5604
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
#4115 Körülbelül egy oldallal előbb volt linkelve, a #4077 környékén írtam rá bővebben, a cikk miatt még annyit tennék hozzá, hogy jogilag ha minden igaz nincs mit fogni rajtuk, mivel E3 demó és mint olyan, értelemszerűen nem a végleges verzió színvonalát hivatott bemutatni, ezt sokszor el is mondják az ilyen demonstrációk előtt...ha nem, akkor is tudvalévő. Mindenesetre jogosan a csalódás, de jogilag ezzel nem igazán lehet mit kezdeni, egy játék fejlesztésének bizonyos szakaszához hozzátartozik általában ez a véglegeshez képest "túlzottan színvonalas" demós korszak...:) -
#4114 Voltmár! Nem átverés hanem marketing! -
Szepy2884 #4113 Sziasztok, nem szeretnék ünneprontó lenni, de gondoltam ez a témába vág:
Az Uborkasoft átverte a FC3 játékosait? -
#4112 Csak bejgli -
#4111 Nálatok van szerver? -
#4110 Inkább HD7770 és GTX650Ti alatt nem igazán lesz élet, de akkorra már reális elvárás lesz... :) -
#4109 Hát ez a videó nagyon ott van. Még jobbá tette a napomat. -
#4108 Egy a gond hogy szépnek szép lesz de a játékmenet meg nem nagyon fog fejlődni. elég nekem a FC3 grafika is csak fejlődjön a játékmenet. -
#4107 Inkább az legyen mint fordítva. Majd jönnek az új brutál konzolok azt lesznek a szebbnél szebb game-ek,aztán pc-s fronton meg csak a sírás hogy GTX 680 alatt nem lesz élet!
-
#4106 Hát a víz alatt annyira pocsék, hogy először én azt hittem ,hogy valamit elfelejtettem bekapcsolni. :) -
#4105 Hah, hogy odaperecel far cry-nak. Szánalmas amit ennek a játéknak a grafikájával csináltak, de ami a legjobban zavar hogy leöntöttek 5kiló festékkel mindent. Viszont crysis 3-ba nincs akkora lépés, sajnos ez betudható annak hogy nyomorult konzolokra is fejlesztik, b***ák meg! -
morzsi555 #4104 Nekem a vízalatti rész volt a legnagyobb csalódás a far cry 3-ban. Még a caustics-ot (magyarul nem tudom mi a neve, a vízalatti fénytöréses cucc) is kiszedték, pedig az egyik e3-as videóban mintha benne lett volna... Gondoltam majd jó sokat fogok búvárkodni benne, de annyira nincs kidolgozva az egész, randa textúra, alig van egy két hínár, a cápákon kívül alig van más benne. Meg ez az idegesítő elmosódás effekt, amit sehogy sem lehet kikapcsolni. Bár gondolom ezzel akarták eltakarni az kidolgozatlan vízalatti részeket, ezért nem lehet kikapcsolni. Gáz. -
#4103 Meghaladta a korát mondhatni,de a mai napig nem megy maxon hogy rohadna meg!
Mondjuk a Far Cry 3 sem pláne nem dx11-ben. -
#4102 Ok, akkor nevetek hogy a Crysis még mindig mennyivel előrébb jár pedig már 5 éves játék :) -
krisztajo #4101 Nem a Calvary-ra gondolok, és a felmászás nekem sem sikerült.
Megnéztem róla a videót, de nekem sehogy sem jött össze.
De nem baj azóta már megtaláltam a megoldást.
-
#4100 Inkább nevess,ünnep van vagy mifene -
#4099 Nem tudom ,hogy sírjak, vagy nevessek. -
#4098 Sok-sok gondolatot összegezve pár szóban: meglátszik hogy a Crysis PC-re született 2007-ben, a FC3 pedig konzolra 2012-ben...helyenként nagyon csúnya a FC3 visszafejlődése, szembetűnőbben pl. közel nem létező fizika... :)
ui.: Csak hogy a 2012 vs 2012 színvonalat is nézzük CryTek vs Ubisoft... :)))
-
#4097 Durva.. Crysis még mindig BŐVEN odabasz. -
KaBuTo666 #4096
Mi szenvedésen mentem keresztül, erre meg... -
#4095 Crysis vs Far Cry 3
Jó látni ezeket egymás mellett. (2007 vs 2012) -
#4094 Én is így csináltam, miután a siklóernyővel halálra zúztam magam és nem volt kedvem visszamászni a másik hegytetőre... -
#4093 Mivel nekem sincs már semmi küldim szinte,gondoltam szedem a Relicet felfelé,de megakadtam :(
Van egy aminél egy dombra mutat de semmiféle hozzájutási lehetőséget nem találtam.Messze innen van egy folyó aminek van alagutja de az elkerüli a domb alját.Magyarán fingom nincs az most hol van és hogy veszem fel. -
Borg #4092 Kemény 5 másodperces eksön :D -
#4091 Erről mellékelhetnél valami információt! :) -
Borg #4090 Simán fel is lehet mászni... -
#4089 Megáll az élet vs. nem coopoznak...
:DDDD
Gondolom mindenki családol egész nap. Két ünnep között lesz időd bőven :) -
#4088 Ha a Calvary pointra gondolsz akkor oda csak átsiklani lehet egy távolabbi hegyről.. -
krisztajo #4087 Az Amanaki Outpost mellett jobbra van egy domb, aminek a közepére egy relikviát mutat.
Ezt hogyan lehet megszerezni? Mind a három barlangbejáratnál jártam.
Az a kettő, amibe belehet menni nem odavisz.
A harmadikat, ami be van omolva, sehogy sem tudom megnyitni, robbantással nem mentem semmire. Help!!!
-
#4086 Nem túl nagy szám a coop szerintem ez az oka, nekem bőven elég volt 1x.
Tök jó ,hogy elvileg már vagy 2 patch óta nincsen kézhez ragadó, széteső meg látszódó fegyverbug, erre most ki nem elég, hogy az íj ott lógott a lábam előtt de még fegyvert sem tudtam váltani. -
#4085 Én eddig is ugy értem be 1-2 sec maradt!
Amúgy ennyire nem szeret senki coopozni? Vagy azért mert az van megírva hogy holnap karácsony van azért megáll mindenki másnál az élet? -
#4084 Pedig minimap szerint méregetve a legegyenesebb utat gyorsabban célba lehet érni, mondjuk úgy hogy 10-15 másodpercek maradtak a végcélhoz érésnél általában nem annyira fun mint most minimap nélkül keresgélve hol van a füst és beérni az utolsó 5-6 másodpercben. -
#4083 -
#4082 Hm érdekes én ennél még véletlenül se a minimapot néztem hanem az utat magam előtt! -
#4081 Az 1.04 patch után kikapcsolva mindent + modolgatós minimap eltűntetéssel & healthbar halványítással lehet végigtolom mégegyszer a cuccot, így egészen más a fíling'. A supply drop-nál pl. külön üt hogy valóban nézni kell honnan jön a füst, nem a minimap lesésével mész teljes gázzal fix irányba... :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#4080 Holnap coop valaki a legelejétől legnehezebben? -
#4079 Fú, HUD nélkül minden helpet kikapcsolva elég kemény.... -
mester1987 #4078 Legalább előre gondolkoznak pár évet. :)
Mondjuk érthető. -
#4077 Nem tudnak belőni egy normális gépigényt az "ilyen látványnak", mivel még nincs itt az ideje. Egy játék fejlesztése során el lehet kísérletezgetni a modern csúcshardverek korlátaival, például John Carmack beszélt régebben arról, hogy valami 100+ GB RAM-ot (nem megcsúszott a 0-n a kezem, 100) tartalmazó gépen is kipróbálták a Rage fejlesztés alatt álló verzióját, csak úgy milyen látványt lehetne kihozni az új grafikus motorból alapon, olyan feldolgozási kapacitással...gondolom a videokarikkal/procikkal is előszeretettel csinálhatnak hasonlót, mivel mint népszerűbb fejlesztők, párat telefonálnak a megfelelő helyekre és tesztelgethetnek high-tech cuccokat, vagy ha nem is adnak a kezükbe dolgokat, betekintést nyerhetnek egy kicsit a jövőbe (QuakeCon keynote-ban hangzott el ilyesmi). Egy kiadásra megérett játéknál viszont sajnos rá kell döbbenni, a vevőközönségnek esélyesen nincsenek hasonló lehetőségeik, hardvereik, így az általánosan elterjedt hardverekhez mérten kell a grafikus színvonalat alakítani... :)
Másrészt természetesen a Sony/Microsoft is odaállhat egy felebaráti csekkel az ilyen demók után a színfalak mögött, hogy fiúk, fiúk...túl jól néz ez ki a PC-n a mi konzoljaikhoz képest, az állunk leesett, de tegyetek már valamit az érdekünkben, nálunk csak jövőre/utána lehet szó ilyen grafikus színvonalról...és addig PC-n nem szeretnénk ilyet látni, mert sokaknak látványosan feltűnne mennyire kegyetlenül elavult a mi jelenlegi hardverünk és esetleg elpártolnának tőlünk... ;-D -
#4076 Konzolok miatt le kellett butítani. Ez nem nagy titok szerintem...