Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Getgamesgo sci-fi sale

grebber
tomsolo
nálam simán gyõzött a medve, de leopárddal is mûködött - sõt kutyákkal is (iagz kellett hozzá molotovos fickó aki felgyújtotta a társait is 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

grebber
Normálon tolom!

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Milyen fokozaton tolod? Csak mert én hardon toltam a videó alatt és lehet ott még nekik is nehezebb megölni az állatokat.

Parasite Eve 2, best game EVER!

adam46
Köszönet. 😊
grebber

adam46
Valaki meg tudná mondani, hogy amikor a mariskákat fel kellett gyújtani, milyen szám ment? 😄
grebber
De legalább nem agyonscriptelt a game olyan szempontból,hogy mindenkinél minden ugyanúgy történik.

Elkezdtem felderíteni az egész térképet szabadítom fel a bázisokat és egyszer csak belebotlottam abba ami korábban ide linkelve volt.
Ez az 1 lövéssel bázisfelszabadítós medve támadásos bázis.Na mondom kell a lõszer én is megjátszom. Ketrec ajtó kilõ a medve elkezd támadni és úgy kinyirták a medvét mint a szart 2 embert tudott csak megölni.

tomsolo
Én mostanában szeretem telerakni c4-el és aknákkal a bázisokat, odadobálok egy kis követ és...

LocalPatriot
Én ilyen esetekbe odaállok egy LMG-vel, aztán csókolom... még jó érzés is, szarrá tunkolni, mint kispisztollyal célozgatni...
Jaffa 2843
Ajánlom mindenki figyelmébe a flare gun-t (jelzõpisztolyt). A Heavy katonák és a nagyobb veszélyes állatok ellen nagyon hatásos. Minden állat 1 lövés, a heavy is ha jól eltalálod. Plusz a szembejövõ kalózok autóját is nagyon könnyedén lángra lobbantja.

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Fpocok
A kraft cuccokat NEM, de minden mást elad. Amiket amúgy nem tudsz semmire felhasználni.

PhantomAss
a craftoláshoz szükséges dolgokon kívül minden loot cuccot elad
a többit is eladhatod de csak egyesével sajnos

GOOBY, pls

grebber
A fegyverboltan a quick sell az miket ad el minden ami nem növény és állatbõr vagy miket?
Mert minden szart felszedek és tele mindig a szüttyö.

Tatyla
Ha kitálenteled azokat is le lehet szúrni hátulról ha meg még nem tudod akkor c4 vagy gránát

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
És ez egy probléma volt, mert...

tomsolo
Megy ez - csak idõm van kevés 😊

bardocz
Nekem a signature fegyverek közül csak a shredder elérhetõ. Van nálam egy AK, hangtompítós MP5 lopakodáshoz, U100 darálni, meg valamelyik mesterlövész távolról huncutkodni. Még csak az investigate bad town-nál tartok, az oda járó utat végigtisztítottam. Rakyat küldetéseket sem csináltam eddig, csak egyet. Meg két vadászküldetés.
Tib
Erre a célra (is) én a tarsolyomban tartok egy AMR-t, mi 1 lövéssel leteríti és még fejre sem kell célozni

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

bardocz
a medve nem játék, szóval U100-al lövöm õket, amíg el nem fekszenek.
Tikal
néha egy medvébe is 8-9 lövés kell... van hogy egy vagy kettõ is elég.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tomsolo
igen dx9-el. %)

adam46
Valahogy el lehet indítani a játékot dx10 be? 😊
Fpocok

BoneDragon
Te szent ég, ez a játék valami brutális. Elején a menekülõs rész...<#guluszem1><#szeret>

Myselor
rpg-t nem nagyon szeretik se a gránátot.<#idiota>
de a takedown is kellemes nekik ^^
bardocz
Köszi, akkor legközelebb kipróbálom a lábukat.
Vagy alájuk kúrok RPG-vel.
wedge31
Pont azok a páncélozotak.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

bardocz
Fej test, ahol el tudom találni. Célzási képességeim nem túl jók ebben a játékban sem.
wedge31
A lábukat lövöd?

Myselor
jah xd
bardocz
A heavy ellenfelek azok valami viccek? Egy elenfántcsordát ki lehetne irtani annyi golyóval, amit beléjük kell küldeni ahhoz, hogy megfeküdjenek.
Fpocok
Nem. Én ilyen vagyok.
<#bohoc>

Myselor
csak nem olyan vagy?😄
Fpocok
<#idiota>

Myselor
miért mert 20+ óra alatt végeztünk vele?😊 dehogynem,én minden melléküldetést megcsináltam,felfedeztem elfoglaltam stb.csak leveleket nem szedtem mindet össze és a 120 relicet,sokat mászkáltam repültem úsztam.ebben elsõre így nincs több😊 nekem meg már túl lassú játék az hogy 25 óra és felénél jár valaki,máshogy játszunk na😊
Hedgehunter
Nem tudom hasznalni a fast travel-t?? 😊
Fpocok
Hát ti aztán tényleg cask átrohantok a játékon, nem élvezitek ki minden percét 😄

wedge31
Igen, elölrõl kezdem az egészet. Ja, és a játék erõs 9 pontos, szvsz.

Myselor
hmm,érdekes😊 nekem annyira nem,de abban szerintem egyetértünk hogy utána már nem jó játszani inkább playtrough 2 😛
wedge31
Szerintem drámai volt nekem tetszett.

Myselor
persze fogunk nyugi😊
Fpocok
SPOILERT HASZNÁLJÁTOK pls 😄

Myselor
és mi a véleményed a történet végérõl?nagyon kíváncsi lennék😊
wedge31
Megvolt az elsõ végigjátszás 25h alatt. Most jöhet egy alaposabb második mert jó pár helyet kihagytam elsöre.

Tatyla
áhh ez szar...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
Index cikk a játékról.

"Minõségi termék lett a sorozat harmadik része, amiben mind az interaktív tartalom, mind a körítésként adott történet elég ahhoz, hogy saját kategóriájában 2012 egyik legjobbja legyen."

Fpocok
data_win32 mappa
Csak elõtte az eredeti fileokat backupold.

gabo91
Oké, de hova kell pakolni, vagy mit kell vele?
Errõl nem igazán írnak, vagy vak vagyok...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;