Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Bugyuta kérdés: fegyver slotot hogy lehet megnyitni ? 😄D

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Shep
Mutass egy sandbox játékot amiben nincsen ilyen hiba.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Pacal17

Egy kis (lassan) releváns Easter Egg 😊

Aki nem látná:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Christmas has been canceled. Apparently you told Santa you've been nice this year. He has died from laughing. - Idén elmarad a karácsony. Úgy tûnik azt mondtad a mikulásnak, hogy jó voltál az idén. Belehalt a nevetésbe.

Palesz2

<#banplz>

Eagle16
Én még ilyet nem láttam. Nem azért van ez, mert nagyon elkalandoztál, de a fõküldetéseket meg nem csinálod? Azért lehet hogy bizonyos területek még zárva vannak elõtted.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ez engemet is zavart.Majd kiütik valami moddal biztos

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maxtreme
Na ez viszont kurva gáz ebben a játékban:

Ott van elõttem a part 2 méterre, erre õ eldönti hogy én arra bizony nem mehetek. Fasza.

DarkSector
<#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kinézetre ez kb. nulla különbség.

Catalystban meg jelenleg ráerõltettem egy minimális AA-t, AF-et és triple buffert bekapcsoltam. Így nem igen van micro stuttering.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
jaja, itt van még 1 teszt....
Az árnyékokat bekapcsolva szerintem még kevesebb az eltérés. 😊
A többi opció szerintem szinte felelsleges.

1366x768 (minden off, kivéve ezeket: Terrarian, Water, Geometry van maxon):

1366x768 (minden csutkán):

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nálam jelenleg texture medium, ambient low, ligting low, fx low, minden más high, vsync, frame és a 3. opció a video fülön kikapcsolva, mert csak szaggatást okoz nálam.

Mindez 1920x1080-ban és szépen fut.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Ebben egyetértünk.
Én is mimimumon tervezem játszani a játékot, annyira nem zavar hogy milyen a víz felszíne....

Egy ilyen játéknál miért nem lehet gyorsmenteni?
lalakov
Illetve van itt is(GameProfile és képernyõmentés): C\Users\xxx\Documents\My Games\Far Cry 3
lalakov
W7 alatt: C\Users\xxx\App Data\Local\My Games\Far Cry 3
Atika :o)
hat valahogy eggyiknel sincs meg a mentesem waaaa

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

a.carkey
BTW, erõsítsétek meg pls egy spoilerben, hogy nem jönnek a játék közben mutánsok és egyéb szarságok, mint az elsõ részben!

A medve nem játék.

dx9 és dx11 exe-je külön veszi a mentéseket, próbáld azzal indítani, amivel tegnap is játszottál.

Vannak itt azért furcsaságok ezen játék kapcsán.

Nem is hülyeség. Mindjárt megnézem hátha most restart után jó-e.

Egyébként AC 3 is megtréfált így, hogy kérte a kódot miután aktiváltam. Egy uplay restart megoldotta.

Atika :o)
Sziasztok hova ment a jatek?? Az lehet hogy tegnap amit szepen mentett az autosave ma nemtalalja?

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Én csak azzal tudom indítani, de átállítottam DX9-ra. Így Dx11-es exevél indítom a dx9-ben futó játékot...

DE Dx9-el meg kéri a kódot, így azzal indítani se tudom.

Nem tudom, én a simát használom.

Nekem ez tetszik. Egy ilyen modot simán kipróbálnék.

Oké! Nekem a két képen lévõ különbség nem ér meg még 1 fps-t sem minuszban. Annyira elhanyagolható a szememben a különbség... Hozzáteszem ez az én egyéni ízlésvilágomat tükrözi, meg nyilván a gépem teljesítménye is korlátoz az ilyen feature-ök használatában.

lalakov
Köszönöm.<#worship>
frango
Nekem olyan volt, hogy belpétem uplayre és nem jelezte, hogy a játék megvan. Be akartam megint írni a kulcsot és azt írta használatban van. Bes.artam, hogy buktam a játékot😄 Gép restart és jó lett.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

wedge31
DX11-el még nem mertem elinditani a játékot...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Arany tigrist vadasz kuldetesben lohetsz(mondjuk azt mondtak allatkitomonek kell, kozben meg a bunda nalam maradt). Ha jol emlekszem, Mosquito Bay-nel veheted fel.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

a.carkey
Köszi!

A medve nem játék.

Net supportos miben másabb mint a sima?
Megrpóbálom köszi !
12.11 bétát rakd fel, nálam mûködik. Van benne javítás far cry 3-hoz. Akár Cap 1-et is felrakhatod hozzá, habár az meg nem mindenkinek települ.

Más is észrevett olyat uplayen, hogy regisztrálja az egyik dx-es exe-hez a kódot és a másikkal újra kérné a cd key-t?

Konkrétan a dx11-es exe-t indítva regeltem a kódot, majd késõbb dx9-essel próbálkoztam, de folyton kérte a cd key-t, amit már ugye korábban beírtam a dx11-esnél. Így Dx9-es exével nem lehet a játékkal játszani... Ilyen problémával én még nem találkoztam. Mintha két külön játék lenne.

Sima driver, a 12.10es.
Én eleinte próbáltam fegyverrel vadászni, de minden ellenség meghallotta a lövéseket, így meg nem igazán jó vadászni. :-)

Béta vagy sima driver?

Shep
uplayre kell installálni és utána nem kéri a lemezt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

#2437 :-)

lalakov
a.carkey
Az Insane Edition vagy akár a "sima" FC3 az "steamre installálható", vagy pedig sima egyedülálló, és minden indításnál kéri a DVDt?

A medve nem játék.

Shep
Á ez nem bug, eltörik a fa csak gyorsan vissza is nõ 😄

lalakov
A különleges állatok, mint az arany tigris vagy a fehér hasú tapír ugyanott találhatóak, mint a többiek csak nagyon ritkán vagy merre?
Muttley
hogyan/ mikor lehet unlockolni a fegyverslotokat?
egyelõre csak 1 elérhetõ, így a új fegyvereket nem felveszi, hanem lecseréli :/
ötlet vkinek?

Just do it :)

jarlaxxe
Lost Expeditions dlc-s küldetést hol lehet felvenni?

wedge31
Igen és miután meg lett minden, már csak szigorúan ijjal és késsel vadászok csak ragadozókra.

Nem tudjátok, hogy miért nem müködik az élsimítás? Be van nyomva játékon belül is, és az ati control centerben is, mégsem mükszik gémen belül. Legutóbb megjelent driver van fent.
Ami jó ebben, hogy baromi hamar össze lehet ezeket szedni.

Én is így jártam el. Elsõ 2 óra azzal ment el, hogy legalább 2x fejlesszem a tároló zsákokat.

wedge31
1 kecskebör = 2 fegyverslot
2 szarvasbör = 3 fegyverslot
2 cápabör = 4 fegyverslot

frango
Azért hihetetlen milyen egyéniséget adtak még az állatoknak is. Tegnap mentem vadászni szarvast. A közelben voltak kutyák meg emberek is és annyira megijedt az egyik szarvas, hogy oda-vissza kezdett futkorászni rohadt gyorsan és a végén a legkönnyebb utat választotta. Belefutott a vízbe és megfulladt...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200