Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PhantomAss
én meg egy dead lettert nem tudok felszedni, egy dombon mutatja de nincs ott semmi, sem barlang, sem erõd romok..lehet bug

GOOBY, pls

Neeeeee! 😄 Minden költõi túlzás nélkül ma szó szerint órákat kínlódtam 2 loot chest felszedésével. Egy vízesés mögötti barlangban voltak, a barlang pedig egy magas hegyoldalban van. Próbáltam felülrõl óvatosan leugrálni, a közelben volt egy sárkány, azzal próbáltam berepülni. Sehogy se jött össze. Rengetegszer meghaltam. Erre az elõbb megtaláltam, h a másik felén is van egy bejárat, ahol lazán oda lehet jutni a ládákhoz 😄
zorrobomber
Virágbolti mentést át lehet vajon pakolni a uplay-esbe vajh?

tomsolo
Egész jól alakul a modding, fõle a sok segítséget kikapcsova - kezd igazán jó lenni a játék.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Herold
A déli sziget Privateer öltözéke, ha jól tudom. Majd el kell lopni egyet egy bázisról.

Nem wingsuit, hanem privateer suit (zsoldos ruci, sztoriban szerezhetõ majd a játék vége felé) az a fekete-sárga csíkos cucc.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Fpocok
Szar lett a link faszom... ez a jó link.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Most még olcsóbb lett a játék:
Far Cry 3 (UPlay) Lost Expeditions Edition: 3.790.-
<#nezze>

<#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fpocok
Nekem még nincs, de azt hiszem a fõküldi egyik pontjánál kapod.
Signature weaponökhöz meg dolgokat kell csinálni... ha bemész a handbookba, akkor ott mutatja miket kell gyûjteni. Ha jobban megnézed, akkor a fehér csillagnál egy fegyvert ad. Odáig meg el kell jutni.

olyat lehet venni vagy ... ?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

A másik kérdésem: A spéci fegyvereket miért kapom ? A fõszál küldetéseiért ?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Fpocok
wingsuit

mi ez a sárga ruha a tagon ? Át lehet öltözni vga y mi a t..öm ? <#confused>

Tényleg nagyon gyorsan kell nyomkodni 😊
Köszönöm a segítséget, sikerült továbbjutnom.
Herold
Elég komoly csípõficama van szegénynek... <#eplus2>

Herold
Nagyon gyorsan kell nyomkodni.

PhantomAss
nyomod a space-t vagy nyomkodod? mert nem mindegy
van ahol nyomni kell folyamatosan és van ahol nyomkodni

GOOBY, pls

goregrind
Eddig jutottam a tetoválással a játék végére.

Másodszorra futotam végig, faszányosra sikeredett - de asszem harmadjára már nem kezdem el... <#eljen><#wave>

DISCORD: grimanddark

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Ez még segített nálam az fps-en: Far Cry 3 parancsikonra jobb gomb -> tulajdonságok -> kompatibilitás -> bekapcsolni a "Disable desktop composition"-t / "Asztal-összeállítás letiltása"-át

Nekem a faluból sokan jöttek, akkor fogytak mikor már az összes ültetvényt elégettem
Nem állítottam át semmit, elvileg ugrás a space, maradt ez is. Most a kérdés hogy nyomkodni kell, vagy folyamatosan nyomni? Bár mindkettõt próbáltam....
bardocz
Amikor az ültetvényt kell elégetni, akkor ott az ellenségek folyamatosan jönnek, vagy ki lehet irtani mindenkit ott?
lalakov
Nem állítottad át másik gombra? Mert én igen, de kiírásnál mégis a space-t írja.
Solid Snake
0_0<#pias>
Sziasztok.
Segítséget kérnék. Ott tartok ahol Vaas a lábamra kötött téglával beledob egy folyóba. Eszeveszettül nyomkodom a space-t, de nem oldozódik ki a kötél e kezemrõl. Már vagy 10x csináltam és mindig megfulladok. Elvileg csak a space-t kell nyomni, de erre nem reagál. Mit kell ott csinálni?
"safehouse"

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

bardocz
Küldetés közben nem tudsz menteni. Ha vége, majd menthetsz. Meg savehousokban.
Küldetések alatt nem tudsz menteni!
Ha nem vagy küldetésben, akkor bármikor menthetsz!
Én PC-n játszok és játék közben amikor rámegyek hogy SAVE akkor nem engedi hogy mentsek azt írha hogy csak change point-nál menti el a játék saját magát.Én hogy menthetem el bármikor és bárhol ?
Hi!
Hol tárolja a mentést?
Köszi
Myselor
van olyan aki xboxon játszik multit?😊
Tatyla

a beágyazott videónak itt az offical verziója

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Köszönöm szépen a segítségedet!
Nem gondoltam volna, hogy ez a játék ekkora gondokat okoz embereknek!
Az elején ott van a torony tutorial, a skill tutorial, a craft tutoriál..... minden a szemetek elõtt van és mégsem tudtok vele játszani!
Köszi, közben rájöttem. Meg is van mind 😊.

Hogy láthassad is a bolti térképek tartalmát, nagyíts a térképen a már felfedezett és láthatóvá tett régiókban. Ekkor elõbukkannak a looting crate-ek (kis gyémánt alakú jelek), a relic-ek helyei (amfóra szerûségek) és a lost letters lelõhelyek (boríték jel).

A sötétség eltüntetéséhez (magyarán a térkép láthatóvá tételéhez) meg tessék felmászni a rádiótornyokba pont úgy ahogy a játék elején csinálod (kinyitni a tetején a kis dobozt azt örülni). Ezzel lehet láthatóvá tenni az adott régió egy részét és ha van oda szóló bolti térképed akkor megfelelõ nagyítás mellett máris sok mindent láthatsz...

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem a játék térképe terén. Nagyon idegesítõ hogy a store-ban vettem 3 item-es és 3 loot-os térképet de ugyanakkora a térképem mint a játék elején. Végig vittem a játékot.
Sehol nem találtam errõl semmit hogy miért nincsen térképem és így nagyon szar játszani. Köszönöm elõre is.
Egyes skill-ek feloldásához másodlagos feladatokat kell teljesíteni (például végrehajtani pár mentõcsomag leszállítós feladatot, a térképen ez kis kék kereszttel van jelölve, vagy éppenséggel pár ellenfelet bizonyos módon kell kinyírni - például le kell nyomni 5 manust ráugrós leszúrással - de ha ráviszed a kurzort az adott skill-re akkor kiírja mi kell hozzá, mi oldja fel).

Herold
Jópofa, de Bear Gryllsnek nincs ekkora bicepsze.

Melyik fórumon kérdezhetek erre rá ?
Maxtreme
Jónak közel sem, és ez nem HW topik..

Az AMD Athlon(tm)2 X4 620 processzor jónak számit vagy elbir egy 4-6GB-os RAM-ot és 1-2GB videókártyát ?
Kérdés, a fõ szálat végigtoltam, mégsem oldott fel minden skill-t. A bázisokat kell elfoglalni, a déli szigeten? direkt hagytam õket, mert ellen nélkül unalmassá vált az északi is....

Én ott kést használtam 😛.

Azért az nagyon gáz, hogy ejtõernyõzni csak az alap bill. kiosztással tudok, más esetben nem nyit ernyõt! Ez hatalmas bug! Most minden ugrás elõtt állítsam vissza az eredeti bill. kiosztást? LoL!
lalakov
Kezdõk szerencséje. 😊) Én kb. fél óra játékkal csak 150 dollár pluszban álltam fel. 😞

pc humorból

Fpocok
HOPP.

"This mod was created for patch 1.02, if a newer patch is released, it could break things.

Gives the following weapons two attachment slots:
1911
AK47
M133
PKM
SVD

Note: These weapons will not show a proper preview of attachments in the store.

Enables the following attachments:
.44 Magnum: Marksman Sight, Optical Sight
1911: Extended Magazine, Marksman Sight, Night Sight, Optical Sight, Red Dot Sight, Reflex Sight, Sound Suppressor
A2000: Extended Magazine, Marksman Sight, Optical Sight
ACE: Sound Suppressor
AK47: Extended Magazine, Marksman Sight, Optical Sight, Red Dot Sight, Reflex Sight, Sound Suppressor
BZ19: Marksman Sight
D50: Marksman Sight
F1: Marksman Sight
M133: Extended Magazine, Night Sight, Red Dot Sight, Reflex Sight
MP5: Marksman Sight, Optical Sight
MS16: Marksman Sight
P416: Sound Suppressor
PKM: Extended Magazine, Marksman Sight, Optical Sight, Red Dot Sight, Reflex Sight
Skorpion: Marksman Sight, Optical Sight, Red Dot Sight, Reflex Sight
STG-90: Marksman Sight, Optical Sight, Reflex Sight, Sound Suppressor
SVD: Extended Magazine, High Power Scope, Illuminated Scope, Sound Suppressor
U100: Marksman Sight
Vector .45 ACP: Marksman Sight"

link/szósz