Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Ömmm... nem holnap jelenik meg?

"PC Users - Patch v1.03 will be available tomorrow at 10am CET. Our servers will be offline for one hour at that time for maintenance as well"

Parasite Eve 2, best game EVER!

megjelent az 1.03 patch: (sok értelme nincs)

- Added Russian and Czech language support for Steam versions.
- Fixed issues for machines that have more than 32 cores.
- Fixed issues for activation keys bundled with ULC privileges. ULC content will now unlock during activation.
- Improvements to playlists and rotation for User Made maps.

Hud javítás messze van még ezekszerint, gondolom nyár közepe vagy jövõ õsz inkább.

MerlinW
Nem tudom, nekem semmi bajom a játékkal.

[merlinw.org]

Ez a baj, hogy csak karbantartanak...normálisan nem tudnak kiadni egy játékot, úgy kell utólag moddolni meg küszködniük vele másoknak...
MerlinW
Mert éppen nem mennek😊 Uplay szerverek sem mennek. Karbantartanak.

[merlinw.org]

Eddig nem volt semmi bajom az Ubisoft-al.... de már tiszta ideg vagyok rájuk!!!
Egyszerüen nem akar felcsatlakozni az ubisoft szervereihez. Már mindent kipróbáltam, de semmi...
Megvan a játék eredetibe de ott vagyok ahol a part szakad. 😞
zorrobomber
A szám a nagy király 😊
Btw, INNEN is ismerõs lehet. Már akkor megjegyeztem.

Köszi
Animefox
Thanks tesó!! 😊

broman191
Köszönöm! ;-)

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_12_12_y8okwsodmq.png

Itt hol tudom elérni a save game-et?

köszi, nagy király vagy
zorrobomber

Animefox
Tényleg mi a szám címe a játék elején amikor a rossz csávó mobilon nézi a videót?

Fpocok
Csak a növényeket meg bõröket lehet craftolni... minden mást eladni. Van is ott egy gomb, ami elad minden nem craft itemet.

Srácok sok mindent fel lehet venni a játékban, pl Gold Chain, Gemstone, Dogtags, Beaded Necklage stb, ezek kellenek valamihez vagy adjam el õket?
Köszi
Értem, köszi szépen az infót.
Fpocok
Hát vannak hibák. Én pl a coop utolsó misson második felét nem tudom megcsinálni mert bugos. Kurva életbe... és az a vicc, hogy kerestem a nete ÉS SEMMIT NEM TALÁLTAM EZZEL KAPCSOLATBAN <#zavart2>

Maxtreme
nálam nem. Pedig már újratettem a játékot és az uplay-t is.
De ahogy olvasgattam a forumon, nem egyedi hiba.

Fpocok
Igen.
ESC, bemész crafting... talán a második fül, "WALLET" ezt keresd... és ott írja, milyen bõr kell hozzá. Ha megvan a bõr, visszajössz ugyanide és lecraftolod.

Két kérdésem lenne.
A négy a maximum a fegyverslotok számánál?
Illetve nagyon pénztárcát hogyan lehet szerezni vagy készíteni?
Vlszeg igen kell neki. Windows7 esetén meg tutira. (sõt ha jól tudom nem is megy xpn)

460GTX (1G😎 kártyámmal postfx, shadows lowon, terrain lowon, többi medium-highon 1920ban nagyjából stabil 45FPSt produkált a játék végig. (DX9 persze)

A 680GTX(4G😎 kártyámmal minden tschootkán DX11ben 2x szépítéssel (MSAA)
stabil 45FPS szintúgy

Csak simán alaplapi kártyával olyan 20-25FPS minden lowon 😄

Fpocok
Megnéztem ingame, és nekem megmaradt a szintje a fegyvernek, amivel mentem... persze lehet nem mindegyiket menti el, de amivel mentem, azt igen. És még a loadout is megvolt.

Fpocok
Még mindig szar? Ha felmész fcoutpostra, akkor látod szinteket? Csak mert én felléptem és ott írja, hogy van ami már lvl8... majd megnézem játékban is nemsokára.

Maxtreme
multiba a fegyveres bugra még mindig nincs megoldás?

tibor16
sziasztok,
végül is, mi a tapasztalat, kell az alap játéknak a 4 GB RAM? (VGA - GF GT 440/1 G😎

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Legújabb AMd driverrel és cap2-vel végre vezetés közben nincs akadozás, így már felhõtlenül lehet szórakozni ezen játékkal is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Srácok, aki törtön avgy eredetin online tolja, és egy jó társaságot keres a játékhoz, gyertek erre a ts-re: 62.104.20.62:10504 minnél többen vagyunk annál jobb...
goregrind
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt vágod, hogy nem kell mászkálni a párkányon, nem kell ugrabugrálni? Ki lehet mászni a vízbõl is - rövidebb! <#wave><#nyes>

DISCORD: grimanddark

tomsolo
Ebbõl engem a Metro 2033 izgatot egyedül de azt most fb like-ért megkapod ingyen. 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

bajgunar
Elég "pörgös" az oldal, vagyis aktív, gondoltam bedomom ide.
Sokat járok ebbe a topicba info gyûjtés végett, néha "beszólok" egyet-egyet, igaz ez most OFF topic, de hátha valaki hasznát veszi így karácsony elõtt pár gif code-nak pl steam-re.
Még ~ 1 napig 1 (igen egy) dolcsiért lehet game pakk-ot venni (pl THQ-t):
Darksiders, Red Faction: Armageddon, Metro 2033, Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts, and Company of Heroes: Tales of Valor-t

www.humblebundle.com
Mivel nem warez-olunk, ez meg akciós!
Húzzatok bele! <#eljen><#taps>

FarCry 3 meg az ÉV játéka szerintem. <#nyes>
Animefox
na kösszépen... félrenyeltem miattad a teát... 😄 fránya röhögõ izmomat beindítottad ezzel a válasszal...

Fpocok
/sigh
Még mindig ott, ahova feltelepítetted.

Hol találom az UPlay mappát?

Már javítottam<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

koschwarz
Hogymivan?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Szét.asz az ideg! Mikor már végre majdnem elérem a köv.rádiótornyot,pont akkor esek le a szikláról,és visszadob méterekre arrébb.Nincs valami normális save mod a játékhoz?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Fpocok
REDDIT -en válaszolgatnak a készítõk a kérdésekre.

lalakov
Mutass párat. 😊
antgecc
hogyne lehetne már..

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Olyat sajnos nem találni.<#szomoru1>

jarlaxxe
Mindjárt jobbkéz felõl meg is találja...

BoneDragon
Inkább keress igazi nõt.

Jó kis csajok vannak a falvakban.Nem lehet õket meg....ni?

antgecc
Online részrõl mi a vélemény?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Animefox
megvan a gond forrása, most már megy.... vigyázzál te is mert az ubi játékoknál elõszokott fordulni ez a hiba.... és pedig hogy maga a launcher uplay és nem pedig a játék okozza a hibát. le kell törölni és újra leszedni meg telepíteni kell...

Marhára tudnám díjazni ha végre kilöknének egy nyomorult patch-et a bill. beállításokra!