5604
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
Tomi229 #4155 C/ProgramData/Orbit/46 -
krisztajo #4154 Akkor már csak egy kérdésem van.
Hová rakja a mentéseket a játék (win 7-em van)?
Mert akkor kimásolnám a végső döntés előtt, bár az még messze van.
De ha lehet, mindkét végkifejletre kíváncsi lennék.
Az ejtőernyő nekem ezek szerint még odébb van, de jó tudni.
-
johny85 #4153 végigtoltam ,szerintem nagyon zsír game volt.
És több extra van benne mint a crysis-be.
De semmi kép se minősíteném le a játékot az elöbbi video összehasonlítás szerintem dx 9-es volt dx 11 helyett.
egyébként ha jól tudom a fc-t ugyanaz a csapat csinálta mint a crysis-t(annak a tovább fejlesztése).crytek csinálta a farcry1-et és a crysis is,tehát nem lehet szarabb ugyanaz az enginek a tovább fejlesztett változat,de garatulálok a video készítőjenek(meg annak aki összekeveri a full és a low grafikát),barom. -
mikromanus #4152 Akkor szerzed majd meg a wingsuit-ot és ejtőernyőt, amikor átmész majd a déli szigetre.
Mentés-választás: ha elmented valahova a mentés fájlokat, akkor ha később visszamásolod, akkor választhatsz mást
görgős váltogatásra: talán a billentyűbeállításoknál ez is állítható (?) -
#4151 Faszás.
Arra nincs megoldás, hogy a görgővel ne váltogassa gránátjaimat? -
#4150 -
krisztajo #4149 Nekem még nincs ilyen ruhám, már próbáltam. Hogy tudom megszerezni?
Vagy mikor kapom meg?
Jó tudni akkor nyugodt szívvel megyek Citrához, köszi.
Akkor nem tudom hogy fogom azt az ereklyét megszerezni, bár talán ezt a csónakos trükköt még megpróbálom.
-
#4148 F akart az lenni :) -
#4147 Ha felmész magas sziklákra és leugrasz akkor megnyomod a shiftet és kinyitja a ruháját siklóernyő vagy hogy a fenébe hívják. Utána meg kinyitod az ernyődet!
Választás csak egy van a játék során a leges legvégén!
Ilyen szigettel találkoztam már én is és onnan nem tudtam ejtőernyővel se rá esni.De szerencsére volt a közelben egy motorcsónak ,és a sziget egyik végén volt egy sziklás rész ahova izomból "kihajtva" a csónakkal a szárazföldre nagynehezen fel bírtam rá ugrálni! -
krisztajo #4146 Hát akkor biztos én vagyok nagyon láma.
Borg! Már körbejártam a szigetet, de itt nincs barlangjuk vagy semmilyen más bejárat.
Ez az a hely ahol három különálló szikla van a tengerparton és a legkülsőre mutatja az ereklyét a térkép.
Felmászni nem lehet egyikre sem és más utat sem találtam.
Már próbáltam videót is keresni hozzá, de sajnos nem találtam. Elég nagy szívás.
grebber! Milyen ruháról beszélsz? Nekem nincs semmi ilyesmim.
Honnan lehetne megszerezni vagy mikor kapom meg?
Még egy fontos kérdésem lenne, igyekszem spoiler mentesen fogalmazni.
Most készülök Citrához.
Mikor kell döntenem a folytatást illetően?
És valahogy tudok mentést csinálni, hogy majd visszatölthessem a másik végkifejlethez is.
Jó lenne, ha nem kéne előröl nekiugrani, de mindig ugyanazt a mentést írja felül.
Azt reméltem legalább ezt a pontot el tudom valahogy maradandóan menteni. Help!
-
#4145 Értem, akkor ezt majd a következő végigjátszásnál figyelem mert maradna egy amit nem tudok már teljesíteni mivel már nincs outpost és észrevétlenül kellett volna elfoglalni! -
mikromanus #4144 Vásárolni kell az armort. A találtat azt hiszem nem számolja. A skill meg talán annyit ad, hogy 50%-kal több sebzést fog fel az armor. A követelmény az aktiválásához meg tán 3, vagy 5 armor vásárlás. -
#4143 De pont azt nem értem mikor milyen lakalomkor kell viselni?
A játék során volt egy csomo rajtam de nem értem mi az az 50%-os írás mellette!
Aki tudja pontosan mit takar ez a body armoros skill és hogy lehet elérni kérem jelezze! -
#4142 sc3? -
#4141 Mert az SC3 levélhordás az nem időhúzó? Az, meg hogy ez fps az meg tps, tök mindegy, vagy fps-ben nem lehet mellékküldetés meg nagy bejárható játéktér? :) FPS nem egyenlő a megyünk és lövünk mindenkit játékkal. -
mikromanus #4140 Pedig oda van írva. A megadott alkalommal kell viselned, vagy vásárolnod armort. A fegyverszekrényből elérhető 200 dolcsiért a consumables résznél. -
#4139 Nekem most 21 óra 80%,de 100% nem lesz meg mert az elején nem figyeltem miket kell acsikért csinálni és most már megse lehet a max tetkó :(
A másik meg van 1 amit nem is értek mit kell érte csinálni.
A skilleknél az életerős résznél van egy body armoros.Na ott nem tudom mit kell hogy elérhető legyen!
Szóval az acsi kimaxolás max 2. szori végigjátszásnál lesz meg ha rájövök mi ez a body armor cucc.
De ez a 2. végigjátszás odébb lesz mert még van 50 relic amit meg kell találni és ez megutáltatja a game-et.De milyen jó lesz 119nél rájönni valamit elkurtam a föküldinél és azt már nem lehet megszerezni -
#4138 27 óra @ 96% - 10 Trials of the Rakyat küldetés maradt csak, plusz 1 relic nincs meg de már sehol sincs a térképen mert bugos a game. Az 1.03 verzióval még 3 hiányzott, patch-eltem 1.04-re már csak egy...1.05 után meglesz mind? -
#4137 értem.hát nekem nem volt az se több 20óránál 80% game.a többi dolog meg nem érdekelt azért nem csináltam meg:) -
#4136 Ott az még kevésnek is mondható mivel az kalandgame (csak a főszáll maga 12-13 órás) és van raklap mellékküldetés még több gyűjtögetni való ez meg egy fps amibe tettek időhúzó dolgokat. -
#4135 a vicc az hogy nekem is.tök jó a sziget meg minden,de ennyit nem tudtam csak úgy mászkálni.van egy srác AC3al meg eddig kb 50 órát játszott 60%.az is jó:d -
Borg #4134 Egyedül hoyt szigetén volt 2 olyan relict amihez siklani kellett (bár lehet, hogy azokhoz sem lett volna muszáj, de egy függőleges sziklafal oldalában volt a barlangjuk egyetlen bejárata. Az északi szigeteken minden megszerezhető volt simán is. -
#4133 Dehogy. -
#4132 Ugorj le simán és Shiftel nyitod ki a "ruhádat" amivel tudsz siklani a levegőben majd ha úgy érzed C-vel nyisd az ejtőernyődet! -
krisztajo #4131 Megint elakadtam egy relikviánál.
Azokra a helyekre hogyan lehet feljutni ahová nem vezet út?
Találtam egy ilyen sziklát Nat’s Repairs felett, a tengerparton a legszélső harmadik szikla.
Felmászni nem tudok és sárkány nincs a közelben. Help!
-
#4130 Ember te esténként menni hagyod a game-et?
Most néztem én 19 óra 50 perc és 77% nekem is. -
#4129 45 óra után már 77% !
Azt hiszem megérte az árát.
-
Ironman2 #4128 Akkor 3,leszarom! Nem azon múlik egy játék élménye,hogy hú de jó brutál grafika van neki,meg több levél van a bokron,az árnyékok mozognak,meg a fák hogyan hajladoznak ,hanem azon hogy mekkora élményt,és szabadságot tudnak nyújtani.Speciel a Gothic 3 óta nem szórakoztam ilyen jót egy nyilt világú,és nem agyonscriptelt (crysis) játékban -
#4127 Igen ezt már tapasztaltuk, hogy nincsenek igényeid ... És nem 1-2 bokor a különbség. -
Ironman2 #4126 ASD_ASADD_DAAda
arborétumot akartam írni -
#4125 Nálam a zúzzuk szét az alieneket és mentsük meg a bolygót vs szabadítsuk ki a társainkat közül az első a nyerő!
Far Cry 3 nagyon tetszik de én sajna az rpg-s hír óta minden mást ami a gamebe van a főküldin kivül csak próbának/előkészítésnek veszem.
A melékküldetések meg egyenesen szarok.
-
mikromanus #4124 Grafikailag lehet nem ér utol 1-2 "techdemot", de bőven élvezhető így is. A mellékküldetések/craft/vadászat nekem személy szerint bejön, a játék hangulata is, meg a történet is. (mondjuk a déli szigetes szál annyira már nem nagy szám, de még belefér. Csak ott nincs Vaas...)
Ami nagyon bejön az az outpost foglalósdi. Lehet, hogy az AI nem egy észlény, de nagyon jó szerintem az, hogy a legtöbb helyőrséget minimum 2-3 módon el lehet foglalni. Az orvlövészkedés, bombás-terrorista stílus és a kés móka nagyon bejött eddig. A frontális Rambó stílusú támadás kevésbé (vagy ez Chuck Norris módszer?).
A Crysis meg szép volt, jól nézett ki és kb ott halt el nálam végleg a lelkesedés amikor hidegre fordult az éghajlat. A lehetőségesk korlátoltabbak voltak, a történet se igazán fogott meg. Jó a Far Cry, csak sajna nagyon nem akarják a PC-sek felé a jobb grafikát közvetíteni, ami beleférhetne. Meg az átvezető videók a korai bemutatós stílusban mehettek volna. Egész más kép lenne utána Denisről és Citráról is. Így olyan kis visszafogottak -
#4123 Elírtam! Igen az 1-et akartam írni!
A 2. rész nagy császárság lett! -
Evoluti0N #4122 Assassin's Creed 2? 2? Még ha az elsőt mondtad volna, akkor megérteném :) -
#4121 Nem vagyunk egyformák! 6x toltam eddig végig és majd egyszer ha megadatik és lesz oylan gépem akkor még 1-2x maxon grafikán végigfogom vinni.
Az unalmas játékok nálam az Assassins Creed 2 és a Far Cry 2 nél kezdődnek! -
#4120 Eredeti crysis nagyon uncsi. A második része ezerszer jobb. -
Ironman2 #4119 Hagyjuk már ezt a hülyeséget,kit érdekel hogy 2 bokorral kevesebb van vagy több.Aki ilyent hiányol az menjen el egy antikváriumba.A játék a lényeg,és az lett a legjobb.Leszarom hogy mit mutattak anno,ha egyszer nem unatkozok a játék mellett,nekem így a tökéletes game -
#4118 Az a + tartalom aminek nevezik, lóf*sz. 2-3 alkalom után megunod. Lehet sokat szidják a crysist, de én anno sokkal jobban élveztem, mint most ezt. Ezt fél úton meguntam azt meg többször végigvittem. Lehet más nem így van ezzel, de ízlések és pofonok... -
#4117 Ha azt veszen amik vannak benne a küldetéseken kivül azok egy fps be full feleslegesek.
Pl ez a relic keresés meg a levelek kereségélése csak időhúzás.
Crysis meg egy only storiorientált cucc nem is akart más lenni!
Mindegyik game úgy jó ahogy van!Bár mindkettő elmehet a p*csába az optimalizálás terén! -
Evoluti0N #4116 Vicces, hogy egy ilyen jó és ennyi tartalommal rendelkező játékban is csak a hibát kell folyamatosan keresni. Lehet, hogy grafikailag annyira nem nagy szám, de ettől függetlenül 1000x több tartalom és lélek van benne, mint a techdemo Crysis-ban.