Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
azt hittem a magyar xfaktoros pina énekelte...de utána láttam hogy az amcsi xfaktor. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hogy vegyem le az énekhangot? 😊
fc3ban hozzávan nyulva de az alapok ugyanazok, zenész vagyok nincs gond a hallásommal 😄
Az amerikai xfaktorban, az egyik kiscsaj a farcry3 egyik ost zenéjével párbajozott!
Errõl beszélek!
És igy adta elõ az xfaktoros kiscsaj!
És ez eredetileg egy Beyonce dal! Ami a World Of humanity alkalmára készült!
Brutál 😊
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hogyan lesz nekem tüzes, és robbanó nyilam?
Köszi, Laci.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
van Crysis2-ben is meg néhány másik játékban is mintha lenne ilyen...
Crysis 2 ezer %
De én a CoJ-ben láttam ezt nagyon jól megoldva.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Viszont a skyrim féle "elméleti fejlõdés" itt is befigyel.
(kovácsoltál, tolvajkodtál, enchantingoltál aztán lépted a szintet, viszont nem lettél keményebb) Pusztán ölésbõl nem fogsz itt szintet lépni olyan könnyedén.
10xp egy kill, késsel 30, fejlövés 25, egy levél 500xp, egy relikvia 250xp, egy torony, vagy outpost elfoglalása 500xp... (kezdetben ezer késõbb 2000xp egy skillpont, tovább nem tudom)
jelenleg van 10 skill pontom, de nem tudom mire elnyomni õket, mert le vannak zárva....
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
amúgy hihetetlen gyönyörû a játék dx11-ben, ultra grafikán. Én emiatt nem is nagyon haladok a játékkal, csak bóklászok és felfedezek.
GOOBY, pls
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ám kérdezte itt valaki, hogy relic-ekért mit lehet kapni. gabo91 által említett Handbook/progress résznél látszódik, hogy receptet és fegyvert is lehet egy bizonyos mennyisége megszerzése után kapni.
Azonban az összes összegyûjtése nem ad semmit a darabonkénti kapott xp-n kívül.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Jelölést nem tudom nem foglalkoztam vele ahogy a craftolással sem! Így volt az igazi volt benne kis nehézség is!
Next PC upgrade: 2022
Van itt olyan hogy story quest, illetve missions
Most akkor melyik jelöli a fõszálat?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Missions-nál a 4.sárgya csilla van meg. (kb negyede út, ha már tényleg a negyedénél vagyok akkor rövidnek tartanám...)
Story quest: egy kocka van meg (ezt meg kétlem, hogy annyi legyen hátra...)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha cserélni akarsz be kell menned a fegyvervásárlós-váltós szekrényekhez.