Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam csak akkor nyitja ki, ha az alapértelmezett bill. kiosztást használom! De bal kezes vagyok és azzal a kiosztással nem tudok játszani! Ha egyetlen dolgot is átállítok a bill. kiosztáson akkor semmivel nem nyílik ki! 😞
PhantomAss
mér nem lehet kinyitni?
igaz hogy bugosan mutatja mert a c-vel nyílik, de faszányosan mûködik.
én már szinte csak ernyõvel közlekedek 😄
leugrasz egy szikláról, q-val kinyitod a wingsuitot, majd azonnal nyomsz egy c-t és már lógsz is az ernyõn

GOOBY, pls

scomcomputers
"A 32 magnál többel rendelkezõ gépek esetében felmerülõ hibák javítva."
Hát erre vártam most akkor már az én 40 magosomon is f@szán fog futni...
<#hehe><#vigyor>

* Scomcomputers the future of computing!*

Ez a mostani patch egy vicc!

-Orosz és cseh nyelvek támogatása a Steam verziókban.
-A 32 magnál többel rendelkezõ gépek esetében felmerülõ hibák javítva.
-Az ULC kódok aktivációjakor tapasztalt problémák is orvosolva lettek. Ezentúl az ULC tartalmak az aktiváció során válnak elérhetõvé.
-Továbbfejlesztett pályalisták (playlists) és a felhasználók által készített pályák váltakozása.

Ezek nagyon kellenek, köszönjük! Az b+, hogy egy k******** ejtõernyõt nem lehet kinyitni, azt b+ nem kell javítani! 32 magos rendszer.... azt kell javítani! Ostoba barmok!
Mellesleg amióta átmentem a 2. szigetre, full bug halmaz az egész játék! De hát lényeg, hogy 32 magos rendszeren már jól megy!
bardocz
Értem, köszönöm.
Plusz amivel nem kapsz új lehetõségeket azok a: Hunter quest, side quest, wanted quest, és a különbözõ activityk (poker, rally stb)

Szóval ezek amolyan "dead end" küldetések, megcsinálod és nem lesz "következménye". Az activityk pedig egészen addig játszhatóak amíg meg nem halsz a valóságban/van áram.

Persze, csak szar érzés hogy kapsz "+" tartalmat ami lényegében nem tetszik, pedig jó lenne "új részt" játszani.
Plusz: öszintén mekkora badarság DLCkben a " csak ott használhatod máshol nem" dolog.
Speciel ha pl fegyver DLC jelenne meg a Farkihoz biztos megvenném. NORMÁLIS fegyverek (nem lézerpisztoly meg vudubaba)

tomsolo
A mostani frissítéssel a DLC fegyverek azonnal elérhetõek lesznek - eddig bizonyos helyszínek után csak de mivel bugzott sokaknak így oldották meg 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

wedge31
Az más, nekem a Lost Expedition kiadás van meg.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fõküldetés: új receptek, achievementek, késöbb wingsuit, új sziget
Torony: fegyverek, supply drop küldik, térkép "fog" eltüntetése
Outpost elfoglalás: új küldetések elérése, fast travel az elfoglalt outposthoz
Gyüjtögetés (relic, letters, memory cards):receptek, signature fegyverek

signature weapons: a meglévõ fegyverek spéci változata...erösebbek

Fpocok
Nekem biztos nem, pedig DDE-t vettem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wedge31
A dlc mindig csak opció nem kell letölteni.

vagy! a másik változat: jövõ héten jön ki a HUD patch amiben beállíthatjuk hogy ha akarjuk akkor az életcsíkot kikapcsolhatjuk (többi marad)

bardocz
Vannak dolgok, ahol azt írja a játék, hogy csináljak küldetéseket, hogy feloldjam õket. Itt fõküldetések számítanak csak, vagy a többi is?
Félreértés ne essék, nagyon tetszik a játék, és eddig nem rontottak el semmit de megfigyeltem: legelsõ DLCvel megkezdõdik a romlás. Nem koherens az alapjátékkal és persze bárgyuságokat raknak bele. Reméljük ezúttal nem lesz ilyen.

És majd úgyis elötte az lesz, hogy patch még nem, viszont DLC az jön! Az új DLC egy teljesen új singleplayer kampány lesz amiben Jason egy titkos dinoszaurusz labot fedez fel! Új fegyverekkel és új képességekkel amit csakis a DLC részeken lehet használni. Ezenkívül még vadonatúj újításként jason képes dinóvá változni!
HUD patchen meg még dolgozunk srácok de nagyon nehéz megoldani, valószínûleg csak átlátszóvá tudjuk tenni, eltüntetni nem! Sajnos öntudatára ébredt a HUD, nem tudjuk teljesen kiprogramozni a játékból.

wedge31
Ezek már megjelenéskor elérhetöek voltak.

Fpocok
Akkor lehet csak most élesítették be ezeket?

Aullahh vagyok uplayen.

wedge31
Tribal knife az a warrior dlc-hez járt. A predator meg ij volt a predator dlc-hez ezeket ingyen kaptam.

scomcomputers
Köszi...jó kép...de nincs ennek melege ebben a subában....
Mi a neved a játékban??

Fpocok
Ümmm... új fegyverek tûntek fel a játékomban: Kaptam még egy M-700 ast, ami predator becenévre hallgat, meg kaptam egy tribal knife-t.

Fpocok
Sajnos olyan gyors a netem, hogy észre sem veszem, amikor updatel bármit 😄

Fpocok
Kattints a linkbe és nyomj entert.

scomcomputers
Hát tényleg loool,mert nincs kép:
"403 - Forbidden"
<#wave>

wedge31
Maradt a 1.03-as verzió szám, érdekes.

scomcomputers
Ja az lesz....de 350Mb volt nem 305 mint ahogy elõbb írtam..

<#hehe>

Fpocok

Fpocok
Ezt most írták:

"The HUD changes are planned for the next patch."

wedge31
Nekem is frissit de, hogy mit...

Fpocok
Hol? Mi tölti?

scomcomputers
Most jött valami pöcs, mert tölt 305Mb-ot lefelé!!
<#fejvakaras>

HarryProf
Inkább legyen az, hogy hónapokat kell várni egy sok mindent javító patch-re, vagy rendszeresen érkezzenek kisebb javítások, fokozatosan foltozva a játékot. Ráadásul utóbbival könnyebb elkerülni, hogy újabb hibákat generáljanak.

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

tomsolo
Játék alatt a ProgramFiles/Ubilauncher/savegames folderbe pakolja mentéseket (innen szinkronizál a clouddal) - érdemes hosszab játék alatt backupolni õket. Aki virágboltival tolja annak meg a ProgramData/Orbit könyvtárban érdemes keresni/backupolni.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

zorrobomber
Az tök jó. ~15 óra tûnt el az éterben, próbáltam a neten különbözõ helyeken írt módszereket(admin mode, stb), egyik se vált be. Szerintem hagyom lepihenni a game-et pár hónapra.

Nekem semmi gondom nem volt a lagolással a multiban. A coop része egész jó a játéknak, már ha összejön; Igazából ez az "új" (ami már annyira nem is új) lobby rendszer hülyeség.
Valamint nagyon sokszor épp összejön a coop de kilépnek félúton.
Sima klasszikus MP mód is jó de semmi extra.
FC3= singleplayer egyértelmûen, a többi inkább extra.

Fpocok

Fpocok
Ha csak amiatt vennéd meg, akkor ne tedd.. Szar. laggos... és gyakorlatilag halott.

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, (a játék megvétele elõtt) hogy milyen a multi?
kifli
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nekem ott akad el, hogy levágják a gyûrûs újjamat, és fehér képernyõ 😄
Herold
Nah, vége. Nem tudom, kinek a pihent agyában fogannak meg ezek a haluzós jelenetek...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azért kíváncsi lettem volna, mi történt a végén a pókerparti után a 2 fegyveressel. Mármint hogy hogy bánik el velük.

Felejtsd el, hohgy idõben javítani fogják.
Detto ugyanakkora az 1.03-as frissítés mérete, mint az 1.02-nek vagy az 1.01-nek.
Pár apró faszsággal kiszúrják a szemed és kész.
Fpocok
Megmaradt a mentésem.

Fpocok
Még nem próbáltam szerverkarbantartás óta, de fórumon nagyon soknak van gondja... elveszett mentések... elveszett órák. Mindjárt megnézem.

zorrobomber
savegame gondja volt itt már vkinek?

Inkább 2014. De az se biztos. Végülis csak 5x hívtam fel a figyelmüket a nagyob hibákra, de ugyebár a magyar nyelv nagyon összetett ezért nekik is nehezebb felfogni azt angol szavakkal. Sajnálom az érthetetlen népet, mondjuk manapság egyre több az értehetlen <#wave>
Fpocok
Hereticus weapon mod

A játék elejétõl pénzért elérthetõ minden fegyver, minden attachment. Rádiótornyok nem adnak ingyen fegyvereket.

Fpocok
Azt írták, akkor lesz hivatalos patch note, amikor fellövik a patchet. Amit meg magától letölt a játék.

Fpocok
Hmm.. vagy mégse. Akkor epic fail.

Fpocok
Ez fogalmam sincs mi, nem tûnik túl megbízhatónak. A PATCH NOTE MEG FAKE! Még nincs hivatalos patch note:

http://static3.cdn.ubi.com/far_cry_3/farcry3_1.03.exe