5604
  • Fpocok
    Sikerült befejeznem a játékot 44 óra alatt... minden megvan 100%.
    A boss fightokat leszámítva nagyon jó játék.
  • Herold
    Másnak a mentését lehet használni? Mert akkor kérj valakitől. Nekem olyan van, amelyben relicek nincsenek összegyújtve.
  • grebber
    Ó na ezt jól beszoptam így csak rosszabb lett mintha elölről kezdtem volna :(
    Nem lehet valahogy visszacsinálni?

Ha nem akkor mindegy ,acsik ki vannak maxolva az a lényeg többet nem görcsölök a single résszel csak coop és multi!
  • Fpocok
    Azt nem szabad hagyni :D
  • grebber
    1 nyomorék köre csak felkerült a nevem Rendesen rossz volt nézni mindig más van kiírva!
  • Animefox
    De akkor gyerekek miért vettem meg eredetiben a játékot ha nincs igazi online móka mint a FarCry2-ben....? Vagy PC-n ott is ez volt?
  • grebber
    Na ez nagy zsírkaraj akkor nem kell újból végigvinni!Máris jobb a napom!
  • broman191
    Persze, csak az mégsem olyan változatos "handmade content", mint például a fősztori. :)
  • tomsolo
    Hidd el hogy van... :D
    link
  • grebber
    Szerintem nincs pedig akkor nem kéne újra kezdenem az egész gam-et az acsi maxolás miatt!
    Így meg újra kell majd :( Pedig ez a relic keresgélés megutáltatja a game-et napi 2 óránál többet nem is keresgélek.
  • tomsolo
    Én végigtoltam warezba aztán megvettem az Insane editiont :D
  • tomsolo
    Van arra lehetőség hogy újra kezdés nélkül nyomhasd az outpostok és tornyok ellen...
  • broman191
    Valami rendes küldetés ikonja van úgy rémlik... :)
  • grebber
    Az Uplay pontért vehető testing unit küldetést hogy jelöli a térkép?
  • Herold
    De amelyiknél az Orbit mappában vannak a mentések, az nem bolti.
  • Tib
    Az enyém bolti insane és at 1.04-et feltéve simán betölti az 1.03-nál mentett játékállásomat
  • Ironman2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Irják az infoban hogy a régi mentéssel nem müködik,ergo uj játékot kell kezdeni
  • The Protector
    Most itthon vagyok ahol a játékos pc-m is leledzik.Lewarezoltam a játékot h kipróbáljam(ezt tervezem megvenni ps3-ra) és annyira bejött a game,kb 2óra játék után h azonnal le is töröltem mert ez nem érdemel warezt és ezt végig szeretném vinni kiélvezve minden pillanatát.
  • broman191
    Nem rossz megoldás, valami hasonlóra gondoltam a hivatalos 1.04 patch tartamát végignézve is...remélem megoldják a gyáriak is a komplett hud kikapcsolást hamarosan. Mondjuk addigra már csak vaddisznókat fogok tudni lövöldöni, annyira elfogyasztottam minden tartalmat a játékban.
  • tomsolo
    Nem is fogod mert főleg privát meccsek vannak - ugyanis mindenki hekkelt editorral tolja - olyan mapot felnyomni a publicba meg banánt ér.
  • tomsolo
    nem
  • Animefox
    Ha csinálok pályaszerkesztővel pályát akkor több millióan letöltik majd és játszanak vele? Csak mert a FarCry2-ben ez volt... Itt a 3-ban még csak a nyomát se látom hogy házi készítésű pályákon tolnák sokan... :(
  • fekete0012
    most akarom megvenni kiprobáltam a virágboltit a mentést átlehet rakni a virágboltibol?
  • Herold
    Ez nem a warez topik.
  • Tomi229
    Telepítsd újra a játékot. Nekem is volt ilyen.
  • chase
    Most update-elt 1.04-re és nem látja a mentést, Story-nál csak a New Game választható, se Continue, se Load. :(
    Van erre valami megoldás, hogy elérjem a mentett állásomat?
    C:\ProgramData\Orbit\46\-ban 3 db file megvan!
  • skandara
    Interjú a történet írójával
    érdekes.
  • krisztajo
    Köszönöm szépen megtaláltam a mentéseimet.
    Nekem három fájl is van save001.sav, save005.sav és saves.ini.
    Melyik kell, vagy mentsem el mindet?
    Mégis melyik az a semleges hely és mikor van kb. amikor még utoljára lehet ilyen mentés csinálni???
    Ez a mentésrendszer engem is nagyon zavar az biztos.
  • skandara
    Ő az egyetlen érdekes karakter a játékban. :(
  • tomsolo
  • tomsolo
    Lényegtelen. :D
  • Fpocok
    Nem. Steamből is meg a dx9es indítóval is 11ben indult... nem tudom mit csináltam, de most jó. Próbálgatatm többször, most beadta. De hogy mi volt az oka, fingom sincs.
  • skandara
    Szeintetek mi történt Vaas-al?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Halott vagy nem?
  • tomsolo
    me a dx11-es exere kattintasz
  • mikromanus
    Biztos nem Dx9 kompatibilis a kártyád
  • Fpocok
    VALAKI MEGMONDANÁ MI A FASZÉRT INDUL A JÁTÉK DX11BEN, AMIKOR A KONFIGBAN IS 9 VAN BEÁLLÍTVA ÉS A JÁTÉK IS 9ET MUTAT. ANNYIRA IDEGES VAGYOK MÁR REMEGEK, MINDJÁRT SZÉTBASZOK VALAMIT!
  • Fpocok
    Valaki megmondaná, ha be van állítva a config file, akkor mi a faszért nem a szerint indítja el a kurva játékot? Miért a default beállításokkal? Egy nap két ubifos játék miatt is rohadtul felkúrtam az agyam...
  • tomsolo
    Nem, w7 alatt is ott van.
  • mikromanus
    EZ nem oprendszer függő? Ha elavult XP rendszered van, akkor a launcherben lesz, ha win7 (64 bit), akkor Orbit mappa. Bár volt olyan akinek semelyik helyen se volt meg. Neki biztosan valami egzotikus helyről lett meg a game :)

A kimenetelt meg vagy visszatöltöd, vagy megnézed a youtube-on. Az is lehetőség, hogy egy "semleges" helyen a döntés előtt még nyomsz egy külön manuális save-t és utána nem folytatásként nyomod mikor eltérő választást akarnál újrajátszani, hanem load és a save fájlt választod. Ez elérési út független. Csak a kifinomult mentési rendszernek köszönhetően egy automentés és egy manuális mentés van csak. A következő mindig felülírja. Roppant modern megoldás...
  • tomsolo
    ha warezod van igen egyébként az ubilauncherben kotárasszatok :D