Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"PC Users - Patch v1.03 will be available tomorrow at 10am CET. Our servers will be offline for one hour at that time for maintenance as well"
Parasite Eve 2, best game EVER!
- Added Russian and Czech language support for Steam versions.
- Fixed issues for machines that have more than 32 cores.
- Fixed issues for activation keys bundled with ULC privileges. ULC content will now unlock during activation.
- Improvements to playlists and rotation for User Made maps.
Hud javítás messze van még ezekszerint, gondolom nyár közepe vagy jövõ õsz inkább.
Egyszerüen nem akar felcsatlakozni az ubisoft szervereihez. Már mindent kipróbáltam, de semmi...
Megvan a játék eredetibe de ott vagyok ahol a part szakad. 😞
Btw, INNEN is ismerõs lehet. Már akkor megjegyeztem.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Itt hol tudom elérni a save game-et?
Köszi
De ahogy olvasgattam a forumon, nem egyedi hiba.
ESC, bemész crafting... talán a második fül, "WALLET" ezt keresd... és ott írja, milyen bõr kell hozzá. Ha megvan a bõr, visszajössz ugyanide és lecraftolod.
A négy a maximum a fegyverslotok számánál?
Illetve nagyon pénztárcát hogyan lehet szerezni vagy készíteni?
460GTX (1G😎 kártyámmal postfx, shadows lowon, terrain lowon, többi medium-highon 1920ban nagyjából stabil 45FPSt produkált a játék végig. (DX9 persze)
A 680GTX(4G😎 kártyámmal minden tschootkán DX11ben 2x szépítéssel (MSAA)
stabil 45FPS szintúgy
Csak simán alaplapi kártyával olyan 20-25FPS minden lowon 😄
végül is, mi a tapasztalat, kell az alap játéknak a 4 GB RAM? (VGA - GF GT 440/1 G😎
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DISCORD: grimanddark
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Sokat járok ebbe a topicba info gyûjtés végett, néha "beszólok" egyet-egyet, igaz ez most OFF topic, de hátha valaki hasznát veszi így karácsony elõtt pár gif code-nak pl steam-re.
Még ~ 1 napig 1 (igen egy) dolcsiért lehet game pakk-ot venni (pl THQ-t):
Darksiders, Red Faction: Armageddon, Metro 2033, Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts, and Company of Heroes: Tales of Valor-t
www.humblebundle.com
Mivel nem warez-olunk, ez meg akciós!
Húzzatok bele! <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
FarCry 3 meg az ÉV játéka szerintem. <#nyes>#nyes>
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.