Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Na ennyit egy "angoltudatlan" mint pl én is megért, de ez kb semmi nagy 0!

Engem ilyen apróságok érdekelnek :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ki ez a törzs mi a szart akarnak, miért pont azzal a késsel kell kinyirni a köcsögöt ,Citrának mi a célja velünk és a végén miért teszi azt amit tesz velünk ha õt választjuk!

Next PC upgrade: 2022

kill3r21
Amit nagyjából leszûrtem!
Adott egy csapat akik bulizni jöttek, elfogják õket, de egyikük, mi kiszabadulunk, és segitséget kapunk hogy kiszabaditsuk a társainkat, de közbe bosszúéhesek vagyunk hogy kinyirjuk Vaast, aki legyakta a tesónkat, közben eljutunk Citrához, aki Vaas kishúga azthiszem, õ segit nekünk, hogy megtaláljuk a tõrt, amivel vaast legyakjuk, miután legyaktuk kiderül hogy vaas csak egy kis hal, a fõgeci Hoyt, a játék második fele, kb arról szól hogy beépülünk és legyakjuk hoyt és az utsó havert is kiszabaditjuk, utána mennénk vissza a többiekért, de elrabolja õket citra, és itt kell választani végkifejletet, vagy megmentjük a barátainkat, vagy megöljük és citra mellé állunk mint a legnagyobb warrior aki lett belõlünk közben...
kb ennyi 😊

Angol tudásom alap, de kb ennyit értettem meg, nagyvonalakban, aki tud helyesbitsen, ha valamit rosszul értettem 😄
Myselor
ne kezd megint xd
kill3r21
Megnéztem Tubeon az másikat, az betegebb kicsit....de azis tetszik 😊
grebber
Amúgy aki raj angolból és végignyomta spoiler keretein belül leírhatná mirõl is szól a game! Mert arról hogy ki ez a citra meg mi a szart akar velük közöm nincs hozzá😞

grebber
Nyilván a jó, szerintem!

Fpocok
Látom te is csak végigfutottál a játékon 😄DDD

Parasite Eve 2, best game EVER!

kill3r21
Nah 31óra volt, most toltam végig a sztoryt! 😊
Ez melyik befejezés?
Barátok megmentve, Citra halott.
grebber
A pályát ki lehet választani azzal nincs gond!

Shep
Nekem este 7-tõl jó de engem az utolsó 2 pálya érdekel, hogy lássam mi a történet vége, mert annyira nem nagy szám a coop sajnos, én kicsit többet vártam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Holnap reggel 7:30-tól én este 10-ig ráérek!Legnehezebb szinten kell majd ara a két pályára majd idõ mert hardon is húzos volt 3-an!

Shep
Utolsó 2 pálya érdekel, mondom csak kérdés te mikor akarsz játszani.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
1x toltam végig veletek normál ill 2 utolsó pályát hardon.
De egy coop végigjátszás az semmi. Singlet is végigdurrantom majd még 6x.Jó játékot nem lehet letenni/megunni. Sajnos ilyen egyre kevesebb van!

Fpocok
Má megint? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Holnap senki nem ér rá velem coopozni nehogymár külföldi idegenekkel keljen?

<#wow2>
Tikal
csak az a trailer lehet jo ami tegnap készült? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

bajgunar
Megint? <#wow1> Igaz hogy fél éves, de tényleg nem rossz. <#nezze>
Micsoda trailer ez megint! Ritkán látni ilyet!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Cseppet kidolgozottabb a videó, mint amik a játékban vannak, bár azok is eléggé el vannak találva. Újrasasolnám gyakran az átvezetõket, ha ilyesmi minõség lett volna a játékban 😄
Igen az. Azt hittem az benne lesz a játékban az elején.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

grebber
Ja ,hogy az.Azt szimplán promo videonak hívják ennyi!

Gondolom amelyikben elcsípik õket a kalózok valami bárban és Vaas mondja az egyik haverjának, hogy húzza meg a pisztoly ravaszát amit a fejéhez tart (mármint Vaas fejéhez). Aztán mivel nem volt elégedett a tökösségével, ezért golyót röpített a kis puhap*csbe 😊
grebber
Melyik trailerre gondolsz?

Shep
Na az engem is érdekelne 😊

Azt még áruljátok el, hogy az eleje tényleg csak ennyi? Pár kocka a hülyülésükrõl aztán rögtön rács mögött vannak és jön a szökés? Hol van az a vidó, mint ami a trailerben van?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Shep
Dingokat amúgy merre találok, mindig csak hülye kutyákkal találkozok?

Shep
Utolsó 2 pályára délután talán, még nem tudom jó lesz-e.

Animefox
Beszarok mekkora arc vagy 😄 Nem bírod ki és már csatangolsz összevissza mi?
Halljátok akkor a végén az van hogy a barátaimmal tartok vagy citrával? Youtube-on láttam egy videót ahol éppen meglehet kúrni citrát de aztán belém döfi a kést... ez akkor van ha Citrával tartok? Ezt a jelenetet nem lehet újra játszani? 😄

highlander15
Meg lehet oldani valahogy hogy ne dobjon ki ha civileket ölök?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Ahá, köszi. Felkeresem a helyet. Egyenlõre még csak Amanaki város és környékén rohangálok, de majd elkalandozok arrafelé.... atya ég de nagy a bejárható terület.

tomsolo
misszióhoz kötõdik

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

sziasztok a térkép jobb felsõ sarkában van egy sziget és rajta egy erõd sehogy sem tudok be menni sárkányal sem a kaputól balra van egy hely ahol fel lehet mászni de utána a kerítésen magasan van a lyuk szóval van valakinek valami ötlete
Az is rajta van a térképen. Vagy véletlenszerûen épp mázlid van alapon kifogsz bárhol párat, vagy a Northview Gas outposttól ÉNY-ra van a "hivatalos helye". Ez rajta is van a térképen. Az interaktívon is és a játékban is (ha megmászod az aktuális tornyot és aktiválod, akkor látszik is)
grebber
Valaki(k) jelentkeznének coop-ra legnehezebb szinten?
Idõpont az holnap lenne reggeltõl vagy délutántól (kinek hogy jó)!

Faszás <#eljen>
Jó ez a térkép, de Boar-t hol találok? Az kéne az lõszertáska fejlesztésemhez, de folyton csak disznókat találok és ölök le. A négy fegyvertáska már megvan. Az Insaniti kiadáshoz adott hangtompítos vadászpuska nagyon tuti. Van még egy pisztolyom egy AK-m meg egy íjjam is 😊 Sajnos az a Predator íjja-t valóban nem találtam, pedig a papíron az van hogy a Single-hez jár.

Bazzeg, tegnap mire hozzáfértem végre a Far Cry 3-hoz már éjfél körül járt az idõ. Gondoltam csak belenézek már.... fél ötkor hagytam abba! Bazzeg, de pocsék volt két órával késõbb felkelni... vigyázni kell ezzel a cuccal, mert teljesen magába szippant. 😄

Ha csak térkép kell, akkor itt van egy interaktív verzió
tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Sziasztok!

craftingrecipe.lib fájlt hova kell másolni? Vagy mit kell vele csinálni, hogy használja a játék? A pach.dat fájlt hogy tudom szerkeszteni? Mármint, hogy más modokkat be tenni.
Herold
Igen, hát ami másnak evidens, az egy kezdõnek még lehet, hogy kérdéses. A legritkább esetben lehet 2 nézõpont (belsõ és külsõ) egy játékban. Biztos van rá példa, de nem jellemzõ. De hamar bele lehet szokni az FPS nézetbe.

Jééé, NVidia szopás. Azért ebbõl látszik, hogy az se mindig fenékig tejfel.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Úgytudom hogy van team a magyarosításra olyan klasszik fordítókkal mint imyke,evin,lost viszont technikailag nem tudják megoldani a visszaolvastatást.Amennyiben segíteni szeretnéd a munkájukat ittolvashatsz bõvebben.
Shevchenko
Lehet amúgy azért volt furcsa a kérdés mert 40 évesen elõször játszok ilyen jellegû játékkal ami ráadásul még tetszik is, többnyire Two Worlds, Diadlo ezekhez hasonló játékokkal nyomtam, de most a nagy fiamnak megvettem és nekem is tetszik csak azt nem tudom miért van itt ennyi IQ szegény ember akik normálisan se tudnak válaszolni (akinek nem inge nem vegye magára).

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Köszi végre egy értelmes hsz, megpróbálom megszokni <#worship>

FORZA MILAN!!!

kill3r21
Én tudjátok mit nem értek? Ekkora címnél hogy lehet hogy még senki nem ugrott rá a magyarításra?
Shevchenko
Irj a fejlesztõknek hogy mi kell neked, nem ezt kérdeztem <#taps>

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Nem azt kérdeztem miért nincs felülnézet :-)

FORZA MILAN!!!