Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ja, leigazolták Brittney-t is. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
ja értem, hát fasza akkor...

azt hittem a magyar xfaktoros pina énekelte...de utána láttam hogy az amcsi xfaktor. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kill3r21
énse szúrtam ki egy egyszerre csak ismerõs volt, aztán rájöttem, nekem eleve ismerõs volt ez a zene a fc3-ban, valahol hallotam már, és most kiderült...:d
Az összes radio tower-t (18 db.) aktiválni kell ahhoz, hogy a boltokban ingyenesek legyenek a fegyverek?

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

kill3r21
én a hangkártya programjában bekapcsolom a karaoket, és akkor valamennyire leveszi az énekhangot, de az xfaktoros csajszinál jobban kihallatszik 😊
DarkSector
Hülye, akkor lehet azért nem veszem észre mert annyira belezavar az ének, meg a sok változtatgatás, én tuti nem ismerném fel, ha most nem mondja valaki.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Hát mivel látni elég nehéz, hallani kell 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
És tényleg 😊

DarkSector
Hát akkor nagyon hozzányúltak én végignéztem és nem láttam hasonló részt.

Hogy vegyem le az énekhangot? 😊

kill3r21
vedd le az énekhangot és hallgasd meg újra 😄
fc3ban hozzávan nyulva de az alapok ugyanazok, zenész vagyok nincs gond a hallásommal 😄
frango
Coop-ra most jönne valaki?

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

DarkSector
Ez nem is hasonlít a FC3 zenéjére...rossz a hallásod. 😄

kill3r21

szal így adta elõ a kiscsaj a faktorban!
kill3r21
Srácok most lefagytam!
Az amerikai xfaktorban, az egyik kiscsaj a farcry3 egyik ost zenéjével párbajozott!
Errõl beszélek!

És igy adta elõ az xfaktoros kiscsaj!

És ez eredetileg egy Beyonce dal! Ami a World Of humanity alkalmára készült!

Brutál 😊
DarkSector
Énnekem meg most a FC3-ban nem tûnt fel, még nem volt szükségem falhozlapulásra a fák meg bokrok közt. 😊

Fpocok
Ahha... ez tényleg ugyanaz. Nem emlékeztem rá... mondjuk hardon toltam és szinte mindig láthatatlan voltam 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector

Batmanci
Kerestem, de nem találom.
Hogyan lesz nekem tüzes, és robbanó nyilam?
Köszi, Laci.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Fpocok

DarkSector
Igen én meg Call-ban nem emlékeztem...😄
van Crysis2-ben is meg néhány másik játékban is mintha lenne ilyen...

Crysis 2 ezer %

Fpocok
Abban is ilyen volt? Nem vettem észre/nem emlékszem. Akkor lehet...
De én a CoJ-ben láttam ezt nagyon jól megoldva.

TaRka0107
igen és van blind fire is.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
Crysis 2? 😄

lalakov
mag1c kérdését és a válaszomat beraknád a FAQ-ba? Sajnos elõfordul ez néhányunknál.
Fpocok
Az, hogy ha mondjuk begugolsz egy doboz mögé... akkor attól függ melyik oldalon vagy, ha benézel a fegyverbe, akkor oldalt kinéz, vagy pedig doboz felett néz ki, és az egérrel tudod változtatni mennyire nézzen ki.

lalakov
Ez sajnos a vett változatban is elõjön. 😞 Az alapértelmezett "E" gombot nyomd meg.
grebber
mag1c: Számít valami igen, irány a warez topik!

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Ezért érdemes haladni a storyban is mert aszerint érhetök el az új skillek.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
Az mi?

Fpocok
Toltunk egy kis coopot... és baszki most vettem észre, hogy BELERAKTÁK A KEDVENC FEDEZÉK RENDSZEREMET... ami a Call of juarez BIB-ban volt!!! 😄D

gabo91
xp végett gyûjtögetem a relikviákat, illetve a leveleket.
Viszont a skyrim féle "elméleti fejlõdés" itt is befigyel.
(kovácsoltál, tolvajkodtál, enchantingoltál aztán lépted a szintet, viszont nem lettél keményebb) Pusztán ölésbõl nem fogsz itt szintet lépni olyan könnyedén.
10xp egy kill, késsel 30, fejlövés 25, egy levél 500xp, egy relikvia 250xp, egy torony, vagy outpost elfoglalása 500xp... (kezdetben ezer késõbb 2000xp egy skillpont, tovább nem tudom)
jelenleg van 10 skill pontom, de nem tudom mire elnyomni õket, mert le vannak zárva....

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

PhantomAss
már raktak be páran sztem..de majd lövök párat késõbb

GOOBY, pls

Herold
Még jó hogy nem kezdett el vérezni, mint a szörnyek a FC 1-ben. <#hehe>

Beraksz néhány screenshotot?

PhantomAss
sztem nem lesz dx10, nincs értelme ha egyszer már van dx11
amúgy hihetetlen gyönyörû a játék dx11-ben, ultra grafikán. Én emiatt nem is nagyon haladok a játékkal, csak bóklászok és felfedezek.

GOOBY, pls

Sõt,még cell shaded megoldás is volt az egyben!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hát én nem sok különbséget látok a low,meg az ultra közt,lehet azért mert directx9-ben tudok csak játszani.Apropó! Amikor elindult az elsõ FarCry,még akkor sem lehetett állítani alapból a directx9-et ha jól emléxem,azt csak késõbb rakták be egy patchel.A második résznél már lehetett váltani directx 10-re is alapból.Nem tudja valaki hogy lesz-e egyáltalán directx 10 a játékban? Most nem akarok venni új videókarit.Ez is megfelel még nekem ami van.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

wedge31
Syringe-k miatt érdemes minél több relics-t összeszedni.

Myselor
sajnos így éreztem én is.az egyéni fegyverek lesznek kicsit költségesek azokat ingyen sem kapod.de ez tényleg el lett cseszve hogy sak úgy hozzád vágják az összes fegyvert ingyen :c minek.relicet összeszedtem huszon valahányat,igazából minden reci meg fegyver meglett.és am tudjátok mi a véleményem a játék az elsõ szigetig annyira jó sõt fantasztikus utána meg átmegy csak jó-ba😊
Na immár pár óra után kijelentem ebben a játékban a pénznek nem sok jelentõssége van. Fegyvereket ingyen kapod a rádiótornyok meglátogatása után, szóval fegyvert nem kell venni, vannak a modok, meg a lõszer, amit vehetsz, de az meg baromi olcsó.

Ám kérdezte itt valaki, hogy relic-ekért mit lehet kapni. gabo91 által említett Handbook/progress résznél látszódik, hogy receptet és fegyvert is lehet egy bizonyos mennyisége megszerzése után kapni.

Azonban az összes összegyûjtése nem ad semmit a darabonkénti kapott xp-n kívül.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Myselor
a story quest a mellékküldetések kék felkiáltó jel.a missions a main,az a történet😊 én sem értem ,felcserélhették volna,sokáig nem volt világos
grebber
Ahova a game viszi egyfolytában az a fõszál minden más ahova te külön mész és veszed fel az mellékküldetés!
Jelölést nem tudom nem foglalkoztam vele ahogy a craftolással sem! Így volt az igazi volt benne kis nehézség is!

Next PC upgrade: 2022

gabo91
HandBook / progress
Van itt olyan hogy story quest, illetve missions

Most akkor melyik jelöli a fõszálat?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lisa kiszabadítva, ott tartok, inkább csak relikviákat gyûjtök, területet szabadítok.
Missions-nál a 4.sárgya csilla van meg. (kb negyede út, ha már tényleg a negyedénél vagyok akkor rövidnek tartanám...)
Story quest: egy kocka van meg (ezt meg kétlem, hogy annyi legyen hátra...)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

De szebb lesz a játék a Gamma lejjebb vitelétõl. Már megerõsítették itt is, más fórumokon is, a hivatalos fórumon is. A te képeiden is látszik, hogy nagyon világos az egész és a színek is túl fakóak. Persze nem mindenkinél kell 0-ra levinni, mert függ a monitor beállítástól is. Ha lejjebb viszed a Gammát akkor sokkal szebb lesz, nem lesz minden olyan fényes és a színek is teltebbek lesznek, hidd el.

lac coo
Megnézem, kösz ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Egyszerre csak egy fegyver lehet nálam ?

wedge31
Craftoljál #2437

DarkSector
Fegyvereknek, ez mellett még 4-gránát meg ilyenek.
Ha cserélni akarsz be kell menned a fegyvervásárlós-váltós szekrényekhez.

lac coo
Õõõõ..mi 4 ? 😊)

DarkSector
4