Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

super mari ,nem is rossz ötlet!!
Akkor uninstall, and install Mario, tádám támtádám tám!
wedge31
Craftolni kell, hogy több fegyvered legyen de a faqban is van szó róla.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Maxtreme
hát ja én sem vágom. Sokkal jobb lenne ha még az irányokat sem kéne nyomkodni, hanem csak a tûz gombot, azt is csak akkor, mikor a kép közepén feltûnik egy kurva nagy FIRE felirat.

ja de minek kell ennyire megbonyolítani egy fps-t,azt nem vágom.
Ez nem oblivion(amúgy azt gond nélkül végig toltam),fa..
Egyébként én se vágom hogy kell több fegyvert vinni.
lalakov
Az egy jó játék volt. 😊
Maxtreme
Végeztem a játékkal, piszkosul tetszett. <#eljen>

A végén:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A haverokat mentettem meg.

BoneDragon
És ahogy elnézem adatlapjuk szerint már felnõtt emberek... <#zavart2>

Montanosz
Nagyon hasonlít a boiling point-ra a játék))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Maxtreme
jaja, meg hol az inventory, hogy kell bõvíteni a pénztárcát, miért nem lehet nálam több fegyver stb.
..és ezek a kérdések szinte oldalanként ismétlõdnek.

Fpocok
Hát akik itt kérdezgették, hogy pl hogy kell kraftolni stb.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Kinél okozott milyen bonyodalmat?

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
Gyerekek komolyan nem hiszem el hogy ez a játék ilyen szintû bonyodalmat okoz egyeseknek..
Ami nem cod, és nem csak kill em' all-ból áll, az már túl van bonyolítva?

Fpocok

értem és azt hol találom?xd
wedge31
Valszeg tele van az inventoryd.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

help!nem tudom felvenni a kék növényt!
hol van az invertori vagy mért nem veszi fel?
koschwarz
Ha egy játékban meg tudják csinálni hogy azt érezd, nem mindig minden körülötted forog, az hatalmasad dob a hangulaton, mert az az érzésed, hogy tényleg egy élõ világ részese vagy.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

goregrind
Az elsõ sziget küldetéseinek a vége felé...

DISCORD: grimanddark

Úgyis meglátod 😊

Positive Mental Attitude

Herold
Buggy-t merre találok, nem tudja valaki?

Egyébként a postfx effekt mire jó? Kicsit nekem olyasmi, mintha a gamma értéket venném feljebb.

Az az 1 baj van ezzel a játékkal, hogy rengeteg idõt elbasz 😄.
Elmegyek felszabadítani egy bázist, megcsinálok egy mellékküldit, s hopp 1 óra már el is ment, s a történettel mit sem haladtam 😄.

Bár ez lehet azért van, mert szeretek bandukolni a szigeten, általában gyalog szoktam menni mindenhova sokszor 😊.

Egyébként mikor jön a játékban az a rész, ami volt egy korábbi gameplay trailerben is, hogy bedob ez a hülye hajú fõgonosz csávó a vízbe megkötözve? (gondolom ezt mindenki látta már, ezért nem írtam spoilerbe).

Maxtreme
ez sem nyert..
Beszarok komolyan mondom. Így vegyen valaki eredeti softwaret.

Myselor
am valaki tudna kicsit bõvebben írni a multiról?😊 igazán érdekelne milyen még nem volt módom kipróbálni
Maxtreme
Újrapakolom az uplay-t. Remélem a mentéseim nem baxódnak el.

Fpocok
Outpost oldalon nézem most, és amivel most mentem, annak a fegyver szintjét ki is írja.

Fpocok
Elõbb mentem egy kört... és egyszer csak kiírta, hogy weapon level 8. És egy másikat is megjegyzett... nálam mûködik.

Maxtreme
Hát ez nálam most sem ment.

Maxtreme
zsííír, végre.

Fpocok
Megcsinálták. Most már elmenti a fegyver szintjét.

Herold
Szerintem ennek a Hoyt-nak a hangja ugyanaz, aki az FC 1. részében a Floyd vagy kicsodáé volt. Az a CIA-s fazon, aki néha szövegelt, hogy mi a teendõ.

Fpocok
Én a multira gondoltam cakknpakk 😄
Beléptem most és megvolt a loadout mentésem. Lehet megcsinálták... nyomok egy kört.

Maxtreme
AZ egy dolog, mert ha a cloud rendszer szar, azt meg a uplay kezeli.k
Amúgy Miért is javíthatatlan a hiba? (én itt a fegyver fejlõdés bugra gondolok)

Fpocok
Amúgy csak a kliens kapott egy frissítést.

Fpocok
Multi sosem lesz jó. Ne is reménykedj.

Maxtreme
Valamit updatelt az uplay. Reménykedhetünk hogy végre normálisan fog menni a multi?

grebber
Abban is csinálhatod amit eddig semmi kihatással nincs a küldetésre!

Tikal
A masodik szigeten
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mg van az álruha, most ebben nem is szbadna elvileg elfoglalni outpostokat mert akkor lebukom, elõszõr menjek a küldetésre, megszerezni hoyt bizalmát aztán mad késõbb outpostokat tisztitani...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Fpocok
Eredeti?

Üdv..

Elsõ neki futásra el sem indult hiába csináltam vele bármit!
ismerõsöm tanácsára le vettem az nVidias béta drivert de akkor sem csinál semmit..csak tölti a nagy semmit!
természetesen uninstall majd re install

A configom Q660,880GDX512..4gb ram,win 7 67bit!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

grebber
Nem csak egy webböngészõ létezik, csekkold egy másikkal nálam semmi gond!

Fpocok
Tök jó ez a térkép, amit linkeltél grebber. Csak egy baj van: A kurva IGN bar miatt nem tudok szigetet váltani... meg akarnám nézni, mekkora a másik, csak nem tudok rámenni, mert kitakarja a csík. (ezzel nem téged fikázlak, csak az oldalt)

Fpocok
Az a baj, hogy sok hivatalos helyen még csak meg sem lesz említve... hiába az év játéka a cím, le sem szarják az évet... november végén lezárják a jelölést, és ez mivel utána jött, meg sem lesz említve sok helyen. Pl VGA (bár ez amúgy is egy nagy rakás szar, csak példaként hoztam fel).

tomsolo
Bevettem a tervbe a bázisok visszafoglalását is mint lehetõséget - bár mondjuk még én sem értem a végére 😛 - mert mostanában egyre jobban rákaptam a C4-s megoldásra: van abban vmi szépség, hogy körbelopakodsz és a végén elég egy gombnyomás . 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

grebber
Ilyenhez még nem volt szerencsém legtöbbször az állatok húzzák a rövidebbet!

Most hogy jött a hír hogy kalandgame-et csinálnak érhetõ miért van benne ennyi minden.Szerintem felmérték hogy áll hozzá a nép stb.

tomsolo
Hát hangulatos meg minden, de lehetett volna kicsit élthûbb. Azért az elég gáz, hogy nehézfegyvereseket páncélban lemészárol pár állat... és a többi.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

grebber
Jó ez a game nagyon! Szabadítom fel a területet és arra leszek figyelmes ,hogy az ellen nem is rám lõ. Nézem vajon mikre lõnek ezek és hát egy 2 fõs gyíkcsapat támadta be õket hátulról 😄

Tornyok felderítése közben látom nem messze a céltól 3-4 piros ruhás áll.Egyszer csak fegyverropogás na mondom csak nem észrevettek.Mondom gyorsan fel a toronyba azt kiszedem õket sniperrel.
Mire lenéztem már csak a hullákat láttam és 4 elbandukoló önelégült gyíkot.

Mese nincs a hibái ellenére az év fps-e nálam!

zorrobomber
Bocs, ez mellément, nem ide akartam. Hogy on is legyek, egyetértek, eddig év játéka ha az indie-ket nem nézem. Valahol érzem hogy nem teljesen normális hogy megveszem a core i5 procit és kis 100 megás "flash" játékokkal játszom végig az évet 😊

adam46
Na, ha ez nem lesz az év játéka, akkor valaki nagyon bekaphatja úgy értem!