Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit ad ha összeszedem az összes bábut van nem keves 120.
Ez a legszebb!!! 😄 Leszeded, bemásolod a txt-t az farcry3.exe mellé. De persze átnevezed SweetFX_settings.txt -re. Ennyi. Próbáljátok ki. Szebb lesz tényleg.
Am ez a tegnapi nvidia driver-tõl atomra be swap-olt a game!!!
Alanti cfg-n eddig simán ment ~med-hihg-on 30 fps felett full hd-n. Most meg??? ÁHhh. Én vissza is raktam az elõzõ drivert.

<#worship>#worship><#worship>#worship>
* Scomcomputers the future of computing!*
Uplayeset vettél? Akkor gondolom promokódot kaptál, amit uplay storeba beírtál és 0ft ra váltott, így van? Emailt megadtad ott? Igen? És még nem jött meg? Havernak egybõl megjött... ha nem jött meg, akkor a uplay sara.
Parasite Eve 2, best game EVER!
ˆ HUN BECSEHELY: Mikor fizetted ki? Ha utaltad akár 1 nap is eltelhet, míg megérkezik hozzá és persze csak utána kapod meg. Szerintem nála érdeklõdj privátban. ;-)
Az milyen már, hogy megdobok egy szövetségest 2x kõvel és az egész banda elkezd szarrá lõni. Kicsit komolyan veszik ezt a köves dolgot 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ezt a fasz Rongot kell védeni,aztán állandóan megdöglik.idegesítõ egy küldetés
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
ahaha ezen felröhögtem
#3813: nekem is Insane Edition van - igaz PC -, ez plusz 3 ikonnyi különbséget jelent a térképen még nem jutottam el odaáig. De azt mondják nem rosszak az extra küldik. A kapott dlc itemek viszont jók - bár a Tribal kés érdekes módon lecserelõdik pár animban simára - viszont a vadászós mesterlövészpuska nagyon jó - fõleg mert normális célkeresztje van. 😊 A Vaas figurát én sem értem ha lenne hozzá egy rendes hoola girl fej akkor jó poén lenne, így csak elvan cseszve.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Amúgy meg a karakterek nagyon jók. Az északi szigeten az ellenséges rosszarcok veszettül el vannak találva (Vaas for president!). A másik szigeten picit szerintem "Laposabb" alakok lesznek, de az se rossz.
Én annak idején csak az elsõ résszel játszottam a 2. kimaradt. Ehhez a részhez mennyire kell ismerni az elõdöket?
Sima verziót nem kaptam, így megvettem az Insane kiadást. Ebben van pár bonusz cucc meg állítólag egy 1 órás kiegészítõ küldetés. Ez tolta valaki, mennyire jó? Csak szeretném tudni megérte-e, mert a hozzá adott figura félelmetes gagyi. Az a szövet táskaszerûség jól néz ki, de nem tudom mire jó. A kiskönyv az érdekesnek tûnik. De elsõ sorban az ingame tartalom az ami érdekel.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nincs olyan beállítás ahol látom hátulról az embert mert már behányok a kamera mozgásba.
FORZA MILAN!!!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo