Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
same here 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Maxtreme
Na igen ez egy jó kérdés 😄

Én perpill egészen eddig arra mentem hogy mindenbõl meglegyen legalább a max elõtti szint, így van megfelelõ mennyiségû lõszerem, életem, táskaméret,, stb.
A fõszálból eddig nem soskat csináltam 😄

Hogyan sikerult ezt az egesz crafting dolgot egyben elkerulnod?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Tatyla
legjobbak ezek a betépõs részek remélem lesz még benne több is 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

gabo91
Csinálj fegyvertartót (crafting). Több fegyvert, lõszert, gránátot pénzt vihess magaddal kell hozzá megfelelõ "tartó".

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Sziasztok!

Az a gondom, hogy nem jövök rá, hogyan lehetne több fegyvert egyszerre magammal vinni! Most a ganja ültetvényes résznél vagyok, gondolom ilyenkorra az elérhetõ fegyvereket már csak lehet kombinálni! Most elérhetõ a .45ös colt, AK, egy másik assault rifle és a lángszóró meg egy shoti. De csak az elsõ helyre tudom betenni, a többi mind lakat emblémával zárva van 😞 ! Így csak akkor tudok cserélni ha felveszem valaki másét és eldobom az elõzõt... Ja igen és még egy kérdés: hogyan tudom a "tárolómat" nagyobbra cserélni, hogy több pénzt és tárgyat tudjak össze szedni???

Köszi!

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

Myselor
az egészre gondolsz vagy a végkifejlettre?nekem a vége nem tetszett ahogy alakul semmiképp nem jó.:c fõleg a rosszabbik.hát az hihetetlenül szar.nem is tudom hogy gondolták a másik még elmegy
sparrow35
Megnéztem, rettenet lett ez a sztori, még a saját világán belüli logkát sem tudja követni, inkább ne is lenne... 😊

I want to be a mighty pirate ever!

Ezt megírtam nekik.
DarkSector
Igen ez a másik, még minimumon is (valszeg azért mert kevés az eltérés az ultrához képest) nem sokat változtat a teljesítményben, mint amit elvárna az ember.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
De. Optionsban.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Töröld le a gépedrõl ha multizol...😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

De a gépigénye nem minimumon 😄
Herold
A wallhackot nem lehet valahogy kikapcsolni?

DarkSector
Maxon sem sokkal jobb. 😄

Én a viz tükrözödést direkt visszavettem mert maxon nagyon fura, nemtudom hogy vga probléma-e de láttam már ilyet más játékban is....

DarkSector
Hát de nem?
Most mi a faszom szükség van 20 kapcsolóra, és mind a 20nak 4 fokozat, mikor lofaszt nem látom az eltérést, van 1-2 kapcsoló ami megváltoztatja úgy hogy látszik is...víz-a talaj oszt jóéccakát, a fegyón nem látni, sziklán nem látom, a kopár fasz hegyekben sem, az égbolton sem...

Nem kritizálom a játékot, mert jó játék, csak etetik itt az embereket.
De persze más játékokban is ilyenek vannak hogy lofazs eltérés van, csak itt még kevesebb.

Csak nekem tünik BUGOSnak maximum grafikán a víz? olyan furán csillog...nemtudom miért. ???? :S

CalebJoe
a minimum grafika olyan mint anno a Far Cry 1
Fpocok
Mint a crysis kettõben? 😄DD

DarkSector
Azon tûnõdtem hogy mi a faxnak a részletes grafikai beállítás, ha egyszer ezt elintézhették volna egy On/Off kapcsolóval is a felbontás alatt egy menüpontban.

DarkSector
Csináltam érdekességképpen egy tesztet.
Nemtudom hogy sírjak vagy nevessek.

1920x1080 MINIMUM erre mondták hogy ez az x360 szint, ami ugye nem teljesen igaz, de ha igaz is lenne? 😄):

1920x1080 ULTRA (itt amit enged a menü, minden csutkán van):

Fpocok
Ezt is fórumról loptam:

Did I ever... tell you... what the definition... of... Insanity is?
It's buying the same CoD over and over and over again...

Én szerintem ez nem bug. Far Cry 2-ben is voltak hasonlók, de nem ennyire persze 😊
Hmmm...
DarkSector
"HBAO for nvidia (best gfx). HDAO for amd (best gfx). SSAO (best performance)."

Érdekességképpen.

A patch-csel kapcsolatban már írtam az egyik fejlesztõnek. Nem tud minden levélre válaszolni, ami beérkezik, de elküldtem neki egy jó nagy adag javítani valót.
Fpocok
Nem akarlak lelohasztani, de ezt már tegnap láttuk. Mondjuk még mindig vicces 😄

CalebJoe
jah😊 mondjuk sokszor van Turok után érzetem fõleg amikor íjjal megyek
kill3r21
Ha valaki betudja tenni hogy innen inditható legyen hajrá 😊
kill3r21
Törölje valaki az elõzõt thx, itt a vidi, véleményeket várok 😊
Gumifa BUG
Fpocok
Amúgy vicces olvasni dark a kommentjeid pcs grafikai beállítások ügyében... nem rég még azt ecsetelted, hogy a konzolos meg a pcs grafika ugyanúgy néz ki, mivel a konzolosat messzebbrõl nézzük.

kill3r21
pedig mekkora komoly lenne 😄
Fpocok
😄
Ez fake. Valaki csinálta és hivatalos fórumon láttam.

kill3r21
ez ugye vicc?
CalebJoe
ez is spoiler ennyi erõvel mivel még nem láttam
Myselor
hehe.ez most komoly?xd
Jah ha poénkodni szeretnék mondhatnám ezt is de amikor konkrét sziklák (pl az ac3-ban) így töltõdnek be az már nem vicces...

Fpocok

DarkSector
Full HD-ban az élsimitásnak van, kevesebb mint kisebb felbontáson.
De ha a játékosnak megfelel akkor nem gond.

Nem beszélek konkrétan rólad mert én általánosságban írok, nem az egéni elvárásod, hanem amit az FAQ ír.

AF meg kicsitsem élsimításról szól, hanem errõl:

Persze ez sem gáz...csak mondom hogy én a menübõl vennék elsõsorban vissza, másodsorban ha nem a menübõl hanem kintrõl ami értelmetlenség, akkor sem az AF-et venném.

Az AA élsimítás az oké az valóban szerintem is elhanyagolható FullHD-ban...meg árnyékokat kapcsolnám még...de nem teszem.

Nincs baj a saját gépeden ha állítasz csak a többieknek gondoltam elmondom nehogy félreértés legyen hogy átállítják és abban a hitben maradnak hogy ettõl nekik maxon fut a játék...

CalebJoe
megrágta valami rovar<#nevetes1>
CalebJoe
Ja oszt csodálkoznak hogy szarul megy a játék, AA meg gyenge vga vagy proci mellett örülni kell hogy egyáltalán megy nem hogy még élsimítás meg ultra settings.

Tudom hogy ez már valahol szõrszálhasogatás de engem érdekel a megoldás hogy a lod az miért ilyen kockásan töltõdik át? több játékban is tapasztaltam és néha azért zavaró...

Én meg pont ezt magyarázom neked, hogy a menübõl nem tudsz ilyen teljesítménynövekedést kipréselni, csak a catalystból.

Legalábbis nekem ez utóbbival sikerült, míg elõbbivel nem.

Egy Full HD monitoron mi a bánatnak AA, meg AF most komolyan?

Meg vagyok nélküle, fõleg hogy még így se recés a játék egy csöppet sem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Myselor
de késsel is lehet,úszol utána még belédharap nyomod a gombot amit kell.vagy lelövöd bármivel a partról^^
Fpocok
Akkor most hogy is lehet cápát ölni? Valakinek sikerült? Nem tudtam késelni vízben.

kill3r21
Gyerekek olyan bugot vettem fel, hogy még mindig sírok a nevetéstõl..😄
Feltöltés alatt 😊
DarkSector
Ez az egész azért lett részemrõl megemlítve mert az anosztróp szûrést kikapcsolni a legidiótább dolog, akkor ennyi erõvel low grafikán is játszhatnak a játékosok, az egyik legfontosabb eljárás pc-n amit alap hogy x16-ra tesz az ember...sok fps-t lehet vele nyerni, de akkor ott a konzol.

DarkSector
Persze...
Nem azt mondtam hogy nem értem meg ha több fps-t akar valaki, de a menüben ugyanígy megoldható...csak ennyit mondtam...😊

Csak úgy megy körbe mintha valaki feltalálta volna a spanyol viaszt.

Baxhatom a csillivilli grafikát, ha szaggat...

Ugyanúgy, mint az új AC-nál egyik másik gyári beállítás egyszerûen szar. Deal with it.

Ezt a problémát viszont driverbõl ráeröltetve érdekes módon át lehet hidalni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Leszarom az FPS-t. Jobban fut és nekem ez a lényeg. Látvány meg semmivel sem rosszabb.