Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem lehet megoldani hogy csak azok között váltogasson?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
A grafika szar (fõleg egy felmoddolt Skyrimhez képest). A nagy "dzsungelt" az a 20 fa jelképezi, tiszta gáz. Minden ellenség ugyanúgy néz ki, de legalább a karakterek kidolgozottak.
A játékmenet is fasság. Mi ez a hülyeség, h kecskebõrbõl pénzátrcát kell varrni? A leopárd meg egy teli tár ólmot is kibír, meg ilyenek... A játékmenet jelentõs része, h disznókat kell belezni.
Az elején a tutorial küldetések dög unalmasak, de nem lehet kihagyni.
A menü kezelhetetlen.
A vízeffektek a 2009-es szintet (sem) tükrözik.
Fizika 0.
Meg amikor az ellenségek körvonalai átlátszódnak a falakon, a vadállatok felett meg ilyen fogak röpködnek.
A küldetést indító quad úgy villog a sötétben, mint egy jelzõlámpa.
Az AI is mintha visszafejlõdött volna.
Összességében sehol sincs az elsõ részhez képest.
Nem raktam képet nem irtam le hogy hal meg, általában fõgeciket minden játékban meg kell ölni ezen nincs semmi különleges.
De van beépített fps mérõ is.
Parasite Eve 2, best game EVER!
ja és kétszer tettem újra win7et két külön vinyón, hogy ezt is kiszûrjem, vagy 5-6 drivert köztük bétát, lemezest a karihoz és korábbiakat netrõl.
és még az isten tudja mennyi mindent próbáltam az elmúlt 3-4 napban (nár már egy hete szopok vele skyrim miatt is)
evga/overclock/guru3d forumonkon is megy a téma, hogy beta driverek más játékokat is instabillá tesznek. runtime crashek.
Eszembe sem jutott volna, hogy ilyet keressek a beállításoknál.
Ez megoldotta a problémát.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Olyan gondom lenne, hogy a mesterlövész puskáknál - és a fejlesztett íjnál is - nem látom a szálkeresztet. Olyan, mintha egy egyszerû távcsõbe néztem voltam bele, szóval pont a lényeg hiányzik.
Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a gond?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆
Most vagyok a Citra után.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |