Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A konvolyos küldinél mit kell csinálni MF van mindig?
Mit ad ha összeszedem az összes bábut van nem keves 120.
Herold
Bármikor aktiválhatod, ugyanúgy lesz egy ikon a térképen, amelynél bármikor felvehetõ a küldi. Akár a végigjátszás után is.

Myselor
ilyen nekem is volt párszor xd vicces
A story után lemegy a stáblista és utána Free Run is van,igen.
bajgunar
SweetFX for far cry 3 perfect 2 Created by punchao
Ez a legszebb!!! 😄 Leszeded, bemásolod a txt-t az farcry3.exe mellé. De persze átnevezed SweetFX_settings.txt -re. Ennyi. Próbáljátok ki. Szebb lesz tényleg.
Am ez a tegnapi nvidia driver-tõl atomra be swap-olt a game!!!
Alanti cfg-n eddig simán ment ~med-hihg-on 30 fps felett full hd-n. Most meg??? ÁHhh. Én vissza is raktam az elõzõ drivert.
Szia! Feltettem de kiderült az volt a baj hogy még a törtbõl maradt meg és újra kellet rakni. Azért köszönöm válaszod!

GYPSY SKILL...elkaptam valamelyik csajtól a faluban, amiért megmentettem 😄

Fpocok
Tudtommal utána lehet továbbbarangolni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Animefox
Halljátok ezt a plusz küldetést mikor aktivizáljam? Játék végén vagy közben is lehet? Ha vége van a játék történetének akkor lehet tovább barangolni vagy ennyi vége stáblista?

Fpocok
Uplayet felteted?

Sziasztok! Megvettem a játékot 576-ban 10-ezerért és nem indul. Olyant ír ki hogy nem találja a Ubisoft Game launchert Error Code 2. És nem nagyon tudok mit tenni már többször újraraktam. Tudnátok segíteni? Üdv.

Multi nem jött be?
scomcomputers
Ha valakinek kellene FC3 én eladnám occsón az enyémet....jöhet PM!
<#worship><#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

Fpocok
Na akkor... hvapros danih teljesen megbízható... tucatot vettem, haverok is, még nem hallottam volna, hogy gond lenne.
Uplayeset vettél? Akkor gondolom promokódot kaptál, amit uplay storeba beírtál és 0ft ra váltott, így van? Emailt megadtad ott? Igen? És még nem jött meg? Havernak egybõl megjött... ha nem jött meg, akkor a uplay sara.

lalakov
Sokan veszünk tõle, én rosszat még nem hallottam róla.

ˆ HUN BECSEHELY: Mikor fizetted ki? Ha utaltad akár 1 nap is eltelhet, míg megérkezik hozzá és persze csak utána kapod meg. Szerintem nála érdeklõdj privátban. ;-)
Shep
max 1-2 fps de nem érezhetõ komoly pfs esés ellenben a látvány szerintem sokkal jobb.

Az milyen már, hogy megdobok egy szövetségest 2x kõvel és az egész banda elkezd szarrá lõni. Kicsit komolyan veszik ezt a köves dolgot 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

<#idiota><#hehe>

Ezt a fasz Rongot kell védeni,aztán állandóan megdöglik.idegesítõ egy küldetés

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

BoneDragon
Remélem azért nem ájultál el közbe...

Az ilyenektõl nem szabad venni semmit se,nem tanultok úgylátszik!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Vazze,mikor kiszedi késsel a töltényt a karjából,elég undorítóra sikerült

Irjak a supportnak.Hogy a tökömbe,én játszani akarok,nem az Angol tudásom fejleszteni.Faszom

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Fpocok
Õ megbízható... esetleg kérdezd meg, mikor lesz kulcs?

Neten vettem meg a Hardveraprón egy megbízható embertõl: danih

wedge31
A kódok benne vannak a dobozban.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hali.Lenne egy kis gondom.Megvettem a játékot,mindent megcsináltam,de a megadott E-mail címre nem kaptam meg a Kódót.Ilyenkor mivan?

Fpocok
Valaki próbálta a textúra modot? Mennyivel eszi jobban a gépet?

Aghhhh....

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Shep
Azon hiába is akadt csak multiban van, singleben nincs új íj.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem bevallom azon bónusz íjjon akad meg a szemem. Remélem az is jó lesz a játékban. Szeretek íjjászkodni játékban (valóságban meg ideje lenne már megtanulnom). 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

tomsolo
"a kölyökszöcske szintet lopakodó stílusban."
ahaha ezen felröhögtem

#3813: nekem is Insane Edition van - igaz PC -, ez plusz 3 ikonnyi különbséget jelent a térképen még nem jutottam el odaáig. De azt mondják nem rosszak az extra küldik. A kapott dlc itemek viszont jók - bár a Tribal kés érdekes módon lecserelõdik pár animban simára - viszont a vadászós mesterlövészpuska nagyon jó - fõleg mert normális célkeresztje van. 😊 A Vaas figurát én sem értem ha lenne hozzá egy rendes hoola girl fej akkor jó poén lenne, így csak elvan cseszve.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Csak annyira kell az elõzõ részek ismerete, mint amennyire a Far Cry 2-hõz az egy ismerete. Azaz semennyire. Külön történet. Ami azonos az a név, a csilivili szigetes/õserdõs környezet és az FPS kategória. Jó kis játék. Nehéznek annyira nem nehéz, bár pár helyen azért lehet szoros lesz a meccs. Meg lehet állítani a nehézséget is. Lehet kipróbálom majd újra a survivort, vagy a kölyökszöcske szintet lopakodó stílusban. Warriors/hard szinten valahogy nem látom sanszosnak a késsel felszabadítós stílust...

Amúgy meg a karakterek nagyon jók. Az északi szigeten az ellenséges rosszarcok veszettül el vannak találva (Vaas for president!). A másik szigeten picit szerintem "Laposabb" alakok lesznek, de az se rossz.
Tegnap vettem meg Xboxra a játékot. Ma szeretném kipróbálni. Eddig sok jót hallotam róla.
Én annak idején csak az elsõ résszel játszottam a 2. kimaradt. Ehhez a részhez mennyire kell ismerni az elõdöket?

Sima verziót nem kaptam, így megvettem az Insane kiadást. Ebben van pár bonusz cucc meg állítólag egy 1 órás kiegészítõ küldetés. Ez tolta valaki, mennyire jó? Csak szeretném tudni megérte-e, mert a hozzá adott figura félelmetes gagyi. Az a szövet táskaszerûség jól néz ki, de nem tudom mire jó. A kiskönyv az érdekesnek tûnik. De elsõ sorban az ingame tartalom az ami érdekel.

Just Cause 2-t néztem, hát elég gyér FPS-ben. Nincs kidolgozva.
Maxtreme
/verz <#vigyor3>

Fpocok
Ami azt illeti... sok fpsnél megcsinálják a tps nézetet. Mondjuk sok értelme van, de moddal megoldható. Hogy ennél meg lesz-e oldva... passz.

BoneDragon
Én alulnézetet akarok...

Herold
Nincs. Ez FPS, nem TPS. Szokj hozzá.

Nekem oldalnézet kell!!! Ja meg buborék is.
Maxtreme
lol.
Ennyi erõvel miért nincs felülnézet?

tomsolo
talán mert fps? 😊

Shevchenko
Sziasztok!
Nincs olyan beállítás ahol látom hátulról az embert mert már behányok a kamera mozgásba.

FORZA MILAN!!!

Aha, nincs benne semmi más módosítás.
Shep
Azt asszem sehogy nem tudod.

Shep
Én kipróbáltam szerintem jó, bár a felhõk szerintem szarabbak lettek de legalább nem sül ki a szemem a fehér homoktól

Mentéshez kérnék segítséget. Hol lehet menteni a játékban, vagy hol ment a játék? Betöltésnél látok több mentést is, de hogyan tudom írányítani, hogy az legyen felûlírva amit én szeretnék?

Maxtreme
és mindezt 58 megába? 😄

tomsolo
Engem az érdekelne ha vissza lehetne hozni azt dzsungelt ami volt az E3-on

bajgunar
Az annyira nem egy nagy dolog...több értelmét látom, ha Texture Mod jön ki vagy más egyensúlyozás a játékban. Sok zavaró dolog van benne.
tomsolo
az a filemodding még nem érdekel - egyelõre - viszont lehet már saját recipéket csinálni - pl 4 krokodilbõr egy nagy tárca 😄