Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Le is kell craftolni a bört.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Versace26
Normálisan kérdeztem,illik normális választ adni!

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

jarlaxxe
Mehetne a faq-ba mert ugy tünik ezen sokan megakadnak.

Nem. El kell vegezni egy kiba..tt tanfolyamot hozza.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Versace26
Ahhha,és leölök egy kecskét,megvágom,és akkor már tudok is kettõ fegyvert vinni?

Solid Snake
1 kecskebör = 2 fegyverslot
2 szarvasbör = 3 fegyverslot
2 cápabör = 4 fegyverslot
grebber
Chapter 11 azthiszem!

Next PC upgrade: 2022

Versace26
Hogy tudok több fegyvert is magammal vinni?

Fpocok
Könyvben megmutatja, hogy küldetés van összesen. Menj be.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Eagle16
A diszkós zene olyan ismerõs volt, nem ugrott be honnan. Az egyik visszaemlékezésben szólalt meg a hosszabb verzió és úgy már rájöttem 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Tatyla
hány fejezetböl álla játék csak hogy tudjam körülbelül hol járok?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nemtom, eddig 2-3 helyen találtam csak ilyen lehetõséget. Volt ahol kövekkel volt berakva, volt ahol indák meg növényzet volt elõtte, amin nem lehetett átmenni.
lalakov
Minden kõajtót be lehet robbantani vagy látszik amiket lehet?
Több relikviához, meg ládához csak C4-el lehet bejutni 😉
Köszi! Nem tudom, hogy lehettem ilyen vak, hogy nem láttam a fejlesztéseket a menüben 😊

Egészen beszippantott ez a játék, a stalcer cop óta nem toltam ilyen jó gamet!

a.carkey
Thx.

A medve nem játék.

gabo91
calvary point -ra sikerült már feljutnia valakinek.
illetve a Felkiáltó jel alatt van egy relikvia, kis romoknál. Oda sem tudok feljutni. Az egyik bástyára fellehet mászni, de ott egy kõajtó van nem jutok sehova, másikra pedig nem tudok felmászni...
van egy két relikvia amit nem tudok megszerezni, az egyik még egy hajóroncsnál van ott egyszerûen nem találom, meg van egy kis zátonyon északon. jól ellehet velük szórakozni 😄
még jó hogy lehet venni térképet 😄

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Fpocok
cdkulcsok.info

uplayes kulcs... tehát beregeled uplaybe, kapsz egy letöltõ linket... felrakod... emailre küldenek kulcsot és azt telepítés után beírod.

a.carkey
Merre felé?

A medve nem játék.

Fpocok
4k-ért is lehet kapni.

a.carkey
Nézem steamen, eltúlzottan drága az alap, de a deluxe is. Nézem itthoni boltokokban. Röhej, de a Tescoban a legolcsóbb, 6980 HUF. Viszont valaki azt írta, hogy fapados az itthoni kiadás, vagyis, akkor már vagy különlegesebb kiadás a bólogató babáért, vagy ua áron a steames Deluxe. Ráadásul az ugye steames. Holnap megveszem, csak nehéz dönteni, mert semmi garancia, hogy decemberben a nagy akciók között steamen olcsóbb lesz ... 😞

A medve nem játék.

Evogordon
MEg van koszonom. Elegge felugrott nekem is az fps ezek utan.

kb igy nézzen ki
--
Amúgy itt van 2 screen, mindkettõ egyidõben készült, azonos beállítással, csak az fc3 saját screenshotja bugos, összemos mindent, meg ilyen fekete lószarok vannak rajta....

fc3 bugos saját screenshotja

evga prec-x saját jó screenshotja fps kiirással

Fpocok
Nemsokára megmondom, hogy jó e 8 után nekem.

Shep
Este valaki coop?( 8 után)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Jól van akkor. Amúgy milyen nvidia friss driverrõl beszélsz AC-hoz. 2 hónapossal játszottam végig gond nélkül, sõt van mikor hónapokig nem rakok fel frisset és semmi gond nincs, ati ezzel szemben havonta ontja a drivereit. Ja és igen nyilván azért van tele a net ,hogy atival itt gond van, meg ott is, mert olyan hû de jók a drivereik, meg a támogatásuk. Lehet itt beszélni a gonosz nvidia lefizeti a fejlesztõket összeesküvés elméletekrõl de amíg az õ portékájukkal kevesebb a macera azt fogom választani, mert mit érek a ferrarival egy földúton?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Evogordon
2 render profil is van az xml file-ben. Az utobbi utan szurjam be a szoveget?
koszi

Kikapcsoltam végre a depth of fieldet FarCry3-ban Végre nem elmosott minden, ami kicsit is messzebb van. EZERSZER szebb így a játék (amugy minden más maxon).
Valaki irta itt, hogy majd ettõl jól lemegy az fps. Hát nem így lett! Az átlag fps-em is 60-ról kb 70-re felment. Nem tudom miért, de nem is érdekel. Elõtte sosem láttam 70 fölött az fps-t, most volt 100 is...Annyira fasza lett, hogy vagy 4 órája tolom folyamatosan 😄
Ami érdekes még, hogy a screenshotokon ez nem jelenik meg. Azokon ilyen bugos fekete foltok jönnek létre a távolban, és fossá van maszatolva minden. (plusz az fps kiirás, meg a hud sincs rajtuk...)

Ha valaki meg akarja csinálni:
PostFxQuality="false" (csak kikeresed az xml-ben és átirod)

illetve ezt a részt is be kell szúrni a renderprofile részbe<Post><quality GameDepthOfField="0" CinematicDepthOfField="0"/>
</Post>

Majd az xml-t read only-ra kell tenni.
Jövõ héten csak lesz már végleges 12.11
Akkor mehetsz a boltba, mert már most se kell várni hotfix-re csak 1-2 esetben. Azoknál meg általában nvidia-nál is gond van.

Idén nálam AC 3-hoz kellett csak drivert frissítenem, de várni ott se kellett. Megjegyzem ehhez nvidiának is a legfrissebb driver kellet.

Tavaly meg a Witcher 2 miatt. És milyen érdekes itt is szopott mindkét tábor megjelenéskor. NEm fura? Tényleg baromi zavar dolog ez a várakozás az ati-soknak...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Myselor
ez engem is,ott már nem megy más csak hentelés :c végtelen katonák.nem jött be
Herold
Válts a jobb felsõ sarokban az állatos ikonokon másikra.

gabo91
Nem tom... 😊
az az igazság, hogy nem olvastam végig valami faszságot pofáztak a végén, hogy én vagyok jason brody meg örüljön hogy tõlem kért segítséget,... mind1 kiléptem a questbõl.
Még jó hogy van ilyenre lehetõség. Viszont a ku*va száját annak aki ezt kitalálta. kilépek a questbõl erre fogja visszateleportál az utoljára látogatott támaszpontra... nem is lettem ideges, caflathatok megint vagy 30km-et

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Tatyla
nagyon belemerültem a mellék küldikbe storyt épp hogy csinálom,vadászgatok vagyis már nem mert mindent megvarrtam amit lehetett,most kell valamit nosztalgiázni vagy mi 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

CalebJoe
ennek az arcnak ez a küldetése nagyon felbaszott

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Myselor
jaja vannak érdekességek. a páncélosokat is addig utáltam ameddig nem volt meg a takedownom rájuk 😄 én most hardon játszom.nem annyira nehéz csak könyebben észrevesznek ^^
CalebJoe
egy kis negatívumot is írok már

Az állatoknak néha több golyó kell mint egy embernek, kevlárbunda.
Egy egész tárba se hal bele az ellen miközben a fejét lövöd biztos kevlárból van a pólója meg a feje.
A full páncélos ellenfelek szinte hallhatatlanok 800 golyó kell beléjük tudom van takedown.
Ölöm az ellent semmi riadó erre mögém rak egy hadsereget vagy egy tigris anyátokba script.<#eplus2>

Gondolom ezeken már nem lehet javítani mert a 2-ben is így volt, egy tárba nem halt bele egy pólós néger.

ja meg 600 méterrõl is halálpontosan ellõ az ellen
A lofax se tudja, nem olvasgatni jarunk mi ide, hanem lûni.<#hehe>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

jarlaxxe
Én meg akkor ha pisztolyt szegeznek a fejemhez.

Fpocok
És mit mondott a felkiáltó jeles ficko?

Shep
Majd akkor veszek Atit- ha nem kell mindig hotfix, meg patch meg akármi, hogy ne legyen gond.

gabo91
Írta, hogy menjek találkozzak Citra-val, vagy fedezzem fel a szigetet ha akarom.
Kalandoztam, és egy felkiáltójeles csávóval beszéltem. (gondoltam ad egy feladatot)
Hát térkép semmit nemjelez hogy menjek bárhova, Citra helyét már nem látom, illetve fent sem ír semmi utasítást se, tehát azt sem jelzi hogy lenne valami aktív mellékküldetésem.
De a térképen se jelöli se a vadászos se semmi más küldetés helyét, szóval olyan mintha tényleg valamibe benne lennék... de mondom nem jelez, és nem ír semmi utasítást...

Valaki hasonlóval találkozott már?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

grebber
De csak 25xx-es felbontásban! Ott lehet valami anomálisa is és azért!
Én ezekbõl a generációkból már nem veszek VGA-t megnézem mit tudnak majd computeban a következõ atik/nvidiák és amelyik jobb olyat veszek.Az pedig sanszos hogy megint az Ati lesz ha NV nem vág oda keményen!

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
A sima 660 gyorsabb mint a Ti. Zsír teszt. <#banplz>

Köszi,így már jó
Myselor
ügyesen kell.én nekem elsõre ment.de nem sokon múlt egyszer😛
DarkSector
ja az 5 másodperces csöng, az télleg. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A Betting against the house küldetésben, amikor helikopterrel menekülünk, akkor mi a megoldás? Olyan rpg áradatot zúdítanak ránk, hogy mindig lezuhan a gép...
Shep
Az eleje tök ugyanaz, az simán kihallható.