5604
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
#3954 Az tény, de nincs is ekkora, egyben bejárható pálya benne. -
Ironman2 #3953 Van ami a demoban néz ki jobban,és van ami a véglegesben -
#3952 Nem értem, mi a probléma. Más a grafikája kissé? A demót konzolon tolták, a PC-n meg ki tudja, milyen grafikai beállításokkal. -
Ironman2 #3951 Evvel most mi a baj? -
mester1987 #3950 Még jó, hogy szebb a Crysis első része, mint ez -
mester1987 #3949 Lesz ebből kaBOOM...figyeljétek majd meg! Pár nap (ha nem pár óra) és erről fog minden oldal írni -persze ha kitudódik-.
Más téren is eljátszotta az Ubisoft ezt már...látszik, hogy könnyebb úton szeretne gazdagodni.
Nem újdonság! -
mester1987 #3948 A Demonstráció miből volt? -
#3947 -
mester1987 #3946 Az úgy nem semmi. Mennyi ilyen van ami lehetetlen szinte megkaparintani? Csak 1? -
#3945 #3936-ra ment volna. :P -
Evoluti0N #3944 Sőt, nem csak miután elmentek a haverok, hanem különbsen se lehet bemenni, ha nem küldetés miatt kerülünk be. Megpróbáltam még a játék vége előtt a relic miatt bemenni és vagy magától megfordul, amikor megindulok befelé, vagy láthatatlan falba ütközik. -
mester1987 #3943 Nem mod valóban. Elírtam.
Akkor nincs valahol leírás magyarul? Annyit tudok, hogy van a Dunia progi. Meg, hogy ki lehet az egyikkel tolni a patch.fat/.dat tartalmát ha jól tudom. Visszacsoamgolni már nem ment sehogy sem. -
#3942 Hát akinek az kell rajta, csak ne hívjuk moddingnak. :) -
mester1987 #3941 Ládákra gondoltam Relic helyett. Relic nicns DLC-ben jaja. Sorry. -
mester1987 #3940 Tudom, de a patch.dat/.fat-ba beleszól. Nem tudnál egy leírást adni magyarul, hogy mit hogyan kéne a módokkal...mert angol nyelvtanom eléggé görbe? -
#3939 dlckben nincs relic. Oda másképpen lehet lemenni... mindent megszereztem északi szigeten. -
#3938 az unlocker nem mod, de mindegy :D
egyébként felesleges erőlködni vele mert nem megy tökéletesen - nincs mentés az ulc küldik alatt vele meg ilyenek.
4 kattintás összepakolni többféle modot - hacsak nem egymásnak ellentmondó dolgokat tartalmaz -
#3937 Még nem próbáltam azt az átírós addonodat... de nagyon köszi! -
mester1987 #3936 Szerintem 1-2 relic a DLC miatt nem lehetséges...uyge a DLC Unlocker felold néhány helyet ahova anélkül nem tudsz bemenni...szerintem ott is van amit mutat.
Volt egy hely, amire tisztán emlékszem az északi szigetcsoporton, hogy a föld alatt volt egy relic jelzés. Sehogy se tudtam bejutni, mondjuk ott még ajtó se volt, szóval ott a DLC kilőve :D
#3935: Nincs olyan MOD, ami tartalmazza a Texture Pack-ot és a DLC Unlockert esetleg a Viewmodel_FOV-ot nem tudod? Csakmert a DLC-kkel szórakozni azért szar Texture Pack mellett (visszamásolgatni) :S
HUD/Térkép/AI jelző/Craft Modok szerintem elenyészőek. Esetleg még a célzássegítők még jól jönnek azt annyi.
Mondjuk kéne egy végleges patch is, mert mindig újra át kell nézni gondolom, mert beleszól a patch.dat/.fat-ba azt tudom. -
#3935 kb. majd mindenhez megvan már a mod -
#3934 Tudom :) -
#3933 Elvan! De ott nem volt gép ezért hiányzott a game! -
#3932 Na mamád hogy van? :D -
#3931 Égen... ezt sokan beszopták. Ha elmentek a haverok, nem tudsz bemenni a barlangba. -
Evoluti0N #3930 Ha valóban van a barlangban is egy relic, akkor az több, mint gáz. Ha már felánlja a játék, hogy végigjátszás után is játszhatom, akkor már legyen a játék vége után is minden főküldetéstől független feladat teljesíthető (beleértve az összes relic felszedését is). Elég bosszantó, hogy csak az a néhány alkalommal van lehetőség felszedni, amikor küldetés miatt a barlangba kerülünk. Szeretek egy játékot 100%-ra kinyomni, főleg az olyanokat, amik bejönnek, és nagyon zavaró, hogy az az egy relic miatt 99%-ot mutat a handbook-ban :D -
#3929 Coop valaki ? -
skandara #3928 Hát igen ez jól hangzik, tényleg nagy potencia van ebben a játékban, de jó lenne (legalábbis számomra) ha több rpg elem lenne benne, remélem sikerül majd Skyrimhez hasonlóan rengeteg modot készíteniük hozzá a játékosoknak:) Gondolok itt realisztikusabb játékmenetre, pl kéne egy mod ami alapból az elején lecsökkenti a fegyverekkel a pontosságot, és skillel kelljen fejleszteni azt, pl arra, hogy a szövetségeseidnek, tudj fegyver upgradeokat venni, akár outpost szinten, akár globálisan, vegyék ki a radio towerek free weaponjait, a felszabadított outpostokat támadják meg az ellenségek ha van még a közelben enemy outpost, rengeteg épület van a szigeten, lehetne több civil, kicsit több élet, néhány fetch quest is akár stb-stb. Nagyon sok dologgal lehet még feldobni szerintem, jó így is, meg elképzelhető, hogy sok ember nem akarja túlbonyolítani, de biztos vagyok benne, hogy nem csak nekem lenne igényem ilyen szintű finomhangolásra :) Mert így is elterveztem ár, hogy következő végigjátszásnál, csak olyan fegyvereket használhatok pl ami kalózoknál is van, de azért jó ha nem csak nekem kell kitalálnom nehezítéseket:D -
mikromanus #3927 A doki barlangjában (ahol a hajó van. Nem a gombás) van. Ez tuti. -
#3926 Nos, az interaktív térképen meg tudod számolni őket. Ha megvan a 120, akkor a doki barlangjában elvileg nincs. -
Evoluti0N #3925 vagy én vagyok a béna* -
Evoluti0N #3924 Igen. Mutatnia kéne, de vagy nem mutatja és én vagyok a béna és nem látom. Mindig úgy csináltam, h egy területet teljesen megpucoltam, mielőtt továbbmentem volna a következőre főküldizni, vagy bármit csinálni. Szal nem csak, h megcsináltam a bázisok elfoglalását, a mellékküldiket, hanem egytől-egyik összeszedtem a reliceket és lootoltam az összes ládát. Szóval nem értem, hogy hagytam ki. Végigpásztáztam, szépen lassan, teljesen rázoomolva a térképre, de nem látom sehol. Pár hozzászólással lejjebb azt írták, hogy van a barlangban a dokinál 1 relic, amit nem mutat a térkép. Ha azt hagytam ki, akkor gáz, mert a sztori vége után egy nagy kőrakás található a barlang bejáratánál és nem lehet bemenni. -
#3923 Elvileg mutatnia kéne a térképnek, ha megvetted a boltban őket. -
Evoluti0N #3922 Végigjátszottam. Nagyon-nagyon jó volt. (majdnem) Mindent kimaxolva (nem találom azt a rohadt utolsó relicet :D) és ráérősen játszva 36 és fél óra volt. Egy nem rpg játéknál, főleg manapság, hihetetlenül hosszú. -
#3921 Eddigi legjobb mod, amit láttam.
Kár, hogy már megcsináltam mindent. -
#3920 jó a zene xd -
mikromanus #3919 Pár apró baki. Volt még pár, de ott nem voltam elég fürge a recorder progival. :)
Far Cry 3 bugs - funny moments of the game -
#3918 mert van eszed:) -
#3917 énis ott néztem meg :D -
#3916 meg youtubon is fent van both ending néven xd -
#3915 Már rég választ kaptál a kérdésedre ha oda figyeltél ! :D