Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kastil
video beallitasok, widescreen letterbox kikapcs

broman191
Nagyon egyszerû a válasz: a képen látható fegyver nem egy AK. ;-D (és igen, a sztoriban késõbb megnyíló fegyverfelhozatal része)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Evogordon
Meg kerdezem ujra hatha tud valaki meg oldest vagy cask nekem van egyedul ilyen problemam?

Amiota feltettem az 1.02es patch-et a jatek ugy indul h nem teszi ki full screenbe a kepet hanem nagy vastag kerete van pedig a beallitasoknal be van allitva h fullscreen-re tegye. Probaltam mar mindent regen allitolag a FC 2nel is volt ilyen de ott meg oldhato volt egy alt+enter-rel. Valakinek otlet?

kastil
Azért néha szakadhatna úgy igazán az esõ, aztán mocsoknagy köd... vicc ez az esõ ami van, csepereg 3 percig meg villámlik kettõt hármat azt jónapot, 2 hetente

Én nem tudom kinek mi jött le a játékból de elkezdtem vele játszani az elsö torony után már vadászgatni kellett volna de azon kaptam magam hogy már egy barlangban vagyok majd két perc elteltével màr quadozni mehettem volna idõre.....
Szóval van mit csinálni na!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Solid Snake
Én megmondtam <#nevetes1>
Fpocok
Ezt most dicséretnek, vagy sértésnek vegyem? 😄
Nem, nem én vagyok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Solid Snake
Tutira tagadni fogja......tehát Õ az <#hehe>
Maxtreme
Tirexi Te vagy az? <#gonosz1><#buck>

Esetleg erre #3102 valaki?
Myselor
látom neked azért egész bejött ez a zene😄 am jólett ^^
Sziasztok,

Egy gyors kérdés 😊
Co-op módba hol lehet állást menteni? Kicsit unalmas folyamatosan elölrõl kezdeni 😄

Fpocok
Szeretek zenére ilyeneket csinálni. Majd még csinálok, most gyorsan ezt dobtam össze:

kastil
+ csináld, én kiváncsi vagyok mit lehet kihozni belõle, anno stalkerekkel imádtam mütyûrködni.

linket

kastil
Pont elõbb gondolkodtam rajta, hogy vajon van e ilyen alapbol

Kifosztás az egész. A témához tartozik még a DLC parasztvakítás is. A DLC-ért plusz pénzt akarnak behozni azzal, amit pár éve még teljes értékként adtak ki. És zabáljuk, ahelyett, hogy észre vennénk 😄
tomsolo
Annyi maradt le csak a képrõl, hogy az EA mennyit is költ az originre ?
Steam úgyanúgy leveszi a maga részét. Ejnye na.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Nem valamicske tõkét hoz, hanem sokat. A kiadónak a konzolos játékok árának nagy részét a konzolgyártónak kell leperkálni, pc-s játékoknál nem. Nem kell sajnálni õket. Hiába fogy kevesebb pc-s játék, megéri nekik kiadni pc-re de nagyon, fõleg hogy elterjedt digitális eladás így a dobozos kiadásra is kevesebbet kell költeniük.

http://unrealitymag.com/index.php/2011/04/29/how-your-60-video-game-is-chopped-up/

tomsolo
Weapon Holster is megy - igaz ez már nem modding 😊. Csinálok majd videókat - ha nem zavar itt sokakat. 😊

Fpocok
Na kész lett a videó. Nekem bejön 😄 Néha jobban szeretek videókat készíteni, mint játszani 😄

PhantomAss
nekem semmi bajom nem lenne a konzollal ha lenne hozzá egér
fps-t egérrel kell játzsani, szimulátort meg joystickkal
kontollerrel meg super mariót

GOOBY, pls

Myselor
az elsõ szigeten van pedig még konkrét helye is.csak fel kell fedezni az egészet😊)
kastil
Na végre találtam medvét!

Hegyen kergette szegény õzikét, szal szerintem nincs kifejezett "helye", random eventként dobja be, közben beugrott, hogy láttam már medvét utszélén ketrecben is kalózokkal.

Mr_no_NaMe
Igazatok van. Nem akar konzol pc vitát kezdeni, de nyílván azért van pcm mert szerintem jobban alkalmas minden ilyen jelû dologra. Az, hogy miben van a warez arról meg nem tehetek. Ha még xboxot is vennék a játékra, feleslegesen tenném, mert nem tetszik a gagyi konzolos lebutított megvalósítás. SZAR. Rengeteg hatalmas ötlet bukik el ezáltal...
Facek
Tud valaki tippet, hogy az exclusive contentet valahogy elovarazsoljam anelkul, hogy ingame csatlakoznek az fc szerverekhez ? valoszinuleg le van tiltva a port a kollegiumon belul, ezert nem tudok. az meg eleg gaz lenne, hogy ne tudjam leszedni es jatszani 😄
Maxtreme
igen, õk egy a sok 10-100 fejlesztõbrigád közül.

Fpocok
Most ne menjünk már ebbe bele pls... amúgy blizzard köszöni jól van.

tomsolo
"El nem bírom képzelni, hogy mostanában mi ez a konzolra csinálom és a pcseknek odalökök valami szart."

Konzol eladás (A+😎 = 10.
Pc eladás = jó esetben 2-3

Talán ezért.

Maxtreme
A baj ám ezzel az (mondom úgy hogy 120%-osan PC párti vagyok) hogy be kell látni, a konzolba van a biznisz.
Nem azt mondom, ott is van warezolás, de lényegesen elenyészõbb arányban mint PC-n.
..és hût nyilván abba fognak pénzt ölni, ami utána hoz valamicske tõkét is.

Fpocok
Persze... nem tökéletes. De lehet benne navigálni egérrel rendesen 😄

Mr_no_NaMe
Miért nem ablakszerû, pipálós átlátható megoldás? Miért egy ilyen oda-vissza lépek, kraftolok, megveszem, ekvipelem, vissza, vissza, kiléptem? Nevetséges szerintem. A skyrimnak csak a menürendszerét hoztam ide. Az ráadásul tiszta rpg..
Fpocok
NANA... azért a Skyrimet ne keverjük ide. Az tényleg undorító lett. FC3nál nekem viszont nincs gondom vele.

Mr_no_NaMe
Arról nem is beszélve, hogy minden írtózatosan a számba van rágva. Minek? Mindent túl hamar kapok meg, a célokat 1 óra játékkal el lehet érni. Úgy fegyó, rá egy újítás, vagy egy 3szor jobb tatyó. 1 óra és minden megvan. Minek?
Én nem értek egy árva kukkot se mit lehet módosítani. Nem látom át mire jók ezek, mit befolyásolnak... De a komment 2 részletét értem, mint írtam is.
Mr_no_NaMe
El nem bírom képzelni, hogy mostanában mi ez a konzolra csinálom és a pcseknek odalökök valami szart. Messzirõl látszik, hogy az egész játék konzolra van írva. A menü nevetségesen konzolos. Miért? Egy fps-t miért kell konzolra megírni? Olyan idiótán szar menürendszere van mint a skyrimnak. Ránézek, és azon kattogok hogy most egy kontrollerel fogok headshotokat lõni.

Amúgy a játék korszakalkotó, de engem végtelenül felbasz, hogy manapság minden konzolra jön, mert az amcsi hülyegyerekeknek nem terjed odáig a tudásuk, hogy pc-t vegyenek, és nem mondjuk 4 lehetõségük lesz hanem 10 a beállítások és a játék "játszására". Az már bonyolult és nehéz. Még a végén nem fog tudni játszani egy öldöklõs játékkal a 14 éves amerikai kocagyerek...
kastil
Oda van írva, moddereknek van, ha te akarod bütykölni a dolgokat. Bár nálam a dunia.unpack fekete ablak felugrik és egybõl el is tûnik.

#3103 nemváglak, egyjátékosról beszélek

A komment elsõ része mire jó? Rá nem lehet jönni mire jók a parancsok. A 2 része tiszta, hogy eltûnnek az ikonok + az NPC jelzések.
Gondolom már egyjátékosba észre vetted ezeket.
Meg tudná mondani valaki, hogy hány csatornás hang van a játékban? Vagy milyen rendszerû?
kastil
Á megint mi van... Snipeolom a két kalózt, miközben a ketrecbe zárt tigris körül hokiznak. Erre hallom, hogy mögöttem morog valami, megfordulok gyors, mit látok? Egy másik tigris kb 20 méterre lapulva közelít, na gyors 3 arrow, fekszik, odafut, loot. Megyek vissza, hogy rájukengedjem a tigrist, erre sehol semmi, ÚRISTEN. Kurva jók ezek a random eventek tényleg, de mi a fasznak kell állandóan eltûnnije mindennek? Inkább ne indítson félpercenként valami új scriptet... hullák is, hegyrõl lelövöm õket, NEM mozdulok, csak megfordulok, mire visszanézek már csak a fegyverek villognak. Remélem tényleg beindulnak a modderek mert rengeteg agyfasz dolog van.

Fpocok
Az az információ biztos elkerülte a figyelmed, hogy PS EXKLÚZIV. Tehát nem jön pcre.

JANUÁRBAN JÖN AZ ELSÕ DLC

Ha az egyjátékos kampányról lesz majd szó, nem csodálozok, ha a teljes történetet kb. a játék dupla áráért akarják eladni mondjuk még 1 év alatt DLC-ként 😊
kastil
ennyi, nekem egész északi map felfedezve de egy darab medve icon sincs

Tikal
tehát bárhol.... egyébként lehet egy kis fehér medve alaku ikon jelzi a térképen....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Fpocok
Én még sehol nem tartok, az északi sziget nagy része látható viszont, és ott nincs medve. Egyszer kaptam küldit, hogy medvét öljek, akkor láttam.

Myselor
dehát ti nem nézitek a mappot?😊
kastil
na elõrébb vagyok wikivel "The Asian black bear is the most dangerous animal on the island. It can be found in caves, near rivers or in the jungle. "

kastil
És pontosan emiatt alt+taboltam, hogy megkérdezzem 😄

eddig a kb 13 órám alatt 1! darab medvét találtam, azt is totál véletlen mikor akanami vagy mi közelében a tapírokat kergette.

Szal ha valaki tudja, pls ne habozzon!

Fpocok
Na már csak egy cápa kell, meg egy medve... medvét hol találok?

tomsolo
Olyan lenne jó, hogy külön lehetne használni a:
- nincs-medikit-de-gyógyítja-magát képességet (viccesek az animok, bár akkor is van, hogy golyót piszkálgat ki magából ha megkéselnek 😛)
- meg amikor beadod magadnak (eszel).

Ehhez valszeg az exe-t kéne megpatkolni - kb 100% hogy egy nyomorék byte dönti el (x=0 or x=1) vagy max 2, mert ugye plusz képesség az elsõ lehetõség - csak ezekben ronda új programokban a DRM miatt szokott lenni integritás ellenõrzés - pl securomos cuccok - lehet megkéne néznem a warezt is mit hakkoltak benne.