5604
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
#4195 Sikerült befejeznem a játékot 44 óra alatt... minden megvan 100%.
A boss fightokat leszámítva nagyon jó játék. -
#4194 Másnak a mentését lehet használni? Mert akkor kérj valakitől. Nekem olyan van, amelyben relicek nincsenek összegyújtve. -
#4193 Ó na ezt jól beszoptam így csak rosszabb lett mintha elölről kezdtem volna :(
Nem lehet valahogy visszacsinálni?
Ha nem akkor mindegy ,acsik ki vannak maxolva az a lényeg többet nem görcsölök a single résszel csak coop és multi! -
#4192 Azt nem szabad hagyni :D -
#4191 1 nyomorék köre csak felkerült a nevem Rendesen rossz volt nézni mindig más van kiírva! -
#4190 De akkor gyerekek miért vettem meg eredetiben a játékot ha nincs igazi online móka mint a FarCry2-ben....? Vagy PC-n ott is ez volt? -
#4189 Na ez nagy zsírkaraj akkor nem kell újból végigvinni!Máris jobb a napom! -
#4188 Persze, csak az mégsem olyan változatos "handmade content", mint például a fősztori. :) -
#4187 Hidd el hogy van... :D
link -
#4186 Szerintem nincs pedig akkor nem kéne újra kezdenem az egész gam-et az acsi maxolás miatt!
Így meg újra kell majd :( Pedig ez a relic keresgélés megutáltatja a game-et napi 2 óránál többet nem is keresgélek. -
#4185 Én végigtoltam warezba aztán megvettem az Insane editiont :D -
#4184 Van arra lehetőség hogy újra kezdés nélkül nyomhasd az outpostok és tornyok ellen... -
#4183 Valami rendes küldetés ikonja van úgy rémlik... :) -
#4182 Az Uplay pontért vehető testing unit küldetést hogy jelöli a térkép? -
#4181 De amelyiknél az Orbit mappában vannak a mentések, az nem bolti. -
#4180 Az enyém bolti insane és at 1.04-et feltéve simán betölti az 1.03-nál mentett játékállásomat -
Ironman2 #4179 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Irják az infoban hogy a régi mentéssel nem müködik,ergo uj játékot kell kezdeni -
#4178 Most itthon vagyok ahol a játékos pc-m is leledzik.Lewarezoltam a játékot h kipróbáljam(ezt tervezem megvenni ps3-ra) és annyira bejött a game,kb 2óra játék után h azonnal le is töröltem mert ez nem érdemel warezt és ezt végig szeretném vinni kiélvezve minden pillanatát. -
#4177 Nem rossz megoldás, valami hasonlóra gondoltam a hivatalos 1.04 patch tartamát végignézve is...remélem megoldják a gyáriak is a komplett hud kikapcsolást hamarosan. Mondjuk addigra már csak vaddisznókat fogok tudni lövöldöni, annyira elfogyasztottam minden tartalmat a játékban. -
#4176 Nem is fogod mert főleg privát meccsek vannak - ugyanis mindenki hekkelt editorral tolja - olyan mapot felnyomni a publicba meg banánt ér. -
#4175 nem -
#4174 Ha csinálok pályaszerkesztővel pályát akkor több millióan letöltik majd és játszanak vele? Csak mert a FarCry2-ben ez volt... Itt a 3-ban még csak a nyomát se látom hogy házi készítésű pályákon tolnák sokan... :( -
#4173 most akarom megvenni kiprobáltam a virágboltit a mentést átlehet rakni a virágboltibol?
-
#4172 Ez nem a warez topik. -
Tomi229 #4171 Telepítsd újra a játékot. Nekem is volt ilyen. -
#4170 Most update-elt 1.04-re és nem látja a mentést, Story-nál csak a New Game választható, se Continue, se Load. :(
Van erre valami megoldás, hogy elérjem a mentett állásomat?
C:\ProgramData\Orbit\46\-ban 3 db file megvan! -
skandara #4169 Interjú a történet írójával
érdekes. -
krisztajo #4168 Köszönöm szépen megtaláltam a mentéseimet.
Nekem három fájl is van save001.sav, save005.sav és saves.ini.
Melyik kell, vagy mentsem el mindet?
Mégis melyik az a semleges hely és mikor van kb. amikor még utoljára lehet ilyen mentés csinálni???
Ez a mentésrendszer engem is nagyon zavar az biztos.
-
skandara #4167 Ő az egyetlen érdekes karakter a játékban. :( -
#4166 -
#4165 Lényegtelen. :D -
#4164 Nem. Steamből is meg a dx9es indítóval is 11ben indult... nem tudom mit csináltam, de most jó. Próbálgatatm többször, most beadta. De hogy mi volt az oka, fingom sincs. -
skandara #4163 Szeintetek mi történt Vaas-al? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Halott vagy nem? -
#4162 me a dx11-es exere kattintasz -
mikromanus #4161 Biztos nem Dx9 kompatibilis a kártyád -
#4160 VALAKI MEGMONDANÁ MI A FASZÉRT INDUL A JÁTÉK DX11BEN, AMIKOR A KONFIGBAN IS 9 VAN BEÁLLÍTVA ÉS A JÁTÉK IS 9ET MUTAT. ANNYIRA IDEGES VAGYOK MÁR REMEGEK, MINDJÁRT SZÉTBASZOK VALAMIT! -
#4159 Valaki megmondaná, ha be van állítva a config file, akkor mi a faszért nem a szerint indítja el a kurva játékot? Miért a default beállításokkal? Egy nap két ubifos játék miatt is rohadtul felkúrtam az agyam... -
#4158 Nem, w7 alatt is ott van. -
mikromanus #4157 EZ nem oprendszer függő? Ha elavult XP rendszered van, akkor a launcherben lesz, ha win7 (64 bit), akkor Orbit mappa. Bár volt olyan akinek semelyik helyen se volt meg. Neki biztosan valami egzotikus helyről lett meg a game :)
A kimenetelt meg vagy visszatöltöd, vagy megnézed a youtube-on. Az is lehetőség, hogy egy "semleges" helyen a döntés előtt még nyomsz egy külön manuális save-t és utána nem folytatásként nyomod mikor eltérő választást akarnál újrajátszani, hanem load és a save fájlt választod. Ez elérési út független. Csak a kifinomult mentési rendszernek köszönhetően egy automentés és egy manuális mentés van csak. A következő mindig felülírja. Roppant modern megoldás... -
#4156 ha warezod van igen egyébként az ubilauncherben kotárasszatok :D