Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apropó bugok. Olyannal találkozott valaki, hogy a katonák benne vannak egy sziklában?? 😄 Leöltem két õrt, aztán turkáltam ládákban a környéken és folyton hallottam kiabálásokat, de látni nem láttam semmit. Késõbb megtámadott két komodo dragon, lehet ki is nyírtak volna, ha a katonák nem lövik le õket. Csak a torkolattûz vége látszott a sziklákon 😊 Mondjuk az érdekes hogy akkor engem miért nem lõttek? 😊
Látom beindult a fantáziád... és remélem a modereknek is. Ez jó dolog! <#eljen>#eljen>
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hmmm... a sima medikit recipe meg lehetne 2 zöld növény + disznó hús - 😊 - már csak arra kéne rájönnöm, hogyan lehetne beállítani, hogy folyamatosan csökkenjen az életerõ (éhezés 😛) - és máris egy fél Skyrimet kapunk. 😄
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
1600*900... ami a monitorom max felbontása, highon (kivéve shadow meg postfx), 60fps(ennyit állítottam be neki maxra)... néha leesik 50 egy picit.
Nehezebb fegyverekkel kb 2 perc elfoglalni egy tábort. Csak íjjal/késsel undetectedként már nem annyira.
Belenéztem most a moddolásba, - nem hiszem hogy az UBI fog ennek örülni(nem szoktak a multi játékoknál) - vagányan lehet bizonyos dolgokat beállítani, elég csak beledobni a patch fájlba amit változtattunk (pl. hány perc legyen egy nap) most a sebzéseket keresem mert tegnap szemtõl szembe 3 vágással lekéseltem egy páncélost aki folyamatosan lõtt közben. <#wilting>#wilting>
Belenéztem most a moddolásba, - nem hiszem hogy az UBI fog ennek örülni(nem szoktak a multi játékoknál) - vagányan lehet bizonyos dolgokat beállítani, elég csak beledobni a patch fájlba amit változtattunk (pl. hány perc legyen egy nap) most a sebzéseket keresem mert tegnap szemtõl szembe 3 vágással lekéseltem egy páncélost aki folyamatosan lõtt közben. <#wilting>#wilting>
Hát én most semmit sem foglalok el, egy az elején akamani mellett mert küldi volt, azt annyi.
Hogy fut a 965BE-vel a cucc? Azt vagy x6-ot akarok most karácsonyra venni magamnak. 😄
Hogy fut a 965BE-vel a cucc? Azt vagy x6-ot akarok most karácsonyra venni magamnak. 😄
De, aztán mehet a levesbe, mert 2. végigjátszást meg minek? újra meg újra elfoglalni, vadászni, keresgetni, áhh, szerintem rohadt unalmas lenne
bazze, hardon többet halok a vadállatok miatt, mint a kalózok miatt... de nem baj... Nemsokára kész lesz a videóm 😄
Ahha értem.
Szerintem a lényeg az, hogy senki ne foglalja el az összes tábort kezdésnél, hanem max a fõküldetés után, vagy pedig közben folyamatosan, egyet-egyet. Én így csinálom.
Szerintem a lényeg az, hogy senki ne foglalja el az összes tábort kezdésnél, hanem max a fõküldetés után, vagy pedig közben folyamatosan, egyet-egyet. Én így csinálom.
miért, egy 4 óra alatt végigjátszható cod-hoz képest ez nem elég?
Ha megcsinálod az összes küldetést, melléküldit, tornyokat, postokat, challenge-ket, felfedezed a szigetet, stb, bõven kijön vagy 50 óra minimum.
Mi értelme lenne még tovább húzni azzal hogy elfoglalják majd visszafoglalják? Szerintem rohadt unalmas lenne újra meg újra ezt eljátszani ha nincs egyéb lehetõség.
Ha megcsinálod az összes küldetést, melléküldit, tornyokat, postokat, challenge-ket, felfedezed a szigetet, stb, bõven kijön vagy 50 óra minimum.
Mi értelme lenne még tovább húzni azzal hogy elfoglalják majd visszafoglalják? Szerintem rohadt unalmas lenne újra meg újra ezt eljátszani ha nincs egyéb lehetõség.
GOOBY, pls
3. mapig mentem el, mert bugfos volt nagyon, de addig elég értelmesen volt megoldva. random támadtak meg/foglaltak vissza területeket. az egész játék a frakciók közti háborúra volt építve.
Far Cry 2-ben az volt a probléma, hogy az ellenség mindig visszafoglalja az ellenõrzõpontokat, itt meg az, hogy nem, és ettõl unalmas lesz a játék.
Nektek semmi se jó? <#wilting>#wilting><#eplus2>#eplus2>
Nektek semmi se jó? <#wilting>#wilting><#eplus2>#eplus2>
Remélem lesz olyan mod, hogy a teljes citra-vaas halukat ugorni lehessen. Régóta nem láttam ennyire nagy értelmetlenségeket.
A kékeket lehet de én nem vettem olyat észre, hogy vissza is foglalnák, ezért szeretném tudni, hogy hagyjak késõbbre lõni valót, vagy lesz?😄
Az ellenség nem tud visszafoglalni területet? Nálam még rengeteg piros rész van a szigeten és van hogy megjelennek és megtámadják a kékeket.
Én craftolgattam meg a rádiótornyokat kapcsolgattam be, asszem a sziget fele van felfedezve. A az ellenséges táboroknak a nagyrészét megtisztítottam már a felfedezett területen. Én a vmi ..medusa nevû küldetésnél járok, asszem az talán a 2. vagy 3. 😄 Élvezem nagyon, mászkálok, állatokat gyilkolok gyûjtögetek aztán majd szépen haladok a fõszállal is. A mellék küldetések is szerintem baromi sok + játékidõt biztosítanak úgyhogy nem egy 3 napos játék ez szerencsére 😉
Azért nem kicsit jobban élvezem így felderíteni a dolgokat, hogy nem jelzia gyémánt jel a ládákat, végre nem csak odarohanok, kilootolom azt csõ.
Mellesleg aki már végigtolta: Én még csak az elsõ szigeten vagyok, elfoglaltam minden outpostot, semmi sem történik kb 😄 nincs járõrözés, csak állatokra tudok lõni. Na most újrakezdtem, hogy nem foglalgatom el, viszont látom van signature wep amihez el kell legalább 17et. Nem érdekel az ending, szal ne spoiler pls, de ha végigviszem storyt, elfoglalgatom outpostokat, utánna mi a fenét lehet csinálni? Vagy visszafoglalják õket vagy valami megoldás van erre?
Mellesleg aki már végigtolta: Én még csak az elsõ szigeten vagyok, elfoglaltam minden outpostot, semmi sem történik kb 😄 nincs járõrözés, csak állatokra tudok lõni. Na most újrakezdtem, hogy nem foglalgatom el, viszont látom van signature wep amihez el kell legalább 17et. Nem érdekel az ending, szal ne spoiler pls, de ha végigviszem storyt, elfoglalgatom outpostokat, utánna mi a fenét lehet csinálni? Vagy visszafoglalják õket vagy valami megoldás van erre?
Nem tudom lehet, most játszom a far cry-al elõször. Bármilyen fegyvert berakhatok az egy szabad helyre, de az kevés, mert nagyon hamar kifogy, és még nem tudtam venni negyobb tárat. Ezért akarok több fegyvert magammal vinni, de nem tudom hogyan.
aham, az lehet, akkor csinálok majd küldetéseket is
(most van a játékban 30 órám de még csak a 11. küldetést csinálom)
inkább csak felfedezek 😊
(most van a játékban 30 órám de még csak a 11. küldetést csinálom)
inkább csak felfedezek 😊
GOOBY, pls
" a game menüjében is be lehetett,de itt ugye olyan nincs."
Dehogy nincs.
Dehogy nincs.
A kapott bónusz kódot hova a fenébe kell beírni?
AC3 esetébe ugye a game menüjében is be lehetett,de itt ugye olyan nincs.
AC3 esetébe ugye a game menüjében is be lehetett,de itt ugye olyan nincs.
Next PC upgrade: 2022
uplay tényleg nem ad semmi hangot vagy villogást ,amikor rád ídrnak? Kurva gáz.
Sziasztok.
Hogyan lehet megoldani, hogy ne csak egy fegyverem legyen? Ahol rendezni lehet a fegyvereket, ott nekem lakat van 1 kivételével mindenhol.
Hogyan lehet megoldani, hogy ne csak egy fegyverem legyen? Ahol rendezni lehet a fegyvereket, ott nekem lakat van 1 kivételével mindenhol.
Játékpartner kerestetik Multiplayerhez és Co-op-hoz 😊
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
melyikben? nálam egyik bolt sem ad kiegészítõt ak-hoz
vagy ez késõbb fog megnyílni a játék folyamán?
vagy ez késõbb fog megnyílni a játék folyamán?
GOOBY, pls
Mondhatnátok pár uplay nevet és akkor valamikor coopolhatnánk!
Az enyém : Grebber
Az enyém : Grebber
Next PC upgrade: 2022
Itt olvastam
8as komment.
8as komment.
Azt olvastam, hogy a cloud miatt nem menti, mert szar. Ha nincs bekapcsolva, akkor a gépen marad a mentés.
Ezt olvastam, nem próbáltam még... ha gondolod, próbáld ki.
Ezt olvastam, nem próbáltam még... ha gondolod, próbáld ki.
Akinek nem megy a patch telepítés... gondolom nem eredeti van, ez lehet a gond.
Fegyver szintezést elvileg meg lehet oldani, ha kikapcsoljuk a cloud mentést uplayen... de én inkább várok valami normálisra.
Modok meg most már lassan jönnek...
Fegyver szintezést elvileg meg lehet oldani, ha kikapcsoljuk a cloud mentést uplayen... de én inkább várok valami normálisra.
Modok meg most már lassan jönnek...
Na!
Hardcore mode + Removed icons quickly move from the map, will now go on foot or by transport
Ezzel nincs wallhack, nincs icon fejük fölött fényképezõ után, nincs treasure, gaz, jármû, relic ésatöbbi icon, valamint nincs fast travel (elvileg) ami nem is baj, mert eddig 64km van footon és nincs össz 3km jármûvel nálam.
Hardcore mode + Removed icons quickly move from the map, will now go on foot or by transport
Ezzel nincs wallhack, nincs icon fejük fölött fényképezõ után, nincs treasure, gaz, jármû, relic ésatöbbi icon, valamint nincs fast travel (elvileg) ami nem is baj, mert eddig 64km van footon és nincs össz 3km jármûvel nálam.
Beindult a gépezet
Far Cry 3 mod
Far Cry 3 mod