigfogom még játszani 1x legalább.megéri a pénzt,fantasztikus játék lett,1 percig sem untam.de talán rövid lett egy kicsit.jó lett volna még hogyha kitart egy 10 órát😊 na mindegy.jó volt így is ^^
Fpocok
Ennél a játéknál még nem.
Vettél kulcsot vagy demóval nyomod?

Ha kilépek a desktopra,akkor leáll a játék hibaüzenettel.Nektek is volt már ilyen?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

DarkSector
ja értem.
akkor ez volt a baj.

Fpocok
Nem úgy értem a ráugrást, hogy felülrõl... olyat is lehet. De én most a sima közel megyek, de nem vagyok pont ott rágurásra gondoltam.
Kb 3-4 lépésnyi távolságról felugrik, hogy nyomd meg F és akkor ráugrik... erre gondoltam.

CalebJoe
Ha mondjuk egy enemy felett állsz egy tetõn vagy sziklán ráugrassz és nyomod az F-et.
DarkSector
Már kitanultam, onnan tudok róla hogy van...csak megcsinálni nem tudom.

CalebJoe
az skill ki kell tanulni
DarkSector
ezt néztem énis a ráugrást de nem sikerült még...😄
futni kell ugrani és a fatality gomb?

Fpocok
Én általában utálok lopakodni, de itt imádom. Tetszik, hogy lehet követni, ha kijelöltem õket (hardon azért jól jön), illetve imádom, hogy nagyobb távolságról rájuk lehet ugrani egy kés killel. Profin megcsinálták.

DarkSector
Bocs amióta ilyen szar az sg, sok kommentrõl lemaradok. 😊

Shep
Képet is raktam be a megfelelõ topicba 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Nem is mesélted hogy megvetted...😄

Shep
Na végre tudtam nyomni multit is, és hát ugyanolyan szar, mint az összes többi multis játék, ráadásul lagos is, meg érdekesek a repkedõ emberek. Maradok a GRO-nál 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Gyerekek az FAQ-ban ez a szûrés kikapcsolás a CCC-ben meg hogy ebben-abban a fájlban kikapcsolok valamit ennyi erõvel a legegyszerûbb ha magában a játék menüjében kapcsolom ki az effekteket, mert a végeredmény ugyanaz....D:

Tök értelmetlen a Catalist-ba vacakolni, ezért van a Graphics menüpont....
Gamma meg nem szebbé teszi hanem elsötétíti a képet.

woy
nálam az emberek is lebegnek és megbolondúl a gravitáció

DarkSector
Ha van dx11 exe a játék mappájában akkor igen, ha nincs akkaor nem.

Sziasztok!

Ha a sima far cry3 exével indítom a játékot, akkor csak DirectX9 módban fut a játék, annak ellenére is, hogy a beállításoknál DirectX 11 van beállítva?
Far Cry 3's Physics - The Great Electromagnet

http://youtu.be/kuYAPUQdEvc?t=46s

Baszki, T-vel lehet zenét váltani az autókban. 😄

gabo91
Hát igazság szerint 1-2-3-4 gomb bármelyikét tarthatod nyomva és megjelenik a fegyverválasztó kör...
Beteszem az 1 görgõre. pl. 2 van kézbe 4-re váltanák benyomom görgõt, akkor mindenképp átvált az 1-re aztán jelenik meg a választó kör...

nehéz lett volna külön gombra tenni azt a rohadt kört?
Remélem konzolon is minden fegyó külön gombot kapott... (még nem néztem)

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Fpocok
Amivel a primary fegyverre váltasz. Bindeld be görgõre. Játékban meg nyomd be a görgõt.

gabo91
Köszi! 😊
Hát erre nem jöttem volna rá tuti...
De amúgy vicc, hogy ilyenkor alapból rávált 1-es fegyverre...
amúgy billentyûbeállításoknál milyen néven találni? komolyan nem találom...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Én a negyedik és az ötödik egérgombokra raktam a fegyverváltást.

Tikal
Ez rohadt gaz, vegyver valtast gorgore raktam, erre nem tudok zoomolni sniperrel... Nem ertem miert basztak el ezt, minden jatek tudja mar ezt..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sok rajta a kosz. De amúgy igen.

Tikal
Nem tudom te mivel jatszottal de nem sok disznot oltem eddig...

Fpocok
Ja igen, bocs... elfelejtettem leírni... Elvileg 1-4 alapból a fegyverek váltása, és bármelyik szám lent tartásánál jön elõ... de az 1-gombnál biztos. Szerintem többinél is.

kastil
1-es lenyomva tartásával hozhatõ elõ fcben

Fpocok
Van benne ilyen. Én a görgõ gombra bindeltem... mert megszoktam már a Dead Islandnél 😄

kastil
habzó szájjal várom a peccshalmazokat

gabo91
Ja görgetésre gránátról molotovra vált, ill. fordítva, meg még beteszi a gombákat is oda.

Nem gondolta végig aki kitalálta.
Egyébként nekem az rémlik, az lesõ íjas videóból (E3 környéke) hogy valami kör szerû cucc volt amibõl lehetett váltani a fegyókat. pl. ac Brotherhood-ba volt ilyen. erre gondolok

kill3r21
nem is neked szolt a kommentem 😄
de kastil ittvan mióta megjelent a játék, és biztos tolja is :d
Azért kipróbálni csak szabad, mielõtt leírom a véleményem...
A visszapillantó tükör csak disz az autóban? Nálam nem látni benne semmit se

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

kill3r21
ha igaza van egyáltalán akkor miért játszotok ezzel? uninsstal és kész, nem is értem
kastil
DE HIVATAALOS FORUM IS TELE VAN VELE: SZAR AZ EGÉSZ, BASZHATOD A BINDELÉST!!!

Fpocok
Pont ez van nálam is baszki. Rohadt idegesítõ... váltanék fegyvert, de ugyanazzal váltja molotovot is... PEDIG A SWITCH MOLOTOV GRANADE MÁSRA VAN BINDELVE!!!

kastil
nehazudd hogy nincs igaza