Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Pár hét és sztem nagyon fasza realistic modcsomag lesz kompletten a játékhoz, akinek túl könnyû volt - az is - az majd próbálja ki.
A vége fele már szinte minden segítéget kikapcsolva foglalgattam a bázisokat - eléggé más volt azért wallhack/tagging/blinking etc nélkül tolni.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Next PC upgrade: 2022
- Vaas figura (kurv@ ronda, egy sima hoola girlnek jobban örültem volna 😛)
- Survivor Guide (vicces de tényleg)
- Insane Edition ULC Pack (Monkey Business/Lost Expedtions DLC etc.. .hát nem egy season pass mint anno emlegették.)
- Lemezhez tok, benne papírtasakban a lemezek
- A jó kis FAR CRY 3 hordozó táska(?)... ez jó lesz a BR filmeket viszek vhova 2 fér el benne 😛
- Hunting Guide, külön a becsomagolt doboz mellet ? (WTF)
Jah van különbség az itthon forgalmozott cuccok és amáshol kaphatók között.
Next PC upgrade: 2022
Custom AK od4b4sz? Ezekszerint csak mûködik! Nem? Mégis változott játékon belül. Alapból ugyanis nem teszel AK-ra hangtompítót, meg ilyeneket.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valami ötlet? Már újra telepítettem a játékot de semmi....
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
PSN ID.: Beegabor
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Én meg azt hittem, hogy az a fõ story quests... de ezek szerint oda azok tartoznak, mint amikor ki kellett hallgatnom a meleg fickót.
biztonság kedvéért, amúgy nem nagy spoiler:
Belenéztem handbookba: Progress 51%, Story missions: 5/14 lol
Mindez 36 óra játék után lol 😄

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
mindfuck. Azért annyira nem jó nem jó nõ ez a citra.
Lehet hogy azért nincs meg mert nem oda van telepítve ahova a windows?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
FC3 both endings
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Szeretném elmenteni a save game-et de nem tudom hova menti. Valaki tudna nekem segíteni?