Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Én perpill egészen eddig arra mentem hogy mindenbõl meglegyen legalább a max elõtti szint, így van megfelelõ mennyiségû lõszerem, életem, táskaméret,, stb.
A fõszálból eddig nem soskat csináltam 😄
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Az a gondom, hogy nem jövök rá, hogyan lehetne több fegyvert egyszerre magammal vinni! Most a ganja ültetvényes résznél vagyok, gondolom ilyenkorra az elérhetõ fegyvereket már csak lehet kombinálni! Most elérhetõ a .45ös colt, AK, egy másik assault rifle és a lángszóró meg egy shoti. De csak az elsõ helyre tudom betenni, a többi mind lakat emblémával zárva van 😞 ! Így csak akkor tudok cserélni ha felveszem valaki másét és eldobom az elõzõt... Ja igen és még egy kérdés: hogyan tudom a "tárolómat" nagyobbra cserélni, hogy több pénzt és tárgyat tudjak össze szedni???
Köszi!
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
I want to be a mighty pirate ever!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én a viz tükrözödést direkt visszavettem mert maxon nagyon fura, nemtudom hogy vga probléma-e de láttam már ilyet más játékban is....
Most mi a faszom szükség van 20 kapcsolóra, és mind a 20nak 4 fokozat, mikor lofaszt nem látom az eltérést, van 1-2 kapcsoló ami megváltoztatja úgy hogy látszik is...víz-a talaj oszt jóéccakát, a fegyón nem látni, sziklán nem látom, a kopár fasz hegyekben sem, az égbolton sem...
Nem kritizálom a játékot, mert jó játék, csak etetik itt az embereket.
De persze más játékokban is ilyenek vannak hogy lofazs eltérés van, csak itt még kevesebb.
Csak nekem tünik BUGOSnak maximum grafikán a víz? olyan furán csillog...nemtudom miért. ???? :S
Nemtudom hogy sírjak vagy nevessek.
1920x1080 MINIMUM erre mondták hogy ez az x360 szint, ami ugye nem teljesen igaz, de ha igaz is lenne? 😄):
1920x1080 ULTRA (itt amit enged a menü, minden csutkán van):

Did I ever... tell you... what the definition... of... Insanity is?
It's buying the same CoD over and over and over again...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Érdekességképpen.
Gumifa BUG
De ha a játékosnak megfelel akkor nem gond.
Nem beszélek konkrétan rólad mert én általánosságban írok, nem az egéni elvárásod, hanem amit az FAQ ír.
AF meg kicsitsem élsimításról szól, hanem errõl:
Persze ez sem gáz...csak mondom hogy én a menübõl vennék elsõsorban vissza, másodsorban ha nem a menübõl hanem kintrõl ami értelmetlenség, akkor sem az AF-et venném.
Az AA élsimítás az oké az valóban szerintem is elhanyagolható FullHD-ban...meg árnyékokat kapcsolnám még...de nem teszem.
Nincs baj a saját gépeden ha állítasz csak a többieknek gondoltam elmondom nehogy félreértés legyen hogy átállítják és abban a hitben maradnak hogy ettõl nekik maxon fut a játék...
Tudom hogy ez már valahol szõrszálhasogatás de engem érdekel a megoldás hogy a lod az miért ilyen kockásan töltõdik át? több játékban is tapasztaltam és néha azért zavaró...
Legalábbis nekem ez utóbbival sikerült, míg elõbbivel nem.
Egy Full HD monitoron mi a bánatnak AA, meg AF most komolyan?
Meg vagyok nélküle, fõleg hogy még így se recés a játék egy csöppet sem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem azt mondtam hogy nem értem meg ha több fps-t akar valaki, de a menüben ugyanígy megoldható...csak ennyit mondtam...😊
Csak úgy megy körbe mintha valaki feltalálta volna a spanyol viaszt.
Ugyanúgy, mint az új AC-nál egyik másik gyári beállítás egyszerûen szar. Deal with it.
Ezt a problémát viszont driverbõl ráeröltetve érdekes módon át lehet hidalni.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.