Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Amiota feltettem az 1.02es patch-et a jatek ugy indul h nem teszi ki full screenbe a kepet hanem nagy vastag kerete van pedig a beallitasoknal be van allitva h fullscreen-re tegye. Probaltam mar mindent regen allitolag a FC 2nel is volt ilyen de ott meg oldhato volt egy alt+enter-rel. Valakinek otlet?
Szóval van mit csinálni na!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Nem, nem én vagyok.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Egy gyors kérdés 😊
Co-op módba hol lehet állást menteni? Kicsit unalmas folyamatosan elölrõl kezdeni 😄
linket
Steam úgyanúgy leveszi a maga részét. Ejnye na.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
http://unrealitymag.com/index.php/2011/04/29/how-your-60-video-game-is-chopped-up/
fps-t egérrel kell játzsani, szimulátort meg joystickkal
kontollerrel meg super mariót
GOOBY, pls
Hegyen kergette szegény õzikét, szal szerintem nincs kifejezett "helye", random eventként dobja be, közben beugrott, hogy láttam már medvét utszélén ketrecben is kalózokkal.
Konzol eladás (A+😎 = 10.
Pc eladás = jó esetben 2-3
Talán ezért.
Nem azt mondom, ott is van warezolás, de lényegesen elenyészõbb arányban mint PC-n.
..és hût nyilván abba fognak pénzt ölni, ami utána hoz valamicske tõkét is.
Amúgy a játék korszakalkotó, de engem végtelenül felbasz, hogy manapság minden konzolra jön, mert az amcsi hülyegyerekeknek nem terjed odáig a tudásuk, hogy pc-t vegyenek, és nem mondjuk 4 lehetõségük lesz hanem 10 a beállítások és a játék "játszására". Az már bonyolult és nehéz. Még a végén nem fog tudni játszani egy öldöklõs játékkal a 14 éves amerikai kocagyerek...
#3103 nemváglak, egyjátékosról beszélek
Ha az egyjátékos kampányról lesz majd szó, nem csodálozok, ha a teljes történetet kb. a játék dupla áráért akarják eladni mondjuk még 1 év alatt DLC-ként 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
eddig a kb 13 órám alatt 1! darab medvét találtam, azt is totál véletlen mikor akanami vagy mi közelében a tapírokat kergette.
Szal ha valaki tudja, pls ne habozzon!
- nincs-medikit-de-gyógyítja-magát képességet (viccesek az animok, bár akkor is van, hogy golyót piszkálgat ki magából ha megkéselnek 😛)
- meg amikor beadod magadnak (eszel).
Ehhez valszeg az exe-t kéne megpatkolni - kb 100% hogy egy nyomorék byte dönti el (x=0 or x=1) vagy max 2, mert ugye plusz képesség az elsõ lehetõség - csak ezekben ronda új programokban a DRM miatt szokott lenni integritás ellenõrzés - pl securomos cuccok - lehet megkéne néznem a warezt is mit hakkoltak benne.