Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én pl. arra hogy ne lógjon az arcomba a fegyver allways ha nem akarom, meg ne legyen wallhack/tagging ami ua olyan csalás csak ezt gyárilag adta az UBI.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Mit szenvedtek ezekkel a modokkal? Van valami látszata is vagy arra fújjátok a lufit, hogy az AK-ra vagy még 2-re feltehessétek a célmegjelölõt?
Inkább csináljátok jól; használjatok trainert vagy má scsalást hamár el akarjátok vele rontani a játékotokat.
Olvastam, amúgy hogy a Fegyver FOV-ot is valaki beiktatta utólag, csak nevetni tudok ezen. Szégyen Ubisoft!!!
Inkább csináljátok jól; használjatok trainert vagy má scsalást hamár el akarjátok vele rontani a játékotokat.
Olvastam, amúgy hogy a Fegyver FOV-ot is valaki beiktatta utólag, csak nevetni tudok ezen. Szégyen Ubisoft!!!
Ez igaz. Én is folyton fullos 6000es pénztárcával mászkálok, de nem tudok mit csinálni, minden fegyver megvan már ami nekem kell, még több is.
Azokat a fast traveles bodékban a fegyos szekrényben is fel tudod tölteni!
Next PC upgrade: 2022
A boltban, de nem nagyon érdemes vásárolni, inkább mássz meg pár tornyot az elején, azok mindig adnak egy free fegyvert. A pénzt az upgrade-ekre érdemes költeni inkább, mivel azt nem kapod meg ingyen.
Kipróbáltam a coopot, fasza volt. Bár kissé lassú az ember, futva is. Nem lépett ki senki játék közben. A fahíd felrobbantása kissé sokáig tartott, párszor újra kellett kezdeni.
Hány küldetés van coopban? Odáig jutottunk hogy jött egy hajó.
Hány küldetés van coopban? Odáig jutottunk hogy jött egy hajó.
Nyomorékok ezek. Kihasználják, hogy az egyetlen jónak tûnõ FPS játékot is sok aprósággal elkúrják.
Kösz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Igen.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Amúgy azok a részek amikkel régen reklámozták a játékot, hogy a szikláról Vaas lelök minket, meg magyarázza az õrületet, benne vannak a játékban?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mit lehet tenni ha nem ad ki semmi hangot a játék?
Passz... nézd meg... megnöveli a hpt, gyorsabb hp regen, ilyenek.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Amúgy is minden offolva van és ki van kapcsolva. Az ultralow mod nem tesz rá még 1-2 lapáttal? Elvégre minek csinálnának belõle modot, hisz bárki át tudja írni a configban...
Multiban és coopban mûködik. Gyakorlatilag BUFFolja a közelben álló karaktereket. Csak akkor tudod elnyomni, ha egy bizonyos távolságon belül van másik játékos... mint mondtam... multiban is van.
Szerintem attachmantet rakd fel, az nagyon hasznos.
ULTRALOWot meg be tudod állítani configból.
ULTRALOWot meg be tudod állítani configból.
Na akkor ott lehet módosítgatni... vagy keresel valami compolationt... abba bele van gyúrva több mod.
Csak azt nem tudom hogy fogom õket berakni, mert mind a 3 mod ugyan azt a 2 filet tartalmnazza (patch.dat/fat)
Mi kéne? Amiket én leszedtem, az mindig két file volt és csak bemásolom és szvsz...
Grebber: Nézd meg a beállításoknál, van egy olyan, hogy battlecry. Coopban nyomogasd cooldownra 😄
Grebber: Nézd meg a beállításoknál, van egy olyan, hogy battlecry. Coopban nyomogasd cooldownra 😄
Fú, lehet...ilyen filet letöltesz, úgy unpack...lehet az a módosítás.
letöltöttem 2-3 modot, és csak használni szeretném. ennyi
letöltöttem 2-3 modot, és csak használni szeretném. ennyi
Ha meg van csinálva, akkor két filet bemásolod... nem azt nézed, hogy mit kell módosítani egy fileban? Az tényleg bonyolult.
Nézem itt, hogy miként kell ezeket a modokat berakni...ez tényleg ilyen bonyolult, vagy csak annak tûnik?
szal úgy döntöttem pihentetem mert ez így egy nagy fos! majd ha patch-elték rendesen, na majd akkor újra elõveszem
nekem a patch óta oroszul beszél a játék! hiba állítom angolra akkor is oroszul pofáznak! na ez a nem mindegy
C-vel? Nálam a guggolás gombot mutatja, de nem nyílik. Így kénytelen vagyok repülés után mindig a vízben landolni.
Azon én is nagyon ledöbbentem! 😞
Ennyi óra játék után csak most vettem észre, hogy nem is igazi fák vannak a játékba, hanem "papírfák", veled együtt fordulnak. <#rinya>#rinya>
Valaki coop most?
Csak mondjátok el hogy találunk egymásra egyszer se multiztam coopoztam még a singlevel vagyok elfoglalva!
Csak mondjátok el hogy találunk egymásra egyszer se multiztam coopoztam még a singlevel vagyok elfoglalva!
Next PC upgrade: 2022