Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#hehe>
A uplay a ubisoft steamje lényegében.
Úgytudom a steames verzióban is benne van, tehát ha megveszed akkor lényegében:
1. reggelsz steamen
2. reggelsz uplayen is

Anno mint a gta4: steam, games for windows live, rockstar social club

Vicc az egész 😄

coolpet
Sziasztok!

Olyan kerdesem van, hogy szeretnem megvenni a jatekot, de steamre, hogy a tobbivel egy helyen legyen.
Namost ez valami uplayes cucc, de lattam steamen is.

Valaki elirna nekem hogy hogyan mukodik?
Ha giftkent veszem, akkor is kell hozza az uplay?
Az uplay tulkeppen micsoda? le kell tolteni valami steamszeru klienst, vagy olyan mint a punkbustes, csak a jatek szedi le maganak, vagy hogyan van ez?

Ha a dobozos verziot veszem meg, akkor a jatek serialjat be tudom aktivalni steamre es tudom telepiteni onnan/frissen tartja?

Koszi, Peti

Battletag: coolpet#2467

wedge31
Ha egy másik küldetés folyamatban van akkor nem lehet a tábláról felvenni semmit. Egyébbként 60h alatt még nem találkoztam ilyennel.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

bajgunar
Ugyanezt én is észrevettem, hogy felszabadítasz egy posztot, írja az új vadász küldit, és sehol semmi. A tábla is üres.
Ez most bug, vagy hiba lett a patch-el, vagy mi?
Shep
Persze de attól még szar.

Felszabadítottam egy újabb õrposztot és írta is ,hogy újabb vadász meg gyilok küldetés szabadult fel, meg a jóember is mondja ,hogy jó ,hogy felszabadult a hely de még sok a munka nézzem meg a hirdetõtáblát. Nézem én de üres, mi lehet ennek az oka?

Ez már szar, ha rákapcsolom az anisot akkor nincs célkeresztem a távcsövesben, ha meg kikapcsolom akkor csúnya a játék, na jó nem csúnya csak hát azért ez elég durva hiba szerintem 2012-ban nem lehet aniso egy játékban?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jarlaxxe
Kutyát hasonlitod a macskához...

antgecc
A disznó nem szalad el, a kutyák morognak. Hallod õket. Elõször le kell vadászni õket, aztán a disznót. Vagy öld a disznót késsel és akkor nem mennek rád a kalózok. Nem olyan bonyolult ez.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Shep
DE rohadt idegesítõ, hogy elindulok disznóra vadászni levágok 2-t de egy falka kutya rám támadt és megöltek elõtte ugyanez csak akkor kalózok öltek meg azelõtt meg komodói sárkányok az egészben persze az a jó, hogy ilyenkor elvész a megszerzett bõr.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gabo91
Na végre volt idõm befejezni a játékot.

Én 2011-es E3-as bejelentés óta követtem nyomon a sorsát, minden videót láttam, minden hírt olvastam stb. Szóval nagyon rá votlam kattanva 😊
AC3 jobb lett azt kell hogy mondjam így elsõként is.

Annó mikor kijött AC1 nagyon jó játék volt, korszakalkotó, aztán a második rész megjelenésével az 1 "leértékelõdött" a 2 mellett.
Attól tartottam hogy itt is ez lesz, megjelenik a három és a kettõre elveszíti a varázsát, mert mérföldeket ráver majd a 3.

Hát nem így lett.
Mint két testvér olyanok. Egyforma jó a két játék.
Más hely, más hibák, más elõnyök.

Az elsõ sziget valami bámulatosan hangulatos, sajnos a második már elég kopár. Táborhelyek elfoglalása jó dolog, de sajna ezzel magunk játékélménye alatt vágjuk a fát, hisz onnantól kezdve nem kell a hátunk mögé nézni, nem fog senki megtámadni...
Második sziget még rosszabb ilyen téren, ott szabadon mászkálhatunk a ruhánkban bárhova, és még ragadozók se igen vannak.

Fõtörténet szál szerintem kicsit rövid lett, de máshol sem hosszabb. Barangolás felfedezésbe relikviákba rengeteg órát bele lehet ölni. 25-30 között vagyok én is. Talán a második sziget felesleges is, mert nem sok helyre kellett menni a küldetések végett, amúgy meg unalmas hogy az egészet bejárja az ember, ellenben az elsõvel.

Tényleg sikerült nekik úgy kialakítani a terepet, hogy látszólag messze lévõ helyek is pár perc alatt elérhetõek.... nem kell fél térképet megkerülni stb. stb. Kettõben azért szarabb volt, (fõleg alsó térképen)

Idelyi top 3-ban benn van nálam, de AC3 beelõzte...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Lehet vissza kéne még venni belõle, bár én nem értek ehhez. A fórumon nyomták be.
Herold
Pl. lelövöd. Vagy lenyilazod.

Shep
Szerintem gáz, mintha kinyújtott kézzel tartaná maga elõtt a fegyvereket.

Fpocok
Muti.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Találtam olyat is ahol látszik, hogy nem új tárat cserél, ez még emészthetõbb <#whatever>
Fpocok
hehe

na én az ilyentõl vagyok rosszul... túl sok látszódik a kezébõl.

Szerintetek milyen lett a Model FOV? Túl sok vagy még jó? Döntésképtelen vagyok <#nevetes1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Animefox
Valaki nem tudná megmondani hogyan tudom levadászni a cápát?

Fpocok
lol a repülõroncsos küldi... ezt biztos m samalama írta 😄

BaliBoy
Sziasztok!
Az egyik küldetés során hozzájutottam egy P416 típusú fegyverhez. A vásárlásnál meg is jelent a felkiáltójelecske az Assault rifle mellett, viszont belépve a kategóriába még sincs ott.
Tudtok errõl valamit? Bugos?

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

<#wilting>
Herold
Kapcsold ki a widescreent.

zsee69
Sziasztok! Miért van az, hogy ha távcsöves fegyverrel lõnék, sehol sincs a célkereszt?!

Euro Truck Simulator 2 Nick: zsee69(HUN) World of Truck page: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=278300

0ppika
reinstall

http://epica.nl

Sziasztok! Játszottam a Far Cry 3-mal el is mentettem a játékot viszont amikor kiléptem nem találom a mentéseimet mivel a load game nem elérhetõ viszont a mentéseket a program data/orbit mappában látom esetleg vhogy tudnám ezeket betölteni? válaszokat nagyon is köszönöm!!!
Fpocok
Vagy 10 kommenttel lejjebb már linkelték 😄

Az ellenség úgy mér be ebben a játékban is, mint a Skynet...

Shep
Kösz.

valaki csinált már custom matchet a multyba mert valahogy soha nem jön oda senki játszani. valaki tapasztalat?
Fpocok
ha két patch file van, akkor win data32 mappa.

Shep
Hova kell amúgy ezeket a modokat bemásolni? Nem volt benne a readmeben.

Shep
Kösz.

PhantomAss
a felteszed az alant linkelt modot (all attachments) akkoe tudsz rakni rájuk hangtompítót

GOOBY, pls

Jaja, én is így voltam ezzel. Kicsit csalódtam, de az kárpótolt, hogy mikor átmentem a déli szigetre, teljesen új fegyvereket rakott a shopba.

Shep
Francba, pedig pont a 911-re jó lett volna. Na mindegy. Köszi a választ.

Aminél alapból no attachmentset ír az már nem fog változni! (pl 1911-re nem lehet rakni semmit ahogy az AK-ra sem, persze festeni lehet õket)
Multiplayerben és coopban viszont mások a moddolási lehetõségek.

Shep
Ez mekkora 😊

Pisztolyra lehet majd hangtompítót rakni?

Muttley
tegnap voltam a bányás résznél
mit látok?
széjjel lövök mindenkit
egy afro csávó meg a sarokban "beakad" - BUG!!!
már rég döglött, villog fehéren (hogy loot-old le) és mit csinál az arc???
túlmozgásos tánc, zene nélkül <#nevetes1><#nevetes1>
vhogy így:

Just do it :)

Maxtreme

grebber

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Moddal kikapcsolható a villogás.

Öszintén szólva nagyon kiváncsi leszek mit alkotnak ezzel a hud patcchel.
Amiket szeretnék azok:
-In game hud eltüntetése/dinamikus változása (pl mint FC2, bár a minimappet elég érdekes lenne dinamikusra rakni 😄)
-Quest reminder eltüntetése
-Villógó dolgok kikapcsolása....nem tudom eléggé zavaró tud lenni idõnként, meg azért az elég érdekes hogy úgy figyelem hogy löjjek-e még bele hogy: villog? igen! na király akkor meghalt!
-Crafting, rucksack, skills gyorsgomb (tehát lenyomom az "x" gombot pl és egybõl a craft menüben leszek)
-Loot rucksackben a görgö használatával lehessen scrollozni (és egyéb helyeken is ahol "adja magát")

Ezek közül egyértelmûen a villogás ami számomra a legfontosabb. Teljesen felesleges. Ha valaki nem találja meg a dolgokat csak ezzel az kapcsolja be, de ne legyen ez kötelezõ. Kicsi "ááá, nem vettem észre az elöbb" is kell bele, az adja a savaborsát.

Aztán várjunk csak, lehet hogy HUD patch alatt azt értik hogy még jobban telerakják a képernyõt.

wedge31
Sorban lehet csak feloldani.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Herold
Keresd meg ezen az oldalon.
Bár nincs garancia arra, hogy tényleg ott van, ahol jelöli. De ha még nem vitted el, akkor elvileg ott kell lennie.

bardocz
Craftingnál kikeresed a fegyvertartót, vagy mit, és megcsinálod. Aztán ugyan így a többi bõrrel, amíg 4 fegyvert nem tudsz magaddal vinni.
lac coo
Hello !

Fegyver slot-ot hogy tudok feloldani ? Szereztem cápabõrt, az van ....Vagy csak sorban tudom, elõbb a harmadikat oldja fel szarvasbõrrel ? 😄

THX !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nazgul1980
Nem jött be, ott csak 2 roncs teherautó van, deazrt köszi<#vigyor3>

grebber
Holnap megyek falura mamámhoz.5 nap pc és FC3 nélkül 😞 Hogy fogom ezt kibírni <#rinya>

Next PC upgrade: 2022

Igazán nincs mit.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.