Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na mindegy megyek megnézem hogy áll a BF3:Aftermath elvileg lassan élesednie kell az új játékmódoknak.FC3 multijára meg ránézek pár patch múlva <#smile> .

Azért ennél többet vártam ,a fegyverszintek vagy a saját felszerelés összeállítások eltünedezésével kezdhettek volna valamit.

kastil
Nem sok

---------------------------------------------
Release note – PC patch 1.02
----------------------------------------------
Multiplayer fixes for the patch:
PVP:
- Fix some issues with user created maps when more than 8 players were playing them.
Map Editor:
- Fix a Map Editor crash at launch when the windows user account contains language-specific characters.
Single Player fixes for the patch:
- Fix the "View Leaderboard" and "Start Trial" buttons in the World Map.
- Improve stability when the user is quitting to desktop.

Most csordogál le valamilyen új patch, remélem ez már javít valamit a multin.

PhantomAss
ezt a fórumot dobja be

GOOBY, pls

PhantomAss
apropó, látok egy-két képen olyan fegyvereket amiket nem látok a boltban (pl. m4-es szerüség)
ezek elérhetõek lesznek a játék folyamán majd vagy ez csak valami kiegészítõ és az alap játékban nincs bent?

GOOBY, pls

kastil
Valaki mondja már meg mi van a QR kódon pls, napok óta bassza a csõröm, de mocsok badán nem megy QR reader

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PhantomAss
skill növeléssel lehet ilyet csinálni

GOOBY, pls

kastil
Triss fosóját is raknám

kastil
nekem akkor nem volt célkereszt scopeon keresztül, ha CCCból erõltettem az AAt, különbséget meg azért nem látsz, mert hibásan mûködik 1-2 grafikai dolog, majd patchelik

Muttley
<#papakacsint>

Just do it :)

Maxtreme
ha már resi5

<#vigyor3>

Muttley
akkor neked bizony csúnyán kimaradt a RE5
tessék sürgõsen pótolni 😉

Just do it :)

Maxtreme

😊

Sziasztok,

jó a fórum és visszaolvastam sokat, de akadt még 2 problémám:
1. célkereszt nincs a távcsövekben. Hiába kapcsoltam be a letterboxot a video options-ban. Elõször volt, utána már megint nem! :S

2. elég jó gépem van (GTX670DC2), de szeretem, ha folyamatosan 70-80 felett van az fps-em és ezt csak DX9-ben tudom elérni, szeretnék control panelbõl ráforce-lni élsímítást, de nem látok különbséget. Mit kell pontosan beállítani? Vagy használjak NV insepctort? Mafia2-nél 4-5 dolgot is be kellett állítani az AA kívül!
Köszönöm a segítséget! :R

ui.: 310.64-es driver, 1.01-es patch. DX11 8xAA-val sem látok különbséget a DX9-hez képest!

ui.: ez az év játéka! 😊
grebber
Holnap végre én is már tolhatom az eredetit.De nehéz várni!<#falbav>

Next PC upgrade: 2022

tomsolo
Nekem leopárd volt ilyen ügyes. A páncélos arcokkal egy harapással végzett, a mesterlövészért felugrott a háztetõre. Senkinek eszébe nem jutott segítséget kérni - alarm nyomni - végül egy nyílvesszõbe fájt az egész dolog. 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Ez nem az AI. Lonek azok boszen, csak el van szurva a modell. Az igazabol egy Sherman tank, megha medvenek is latszik.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ez egyszeruen rohejes. Egy medve legyilkolja egy bazis teljes Ak-47-esekkel felfegyverzett szemelyzetet. De lattam mar, amint ket kobor kutya meszarol le egy szinten jol felfegyverzett orjaratot. Fegyvertelen embereket meg gondolom vad kolibrik szarnysuhogasa is a szakadekba kerget errefele.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

gabo91
2. képen. Több az életcsíkod. Hogy csináltad? Gondolom ideiglenes csak.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

grebber
Itt is csak azt látni hogy mekkora fos az AI. Nem tudnak elbánni ennyien egy szarós mackóval!

Next PC upgrade: 2022

Kandikamera 😊
Together Forever 😄
Fpocok
haha most lõttem. Egy lövéssel felszabadítottam az outpostot 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

kill3r21
Hamár egyszer nagyobb összeget költök gépre, akkor miértne, De azért kell még karácsonyi családi anyagi támogatás...😄
De ugy kb egy ilyen konfiggal meglennék elégedve, de összeszámolva ez 400K durván....
8 xbox xD
Fpocok
Nekem is ilyen házam van 😄
16gb nem lesz sok? Persze sosem lehet elég... inkább úgy kérdem, hogy nem túlzás?

kill3r21
Alaplap
GIGABYTE GA-Z77M-D3H

Processzor
Intel Core i7-3770K 4x3,9Ghz Ivy-Bridge

Memória
16GB DDR3 1600Mhz

Video vezérlõ
nVidia GeForce GTX670 2GB

Merevlemez
Seagate 2TB HDD+OCZ 240GB SSD

Ház
Thermaltake Commander MS-I Black USB 3.0

Tápegység
Chieftech 500w

Optikai meghajtó
Samsung kétrétegû DVD-író

Hangkártya
7.1 csatornás Realtek ALC887

Hálózati kártya
Fast Ethernet by Atheros AR8132M

nah ezzel már nekem is szaladni fog minden 😄
kill3r21
sok, de a handbookban megtudod nézni mennyi mission van még :d
kastil
Azért outpostok elfoglalgatása után igencsak átcsap dögunalomba a cucc, mindenhol friendlyk, csak "elõre" haladhatok, úgyhogy most szépen újra is kezdem. 😄

A marijuana égetõs rész után a fõstoryból mennyi van még srácok?

kastil
A faszom tele van már ezzel a microstutteringel, simán 30-45 között ugrál fps, de kénytelen vagyok 30ra limitálni 😞 Remélem valami nagyon ütõs performance patch is lesz egyszer majd talán soha.

kill3r21
Skacok, én a Half-Life 2 óta nem voltam szerelmes digitális játékhõsnõbe!
De ez..... 😊 (L)
Erõs Spoiler!
kill3r21
nemtom srácok ti hogy vagytok, vele, értem az angol amennyire lehet, de én örülnék ha neki kezdenének a honositásnak....szerintetek?
<#eljen><#eljen><#eljen>
kastil
Na, tegnap megcsináltam a fujóégetõs részt, hát ez az ubi rosszra tanítja az embereket 😞 Amugy szerintem jó volt, kellett bele ilyen LÁGSZÓRÓS rámbózás, éltem nagyon. Utánna meg amikor futottak az aknákon...valami kurva jó volt. (attól függetlenül, hogy ezer meg egyszer volt már filmekben is)

kastil
pont tegnap olvastam hivataloson hogy sokaknak elõjött és nem tudnak mit csinálni, szal nincs ötlet 😞

Apropó. Ha van esetleg olyan elvetemült, aki hétköznap 00-04 óra között jönne coop-ra, írjon üzenetet. 😊

Köszi. Az pech. Csak azt nem értettem, a másik stukker miért fejlõdött.

Fpocok
Mert bugos. Hamarosan lesz patch.

Lesz még. 😊

Hali. Azt szeretném kérdezni, miért nem menti a fegyver fejlõdését a multis résznél? Az eredményeim megmaradnak, de a fegyver vissza esik 1-es szintre.

Fpocok
Lenne egy kérdésem, annyira nem spoileres, de azért berakom.
Szóval most kellett felégetni az ültetvényt és a játék benyomott egy funky zenét. Ilyen zenei aláfestés késõbb is lesz? Csak mert ha már nincs akkor leveszem a játék zenéjének hangerejét 0-ra.

Fpocok
lol, elment mellettem egy dzsip... én meg sniperral, a mozgó kocsiból, kilõttem két fickót EGY LÖVÉSSEL. OP vagyok 😄

HarryProf
Ha mod nincs is, de te játszhatsz úgy, hogy realisztikusabb legyen:
-automatikus weapon tagging az Optins/Gameplay részben kikapcsolható, ha nem használsz fényképezõt, akkor a wallhack sem jelenik meg.
-A health slot-okat nem növeled a Shark Skill tree-n, ahogy a gyógyítás sebességét/erejét sem.
-Fast travel-t nem használsz.

Ezek direkt opcionális dolgok, hogy azok használhassák akik ezekkel együtt szeretnek játszani, mi pedig ha nem akarjuk, ne használjuk. Persze azzal egyetértek, hogy jobb lenne ha a beállításokban ezeket egyesével On/Off-olhatnánk.

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

SötétBarom
Csak nekem sikít a játék nagyon keményen valami realism modért? Tök örülnék, ha nem lenne fast traver, nem lenne automata wallhack, meg meg lehetne dögleni 1-2 golyótól, ha nincs rajtam mellény.. A healthet pl nem lehetne átírni valami fájlban?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ez nem bug. Támadnak a földönkívüliek.
Erdekes kis bug <#wow1>

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

Majd benyomom a hunter instinct szérumot. Úgy már nem annyira gáz 😊