Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
hát nem lesz könnyû de vannak gombok amiket nyomkodni kell ha rádtámad egy cápa mondjuk😊
Jaffa 2843
Találkozott már valaki olyannal, hogy az átvezetõknél nincs hang?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Próbáltad már törölni és újra rakni?
Még mindig nincs senkinek ötlet, hogy mivel lehetne eltüntetni?😛
Bár már lassan megszokom..
Bug
Oké. Köszi. Ha nem lesz vízalatti fegyver, akkor az nagyon gáz. Mindig szarok a vízalatti ragadozóktól a játékokban (biztos valami fóbia 😄) és erre fegyverem sincs 😄. Nem lesz egyszerû összeszedni a vízalatti reliceket, ládákat.
Myselor
nem.megtudod nyúzni egybõl.valami buggolt nem jól áltál oda,stb ez lehetett csak a gond.és nem lesz vízalatti fegyver
Cápákat hogyan tudok megnyúzni? Egyet lelõttem egy csónakból, majd utánaúsztam a víz alá, de nem tudtam megnyúzni. Ja és van valami fegyver, amivel víz alatt is lehet lõni? Vagy késõbb, a sztori elõhaladtával megtanulok cápát nyúzni, esetleg kapok vízalatti fegyvert?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amúgy, ha meghalsz, akkor is tudod folytatni a játékot tovább?
értem és köszönöm <#worship> ennyit kértem csak.
Herold
Amanaki faluban van a bolt ahol eladhatsz, de ha elfoglalsz egy kalóztábort, ott egy vasajtós szobában lesz egy szekréyn, amiben fegyverek vannak, az is ugyanúgy mûködik. Ott is vehetsz/eladhatsz cuccokat.

mikor a sok szaki szaknyelven akar segíteni..ehh..
térképen dollárjel..slussz..gyorsutazni is tudsz oda😊
Herold
Ha meg van XP-d, a Skill menüben keress valami hasznos skilleket, és nyomd el arra. Pl van olyan, hogy 1 növénytõl 2 levelet tudsz begyûjteni, vagy egy másikkal 1 állattól 2 bõrt.

én ezt tudom! a safe házat nem tudom. ahol el lehet adni dolgokat.
Maxtreme
baszki de jó h modod, még ott a map editor is 😄
Na ha végigvittem asszem szenvedek majd pár kört azzal is.

Herold
Ahhoz hogy craftolni tudj, össze kell szedni a hozzávalókat, amit ír. Fegyver tartóhoz pl. meghatározott állat bõrét. Mi olyan bonyolult ezen?

Maxtreme
Ezek meg csak úgy, nap végére 😊

én csak segítséget kértem.. <#help><#rinya>
Jól van én az nfs World- höz szoktam hozzá én abban vagyok profi, probálkoznék ezzel a játékkal és balfasznak néztek. de viszont hogy esne ha te probálkoznál a worldel és én balfaszoználak le hm?
Maxtreme
Minden cuccom maxra fejlesztve, minden bázis elfoglalva (amit eddig engedett a játék) asszem mára elég is lesz akkor 😄

Herold
Vegyél térképet, azon rajta vannak az állatok helye.

én?
Herold
Te nagyon balfasz vagy, inkább maradj a Tetrisnél.

bardocz
Én pedig eddig nem csináltam sokkal bonyolultabb dolgokat, és mégis sikerült haladgatnom.
Myselor
úgy látom nagyon sokaknak bonyolult ez a játék :c nem egy cod és mész és lõsz hmm
milyen safe házba? bocsánat hogy értetlen vagyok de most kezdtem a játékot 😄
bajgunar
vagy Discard a tárgyon 😉
Fpocok
Elmész a safe házba, bemész a dobozba és eladod a sok kacatot.

Parasite Eve 2, best game EVER!

full- on van a rockshat szarság amibe 32 valami fér.. emiatt nem lehet állatbört gyüjteni. mit tegyek hogy nem legyen fullos? semmit nem enged...
Meg kell javítanod minden rádiótornyot és utána mutatni fogja hogy hol találod a szarvasokat 😊
Fpocok
WEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Endre88
Valaki segítene merre találok szarvast?

http://gamefarm.hu/

köszönöm szépen ! <#wave>
Fpocok
Azt nem neked mondta. 😄
Nyomj ESCet, crafting, azt hiszem második fül legfelül weapon holster, nézd meg milyen bõr kell hozzá... azt hiszem kecske (goat). Elmész megölsz két állatot. ha megvan a bõr, akkor jelezni is fogja jobb oldalt, visszamész craftingba, rámész a weapon holsterre és lecraftolod.

és az az elöbb mikor volt ? <#nemtudom>
TaRka0107
Elõbb raktam be.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

csak tudnám hogy kéne csinálni..
Tatyla
jesszus olvass már vissza,itt magadnak kell megvarrnod különbözõ állatbõrökbõl a táskákat meg tegezeket...

pff és én se olvastam vissza bocsesz 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
#2808 <#nezze>

Guido992. Le kell gyártanod a fegyver holstert, hogy lehessen több fegyvered, nézd meg crafting menüpont alatt.

Halljátok skacok nem tudom beállitani azt hogy több fegyverrel játszhassak. lenyomom az egyes gombot, és csak egy fegyverválasztás érhetö el a többi lakaton van. mi a probléma megoldása? tudnátok segiteni? 😊 elöre is köszönöm.
Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Mert a lényege pont az lett volna. Az, hogy kitõl halottak Rook islandrõl meg a skydiveról....na az "érdekelt leginkább", nyilván a játékot is csak emiatt vártam.

Atikah
Jó találmány ez a Bluetooth! <#nevetes1>

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Igazából én errõl konkrétan azt gondoltam, hogy majd odáig megmutatja ahogy Vaas elfog. De ezekszerint nem.

Lényege: Diszkóban voltatok, aztán egy pár gypsy mérges lett mert nem fizetett nekik a nagytesód, majd utánna mikor tánciztok belédkötnek, és az egyikük meghal. Ezért egy csomóan lifthez rohannak majd ott találkozol a DJ sráccal aki elmeséli hogy probájátok már ki a skydiveot mert milyen fasza

Lényegében a játék elõzményét meséli el, hogy hogyan kerültél rook islandre, kicsit ott is lehet irányítani a karaktert, de eléggé megvezetett a dolog

A Discoban volt pár prológus. Tánc meg verekedés. Sokat nem értettem belõle.
Myselor
a barlangban amit ettél bogyókat,attol mit láttál?:d
Miket?
Myselor
ja am leírnád ezeket a cutsceneket?én nem ettem extasyt vagy hogy kell írni xd vagy megkeresném youtubeon
Myselor
én sem értem,citrának mi a fasz ment az agyára,hogyha szereti jasont,mért kell választás elé állítani alapbol nem akart elmenni xd hogy az a fasz dennis is minek ront ránk késsel.oké elutasítom citra szerelmét mert nem ölöm meg a barátaimat,lolmár.nem egyszerûen csak nem adom fel mindazt amiért egész végig küzdöttem,hogy lehet ilyen hülyeséget belerakni,és akkor máris egybõl ellenünk van az a fasz is xd.citrát sajnáltam,egészen addig ameddig meg nem néztem a citra féle változatot is,egy rohatt kurva,ez a véleményem róla,pedig úgy tetszett,de ez így hülyeség😊majd nézd meg youtubeon.a másik,oké megmentjük a barátainkat és az öcsköst,elmehetnénk a szigetrõl és minden szép és jó de nem,mert jason akkor jön rá hogy mit tett vele a sziget és hogy õ egy szörny lett mert annyi mindenkit megölt stb.igen és mi a faszhoz kezd a szigeten?nem ez így kicsit sem jó.inkább ne rakták volna bele a végén a free roam modot a credits után,de ezzel így nem értek egyet.bár már kezdek hozzászokni az ubisoft játékáinál ehhez az elbaszott véghez,AC3 is kb ez a helyzet😊