Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CalebJoe
na most hagyja el a termet kérem<#csodalk>
PhantomAss
nálam csak a fegyvereket váltja, nekem is a görgõn van

GOOBY, pls

gabo91
Fegyverváltást beállítottam görgõre, viszont nem csak a 4 fõ fegyver van benne hanem gáránt, molotov, c4 taposó akna is...
nem lehet megoldani hogy csak azok között váltogasson?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Szerintem kifejezetten gagyi lett ez a játék.

A grafika szar (fõleg egy felmoddolt Skyrimhez képest). A nagy "dzsungelt" az a 20 fa jelképezi, tiszta gáz. Minden ellenség ugyanúgy néz ki, de legalább a karakterek kidolgozottak.
A játékmenet is fasság. Mi ez a hülyeség, h kecskebõrbõl pénzátrcát kell varrni? A leopárd meg egy teli tár ólmot is kibír, meg ilyenek... A játékmenet jelentõs része, h disznókat kell belezni.
Az elején a tutorial küldetések dög unalmasak, de nem lehet kihagyni.
A menü kezelhetetlen.
A vízeffektek a 2009-es szintet (sem) tükrözik.
Fizika 0.
Meg amikor az ellenségek körvonalai átlátszódnak a falakon, a vadállatok felett meg ilyen fogak röpködnek.
A küldetést indító quad úgy villog a sötétben, mint egy jelzõlámpa.
Az AI is mintha visszafejlõdött volna.

Összességében sehol sincs az elsõ részhez képest.
Herold
Video qualityben minden high (ambient lighting medium), így 30 fps, bár npc-k közelében még nem néztem.

kastil
de az ilyen még álltalatok is elírt gecinagy storyban simán bevárnám, hogy elhuz a szigetrõl

CalebJoe
Ezen mi a spoiler?
Nem raktam képet nem irtam le hogy hal meg, általában fõgeciket minden játékban meg kell ölni ezen nincs semmi különleges.
kastil
spoilerbe thx

CalebJoe
A mai kemény 5 óra játék után végre megdöglött Vaas, eddig mondhatni ötös a játékélmény, Citra meg na<#law>
Mikro akadások. 😊 Itt egy magyarázós videó: http://youtu.be/hb8bppsG5Jo

kastil
Micro-stuttering

Frapsel mérem fps-t

Fpocok
Én a videófelvevõ progival. dxtory.
De van beépített fps mérõ is.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Herold
Ti mivel méritek az fps-t?

Herold
Most már elárulhatná valaki, mi a faszom az a micro stuttering. <#vigyor3>

kastil
figy mindent kipróbáltam. egér, billentyû csere, ismétlõdõ billentyûk, monitor csere, memtest, vinyócsere. másik két vga, másik tápot raktam CSAK a karira másik gép mellett, hogy az lenne kevés. radeonpro vsync, d3doverride. duplavsync. CCC. saját refreshrate. maxfps nekem is szar, sokszor esik alá, de mostanra már a 30 is szar, hiába marad 30 flett, még mindig akad.
ja és kétszer tettem újra win7et két külön vinyón, hogy ezt is kiszûrjem, vagy 5-6 drivert köztük bétát, lemezest a karihoz és korábbiakat netrõl.

és még az isten tudja mennyi mindent próbáltam az elmúlt 3-4 napban (nár már egy hete szopok vele skyrim miatt is)

Nekem is a beta van fent, de egyszer sem crashelt szerencsére. Csak ettõl a micro stutteringtõl nem tudok teljesen megszabadulni. MaxFps 45 csak annak jó, akinek erõs gépe van. MaxFps 30-cal már jobb a helyzet, de nem az igazi. Most az Adaptive v-syncet próbálgatom...

kastil
bocs dupláér.

evga/overclock/guru3d forumonkon is megy a téma, hogy beta driverek más játékokat is instabillá tesznek. runtime crashek.

kastil
nvidiások "rájöttek" hivatalos forumon, hogy a crashek a beta driverek miatt van, ha valaki tapasztalná...

Köszönöm szépen!
Eszembe sem jutott volna, hogy ilyet keressek a beállításoknál.
Ez megoldotta a problémát.

Mikro akadásokra egy másik megoldás: nvidia control panelben a Vertical sync-et át kell állítani Adaptive-ra (a játékban meg Off-ra).

Tikal
Nvidia conteol panel>>> ANTIALIASING OFF

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Myselor
hehe.én majd xboxon szeretnék jövöhéttõl.remélem ott jó lesz xd
Shep
Az,hogy nem lehet multizni 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
am kinek mi tetszik a legjobban a játékban?😊
Shep
De, na nekem meg az nem látszott. Hát kurva jó ez az egész uborka.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
invitet nem látok... nem te vagy wezlix, csak mert korábban kétszer is rád írtam és nem válaszoltál.

Shep
Pedig hát invitáltalak is

Shep
Na rohadna meg az uborkasoft ahol van, kurvára nem lehet multizni mert sosincs elég ember a retkes lobbyban. Melyik idióta találta ki ezt a szar rendszert?

Herold
Widescreen off.

Fpocok
Na bazz... egész eddig jó lett volna :S Majd máskor.

Shep
Na 9-kor indítok egy coopot aki csatlakozni szeretne küldje el a nevét privátban és invitálom a játékba.

Sziasztok!

Olyan gondom lenne, hogy a mesterlövész puskáknál - és a fejlesztett íjnál is - nem látom a szálkeresztet. Olyan, mintha egy egyszerû távcsõbe néztem voltam bele, szóval pont a lényeg hiányzik.
Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a gond?

Myselor
jaja de lassan nem kell xp😊
Shep
Na akkor ki jön coopozni?

Tikal
Lenyegtelen.. De lwgalabb kapsz erte xp-t

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Myselor
hmm.akkor azthiszem nincs sok értelme összeszednem😊 te pl megcsinálod?a többi dolgot megfogom.de azt nem tudo mmég xd
Fpocok
Gondolom acsivment.

Myselor
azt lehet tudni hogy mi a reward a 120 relicért?😊 úgy gondolom semmi.de tényleg jó lenne tudni😊
Tatyla
pár shot tõlem is:

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ja én arra gondoltam, hogy intelligensebben megjelenjenek...mind1 😊
lac coo
firefox-ot használok, nem kell frissíteni magától jelez ha új hsz van ...Ha itt a topikban akkor ide a box fölé írja, ha kint akkor meg a kedvenceim között pirossal ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nem tudjátok hogy lesz-e a közeljövõben véletlenül olyan megoldás itt az sg-n, hogy ne kelljen frissíteni a böngészõt mikor új hozzászólást írnak?! 😄
grebber
Lehet tovább mászkálni!

Next PC upgrade: 2022

Gabisan666
Hi All!Ha vegigviszem a foszalat utana meg lehet maszkalni vagy teljesen vege a jateknak?

Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆

Shep
Kicsit korai még, maj 8-9 körül, nem?

Mikor válik elérhetõvé az utolsó adag fegyver egészen pontosan?
Most vagyok a Citra után.

kill3r21
láthatóvá teszi a közelben az állatzokat. mint amikor az ellenre nézel a fényképgéppel
Herold
Kutyabõr jó valamire? Szereztem párat csak már tele a puttonyom mindenféle szeméttel.

Herold
Kiderült, hogy a default "E" betûvel lehetett csak kiszállni, amire én beállítottam, arra itt nem reagált.

iménti kérdés visszavonva ! közben rájöttem ... <#idiota> <#vigyor5>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |