Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saját fegyvereket máshol is rakhatsz be.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"could not retrieve number! Installation will be aborted"
Pedig az 1.1 patch siman felment ra.Mi lehet a megoldas?
Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆
Szerencsétlen baleset & "awesome big booom" effect ráadásként... <#buck>#buck>
Körülbelül így éreztem magam:
<#nevetes1>#nevetes1>MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ezen 10 percig röhögtem!
<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Mas:
1. Elutottem egy tigrist autoval. Elszaladt.
2. A sekely vizben pancsolo capak szep magasat ugranak a C4-tol.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
driverben a trilineáris optimalizálást kikapcsoltad?
Parasite Eve 2, best game EVER!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Múltkor lebasztak mert elárultam, hogy az AC3 ban lesznek hajós csaták
Csak a véleményem.
Az update nem vált be... Még mindig a bugos a horizont. Hogyha változik a kameraállás(forgatom vagy mozgok) a zexturákat megjegyzi és az ég rámosódik mindenre és élvezhetetlen a Rambó filing.
Valakinek ötlete vagy megoldása?
Mellesleg Tatyla, látom szépen fut a játék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
1. Itt legalább nem néma a fõhõs, próbáltak személyiséget vinni bele, és ha gyér is a magyarázat hogy miért kell hentelõgéppé válnia, de van! Más játékban ennyi sincs.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2. Ez mégiscsak egy játék, amiben lõni kell, nem érzem azt hogy zsákbamacska lenne a játék.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Mellesleg a véleményem a játékról: (kérek contra véleményeket hozzá)
Elõször is leszögezném, hogy nem játszottam az elõzõ Farcry részekkelezért nem tudom az mien volt.
A 3. rész elõször is nagyon rövid. Most pörgetem másodszor.
Ami nagyon szembe ötlik, hogy a fenomenális trailerek után a bevezetés nagyon gyér.
Ráadásul gyorsan rájöttem, hogy a fõhõs igazából skizofrén és a másik énje Rambo legújabb reinkarnációja.
Ezt arra alapozom, hogy a játékmenet inkább egy Rambo szimulátor mint egy amerikai gazdag ficsúr bolyongása a Dzsungelban. Nincsen benne átvezetés. Erre még dob hogy a fegyvert nem lehet elrakni így még jobban erõsíti a képet, hogy hentelõgépek vagyunk.
A sztori eleje nagyon jó azonban gyorsan elkavarodik.
Egyszerûen nem hiszem el, hogy manapság már egyetlen játékból sem lehet kihagyni az ufókat a mágiát Atlantiszt és a többi közhelyet.
Miért nem lehet egyszerûen és simán félni.
Visszatérve a mechanikára egyszerûen nem hiszem ell, hogy 2012-ben egy dzsungelharcos vadászós sunyulõs játékban nem lehet feküdni?
A többi dologgal nincs komoly baj, igaz a mozgás kicsit scriptes de nem gáz. A karakter fejlõdés elég jó de kevés(átlag 3-5 pont amit nem tudok lerakni mert a quest még nem lokolta ki a lehetõségeket). A vadászás idiotizmus: Egy dingóból készült zsákba miért fér el több loot mint a vaddisznóból készültbe? A fegyver arzenál kicsit kevés de nem zavaró, azonban néhány kiegészítõ olyan hozzá hogy igen csak elcseszi az élményt.( ha pla a megfelelõ puskára hangtompítót raksz az olyan "mintha ceruzákat ütögetnél egymáshoz")
Lehet az én hibám de a sztori elmegy egy olyan irányba amivel nem tudok azonosulni. Szerencsére a karakterek szépen kidolgozottak és rendesen élnek.
Végeredményben én nem egy buta försztperszonshútert vártam de ettõl eltekintve egész jó kis játéknak bizonyul. Bár aki hasonló cipõben evez mint én és nem szereti ezt a kategóriát ráadásul nem bírja a Rambo filinget az bele se kezdjen.
Én bírom a Rambó filinget és felrakta az új drályvert úgyhogy megyek gyatarni
(nem easy, és nem rambó módban)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ezen kívûl van egy olyan problémám, hogy a távolban a horizont grafikája, pláne ha az a tenger valamint víz alatt bugol a grafika
Van ötletetek, hogy mivel lehet kiküszöbölni??? Ati Radeon HD 3870 es videokártyám van