5604
  • Borg
    Most akkor van valami rendes mod, ami az outpostokat újra ellenséges kézbe adja? Hogy lehessen még ökörködni egy kicsit...
  • broman191
    Egy FC2-féle valós térkép mod is jó lenne... :)
  • crosscut
    És persze hogy ezt is megemlítsem: nem tudom, hogy más észrevette-e, de nekem kb majdnem minden küldetésnél a lustatásgot éreztem a fejlszetők részéről. Nevetségesen rövidek :D.
    Az outpost foglalást cserébe nagyon eltalálták.
    Meg a fegyvereket....az adja a savaborsát :D
  • crosscut
    jaja, egy kivétellel: ha direkt nem veszi meg az ember a mapeket hanem a "sötétben" akarja megtalálni a relicekeket. Bár szerintem az már inkább frusztráló/ökörség mintsem szórakozás.

Meg kicsit "csaló" módszernek érzem a játékidő kihúzására. Sőőt, ha nagyon gonosz akarok lenni akkor ez a "gyüjtögesd a dolgokat" már alapból a lustaság netovábbja. Elhelyezni a térképen könnyű őket és rá lehet fogni hogy tartalom.

Remélem rájön az ubisoft, hogy csinálhat relic DLCt. Megveszed....és kapsz +50 relicket a mapen. Milyen jó :D :D :D
  • grebber
    30 óra bőven elég az összes fő ,mellékküldetés ,relic és levelek megtalálására sőt szerintem a 100%-ra is!
  • mikromanus
    És ebbe az irdatlan sok órába mi tartozik bele? Csak a főszál? Vagy esetleg elfoglaltad a tornyokat, outpostokat, meglelted az összes levelet és relikviát és teljesítetted a vadászküldetéseket, a fejvadász jellegűeket és a mellékküldetéseket is? Ja, meg a rakyat próbák is benne vannak és a "versenyek"? Csak kérdem. Biztos hatékony vagy
  • crosscut
    ja persze! visszavonom az előzőt! most jutott eszembe! az összes loot chest nyitogatásával lehet hogy van benne 100 óra!
    (mintha olyan jajde unique cuccok lennének a ládákban)
  • crosscut
    Hogyne, 100 százaléknál kapsz tetkót a kezedre (a játékban persze :D)
    Nem sok, de jobb mintha letörölné magát a játék :)
  • crosscut
    Én most vittem végig 2x 100 százalékra, hát olyan 27 óra volt. Szóval korántsem 100 óra van a játékban. Nyilván persze lehet elindítani a játékot és úgyhagyni azt menjen száz órát. De én az ilyen "eljátszom hogy Joenak viszek egy szállítmányt" "játszunk vadászosdit" meg "játszunk kukásat" nem szeretem. Nekem odáig játék amíg nyomja a "rendes" questeket. És ez a "több száz óra" van a játékban mellé tegyék oda hogy persze úgy hogy ha "kukásat is játszol", vagy úgy hogy minimális kontraszton játszod napszeművegben.

Ennek ellenére persze jó játék és szerintem az idei év egyik legjobbja.
    Anno az 1. és a 2. rész is tetszett és ebben sem csalódtam.
  • Shep
    Annyi ,hogy vélhetően minden helyszínt bejártál a szigeteken :)
  • BoneDragon
    Elmondhatod magadról, hogy kocka vagy.
  • Herold
    Jár valami extra, ha az ember végigtolja 100 %-ra? Mert ha nem, akkor semmi értelme szerintem.
  • crosscut
    Ezek signature weaponok a játékban:
    1911 unique változata (scope, silencer)
    Első shotgun unique változata (nem a spas, és nem az 1887 :D)
    Vector .45 ACP unique verziója
    Z93 unique verziója
    Bushmaster (egyik assault rifle unique verziója)
    Ripper (egyik LMG unique verziója)
    + ehhez hozzájön még az elöbb említett Tanto ami külön "melee weapons" szekcióban jelenik meg a boltokban

Ezen kivül még kapsz néhány unique fegyvert a pre order DLCkel, de az nem számít bele a handbook progress trackingbe. (ahogy a monkey business és lost expedtiion sem, azokat sem mutataj a handbook sehol)
  • crosscut
    Hmm, pontosan nem tudom most így (nem vagyok otthon), de én úgy emlékszem hogy signature fegyvereket a gyüjtögetéssel kapod. Tehát hogy lehet 99százalék úgy hogy csak 1 fegyver hiányzik? hiszen elvileg akkor mindent begyüjtöttél tehát egy fegyver sem hiányozhat.

Vlszeg szerintem signature fegyver hiányzik.
    "Tanto" melee fegyver megvan? (lost letters gyüjtésért kapod meg)
  • Rusy
    Na vége lett, sajna 99%, mert egy fegyver hiányzik, de nagyon jó játék szerintem a hibái ellenére is
  • Herold
    Szerelj fel hangtompítót a távcsövesre.
  • ratgab
    Nyillal is nyithatóak. Ennél csendesebb nem nagyon van.
  • mester1987
    Nálam is, csak picit összezavart, de azt csak úgy odírtam...az nem egy hiba,
  • Ironman2
    A ketreceket nem lehet halkan kinyitni valahogy a táborokban? Úgy még nem nagyon próbálkoztam,némelyiket igen eldugták,nagyon nehéz odalopódzni hozzájuk.Idáig csak távcsövessel nyitottam ki őket,de úgy hamar észrevettek,még jó hogy a 2 tigris gyorsabb volt.DD Tegnap megint igy szabadítottam fel 2 outpostot,az állatok elintézték a dolgot helyettem
  • Ironman2
    Nálam tökéletesen fut directx 9-ben
  • grebber
    Hm most hogy jobban átgondoltam nem is hagyom abba a game-et mert így hogy minden fekete csak az előnyőmre válik mert a relic-eket jobban át lehet látni.

23 óra és 91%.Nem birom ki hogy ne legyen ez a game 100%
    Már 3 kavicson első vagyok igaz egyiknél ugyanannyi pontom lett de engem ír ki mert magamnál én vagyok a házigazda gondolom
  • Rusy
    Sikerült megcsinálni, a patrol boat hiányzott még, viszont azt nem tudom, hogy a mission 34/38, pedig a hoyt-al való kártyázás jön, elvileg az az utolsó, mert kiírja a játék onnan már nincs visszaút, illetve, hogy a legvégén nem e kapunk még 1 fegyvert, mert abból még mindig egy hiányzik
  • Rusy
    Az nincs meg köszönöm, megnézem akkor a partokat
  • ChaosTeam
    Próbálom én mindenhogy, de lehet az egerem nem a legjobb, mert sokszor nehezen tudom becélozni a mozgó járműveket.. majd próbálom még állítani az érzékenységet vagy nem tudom.. de mindig amikor visszafordulok a bázis főlé akkor 3-4 helyről lőnek rakétával és akkor zuhan le a helikopter... "kissé idegesít", hogy nem tudok túljutni napok óta ezen a részen
  • Herold
    Nekem elsőre sikerült.
    Próbálj a haladási irány felé lőni, hogy minél előbb leszedd az ellenséget.
  • Fpocok
    Próbáld többször, célozd a hordókat, ha látod, figyeld a fehér jelöléseket honnan jönnek, szerintem nem volt túl nehéz.

Amúgy most hallottam egy jót, és tényleg: Hány olyan játékot tudtok felsorolni, aminek a dobozán a rosszfiú szerepel és nem a jófiú? :D
  • ChaosTeam
    Valaki tudna nekem segíteni privát üzenetben, hogy a helikopteres küldetést hogy kell teljesíteni, amikor a tesó vezeti a helikoptert nekem meg lőni kell a bázist? Már vagy 40x próbáltam de állandóan szétlövik a helit, és mindig mission failed lesz belőle... enyhén szólva idegesítő, hogy eddig a részik könnyen eljutottam, de itt lehetetlen számomra a továbbjutás, egyszerűen bármit, bármerre próbálok lőni, mindig onnan jönnek a rakéták, amit még nem enged lőni a helikopter miatt a játék, így esélyét se látom a kivédésnek... előre is köszi!
  • Tib
    APC
    Buggy
    Cargo Truck
    Darrah
    Glider
    Helicopter
    Jet Ski
    Patrol Boat
    Quad Bike
    RHIB
    Scavengers
    Styrus
  • crosscut
    Patrol boat? Vizi jármű.

Van a jetski, sima egyszerű csónak és ez.
    Helikopter nincs a játékban vezethető formában.
  • Rusy
    valaki írja már le mi a 12 vezethető jármű mer egy hiányzik, talán a helikopter nem tudom az beletartozik e, illetve egy fegyver is hiányzik, azt meg nem tudom a 43 elég sok :D
  • tomsolo
  • Ironman2
    Win8 64biten hogyan kell elindítani (vagy telepiteni),mert elkezd tölteni az elején,és semmi,egy idő után kiakad a játék
  • skandara
    én a kövekenél ugráltam ki a vízből... amikor elősször mentem oda, volt ott egy medve, belelőttem egy tárat a pisztolyból, aztán kb. letépte az arcom. :D
  • Rusy
    Köszönöm szépen, csak nem tudok bemenni a barlangba mert már lezárult, azt nézem, hogy valahogy pókeren lehet megnyerni talán valakitől mindjárt nézem
  • Fpocok
    ITT
  • Rusy
    spider 1
  • Rusy
    az egyes számú ha megnézed a handbookba a legelső, de mindjárt megnézem a nevét ist
  • Fpocok
    Mi a neve a relicnek? Így nem tudom.
  • Rusy
    Nekem hiányzik az első relikvia, azt meg tudnád mondani hol találom?
  • grebber
    Nem érdekel már unalmas gyűjtögetni acsikat akartam csak kimaxolni újrajátszás nélkül ez sikerült is innentől már nem izgat ,csak a coop és a multizás!