Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Parasite Eve 2, best game EVER!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szal ez így ebben a formában nem müxik.
Így sem csúnya ....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"I have a 10% to 30% performance boost depending on the area, over the normal "Low" settings."
Elveszett a Far Cry 3 mentésem!Egyik nap elmentett és kiléptem, másik nap be,és nincs meg,csak a New game opció van.Mi lett a mentésemmel?
Dead Space 2 collectors-om is így volt.
- A "táska" nem volt bezacskózva
- A lemezek nem a tokba pattintva voltak, hanem a tokban lévõ kézikönyv mellett 1-1 papír tasakban
- A kézikönyv elején nincs ekkora fehér csík
- A kézikönyv elején az "INSTALL KEY..." felirat helyett "TELEPÍTÕKÓD" szerepel, ami ráadásul egy fehér cetlire nyomtatva lett ráragasztva
- Nincsenek mellette promó Storm és GR játékkódokat tartalmazó lap
Szóval szép és jó ez az ánbokszig, csak az a baj, hogy ez NEM a magyar Insane Edition tényleges tartalmát tükrözi <#hehe>#hehe>
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Fel sem bontottam, mivel én ezt inkább gyüjtés miatt veszem mintsem, hogy "babázzak" stb.
A könyv kb netrõl bármikor leszedhetõ digitális formában, és sok köze nincs a játékhoz, viszont jópofa.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
a nyíl meg nagyon nagy kedvencem lett.
Még a végén kiderül hogy a busman csaj csak hülyít, és õ lesz hoyt után a fõ-fõ ellenség...😄 Esetleg még +-nak kiderül, hogy tényleg csak álmodban ölted meg Vaas-t, és miután megölöd a csajt, kiderül, hogy a fõ-fõ-fõ ellenség Vaas aki már nagyon pipa rád mert megölted a hugát is... xDDD
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem ugyan ez, de amikor arrébb sétáltok, már nem akadt.
De én abbahagytam, amikor a kis indiánnal kell menni, ott volt elég a játékból.
oN