Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Egészen beszippantott ez a játék, a stalcer cop óta nem toltam ilyen jó gamet!
illetve a Felkiáltó jel alatt van egy relikvia, kis romoknál. Oda sem tudok feljutni. Az egyik bástyára fellehet mászni, de ott egy kõajtó van nem jutok sehova, másikra pedig nem tudok felmászni...
van egy két relikvia amit nem tudok megszerezni, az egyik még egy hajóroncsnál van ott egyszerûen nem találom, meg van egy kis zátonyon északon. jól ellehet velük szórakozni 😄
még jó hogy lehet venni térképet 😄
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
uplayes kulcs... tehát beregeled uplaybe, kapsz egy letöltõ linket... felrakod... emailre küldenek kulcsot és azt telepítés után beírod.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A medve nem játék.
--
Amúgy itt van 2 screen, mindkettõ egyidõben készült, azonos beállítással, csak az fc3 saját screenshotja bugos, összemos mindent, meg ilyen fekete lószarok vannak rajta....
fc3 bugos saját screenshotja
evga prec-x saját jó screenshotja fps kiirással
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Valaki irta itt, hogy majd ettõl jól lemegy az fps. Hát nem így lett! Az átlag fps-em is 60-ról kb 70-re felment. Nem tudom miért, de nem is érdekel. Elõtte sosem láttam 70 fölött az fps-t, most volt 100 is...Annyira fasza lett, hogy vagy 4 órája tolom folyamatosan 😄
Ami érdekes még, hogy a screenshotokon ez nem jelenik meg. Azokon ilyen bugos fekete foltok jönnek létre a távolban, és fossá van maszatolva minden. (plusz az fps kiirás, meg a hud sincs rajtuk...)
Ha valaki meg akarja csinálni:
PostFxQuality="false" (csak kikeresed az xml-ben és átirod)
illetve ezt a részt is be kell szúrni a renderprofile részbe<Post><quality GameDepthOfField="0" CinematicDepthOfField="0"/>
</Post>
Majd az xml-t read only-ra kell tenni.
Idén nálam AC 3-hoz kellett csak drivert frissítenem, de várni ott se kellett. Megjegyzem ehhez nvidiának is a legfrissebb driver kellet.
Tavaly meg a Witcher 2 miatt. És milyen érdekes itt is szopott mindkét tábor megjelenéskor. NEm fura? Tényleg baromi zavar dolog ez a várakozás az ati-soknak...XD
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
az az igazság, hogy nem olvastam végig valami faszságot pofáztak a végén, hogy én vagyok jason brody meg örüljön hogy tõlem kért segítséget,... mind1 kiléptem a questbõl.
Még jó hogy van ilyenre lehetõség. Viszont a ku*va száját annak aki ezt kitalálta. kilépek a questbõl erre fogja visszateleportál az utoljára látogatott támaszpontra... nem is lettem ideges, caflathatok megint vagy 30km-et
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Az állatoknak néha több golyó kell mint egy embernek, kevlárbunda.
Egy egész tárba se hal bele az ellen miközben a fejét lövöd biztos kevlárból van a pólója meg a feje.
A full páncélos ellenfelek szinte hallhatatlanok 800 golyó kell beléjük tudom van takedown.
Ölöm az ellent semmi riadó erre mögém rak egy hadsereget vagy egy tigris anyátokba script.<#eplus2>#eplus2>
Gondolom ezeken már nem lehet javítani mert a 2-ben is így volt, egy tárba nem halt bele egy pólós néger.
ja meg 600 méterrõl is halálpontosan ellõ az ellen
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Kalandoztam, és egy felkiáltójeles csávóval beszéltem. (gondoltam ad egy feladatot)
Hát térkép semmit nemjelez hogy menjek bárhova, Citra helyét már nem látom, illetve fent sem ír semmi utasítást se, tehát azt sem jelzi hogy lenne valami aktív mellékküldetésem.
De a térképen se jelöli se a vadászos se semmi más küldetés helyét, szóval olyan mintha tényleg valamibe benne lennék... de mondom nem jelez, és nem ír semmi utasítást...
Valaki hasonlóval találkozott már?
Én ezekbõl a generációkból már nem veszek VGA-t megnézem mit tudnak majd computeban a következõ atik/nvidiák és amelyik jobb olyat veszek.Az pedig sanszos hogy megint az Ati lesz ha NV nem vág oda keményen!
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"