Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabo91
Jártam a legmélyebb ponton 😊 pontosabban úsztam...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Északi sziget, Keleti részén van olyan hely hogy "Kell's Boat Repair", mellette van egy kis öböl. Az öböl északi felén ha ránagyítotok a térképre látni lehet egy sötét kõrt a tóban. Van ott egy relikvia is a legalján.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

0ppika
reinstall, nekem is ez volt a legelején...

http://epica.nl

broman191
A gyári kontrasztosabb, sötétebb szebb számomra is...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

tomsolo
Lassan javallott lenne egy külön mod topik.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Fpocok
Oké... akkor nem velem van a baj 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
szerintem sem egészséges ez már :d
Myselor
túl fényes nem?:c
Maxtreme
Bazze ettõl kiég az ember szeme.

Fpocok

DarkSector
Én meg ugy értelmeztem hogy a sima low graffal 10% a gyorsulás a moddolással meg 30...akkor szorry.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kastil
vagyis szal "mivel azt írja* - nem nélkül

Maxtreme
Megpróbáltam h kikapcsolom a cloud szinkronizálást. Nyomattam egyet az mp5-el. 3-as szintig fejlesztettem. Kiléptem a menübe, level 1 <#wilting>
Szal ez így ebben a formában nem müxik.

kastil
10%-al számoltam, az 20 fpsnél 22, mivel nem azt írja, hogy 10tõl 30%ig tapasztalt gyorsulást. valszeg a java 10%, mivel minden dzsungel.

De nincs erre valahol leírás vagy valami, hogy mégis hogy mûködik, mert elég macerás. Alapból én úgy tudtam, hogy van fejlõdés enélkül is.
DarkSector
20vagy 27...számoljunk csak, azért nem mindegy. 😄
Így sem csúnya ....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Lehet vele xpt, meg fegyvermodokat unlockolni.

Valaki erre? #3038
broman191
Az eredetiek látványosabbak, de ezek a modoltak használhatóbbnak néznek ki, egy próbát megérnek majd... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Fpocok
Kurva életbe... coop utolsó pályája bugos? Már másodszorra érünk ide és nem lehet semmit csinálni.

kastil
néztem én is de low end gépeken éri meg, mivel butítja grafót low alá, ott meg már mit számít hogy 20 vagy 22 fps (sztem) akkor már inkább egy minimális látvány

Fpocok
Ultra Low config

"I have a 10% to 30% performance boost depending on the area, over the normal "Low" settings."

Fpocok
Nagyon faszán néznek ki, fel is rakom.

Seangaijin
Másnak se csatlakozik indításnál online? Sztem nincs szerver....

kastil
tomsolo
Eredeti a játék?

Próbáltam töbször is és egyszer se akar megmaradni.Nem frissitettem semmit.

Elajándékozta õket a Mikulás! <#bohoc>
tomsolo
Frissítettél?

Helló!
Elveszett a Far Cry 3 mentésem!Egyik nap elmentett és kiléptem, másik nap be,és nincs meg,csak a New game opció van.Mi lett a mentésemmel?

DarkSector
Valóban sokszor eltérnek egymástól, vagy régiónként vagy idõben, ha késõbb vásárlod meg lehet benne difi....

Dead Space 2 collectors-om is így volt.

Tib
Nekem is PC-s Insane van és...
- A "táska" nem volt bezacskózva
- A lemezek nem a tokba pattintva voltak, hanem a tokban lévõ kézikönyv mellett 1-1 papír tasakban
- A kézikönyv elején nincs ekkora fehér csík
- A kézikönyv elején az "INSTALL KEY..." felirat helyett "TELEPÍTÕKÓD" szerepel, ami ráadásul egy fehér cetlire nyomtatva lett ráragasztva
- Nincsenek mellette promó Storm és GR játékkódokat tartalmazó lap

Szóval szép és jó ez az ánbokszig, csak az a baj, hogy ez NEM a magyar Insane Edition tényleges tartalmát tükrözi <#hehe>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Én megvettem a gyüjtõit (Insane edition) és valóban nem sokmindent ad.
Fel sem bontottam, mivel én ezt inkább gyüjtés miatt veszem mintsem, hogy "babázzak" stb.
A könyv kb netrõl bármikor leszedhetõ digitális formában, és sok köze nincs a játékhoz, viszont jópofa.

Nekem csak a táska tetszik benne.

tomsolo
Iponon most 13.5. Ingyen házhoz viszik.

Voltan
Szerintem 15k-ért ez a CE nem egy jó vétel, elõrendeltem, de aztán nem vettem meg. A táskát nem használnám, a bobble head baba sztem nagyon gázul néz ki, a DLC-k meg a köny érdekelnének, de nem 15 ezerért...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

De jópofa, verheti rá aki nem vette meg (hahaha)
Solid Snake
tomsolo
<#gonosz1><#idiota>

kastil
Várjuk ki a végét, nincs kizárva, hogy még találkozunk 😄 Bár én már Citrát szeretem 😄

LocalPatriot
Na, azt tényleg nem vitték túlzásba...😄 Jason-t nem nagyon hatotta meg a csaj, bár azért még utoljára fölvittem volna a hajóra... aztán go délre..😄
kastil
Mással se tolom, cask bow 😄

Azért gyorsan lerendeztem szegény asszonyt, Goodbye Liza!

LocalPatriot
De minden esetre, nagyon bele lehet élni a játékba magad. Tényleg jól összerakták. 2-3 óra játék, és azonosulsz a szereplõkkel. Elég rég éreztem ilyet...
a nyíl meg nagyon nagy kedvencem lett.
Myselor
lesz még meglepetés én csak ennyit mondok😊
kastil
Á, nem találgatok, de ilyen krakterfejlõdést még filmben is ritkán látni. Fasza, a story írójának adnék még munkát, az tuti Bár számomra ez a varázscompass meg tökömkínja óriás volt a faszság benne (bár mocsok jól megcsinálták) mint ez a halhatatlanság, ez még belefér, el kell nézni annak érdekében, hogy van esemény bõven.

LocalPatriot
Jó kérdés.
Még a végén kiderül hogy a busman csaj csak hülyít, és õ lesz hoyt után a fõ-fõ ellenség...😄 Esetleg még +-nak kiderül, hogy tényleg csak álmodban ölted meg Vaas-t, és miután megölöd a csajt, kiderül, hogy a fõ-fõ-fõ ellenség Vaas aki már nagyon pipa rád mert megölted a hugát is... xDDD
kastil
Did I ever tell you the definition of insanity? Insanity is...doing the exact same fuckin' thing over and over and over again and expecting shit to change.

kastil
öcsém nem meghalt? Riley? keith aztmondta, most nekem kurvára bespoilereztél akkor 😞 most öltem csak meg vaast, vagyis ja, én is úgy vagyok vele, hogy csak álmomban, 1, kettõ: hogy a faszba került hozzá a dagger citrától? ne válaszolj.

Vsync kikapcs ini-bõl és láss csodát nem szaggat.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

LocalPatriot
oFF
Nekem ugyan ez, de amikor arrébb sétáltok, már nem akadt.
De én abbahagytam, amikor a kis indiánnal kell menni, ott volt elég a játékból.
oN
LocalPatriot
Pontosan... én is így voltam vele. Már egy játékban is túlzás volt... amikor harmadszor is elkapnak, amikor vízbelöknek, ott már csak szakadtam... mi a ...szért nem lõtt a fejembe egy golyót aztán kész. Szarul volt megcsinálva, ettõl független nagyon jó game.