Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LocalPatriot
A gold tigert, hol lehet leölni? Kéne a legnagyobb loot táska. Meg van valami medve is, hirtelen nem tudom melyik item maxolásához.
Evogordon
Feltettem az uj patchet es lenne egy olyan problemam h kissebb felbontasban futtatom a jatekot mint amit bir a monitor es nem huzza szet teljesen a monitoron hanem egy vastag keret less ugye. Mit tudnek ezzel tenni? pedig az van beallitva h full screen-re allitsa be a kepet.

Nekem menti. Viszont a Decoding mire használható? Nem nagyon jöttem rá eddig. <#confused>
Saját fegyvereket máshol is rakhatsz be.
Shep
Nekem nem menti sajnos már legalább 3x lett hármas szintû a kalám de semmi. Ezt is javíthatták volna a patchben de hát nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hali éjféltõl coop valaki? Jah, és akkor most menti a fegyverek fejlõdését?

Képek a játék coop részébõl:

Gabisan666
Feltennem az 1.02 patch-et de ezt a hibauzenetet kapom :
"could not retrieve number! Installation will be aborted"
Pedig az 1.1 patch siman felment ra.Mi lehet a megoldas?

Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆

Myselor
utolsó két kép xd
broman191
Értelek, nem is annak vettem! ;-) Ma este rátaláltam az eddigi "best of shitty textures" kutatásom legújabb ékkövére... <#idiota>

Szerencsétlen baleset & "awesome big booom" effect ráadásként... <#buck>

Körülbelül így éreztem magam:

<#nevetes1>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Hova teszi a screenshotokat a gamma ?
zorrobomber
hát igen, tigrisek 😄

Batmanci
Vazze!
Ezen 10 percig röhögtem!
<#eljen><#taps>

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Jajj!
Mas:
1. Elutottem egy tigrist autoval. Elszaladt.
2. A sekely vizben pancsolo capak szep magasat ugranak a C4-tol.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

bardocz
Robbaz többi FC3-as videóját is érdemes megnézni. Szerintem beszarás 😄
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Herold
Az kiderül valamikor, hogy a srácokat hogy kapta el Vaas? Mert az elején az intróból nekem nem derült ki.

Mr_no_NaMe
mondom: minden kikapcsolva, vagy minden lowon.
Fpocok
Megmondtam, hogy teljesen elkurvult:

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
postfxqualityt kikapcsoltad?
driverben a trilineáris optimalizálást kikapcsoltad?

Mr_no_NaMe
Sziasztok! A játékban a grafikán MINDEN teljesen ki van kapcsolva, vagy lowon van, az nvidia kontrol panelben is teljesen teljesítménycentrikus minden. Több ötletem nincs, még legalább 6-7 fps kéne átlagosan, és boldog lennék. Ezt nem tudnám elõteremteni valahogy? Valami cpu órajel növelõ akármi? Bármilyen ötlet érdekel. Nagyon fasza a játék :]
Fpocok
Végre megy az outpost oldal és online is lehet dekódolni.

Shep
Egyébként a coop számomra azért csalódás, minden pályán ugyanaz megy (lövés, védés bomba lerakás) csak a helyszín változik én kicsit többre számítottam de azért végigjátsszuk remélhetõleg! 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Megvettem a játékot de a telepítést követõen már vagy fél órája update megy ez normális???

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Legalább is remélem... Mert ugyanis én még mindig a red dead redemption vagyok lesokkolva.
Nyugi 1 év és kiadják pc re is
konzolfos játék

Maxtreme
Tatyla
csupaszpisztoly 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Bár kitudja kinek mi a szpolyler.
Múltkor lebasztak mert elárultam, hogy az AC3 ban lesznek hajós csaták
mert csak egy fegyver vagy

elõröl még soha
Nyugi Teljesen Szpolylermentes.
Csak a véleményem.
Az update nem vált be... Még mindig a bugos a horizont. Hogyha változik a kameraállás(forgatom vagy mozgok) a zexturákat megjegyzi és az ég rámosódik mindenre és élvezhetetlen a Rambó filing.
Valakinek ötlete vagy megoldása?

Mellesleg Tatyla, látom szépen fut a játék.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Küldetések alatt levõ halucinációs történetvezetés viszont nagyon gyenge. Úgy nevezem, hogy szokványos 3 vagy 4 dimenziós (Kinek mi a normális) fantázia
Fpocok
Mert kiderül a karakteredrõl, hogy egy vámpír. Upsz, spoiler.

Tatyla
miért nem tükrözõdök a szemüvegében?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

zorrobomber
Igen, a játékmenet és a kezdõsztori között kicsit hirtelen az ugrás. Viszont, érdemes figyelembe venni, hogy:
1. Itt legalább nem néma a fõhõs, próbáltak személyiséget vinni bele, és ha gyér is a magyarázat hogy miért kell hentelõgéppé válnia, de van! Más játékban ennyi sincs.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mégiscsak melletted nyírták ki a testvéred

2. Ez mégiscsak egy játék, amiben lõni kell, nem érzem azt hogy zsákbamacska lenne a játék.

Maxtreme
Megoldva, akinek kell, innen leszedheti katt

Maxtreme
Srácok ezt az uplay nevû szutykot hogy lehet rábeszélni arra hogy updatelje a játékot?

Fpocok
Szúrtatok már le olyan katonát, aki épp vizelt? 😄

frango
Kinek mi a rövid. Nekem úgy 15 órám van a singleben és a térkép 40%-át fedeztem fel eddig.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

kastil
valaki aki elolvasta, spoilermentes? nem merem elolvasni^^

Köszi szépen a gyors választ.
Mellesleg a véleményem a játékról: (kérek contra véleményeket hozzá)
Elõször is leszögezném, hogy nem játszottam az elõzõ Farcry részekkelezért nem tudom az mien volt.
A 3. rész elõször is nagyon rövid. Most pörgetem másodszor.
Ami nagyon szembe ötlik, hogy a fenomenális trailerek után a bevezetés nagyon gyér.
Ráadásul gyorsan rájöttem, hogy a fõhõs igazából skizofrén és a másik énje Rambo legújabb reinkarnációja.
Ezt arra alapozom, hogy a játékmenet inkább egy Rambo szimulátor mint egy amerikai gazdag ficsúr bolyongása a Dzsungelban. Nincsen benne átvezetés. Erre még dob hogy a fegyvert nem lehet elrakni így még jobban erõsíti a képet, hogy hentelõgépek vagyunk.
A sztori eleje nagyon jó azonban gyorsan elkavarodik.
Egyszerûen nem hiszem el, hogy manapság már egyetlen játékból sem lehet kihagyni az ufókat a mágiát Atlantiszt és a többi közhelyet.
Miért nem lehet egyszerûen és simán félni.
Visszatérve a mechanikára egyszerûen nem hiszem ell, hogy 2012-ben egy dzsungelharcos vadászós sunyulõs játékban nem lehet feküdni?
A többi dologgal nincs komoly baj, igaz a mozgás kicsit scriptes de nem gáz. A karakter fejlõdés elég jó de kevés(átlag 3-5 pont amit nem tudok lerakni mert a quest még nem lokolta ki a lehetõségeket). A vadászás idiotizmus: Egy dingóból készült zsákba miért fér el több loot mint a vaddisznóból készültbe? A fegyver arzenál kicsit kevés de nem zavaró, azonban néhány kiegészítõ olyan hozzá hogy igen csak elcseszi az élményt.( ha pla a megfelelõ puskára hangtompítót raksz az olyan "mintha ceruzákat ütögetnél egymáshoz")
Lehet az én hibám de a sztori elmegy egy olyan irányba amivel nem tudok azonosulni. Szerencsére a karakterek szépen kidolgozottak és rendesen élnek.
Végeredményben én nem egy buta försztperszonshútert vártam de ettõl eltekintve egész jó kis játéknak bizonyul. Bár aki hasonló cipõben evez mint én és nem szereti ezt a kategóriát ráadásul nem bírja a Rambo filinget az bele se kezdjen.
Én bírom a Rambó filinget és felrakta az új drályvert úgyhogy megyek gyatarni
köszönöm megvan az editor tudja valaki hogy kell teljesen uj térképet kezdeni épiteni mert felhuz a gép egy környezetet de én csupasz mezõre akarok épiteni köszi
Fpocok
ofc

Herold
Mennek a mentések az új patch-el?

Csak összehasonlítás, melyik mennyivel tud többet.
kill3r21
Srácok, a fegyvereknél a compare az mit jelent? ha rányomok megjelenik egy kör,ami fele zöld fele piros, nem jöttem még rá mire jó...5let?
Herold
Van az, amelyikkel bejelöli az állat irányát. Hunteres küldetéseknél jól jön.

Azért érdekes hosszúságúak a küldetések, side questek. Fõküldetések, ha nincs nagyobb átvezetõ akkor kb 10 - 15 perc, mellék küldetések kb 5 - 6.
(nem easy, és nem rambó módban)

Fpocok

Az lenne a kérdésem, hogy ha van fent direkt x 9 10 és 11 is miért csak a 9 et ismeri fel?
Ezen kívûl van egy olyan problémám, hogy a távolban a horizont grafikája, pláne ha az a tenger valamint víz alatt bugol a grafika
Van ötletetek, hogy mivel lehet kiküszöbölni??? Ati Radeon HD 3870 es videokártyám van