Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GOOBY, pls
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Signature weaponökhöz meg dolgokat kell csinálni... ha bemész a handbookba, akkor ott mutatja miket kell gyûjteni. Ha jobban megnézed, akkor a fehér csillagnál egy fegyvert ad. Odáig meg el kell jutni.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Köszönöm a segítséget, sikerült továbbjutnom.
van ahol nyomni kell folyamatosan és van ahol nyomkodni
GOOBY, pls

Másodszorra futotam végig, faszányosra sikeredett - de asszem harmadjára már nem kezdem el... <#eljen>#eljen><#wave>#wave>
DISCORD: grimanddark
Segítséget kérnék. Ott tartok ahol Vaas a lábamra kötött téglával beledob egy folyóba. Eszeveszettül nyomkodom a space-t, de nem oldozódik ki a kötél e kezemrõl. Már vagy 10x csináltam és mindig megfulladok. Elvileg csak a space-t kell nyomni, de erre nem reagál. Mit kell ott csinálni?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ha nem vagy küldetésben, akkor bármikor menthetsz!
Hol tárolja a mentést?
Köszi
a beágyazott videónak itt az offical verziója
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Az elején ott van a torony tutorial, a skill tutorial, a craft tutoriál..... minden a szemetek elõtt van és mégsem tudtok vele játszani!
A sötétség eltüntetéséhez (magyarán a térkép láthatóvá tételéhez) meg tessék felmászni a rádiótornyokba pont úgy ahogy a játék elején csinálod (kinyitni a tetején a kis dobozt azt örülni). Ezzel lehet láthatóvá tenni az adott régió egy részét és ha van oda szóló bolti térképed akkor megfelelõ nagyítás mellett máris sok mindent láthatsz...
Segítségre lenne szükségem a játék térképe terén. Nagyon idegesítõ hogy a store-ban vettem 3 item-es és 3 loot-os térképet de ugyanakkora a térképem mint a játék elején. Végig vittem a játékot.
Sehol nem találtam errõl semmit hogy miért nincsen térképem és így nagyon szar játszani. Köszönöm elõre is.
pc humorból
"This mod was created for patch 1.02, if a newer patch is released, it could break things.
Gives the following weapons two attachment slots:
1911
AK47
M133
PKM
SVD
Note: These weapons will not show a proper preview of attachments in the store.
Enables the following attachments:
.44 Magnum: Marksman Sight, Optical Sight
1911: Extended Magazine, Marksman Sight, Night Sight, Optical Sight, Red Dot Sight, Reflex Sight, Sound Suppressor
A2000: Extended Magazine, Marksman Sight, Optical Sight
ACE: Sound Suppressor
AK47: Extended Magazine, Marksman Sight, Optical Sight, Red Dot Sight, Reflex Sight, Sound Suppressor
BZ19: Marksman Sight
D50: Marksman Sight
F1: Marksman Sight
M133: Extended Magazine, Night Sight, Red Dot Sight, Reflex Sight
MP5: Marksman Sight, Optical Sight
MS16: Marksman Sight
P416: Sound Suppressor
PKM: Extended Magazine, Marksman Sight, Optical Sight, Red Dot Sight, Reflex Sight
Skorpion: Marksman Sight, Optical Sight, Red Dot Sight, Reflex Sight
STG-90: Marksman Sight, Optical Sight, Reflex Sight, Sound Suppressor
SVD: Extended Magazine, High Power Scope, Illuminated Scope, Sound Suppressor
U100: Marksman Sight
Vector .45 ACP: Marksman Sight"
link/szósz