Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
reseteli az outpostokat/tornyokat ha pl végignyomtad, nem kell unalmadban lófrálgatni
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Egy kisebb értékû Viewmodel FOV-ot szerezhetnél, mert ami a fórumon van az már túlságosan nagy <#eljen>#eljen>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Készítsetek elõtte biztonsági másolatot a win32_data/patch.dat & patch.fat fájlokról!
-2048 & 1024-es felbontású textúrák, mely nem hajtják túl a VRAM-ot
-Egyensúlyozott színhatás (a felhõk is realisztikusabbak)
-Kisebb fényerõ, mellyel a textúrák már nem annyira világosak
1.03-as verzióval és az azalattival is tökéletes és csakis a textúrákat tartalmazza!
De azért nézd meg a fejlesztéseknél, én nem láttam elsõre.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Next PC upgrade: 2022
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Next PC upgrade: 2022
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ha eddig nem gyûjtötted a skilleket, akkor nem csoda, ha elakadsz...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nekem olyan gondom lenne h eddig ment a game normálisan a 1.02 patchel. Aztán volt 1 kék halálom és azóta megakad a gém de már a menübe kezdi 15 mp-ként 5 mp-ig megakad ugyan ez van a játékközbe. Aztán felraktam a 1.03 pathcet azzal már jó volt csak úgy eltûnt a mentésem. HEEELP Pleaase. Elõre is Köxi.
Pokerkártya: eladás semmi több (írja is a lott rucksackban hogy mire jó "sell")
Personal storage: nincs, csak a batyu ami nálad van.
nem is emlékszem hogy jött elõ.. egyszer csak vmi save vissszatoltes utan nem volt semmi tárgyam és kész.. eh, na mindegy, akkor majd peccs remélhetõleg.
addig is ha esetleg valakinek van egy save-je amiben kb sztori felénél jár akkor megdobhatna😊
van nalam repair tool, de nem tudom hasznalni. Hogy kell?
Mas: talalok neha pokerkartyakat, azok valok valamire vagy csak eladni par dolcsiert?
Van valami personal storage ahova esetleg a boroket felrerekhatnam hogy ne hatitaskaban foglaljanak helyet?
Koszi!
Battletag: coolpet#2467
hááát a vége elég érdekesre sikerült...
na, mind1 😊
innentõl kezdve, ha nem New Game,
akkor lehet/ érdemes még csinálni vmit, vagy a történeti vonala ennyi volt és a továbbiakban achi gyûjtés?
Just do it :)
Engem viszont érdekelne, hogy lehet elõhozni mert ha nálam nem jött elõ - pedig mindent megtettem érte 😄 - akkor vmi nagyon trükkös dolog lesz ez.
Csak tippelni tudok, hogy azoknál jön/jöhet elõ akik átállítják a bill kiosztást.
Simán két nyíl az uszonya mellé. Vagy a távcsövessel.
Kb a game 10%-nál egy mission után minden tárgyam eltûnt. A fegyvereket , töltényeket stb újra vásárolgattam, de a kamerának végképp annyi lett. Akko nem is zavart, de most egy story-missiont kéne csinálnom (halott pirateket fényképezgetni) és egyszerûen képtelen vagyok megcsinálni így 😞 Jó 15-20órám már benne van a gameben..😞
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.