Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

goregrind
Mint sokan mások, én is "kapkodtam" amikor elõször játszottam a FC3-al. Mondhatni a vége felé kezdetem rájönni sok mindenre. Most, hogy másodszor álltam neki és sokkal alaposabb és lassabb játéktempóval, egybõl elõtûnnek azok az értékek és "rejtett" dolgok, amik mellett elsõre elrohantam! 😊
<#eljen>

DISCORD: grimanddark

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

broman191
A 2. szigetes kisvárosos "sírasd meg a zsoldosokat pókerben elverve, akik elnyerték az akármimet" mellékküldiben lenyomtam a 3k pénzt nyerj tõlük kritériumot, pedig életemben nem értettem a pókerhez, fogalmam sem volt mit csinálok...kezdõk szerencséje avagy õstehetség? <#buck>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

lalakov
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A póker minijátékot rendesen megcsinálták. 😊
Herold
Lezuhant Zero is van, eddig 2-t találtam.

broman191
*A fõsztori egy bizonyos pontján van egy 2.vh-s tengeralattjáró is, eléggé visszakérte már a természet állapotban, a dokkjában. Más harci jármûrõl nem tudok. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Fpocok
ömm.. spoiler?

Parasite Eve 2, best game EVER!

broman191
Egy másik ugyanilyen tankot láttam a part közelében, sárba volt ragadva. <#smile>

Herold
Hiába nyomom a gombot, nem hajlandó átváltani a szájbabaszott normal arrowra, így meg állandóan felrobbanok a kibaszott gránátos nyíltól.

Herold
Kurva isten baszná meg, nem bírom megcsinálni a Citrás küldetést, ahol megissza azt a mérget.

LocalPatriot
Na.. én is végigvittem a játékot. Hát érdekes befejezése volt.
Tatyla
ja felderítettem a szigetet teljesen annyi hogy hiányzik még pár relic de ennyi...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

wedge31
Elsõre 25h volt most eddig 10h. Azért elég sok minden kimaradt, pl a MS16-ot egyáltalán nem használtam most meg gyak csak azzal megyek / nagyon emlékeztett a M1 Garand-ra valszeg nem véletlenül, azzal meg 100+ órát toltam a MoH multit /

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Myselor
te vagy nagyon lassú😛
CalebJoe
Én 90%-on hagytam abba a játékot az volt kb 25óra, még a ládákat meg néhány relic kéne de már beleuntam a végére.
Fpocok
Igen... be akartam írni, hogy mit "rássoltok" 😄 Én 30nál tartok de még csak az elsõ sziget felét jártam be 😄

wedge31
Mindjárt megkapod a magadét, hogy végig rohantál a játékon / én igy jártam /

Tatyla
24 óra 23 percbe telt míg felfedeztem az egész szigetet és minden missont teljesítettem befejezve a játékot...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
Bazze. nagyítsd ki, kicsiben jpg-be minden szebb...😄
nyomj 2x rá, a képre és meglátod eredeti méretben, az azért más...😄

Ezt sme írtam sokszor. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
õõ semmivel. Tök alap, dx11 mod.

CalebJoe
Néhány átvezetõ kép szóval spoiler, semmi baj vele csak én annyit irtam régebben hogy "Citra" és máris lebasztak hogy spoiler pedig a trailer-ben rég elõtték a pucér vonaglós témát.
sry Max<#puszi>
Fpocok
Én még nem tartok itt... de nem látok sok spoilert... elsõ fickót nem tudom ki... a többi sem spoileres.

CalebJoe
úgy látom már megengedett a spoiler<#eljen>
Mivel jobbféle, mivel tuningoltad a grafikát (ha tuningoltad)?
DarkSector
Tudom hogy nem az miatt nem is úgy írtam neki hogy az miatt, de nem a sávszél csak ami hátrány. Hanem ha 4-5 vagy több fullhd képet berak valaki 200 szor kell görgetni...

Volt egy suttyó paraszt aki folyton egy újság bescennelt oldalait tette be a topikokba, na karóba is húznám...asszem valami érdekeltsége állhatott a háttérben tuti ezért megfizették vagy valami forum emberkééje volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
jaja. Nem hinném hogy valaki manapság 56k-s nettel tolja 😄

grebber
Nem a képek miatt raktam ki.21 században élünk az 50/100mbites neteknek meg se kottyannak a képek!

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
Én azt majd csak pár hónap múlva 😊

wedge31
Én már a második végigjátszást taposom.

DarkSector
mondjuk úgy hogy ismerlek már ennyire. <#nyes>

(nem is baj, ha tetszik egy játék, és valaki csinál képeket, mondjuk úgy megosztod mással az élményeidet és nem elég leírni hanem láttatni kell)

Mondjuk nem kötelezõ, de ha betennéd spoilerbe fent grebber is kitette a gombját, akkor 2 pirospontot is adnék. 😄

Maxtreme
😊
Hát már végeztem vele, szal kivételesen igaz 😄

DarkSector
Ne mondj olyat amit nem tudsz betartani...😄

Maxtreme
Pár jobbféle képz még utoljára tõlem is 😊

BoneDragon
Legkönnyebb módszer a cápaölésre, el kell ütni motorcsónakkal <#idiota>

kill3r21
Valaki talált már tankon és repcsin kivûl valami mást?

Oceanic 815...xD

Myselor
hehe,akkor jó😊
Jah hogy úgy 😄,mostmár eszembe jutott melyik rész 😄

i5-3570, 4GB DDR3 1600MHz, GTS 450 1GB GDDR5, WD RED 1TB

Myselor
vaas addigra már régen halott nem figyeltél?
Utolsó küldetésben megmentettem a barátaimat, (utána megnéztem mi lett volna ha Citrát választom 😄), de Vaas-t akkor mégsem lehet megölni?

i5-3570, 4GB DDR3 1600MHz, GTS 450 1GB GDDR5, WD RED 1TB

Már meg is oldódott annyi hogy space+lefelé nyíl,azért köszi.(kb 35. próbálkozásra)
wedge31
A spacet nyomogasd szerintem.

Bocs hogy ilyet kérdezek, de én most kezdtem csak a játékot a problémám meg az, hogy a kezdõpályán rám támad egy késes tag azt hogy kell kinyírni?Villog a space felirat ,de bármit nyomogatok mindíg õ szúr le engem.PC-es verzióval játszom.
Tib
Én sem értem ezt a sok fegyveres dolgot... valahogy nem tudok a 4 fõ fegyvertõl többet vinni<#bohoc>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

grebber
Az meg a másik pláne benne hogy én elsõ két végigjátszásnál boxon nem is használtam semmit se! Egy fegyverem volt állandóan a szaros 30 töltényével és annyi.ellenfélrõl ellenfélre mentem és vettem fel a lõszereiket és érdekes úgy is végig lehetett vinni 😄

Tehát a hiánya se nagyon látszik meg ha valaki nem craftól!

Nem akarok senkit se megsérteni, de nem igazán értem, hogy miért ilyen nehéz sok ember számára ez a végletekig leegyszerûsített craftrendszer. Aztán meg mindenki csodálkozik, hogy egyre butábbak a játékok.
Maxtreme
hát azért az cseppet összetettebb volt 😄 (meg krva bugos)
Max a környezet amiben kicsit hasonlíthatott rá, meg hogy fps 😊

Myselor
nagyon hülye emberek játszanak 😞 öcsém 13 éves neki nem okoz gondot az ilyesmi.simán boldogul a játékkal😊
grebber
Ez a nem tudomság érthetetlen, mert a game ugy kezdi craftoljunk egyböl. Jó az igaz nem fegyverslotot de akkor is.

wedge31
Bannerba nagybetükkel...<#idiota>

dante3
1 kecskebör = 2 fegyverslot
2 szarvasbör = 3 fegyverslot
2 cápabör = 4 fegyverslot
<#rolleyes>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!