Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hát érdekes lett. Nem értem miért kellett ez bele...meg miért volt végül ellenünk Citra vagy úgymond a Rakyat-törzs.
Természetesen a csapatom megmentését választottam.
Akkor valószínûleg az az utolsó.

Myselor
jah xd

Legalább fel tudott szállni xD

Én eddig 3-at dobtam be. A verekedés volt az utolsó nálam, amikor lifttel elmentek.
Myselor
elég béna,jobban eltudtam volna képzelni oda valami egészen más zenét.az nem illett oda😞
Egy kérdés:

Hány tabit lehet benyomni a barlangban? Én kb odáig juttotam, hogy beszálltak a liftbe és a DJ elmesélte nekik hogy jajj de jó lesz a rook island meg a skydive. Lesz még valami?

A helin a zene elég érdekes.
Maxtreme
végre megvan a fullos lõszeres táska (golden tiger) így azért már lehet lõszer cipelni magunkkal rendesen.

Myselor
igen itt ugyanaz történik mindenkinél.és sajnos már mindjárt itt a vég.mindenképp írd meg hogy mit gondolsz😊

Ezután másnál is ugyanaz a bizonyos drámai ominózus következik?

Grat. Én alig tudtam elõször kezelni az íjjat 😊
Myselor
annyira nem volt ,ha bekaptál 1-2 finomságot,de am elsõre lement nekem is😊
kill3r21
Elsõre 😊
CalebJoe
az tiszta könnyû volt legalábbis nekem😄

Hanyadjára nyírtad ki azt a nagy ördögöt? xD
kill3r21
Nah gyerekek most nyirtam ki vaas-t nagyon adta a dolog, drogosan sétálgatva a tévéken, azzal a zenével, odabaszott...mondjuk elõtte citránál az a nagy valami is kelemetes volt 😄
Hello!
Segítségeteket szeretném kérni,single/map editorba is furcsa elmosódás van a pálya szélén,ott ahol víz van,valakinek valami ötlet?
Kép mellékelve:http://i216.photobucket.com/albums/cc106/EagleMesh/farcry3hiba.jpg
TaRka0107
tudom😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

CalebJoe
az direkt olyan skill
Páncélosra is? 😄
CalebJoe
ki kell tanulni azt a skill-t akkor lesz takedown
kastil
Páncélosok megölésére van valami módszer stealthesként? Nem akarok rambózni, de a takedown fel sem jött, mikor mögé osontam 😄

Fpocok
Poénkodtam csak... csak arra utaltam, hogy nem is fc3, a távcsõ miatt 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Távcsõ nincs, de Y-al van fényképezõ, amivel lehet zoomolni is.
TaRka0107
szarni bele, szeretem ezeket a real life-os dolgokat a játékokról.

Fpocok
Elnézést, de ebbõl a szarból csak 5 másodpercet bírtam. EZ NEM FC3. ABBAN NINCS IS TÁVCSÕ!!! 😄DD

Na a média is megy ezerrel ekörül...😄
Fpocok
Nálam kikapcsolva is nagyon szép... amúgy meg leszarom milyen, csak ne legyen az az undorító fekete körvonal.

TaRka0107

Sziasztok
Annál a résznél vagyok mikor egy tigris színû helikopterbe kell beszállni a nyomorék spanomal.
Az lenne a gond,hogy a bázison reptértõl elmegyünk leszedek mindenkit csónakost hídon a benzines kocsit utána a faszkalap vissza megy a reptér fölé ahol teli lesz majd rakéta vetõssel akik olyan helyen lõnek,hogy nem tudom ledarálni õket.
Pont a vezetõ fülke felõl,és mindig leszednek.
Mit kell tenni van e mentése valakinek,vagy tippje mert egyszerûen 30X vittem végig,és mindig leszednek nevetséges.
Fpocok
Nézd meg a demót.

Batistuta007
srácok leírni valaki a legjobb GamerProfile.xml beállítást.olvasgattam már vissza de ha ssao-t 0 ra állítom akkor a hbao nem lesz aktív .és nem túl szép így a játék.vagy a kettõ összefügg?
sweetFx-el akartam kipróbálni a játékot de fekete képernyõ fogadott.van esetleg valami okosság grafikára?

Mr_no_NaMe
Köszi srácok! Pár óra, és kiderül :]
Myselor
teljesen komoly.nekem is ez történt,belépek a játékba és oda a mentésem,kitudod szedni a mentést.újratelepíted,visszamásolod és mûködik.nekem jó lett így😊
Maxtreme
Asszem ezek a speckó fegyók nem moddolhatók 😊

DarkSector
Jah ott még nem tartok... 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

0ppika
most komolyan vagy csak szivatsz? :S

http://epica.nl

Plusz nagyobb harcban (a közepe felé már) az FPS 10-et szerintem mindenkinél esik.
Max ultra brutál-heavy gamer gépen nem 😄
Nekem laposon játszható!! Amd 2.4ghz 3Gb Ram Amd 5470 vga
DarkSector
háát a virtual memoria semmit nem számít sajna (ha megvan a fizikai memória, akkor a virtual nem sokat nyom a latba.).
Driver beállításokkal nem tudom sikerülhet-e valamit rajta alakítani, csak akkor ha alapon forced-elve van valami, és azt magad kapcsolod ki, de ha alapon rá van bízva a szoftverre, hogy az szabályozza magának akkor nem hinném hogy sokat nyernél vele...

Próbáld ki mindenképpen, kisebb felbontással lehet több lesz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mr_no_NaMe
most olvasom a módosított válaszod. Köszönöm :] van remény azért...
Myselor
újratelepítés segít
0ppika
sry ha volt már a kérdés, de a keresõ nem dobta ki... szóval tegnap kezdtem el játszani, épp csak az 1. auto mentés utánig jutottam, és ma indítom a játékot, de nincs semmi mentés :S wtf?

http://epica.nl

Mr_no_NaMe
sok virtual memóval, teljesen lowon, nvidia kontrolpaneles teljesítménycentrikus beállításon is? 😞
Szükség az van rá.
DarkSector
Low 15-20 fps-re saccolom.Felbontástól függõen

KATT

Mr_no_NaMe
2 giga rammal, 8600 GTS-el mennyire menne a játék? Nézegettem, talán megér egy próbát, csak eldöcögne már lowon :/ úgy hallottam jó játékra sikeredett. (tehát köze nincs a FC2höz)
zorrobomber
Hangtompító van rá? 😊

Maxtreme
Azta. Ez Riper nevû fegyver sem egyszerû. Kissé drága, de lehet vele darálni nem kicsit <#hehe>