Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
super mari ,nem is rossz ötlet!!
Akkor uninstall, and install Mario, tádám támtádám tám!
Craftolni kell, hogy több fegyvered legyen de a faqban is van szó róla.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
hát ja én sem vágom. Sokkal jobb lenne ha még az irányokat sem kéne nyomkodni, hanem csak a tûz gombot, azt is csak akkor, mikor a kép közepén feltûnik egy kurva nagy FIRE felirat.
ja de minek kell ennyire megbonyolítani egy fps-t,azt nem vágom.
Ez nem oblivion(amúgy azt gond nélkül végig toltam),fa..
Egyébként én se vágom hogy kell több fegyvert vinni.
Ez nem oblivion(amúgy azt gond nélkül végig toltam),fa..
Egyébként én se vágom hogy kell több fegyvert vinni.
Végeztem a játékkal, piszkosul tetszett. <#eljen>#eljen>
A végén:
A haverokat mentettem meg.
A végén:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A haverokat mentettem meg.
jaja, meg hol az inventory, hogy kell bõvíteni a pénztárcát, miért nem lehet nálam több fegyver stb.
..és ezek a kérdések szinte oldalanként ismétlõdnek.
..és ezek a kérdések szinte oldalanként ismétlõdnek.
Gyerekek komolyan nem hiszem el hogy ez a játék ilyen szintû bonyodalmat okoz egyeseknek..
Ami nem cod, és nem csak kill em' all-ból áll, az már túl van bonyolítva?
Ami nem cod, és nem csak kill em' all-ból áll, az már túl van bonyolítva?
Far Cry 3 Patch Will Let Us Remove Annoying Pop-Ups
<#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen>
Parasite Eve 2, best game EVER!
értem és azt hol találom?xd
help!nem tudom felvenni a kék növényt!
hol van az invertori vagy mért nem veszi fel?
hol van az invertori vagy mért nem veszi fel?
Ha egy játékban meg tudják csinálni hogy azt érezd, nem mindig minden körülötted forog, az hatalmasad dob a hangulaton, mert az az érzésed, hogy tényleg egy élõ világ részese vagy.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Úgyis meglátod 😊
Positive Mental Attitude
Egyébként a postfx effekt mire jó? Kicsit nekem olyasmi, mintha a gamma értéket venném feljebb.
Az az 1 baj van ezzel a játékkal, hogy rengeteg idõt elbasz 😄.
Elmegyek felszabadítani egy bázist, megcsinálok egy mellékküldit, s hopp 1 óra már el is ment, s a történettel mit sem haladtam 😄.
Bár ez lehet azért van, mert szeretek bandukolni a szigeten, általában gyalog szoktam menni mindenhova sokszor 😊.
Egyébként mikor jön a játékban az a rész, ami volt egy korábbi gameplay trailerben is, hogy bedob ez a hülye hajú fõgonosz csávó a vízbe megkötözve? (gondolom ezt mindenki látta már, ezért nem írtam spoilerbe).
Elmegyek felszabadítani egy bázist, megcsinálok egy mellékküldit, s hopp 1 óra már el is ment, s a történettel mit sem haladtam 😄.
Bár ez lehet azért van, mert szeretek bandukolni a szigeten, általában gyalog szoktam menni mindenhova sokszor 😊.
Egyébként mikor jön a játékban az a rész, ami volt egy korábbi gameplay trailerben is, hogy bedob ez a hülye hajú fõgonosz csávó a vízbe megkötözve? (gondolom ezt mindenki látta már, ezért nem írtam spoilerbe).
am valaki tudna kicsit bõvebben írni a multiról?😊 igazán érdekelne milyen még nem volt módom kipróbálni
Outpost oldalon nézem most, és amivel most mentem, annak a fegyver szintjét ki is írja.
Elõbb mentem egy kört... és egyszer csak kiírta, hogy weapon level 8. És egy másikat is megjegyzett... nálam mûködik.
Szerintem ennek a Hoyt-nak a hangja ugyanaz, aki az FC 1. részében a Floyd vagy kicsodáé volt. Az a CIA-s fazon, aki néha szövegelt, hogy mi a teendõ.
Én a multira gondoltam cakknpakk 😄
Beléptem most és megvolt a loadout mentésem. Lehet megcsinálták... nyomok egy kört.
Beléptem most és megvolt a loadout mentésem. Lehet megcsinálták... nyomok egy kört.
AZ egy dolog, mert ha a cloud rendszer szar, azt meg a uplay kezeli.k
Amúgy Miért is javíthatatlan a hiba? (én itt a fegyver fejlõdés bugra gondolok)
Amúgy Miért is javíthatatlan a hiba? (én itt a fegyver fejlõdés bugra gondolok)
A masodik szigeten
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mg van az álruha, most ebben nem is szbadna elvileg elfoglalni outpostokat mert akkor lebukom, elõszõr menjek a küldetésre, megszerezni hoyt bizalmát aztán mad késõbb outpostokat tisztitani...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Üdv..
Elsõ neki futásra el sem indult hiába csináltam vele bármit!
ismerõsöm tanácsára le vettem az nVidias béta drivert de akkor sem csinál semmit..csak tölti a nagy semmit!
természetesen uninstall majd re install
A configom Q660,880GDX512..4gb ram,win 7 67bit!
Elsõ neki futásra el sem indult hiába csináltam vele bármit!
ismerõsöm tanácsára le vettem az nVidias béta drivert de akkor sem csinál semmit..csak tölti a nagy semmit!
természetesen uninstall majd re install
A configom Q660,880GDX512..4gb ram,win 7 67bit!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Tök jó ez a térkép, amit linkeltél grebber. Csak egy baj van: A kurva IGN bar miatt nem tudok szigetet váltani... meg akarnám nézni, mekkora a másik, csak nem tudok rámenni, mert kitakarja a csík. (ezzel nem téged fikázlak, csak az oldalt)
Az a baj, hogy sok hivatalos helyen még csak meg sem lesz említve... hiába az év játéka a cím, le sem szarják az évet... november végén lezárják a jelölést, és ez mivel utána jött, meg sem lesz említve sok helyen. Pl VGA (bár ez amúgy is egy nagy rakás szar, csak példaként hoztam fel).
Bevettem a tervbe a bázisok visszafoglalását is mint lehetõséget - bár mondjuk még én sem értem a végére 😛 - mert mostanában egyre jobban rákaptam a C4-s megoldásra: van abban vmi szépség, hogy körbelopakodsz és a végén elég egy gombnyomás . 😄
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ilyenhez még nem volt szerencsém legtöbbször az állatok húzzák a rövidebbet!
Most hogy jött a hír hogy kalandgame-et csinálnak érhetõ miért van benne ennyi minden.Szerintem felmérték hogy áll hozzá a nép stb.
Most hogy jött a hír hogy kalandgame-et csinálnak érhetõ miért van benne ennyi minden.Szerintem felmérték hogy áll hozzá a nép stb.
Next PC upgrade: 2022
Hát hangulatos meg minden, de lehetett volna kicsit élthûbb. Azért az elég gáz, hogy nehézfegyvereseket páncélban lemészárol pár állat... és a többi.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Jó ez a game nagyon! Szabadítom fel a területet és arra leszek figyelmes ,hogy az ellen nem is rám lõ. Nézem vajon mikre lõnek ezek és hát egy 2 fõs gyíkcsapat támadta be õket hátulról 😄
Tornyok felderítése közben látom nem messze a céltól 3-4 piros ruhás áll.Egyszer csak fegyverropogás na mondom csak nem észrevettek.Mondom gyorsan fel a toronyba azt kiszedem õket sniperrel.
Mire lenéztem már csak a hullákat láttam és 4 elbandukoló önelégült gyíkot.
Mese nincs a hibái ellenére az év fps-e nálam!
Tornyok felderítése közben látom nem messze a céltól 3-4 piros ruhás áll.Egyszer csak fegyverropogás na mondom csak nem észrevettek.Mondom gyorsan fel a toronyba azt kiszedem õket sniperrel.
Mire lenéztem már csak a hullákat láttam és 4 elbandukoló önelégült gyíkot.
Mese nincs a hibái ellenére az év fps-e nálam!
Next PC upgrade: 2022
Bocs, ez mellément, nem ide akartam. Hogy on is legyek, egyetértek, eddig év játéka ha az indie-ket nem nézem. Valahol érzem hogy nem teljesen normális hogy megveszem a core i5 procit és kis 100 megás "flash" játékokkal játszom végig az évet 😊