Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
hehe... nincs ilyenkor idõm angol órákat venni (nem is érdekel) - kár hogy nem orosz az ubi 😛

reseteli az outpostokat/tornyokat ha pl végignyomtad, nem kell unalmadban lófrálgatni

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Herold
Egy mod, amelyben az ellenség visszafoglalja a tornyokat vagy a bázisokat?

Látom vágom az angolt vagy az angol vág téged. Amúgy ez mi?
Egy kisebb értékû Viewmodel FOV-ot szerezhetnél, mert ami a fórumon van az már túlságosan nagy <#eljen>
tomsolo

Shep
Kösz, ezt is megnézzük.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Köszi szépen, megoldotta, végre mehet a sweetfx, aniso meg minden ami kell 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Far Cry 3 Texture Mod

Készítsetek elõtte biztonsági másolatot a win32_data/patch.dat & patch.fat fájlokról!

-2048 & 1024-es felbontású textúrák, mely nem hajtják túl a VRAM-ot
-Egyensúlyozott színhatás (a felhõk is realisztikusabbak)
-Kisebb fényerõ, mellyel a textúrák már nem annyira világosak

1.03-as verzióval és az azalattival is tökéletes és csakis a textúrákat tartalmazza!
Shep
Aha, pókerban nem csal a gép. Mindig ugyanaz a tag nyert 😊

sziasztok elmenttettem a félkész térképem a fájl ott is van csak ép valamiért nem tudom meg nyitni ha valaki találkozott ijen problémával tudasa velem mert idegesit hogy több orát bele ölök a térkép készitésbe és nem tudom megnyitni ötleteket elköre is köszönöm
Shep
10 óra alatt végigvitte boxon, csak tudja 😊

BoneDragon
Ja persze, blablabla. 😊

Fpocok
Én nem emlékszek ilyen becsúszós lövõs fejlesztésre... lehet, hogy csak egykezes smg vagy pisztollyal lehet... mint ahogy a kötélrõl is csak azzal lehet lõni.
De azért nézd meg a fejlesztéseknél, én nem láttam elsõre.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Akkor, hogy lehet? Simán fut becsúszik és lõ közben?

grebber
Csak annyi volt a gáz fejlesztések nélkül, hogy 1 fegyver és kurva kevés löszerem volt mindig.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Nem.

lalakov
Már ha megéli az elsõ lövését. :-D
Shep
A videokban mutattak olyat, hogy doboz mögé becsúszik és még úgy fekve lõ pisztollyal a doboz mögül, ahhoz is skill kell majd?

Herold
Azért az nem árt, mivel egy sniper lövése alapból 4 csíkot sebez...

SötétBarom
És nem volt uncsi a speckó takedownok nélkül?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

tomsolo
az érdekes mert az elején addig nem is enged tovább a játék míg 2 nem fejlesztesz 😄

grebber
A skillek fejlesztése nem kötelezö.Elsö két végigjátszàsomnál semmit nem fejlesztettem.

Next PC upgrade: 2022

Herold
Az melyik?

pfff.odavan ez az ültetvényes küldetés,de nagyon jó!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Minden killért kapsz, illetve relict 250xp, levél 500xp.
Ha eddig nem gyûjtötted a skilleket, akkor nem csoda, ha elakadsz...
Lehet tényleg fejlõdnöm kéne a játékban.Alig osztottam még el skilleket.A tetoválásban is még alul vagyok.Skillpontokat nem csak a küldetésekért ad,nem? Táborok megtisztitásáért is jár?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Akkor elég gyenge vagyok még hozzá<#idiota><#hehe>

tomsolo
Erõvel.

Kick the horneyst nest küldetés.Igen nehéz,és még tele van kutyákkal is a tábor.Hogyan csináltátok meg?

Shep
Megnézem, de már csak holnap, köszi.

bajgunar
Játékban kapcsold ki a WideScreen-t. Nincs benyomva?
Shep
Egyszerûen nem hiszem el. A világon mindent kikapcsoltam a driverben de nincs célkereszt, így meg aztán rohadtul lehet sniperkedni. Elmegy az uborka ahova gondolom!

lac coo
Gyakran elõfordul, hogy elfelejti a mentést ??? Jóval hátrébb akar kezdeni minden áron, már rég nem ott tartok ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hellósztok !
Nekem olyan gondom lenne h eddig ment a game normálisan a 1.02 patchel. Aztán volt 1 kék halálom és azóta megakad a gém de már a menübe kezdi 15 mp-ként 5 mp-ig megakad ugyan ez van a játékközbe. Aztán felraktam a 1.03 pathcet azzal már jó volt csak úgy eltûnt a mentésem. HEEELP Pleaase. Elõre is Köxi.

Repair tool: nyomd meg a gombját (1, 2 ,3 , 4 attól függ melyik fegyver slotba raktad) majd tûzgomb a javítani kivánt jármû elött.

Pokerkártya: eladás semmi több (írja is a lott rucksackban hogy mire jó "sell")

Personal storage: nincs, csak a batyu ami nálad van.

Herold
A map editor mindenkinél ilyen erõsen húzza a CPU-t, mint nekem? Szinte semmit nem csinálok, és 80-90 %-on pörög mind a 4 mag.

balcooo
kosz az infót. hat remelem hogy dolgoznak rajta tényleg.... fõleg hogy az Ubi support site-ján is beírták mar páran h találkoztak a problémával

nem is emlékszem hogy jött elõ.. egyszer csak vmi save vissszatoltes utan nem volt semmi tárgyam és kész.. eh, na mindegy, akkor majd peccs remélhetõleg.

addig is ha esetleg valakinek van egy save-je amiben kb sztori felénél jár akkor megdobhatna😊

coolpet
Sracok!

van nalam repair tool, de nem tudom hasznalni. Hogy kell?

Mas: talalok neha pokerkartyakat, azok valok valamire vagy csak eladni par dolcsiert?

Van valami personal storage ahova esetleg a boroket felrerekhatnam hogy ne hatitaskaban foglaljanak helyet?

Koszi!

Battletag: coolpet#2467

goregrind
Én harmadszor kezdtem el a sztorit... <#eljen><#idiota>

DISCORD: grimanddark

Muttley
na, befejeztem én is
hááát a vége elég érdekesre sikerült...
na, mind1 😊

innentõl kezdve, ha nem New Game,
akkor lehet/ érdemes még csinálni vmit, vagy a történeti vonala ennyi volt és a továbbiakban achi gyûjtés?

Just do it :)

goregrind
Ez de odab@sz! <#eljen><#taps><#nyes>

DISCORD: grimanddark

tomsolo
Ismert bug - "állítólag" már dolgoznak rajta.

Engem viszont érdekelne, hogy lehet elõhozni mert ha nálam nem jött elõ - pedig mindent megtettem érte 😄 - akkor vmi nagyon trükkös dolog lesz ez.

Csak tippelni tudok, hogy azoknál jön/jöhet elõ akik átállítják a bill kiosztást.

BoneDragon
Elütöd motorcsónakkal. <#idiota>

tomsolo
😄

Simán két nyíl az uszonya mellé. Vagy a távcsövessel.

mint a cápa 1-be brody rendõr bedobja a gázpalackot a cápa szájába és bele lõ enyi
Fpocok
Szeretnéd? 😄

balcooo
Esetleg volt itt már szó az "inventorybol eltûnt kamera" problémáról, és hogy van-e rá valami megoldás?
Kb a game 10%-nál egy mission után minden tárgyam eltûnt. A fegyvereket , töltényeket stb újra vásárolgattam, de a kamerának végképp annyi lett. Akko nem is zavart, de most egy story-missiont kéne csinálnom (halott pirateket fényképezgetni) és egyszerûen képtelen vagyok megcsinálni így 😞 Jó 15-20órám már benne van a gameben..😞

Megdöntögetted már a rekordjaimat a játékban? :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
uplay kulcsot nem fogsz steamre regelni.

Muttley
a helyszín más
de ja-ja, ilyen <#nevetes1>

Just do it :)

coolpet
Tehat ha a sima uplayes verziot veszem meg(kodot) akkor azt nem tudom steamre beregizni, csak forditva?

Battletag: coolpet#2467