Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
Én pl. arra hogy ne lógjon az arcomba a fegyver allways ha nem akarom, meg ne legyen wallhack/tagging ami ua olyan csalás csak ezt gyárilag adta az UBI.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Mit szenvedtek ezekkel a modokkal? Van valami látszata is vagy arra fújjátok a lufit, hogy az AK-ra vagy még 2-re feltehessétek a célmegjelölõt?

Inkább csináljátok jól; használjatok trainert vagy má scsalást hamár el akarjátok vele rontani a játékotokat.

Olvastam, amúgy hogy a Fegyver FOV-ot is valaki beiktatta utólag, csak nevetni tudok ezen. Szégyen Ubisoft!!!
adam46
köszi 😊
zorrobomber
Ez igaz. Én is folyton fullos 6000es pénztárcával mászkálok, de nem tudok mit csinálni, minden fegyver megvan már ami nekem kell, még több is.

grebber
Azokat a fast traveles bodékban a fegyos szekrényben is fel tudod tölteni!

Next PC upgrade: 2022

adam46
nekem konkrétan fullon van a pénz, nyilat akarok venni, csak nem tudom hol keressem. 😊
grebber
Valamit muszáj venni mert a pénz csak gyûlik😄

zorrobomber
A boltban, de nem nagyon érdemes vásárolni, inkább mássz meg pár tornyot az elején, azok mindig adnak egy free fegyvert. A pénzt az upgrade-ekre érdemes költeni inkább, mivel azt nem kapod meg ingyen.

adam46
Fegyvereket hol tudok vásárolni? 😊
grebber
Acsi listában láthatód hogy 6.

Herold
Kipróbáltam a coopot, fasza volt. Bár kissé lassú az ember, futva is. Nem lépett ki senki játék közben. A fahíd felrobbantása kissé sokáig tartott, párszor újra kellett kezdeni.
Hány küldetés van coopban? Odáig jutottunk hogy jött egy hajó.

grebber
Holnap valamikor tudjuk folytatni a coopot?

woy
nekem 42 van mobilban

Herold
Azt se tudtam eddig, hogy vannak 32 magos procik. <#nemtudom>

lalakov
Mielõtt elrontaná a patch a játékot, inkább kikapcsoltam Steamen.
Herold
Másold rá az angol nyelvi fájlokat az oroszra, akkor jó lesz.

Nyomorékok ezek. Kihasználják, hogy az egyetlen jónak tûnõ FPS játékot is sok aprósággal elkúrják.
Shep
Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Igen.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Shep
Amúgy azok a részek amikkel régen reklámozták a játékot, hogy a szikláról Vaas lelök minket, meg magyarázza az õrületet, benne vannak a játékban?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mit lehet tenni ha nem ad ki semmi hangot a játék?

Fpocok
De nekem kellett volna 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Olyan nem kell jó nekem alapon úgy nagyobb a kihívás!

Fpocok
Passz... nézd meg... megnöveli a hpt, gyorsabb hp regen, ilyenek.

Mr_no_NaMe
Amúgy is minden offolva van és ki van kapcsolva. Az ultralow mod nem tesz rá még 1-2 lapáttal? Elvégre minek csinálnának belõle modot, hisz bárki át tudja írni a configban...
grebber
Buffolja ez az mit jelent? Fogalmam sincs!

Fpocok
Multiban és coopban mûködik. Gyakorlatilag BUFFolja a közelben álló karaktereket. Csak akkor tudod elnyomni, ha egy bizonyos távolságon belül van másik játékos... mint mondtam... multiban is van.

grebber
És ez micsoda?

Fpocok
Szerintem attachmantet rakd fel, az nagyon hasznos.
ULTRALOWot meg be tudod állítani configból.

Mr_no_NaMe
Gyász...hagyom inkább. Köszönöm!
Fpocok
Na akkor ott lehet módosítgatni... vagy keresel valami compolationt... abba bele van gyúrva több mod.

Mr_no_NaMe
UltraLowSettings,1.6 Ballistics, attachments_patch

Namost ez 3*2 patch.dat/fat
Mr_no_NaMe
Csak azt nem tudom hogy fogom õket berakni, mert mind a 3 mod ugyan azt a 2 filet tartalmnazza (patch.dat/fat)
Fpocok
Mi kéne? Amiket én leszedtem, az mindig két file volt és csak bemásolom és szvsz...

Grebber: Nézd meg a beállításoknál, van egy olyan, hogy battlecry. Coopban nyomogasd cooldownra 😄

Mr_no_NaMe
Fú, lehet...ilyen filet letöltesz, úgy unpack...lehet az a módosítás.

letöltöttem 2-3 modot, és csak használni szeretném. ennyi
Fpocok
Ha meg van csinálva, akkor két filet bemásolod... nem azt nézed, hogy mit kell módosítani egy fileban? Az tényleg bonyolult.

Mr_no_NaMe
Nézem itt, hogy miként kell ezeket a modokat berakni...ez tényleg ilyen bonyolult, vagy csak annak tûnik?
grebber
Kegyetlen jó a coop!<#eljen>

szal úgy döntöttem pihentetem mert ez így egy nagy fos! majd ha patch-elték rendesen, na majd akkor újra elõveszem
nekem a patch óta oroszul beszél a játék! hiba állítom angolra akkor is oroszul pofáznak! na ez a nem mindegy
Herold
Akkor látni jól, mikor elrepülsz felette.

Herold
C-vel? Nálam a guggolás gombot mutatja, de nem nyílik. Így kénytelen vagyok repülés után mindig a vízben landolni.

Azon én is nagyon ledöbbentem! 😞
koschwarz
túl sokat szedtél a drogból a játékban <#buck>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

BoneDragon
Ennyi óra játék után csak most vettem észre, hogy nem is igazi fák vannak a játékba, hanem "papírfák", veled együtt fordulnak. <#rinya>

Fpocok
Írtam uplayen...

grebber
TS-t nem használok!

Fpocok
Tudsz jönni TSre? 1/6ot lenyomhatjuk, most csak erre van idõm.

grebber
Valaki coop most?
Csak mondjátok el hogy találunk egymásra egyszer se multiztam coopoztam még a singlevel vagyok elfoglalva!

PhantomAss
pedig én is átállítottam a billentyûzetet. Minden játéknál átállítom mert már megszoktam. És nálam mûködik, de csak C gommbal

GOOBY, pls