Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok kérdés a multyplaer módba a customize résznél csinálok egy meccset de sose jön senki játékra tudja valaki ere a választ köszi
wedge31
Ha csak ijjal és késsel játszod végig a játékot / elsõre én igy tettem / akkor nem kell semmi mod ahhoz, hogy nehezek legyenek a harcok.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
data win32 mappa

Parasite Eve 2, best game EVER!

broman191
Ezeket a Better sights+all attachments modifikációkat hová is kellene bemásolni hogy észlelje a játék?

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

DarkSector
Ja így értem már.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Singlében sehol nem lehet... csak ha modolod PCn. Simán be kell másolni a fileokat a helyére és kész.

DarkSector
Miért konzolos verzában nem lehet rátenni 2 kiegészítõt?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

broman191
No shit sherlock, tudok angolul, nem is gyengén ;-D Azt mondtam hogy a képeken odab4sz a modolt AK, de nekem nem adta be a tartalmat a játék, valószínûleg rossz helyre másoltam a modot...a readme fájlban nem írja hogy pontosan hová kellene másolni, nem egy "scene minõség" az nfo...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

tomsolo
#3482: Poló kéne, sör alátét nem hiányzik 😊

Pár hét és sztem nagyon fasza realistic modcsomag lesz kompletten a játékhoz, akinek túl könnyû volt - az is - az majd próbálja ki.

A vége fele már szinte minden segítéget kikapcsolva foglalgattam a bázisokat - eléggé más volt azért wallhack/tagging/blinking etc nélkül tolni.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

grebber
Én a konzolokszervízébõl rendeltem ott annyi plussz volt hozzá hogy adtak egy FC3-as pólót,posztert,söralététet!

Next PC upgrade: 2022

tomsolo
Iponról rendelt Insane edition tartalma:
- Vaas figura (kurv@ ronda, egy sima hoola girlnek jobban örültem volna 😛)
- Survivor Guide (vicces de tényleg)
- Insane Edition ULC Pack (Monkey Business/Lost Expedtions DLC etc.. .hát nem egy season pass mint anno emlegették.)
- Lemezhez tok, benne papírtasakban a lemezek
- A jó kis FAR CRY 3 hordozó táska(?)... ez jó lesz a BR filmeket viszek vhova 2 fér el benne 😛
- Hunting Guide, külön a becsomagolt doboz mellet ? (WTF)

Jah van különbség az itthon forgalmozott cuccok és amáshol kaphatók között.

grebber
Ez a fejlesz fel egy fegyvert mindennel amivel csak lehet acsi érdekel már vagy 5 fegyverhez megvettem mindent + festéseket és nem adja be az acsit 😞

Next PC upgrade: 2022

bajgunar
All Attachments = Összes kiegészítõ!
Custom AK od4b4sz? Ezekszerint csak mûködik! Nem? Mégis változott játékon belül. Alapból ugyanis nem teszel AK-ra hangtompítót, meg ilyeneket.
broman191
Az all attachments mod-ot hogyan sikerült mûködésre bírni? Bemásoltam ahová elvileg kellene, de nem változott a játékon belül semmi...-.-'' Odab4sz a custom AK! <#beka3>

Fpocok
Hmm... szóval újraindítás sem segített? Milyen verziód van? Dobozos?

bajgunar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt vágjátok, hogy a "búvóhelyen" is van egy Relic, ahová a barátaidat "gyûjtöd", mert nem jelzi se térkép, se semmi! Hátul, végig kell mászkálni, át a párkányon, fel az indán egy rejtett barlangban a hajóroncs feletti részen. 😄 ???
Animefox
Sziasztok, megvettem a játékot, online tudok játszani, pálya szerkesztõ is fut csak épp a Story mód nem indul el... ja és a játék indításakor az exe file mindig leáll helytelen mûködés miatt. Ha ezt a figyelmeztetõ ablakot kilövöm és Alt plus Enter megnyomásával vissza tudok menni full screenbe akkor a multi megy tökéletesen de a story mód már nem....
Valami ötlet? Már újra telepítettem a játékot de semmi....

tomsolo
sose használtam õket 😊 az egy mediket nyomogattam folyvást

A történetszál haladtával lehet egyre több életcsíkos skillt aktiválni. Ezeket a skilleknél lehet kiválasztani sorjában. Meg van egy olyan craftolt szérum, amivel egyszer kimaxolja az életed. Ez a skillekkel elérhetõ maximum fölé is megy pár csíkkal ilyenkor.
antgecc
Köszi!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Seth
Mikor boltolsz,rámész az adott fegyverre és ott van hogy CUSTOMIZE, ott lehet kiegészítõket vásárolni. A fegyvereken meghatározott számú kiegészítõ hely van,szóval nem lehet az összes cuccot ráaggatni.Egyes fegyvereknél meg csupán színezés vásárolható

PSN ID.: Beegabor

antgecc
Silencert hogy/hol lehet szerezni pl. sniper rifle-höz?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Fpocok
Nah... be crashelt a játék. EZ VOLT AZ ELSÕ CRASH!

Myselor
oh értelek😊
Fpocok
Könnyû elterelni a figyelmemet 😄 Elmegyek relicet gyûjteni vagy leveleket szedegetni questelés helyett 😄 Próbálok minden collectable-t összeszedni, mielõtt végig tolom a storyt 😄

Myselor
igen igen,én se értettem elõször,jól elírták 😄 de ne aggódj van még bõven a játékból.de nem fér a fejembe hogy tudsz ilyen lassan játszani😛 hihi
Fpocok
hmm... valóban.
Én meg azt hittem, hogy az a fõ story quests... de ezek szerint oda azok tartoznak, mint amikor ki kellett hallgatnom a meleg fickót.

Myselor
nem a story missiont kell nézni,hanem a sima missiont😊
tomsolo
Na meg is jött az Insane Edition - végigtoltam közbe a virágboltival 😊

zorrobomber
Kíváncsi leszek végig tudom -e nyomni a game-et az én stílusomban. AK még nem is volt a kezemben, és más golyóalapú lõfegyver is csak ritkán 😊 Íj, hangompítós pisztoly, smg és sniper. És legtöbbször az íjjal tolom+takedown.

biztonság kedvéért, amúgy nem nagy spoiler:
Mondjuk így vicces volt mikor Lisa-t szabadítottam ki még a barlangban is ninja style-ban nyomtam, erre nem elordítja magát a karakter, hogy I'm cooooomiiiing Liiisaaa 😄

Fpocok
Hmm... Most ott tartok, hogy épp most
öltem meg Vaas-t.

Belenéztem handbookba: Progress 51%, Story missions: 5/14 lol
Mindez 36 óra játék után lol 😄

Fpocok
Fuck yea! Ezért PC az én platformom: Better sights+all attachments mod=Red Dot+silenced AK47

bajgunar
Skill pontal aktiválod!
Versace26
Hogy lehet 5 csikos az életvonal?Mivel lehet fejleszteni?

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

tomsolo
Most vagyok a vége fele, hát a végsõ csavar elég:

mindfuck. Azért annyira nem jó nem jó nõ ez a citra.

Egyre gyanúsabb, h bug. Az elõbb megjelent még egy a térképen. Azonban ott legalább van is valami. Egy felszedhetetlen pénzköteg.
Nincs ott ahova telepítettem. Már a keresõbe is beírtam de az se találja.
Lehet hogy azért nincs meg mert nem oda van telepítve ahova a windows?

Köszönöm szépen a segítséget. Csak meglett az a fránya bejárat. Elég messze a helytõl volt egy barlang, ahonnan a víz alatt át kellett úszni egy másikba, majd onnan a földalatti akármibe. Lenne még egy kérdésem, ha megengeditek. Van egy minisziget, amit egy folyó körülölel. A nagy térképen úgy mutatja, hogy van ott egy láda. Ha bejelölöm, akkor mutatja is, hogy milyen messze van, valamint be is keretezi, szóval látom rendesen, hogy milyen magasan van. Amikor közelítek felé, akkor a kis térképen is mutatja. Azonban ha már relatív közel kerülök hozzá, akkor eltûnik a kis térképrõl (a nagyon még ekkor is mutatja) és ha odaérek, akkor meg nincs ott semmilyen láda. Ez valami bug? Vagy mi?
Fpocok
Szerintem pont tegnap csionáltam meg. Ha föld alatt van, be lehet menni... nézz körül a domb alján és biztos lesz egy bejárat.

wedge31
Valszeg vizalati vagy sima alagúton jutsz oda ha robbantásal nem tudsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
Ahova telepítetted.

Találtam egy földalatti helyet, ahol van egy relic, pár doboz, de nem tudok lemenni, mivel rács van a tetején. Gránáttal nem tudom fölrobbantani a rácsot, ahogy néhány falnál lehet. Kapok esetleg késõbb vmi fegyót, amivel lehet, vagy nem lehet és van valahol másik bejárat?
És hol van az UPlay mappa?

Fenn van a youtube-on.
FC3 both endings

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Maxtreme
A YT tele van vele.

Tatyla
valaki talált videót a rosszabbik befejezésrõl?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

kastil
sosem fogok a végére érni 😞

UPlay mappájában van egy savegame folder, ott lesz!

Sziasztok!
Szeretném elmenteni a save game-et de nem tudom hova menti. Valaki tudna nekem segíteni?

Herold
Tudom melyik az, én is kerestem.