Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát érdekes lett. Nem értem miért kellett ez bele...meg miért volt végül ellenünk Citra vagy úgymond a Rakyat-törzs.
Természetesen a csapatom megmentését választottam.
Legalább fel tudott szállni xD
Én eddig 3-at dobtam be. A verekedés volt az utolsó nálam, amikor lifttel elmentek.
A helin a zene elég érdekes.
Ezután másnál is ugyanaz a bizonyos drámai ominózus következik?
Grat. Én alig tudtam elõször kezelni az íjjat 😊
Hanyadjára nyírtad ki azt a nagy ördögöt? xD
Segítségeteket szeretném kérni,single/map editorba is furcsa elmosódás van a pálya szélén,ott ahol víz van,valakinek valami ötlet?
Kép mellékelve:http://i216.photobucket.com/albums/cc106/EagleMesh/farcry3hiba.jpg
Parasite Eve 2, best game EVER!
Annál a résznél vagyok mikor egy tigris színû helikopterbe kell beszállni a nyomorék spanomal.
Az lenne a gond,hogy a bázison reptértõl elmegyünk leszedek mindenkit csónakost hídon a benzines kocsit utána a faszkalap vissza megy a reptér fölé ahol teli lesz majd rakéta vetõssel akik olyan helyen lõnek,hogy nem tudom ledarálni õket.
Pont a vezetõ fülke felõl,és mindig leszednek.
Mit kell tenni van e mentése valakinek,vagy tippje mert egyszerûen 30X vittem végig,és mindig leszednek nevetséges.
sweetFx-el akartam kipróbálni a játékot de fekete képernyõ fogadott.van esetleg valami okosság grafikára?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Max ultra brutál-heavy gamer gépen nem 😄
Driver beállításokkal nem tudom sikerülhet-e valamit rajta alakítani, csak akkor ha alapon forced-elve van valami, és azt magad kapcsolod ki, de ha alapon rá van bízva a szoftverre, hogy az szabályozza magának akkor nem hinném hogy sokat nyernél vele...
Próbáld ki mindenképpen, kisebb felbontással lehet több lesz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
http://epica.nl