Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kastil
ac3? jobb gépem van, mégis összefossa magát bostonban, nem is mentem tovább, uninstall. hajon még laza 30fps bostonba beérbe fele (se) hiába húztam le azt a pár dísznek betett csúszkát a graf menüben

tomsolo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez a megöljük vaast rész annyira szar a játékban, hogy na. A sok felesleges halu még csak hagyján, de hogy lelõnek, vizbelöknek, hasbaszúrnak és TE állandóan életben maradsz az már annyira sok volt, hogy csak na. Az utána lévõ küldiken már meg sem lepõdten.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

LocalPatriot
Értem, köszi.
Mondjuk, most megnézem youtube-on, mert nekem úgí rémlik, hogy csak abban az álomszerû világban szúrtam le Vaas-t. Tehát a valóságba nem láttam a hullát. Vagy 2 nap alatt emlékezet kiessésem lenne?😄😄
Myselor
annyira akkor mégse vagy vagy voltál képben a storyval.vaas már liza megmentésekor magyarázott citrárol hogy az õ huga,és hogy õ adta e neked azt a szar gyújtót stb,ott is már elég sokat elmondott róla azt is hogy mennyire nem szereti xd vaast pedig nem csak az álmodban ölöd meg ha figyeltél,amúgyis,és ugye citra igen a huga,willissel délre pedig hoyt miatt mész ez az egyetlen cél,õ áll az egész mögött,hoyt vaas fõnöke ,õ irányít mindent stb.ezért kell õt megölni😊 de am õt már a legelején is látni,meg citrás álmodban amikor legelõször iszol szörpöt nálla ^^ nálla van az öcséd
grebber
Nalam Ac jobban fut pedig.

Next PC upgrade: 2022

LocalPatriot
Nem értek egy-két dolgot.
Nagyjából képben vagyok a sztorival kapcsban, tegnap megöltem "elvileg" Vaas-t, mert ugye végülis csak az álomba öltük le... kiderült a busman csaj volt a huga. Na és most átrepültünk Willis-sel délre, és valami Hoyt az fõellenség. De õ meg ki a ..szom?
CalebJoe
Mi? éppen hogy az AC3 megy úgy mint valami diafilm néha, ez mérföldekkel jobban van optimalizálva
Maxtreme
hmm akkor nem a cpu a gyenge láncszem 😊

Solid Snake
Mondtam én <#pias>
grebber
Ubi valamit nagyon benézhetett ebben a dx11-ben.
DX9-re átrakva minden HIGH-on is frankón fut.

Maxtreme
jah, csak lcd-n valami istenien néz ki ha nem a szabványos (legnagyobb) felbontást használod 😊

Myselor
vedd lentebb a felbontást nagyon sokat számít,és akkor még full lowban se kell játszanod
Maxtreme
ha a cpu kevés hozzá, akkor sajna tök100

Solid Snake
Próbáld DX9-be
Maxtreme
Gondolom sovány neki a cpu.

grebber
1650*1080 ba minden lowon is akad 😞
Azt hittem ez is fog legalább úgy futni mint az AC3 ,de sajnos nem.
Mindegy tolom akadozva.

Fpocok
Ez a játék jól megizzasztja a gépemet... jobban, mint a többi játék 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

esc+craft
Sziasztok!

Olvastam, hogy ha több fegyvert szeretnék magammal vinni (single player), akkor szükségem van állatbõrökre. Ha megszereztem a bõröket, utána hogy tudok belõle zsákot készíteni?

Üdv!
Fpocok
Becsobbantam egy vízbe. Aligátor 😄

Solid Snake
jarlaxxe
A Lost Expeditions dlc-s küldetést hol lehet felvenni?

Van valami mód arra, esetleg valamilyen értékek átírásával, hogy az autókban a rádióban hangosabb legyen a zene? Szeretném jobban hallani, de az options-ben csak olyan van, h master volume.
Palesz2

<#wilting>

Erre tud valaki felvilágosítást? <#wilting>
Myselor
már megtaláltam xd beteg
van egy kis minisorozat ezzel a The Far Cry Experience címszóval 😊 Azok mind ilyen élõszereplõs állatságok 😊 Van a helyes táplálkozásról is egy rész kicsit morbid lett az is 😊 hát na.. olyan Vaas XD
Myselor
ja ezt is láttam akkro gondolom nncs több😊 köszi azért
pl ez amit bár belinkeltek 😊

Fpocok
Oké. Tökre nem ilyenre számítottam... ez tényleg nagyon jó volt 😄

Myselor
állat 😄 van még ilyen?xd
LocalPatriot
Köszi szépen! <#worship>
Nem rombol le semmit hiszen ez is reklám nyugodtan megnézheted 😊 Hozza az elõzõek minõségét 😄
Herold
Vegyél térképet.

Fpocok
Hmmm... én nem akarom lerombolni az illúziót 😄

Tatyla
hát ez beszarás <#taps>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

kastil

Az mind1, csak van egy sima .exe is, mert miért ne 😄
Evogordon
Az az erdekes ha nem a dx11-es exe-vel inditom el hanem a simaval gondolom dx9-es az akkor jo. Azon belul ha dx11-re allitom a beallitast akkor hasznalni is fogja? Vagy dx11hez csak egyedul a dx11-es exe-vel lehet inditani?

broman191
Azért, mert a játék attachment-rendszere úgy alakul, hogy minél magasabb színvonalú az adott fegyver, annál több attachment szerelhetõ rá. Kezdetben a kezdetleges fegyverekre még semmi (pl. AK), aztán esetleg egyetlen egy att., késõbb 2 vagy 3 att., signiture fegyvereken pedig esetlegesen annál több is, de azoknál elõre definiált att. összetétel van, sajnos nem lehet kedvünk szerint módosítani rajtuk...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Evogordon
Igen. MAr csinaltam mindent az ati driverben is levettem a felbontast 1280x720ra hatha akkor a jatek az asztal felbotnasahoz allitja a jatekot de ugyan olyan let. Lehet irok a hivatalos forumra.

bajgunar
Az a Borderless="0" -án van?
Evogordon
1600x900-as felbontast tud alapbol a kijelzo cask levettem 1280x720-ra nagyobb teljesitmenyert. Az az erdekes h 2 napja meg jo volt szet huzta rendesen a kijelzon ezt a felbontast is tegnap este jatszani akartam aztan nezem h mi fxsz.. At irtam a gamerprofilt annyit tudtam h a refreshrate-et 60-ra tettem nullarol de nem valtozott semmit.
Az Ati driveremnel emg az a baj h mivel APU van a gepben AMD Vision driver elegge fapadosnak nez ki tudok nehany dolgot allitani felbontast ilyeneket de nem tudom h hol lehetne azt hogy fullscreenbe rakja a jatekot.

bajgunar
Jah, bocsi, látom laptop kijelzõ. 😄
bajgunar
Natívon mekkora felbontást tud az a monitorod?
GamerProfile.xml -ben tedd a:
RefreshRate="60" -ra (ha megy 60Hz-en 😉 )
WidescreenLetterbox="0" -ra
Ne csak elmentsd, tedd Írásvédetté a file-t, hogy ha indítod a game-t, ne tudja elállítani!!!
bardocz
ATi vga-nál lehet ilyet állítani a driverben valahol.
Evogordon

LocalPatriot
Olyan kérdésem lenne, hogy az AK47-re miért nem tudok semmi attachemnts-et rakni? Se az LMG-re...:S
kastil
képet dobj már mert elképzelni sem tudom hogy mi a baja amugy 😄

Evogordon
Off-on van :S
Nem tudom mi Baja lehet minden jol be van allitva meg is ezt csinalja :S
Remelem 1-2 napon belul less valami megoldas.