Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sõt, nem csak miután elmentek a haverok, hanem különbsen se lehet bemenni, ha nem küldetés miatt kerülünk be. Megpróbáltam még a játék vége elõtt a relic miatt bemenni és vagy magától megfordul, amikor megindulok befelé, vagy láthatatlan falba ütközik.
Nem mod valóban. Elírtam.

Akkor nincs valahol leírás magyarul? Annyit tudok, hogy van a Dunia progi. Meg, hogy ki lehet az egyikkel tolni a patch.fat/.dat tartalmát ha jól tudom. Visszacsoamgolni már nem ment sehogy sem.
tomsolo
Hát akinek az kell rajta, csak ne hívjuk moddingnak. 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Ládákra gondoltam Relic helyett. Relic nicns DLC-ben jaja. Sorry.
Tudom, de a patch.dat/.fat-ba beleszól. Nem tudnál egy leírást adni magyarul, hogy mit hogyan kéne a módokkal...mert angol nyelvtanom eléggé görbe?
Fpocok
dlckben nincs relic. Oda másképpen lehet lemenni... mindent megszereztem északi szigeten.

Parasite Eve 2, best game EVER!

tomsolo
az unlocker nem mod, de mindegy 😄

egyébként felesleges erõlködni vele mert nem megy tökéletesen - nincs mentés az ulc küldik alatt vele meg ilyenek.

4 kattintás összepakolni többféle modot - hacsak nem egymásnak ellentmondó dolgokat tartalmaz

Fpocok
Még nem próbáltam azt az átírós addonodat... de nagyon köszi!

Szerintem 1-2 relic a DLC miatt nem lehetséges...uyge a DLC Unlocker felold néhány helyet ahova anélkül nem tudsz bemenni...szerintem ott is van amit mutat.

Volt egy hely, amire tisztán emlékszem az északi szigetcsoporton, hogy a föld alatt volt egy relic jelzés. Sehogy se tudtam bejutni, mondjuk ott még ajtó se volt, szóval ott a DLC kilõve 😄

#3935: Nincs olyan MOD, ami tartalmazza a Texture Pack-ot és a DLC Unlockert esetleg a Viewmodel_FOV-ot nem tudod? Csakmert a DLC-kkel szórakozni azért szar Texture Pack mellett (visszamásolgatni) :S
HUD/Térkép/AI jelzõ/Craft Modok szerintem elenyészõek. Esetleg még a célzássegítõk még jól jönnek azt annyi.

Mondjuk kéne egy végleges patch is, mert mindig újra át kell nézni gondolom, mert beleszól a patch.dat/.fat-ba azt tudom.
tomsolo
kb. majd mindenhez megvan már a mod

zooleeh
Tudom 😊

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

grebber
Elvan! De ott nem volt gép ezért hiányzott a game!

Next PC upgrade: 2022

zooleeh
Na mamád hogy van? 😄

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Fpocok
Égen... ezt sokan beszopták. Ha elmentek a haverok, nem tudsz bemenni a barlangba.

Ha valóban van a barlangban is egy relic, akkor az több, mint gáz. Ha már felánlja a játék, hogy végigjátszás után is játszhatom, akkor már legyen a játék vége után is minden fõküldetéstõl független feladat teljesíthetõ (beleértve az összes relic felszedését is). Elég bosszantó, hogy csak az a néhány alkalommal van lehetõség felszedni, amikor küldetés miatt a barlangba kerülünk. Szeretek egy játékot 100%-ra kinyomni, fõleg az olyanokat, amik bejönnek, és nagyon zavaró, hogy az az egy relic miatt 99%-ot mutat a handbook-ban 😄
grebber
Coop valaki ?<#taps>

Next PC upgrade: 2022

Hát igen ez jól hangzik, tényleg nagy potencia van ebben a játékban, de jó lenne (legalábbis számomra) ha több rpg elem lenne benne, remélem sikerül majd Skyrimhez hasonlóan rengeteg modot készíteniük hozzá a játékosoknak😊 Gondolok itt realisztikusabb játékmenetre, pl kéne egy mod ami alapból az elején lecsökkenti a fegyverekkel a pontosságot, és skillel kelljen fejleszteni azt, pl arra, hogy a szövetségeseidnek, tudj fegyver upgradeokat venni, akár outpost szinten, akár globálisan, vegyék ki a radio towerek free weaponjait, a felszabadított outpostokat támadják meg az ellenségek ha van még a közelben enemy outpost, rengeteg épület van a szigeten, lehetne több civil, kicsit több élet, néhány fetch quest is akár stb-stb. Nagyon sok dologgal lehet még feldobni szerintem, jó így is, meg elképzelhetõ, hogy sok ember nem akarja túlbonyolítani, de biztos vagyok benne, hogy nem csak nekem lenne igényem ilyen szintû finomhangolásra 😊 Mert így is elterveztem ár, hogy következõ végigjátszásnál, csak olyan fegyvereket használhatok pl ami kalózoknál is van, de azért jó ha nem csak nekem kell kitalálnom nehezítéseket😄
A doki barlangjában (ahol a hajó van. Nem a gombás) van. Ez tuti.
Jaffa 2843
Nos, az interaktív térképen meg tudod számolni õket. Ha megvan a 120, akkor a doki barlangjában elvileg nincs.

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

vagy én vagyok a béna*
Igen. Mutatnia kéne, de vagy nem mutatja és én vagyok a béna és nem látom. Mindig úgy csináltam, h egy területet teljesen megpucoltam, mielõtt továbbmentem volna a következõre fõküldizni, vagy bármit csinálni. Szal nem csak, h megcsináltam a bázisok elfoglalását, a mellékküldiket, hanem egytõl-egyik összeszedtem a reliceket és lootoltam az összes ládát. Szóval nem értem, hogy hagytam ki. Végigpásztáztam, szépen lassan, teljesen rázoomolva a térképre, de nem látom sehol. Pár hozzászólással lejjebb azt írták, hogy van a barlangban a dokinál 1 relic, amit nem mutat a térkép. Ha azt hagytam ki, akkor gáz, mert a sztori vége után egy nagy kõrakás található a barlang bejáratánál és nem lehet bemenni.
Jaffa 2843
Elvileg mutatnia kéne a térképnek, ha megvetted a boltban õket.

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Végigjátszottam. Nagyon-nagyon jó volt. (majdnem) Mindent kimaxolva (nem találom azt a rohadt utolsó relicet 😄) és ráérõsen játszva 36 és fél óra volt. Egy nem rpg játéknál, fõleg manapság, hihetetlenül hosszú.
Fpocok
Eddigi legjobb mod, amit láttam.
Kár, hogy már megcsináltam mindent.

Myselor
jó a zene xd
Pár apró baki. Volt még pár, de ott nem voltam elég fürge a recorder progival. 😊
Far Cry 3 bugs - funny moments of the game
Myselor
mert van eszed😊
kill3r21
énis ott néztem meg 😄
Myselor
meg youtubon is fent van both ending néven xd
wesker24
Már rég választ kaptál a kérdésedre ha oda figyeltél ! 😄
Sztem a játék elég jó ahhoz hogy még1x végigvigyem.De ha választ nem kapok a kérdésemre,akkor kénytelen vagyok odáig elmenni és megnézni,hogy mi is történik.
Mielõtt elkezdenél válogatni a kimenetek közt, mentsed le a save fájljaidat. Aztán elég csak visszamásolni, hogy lássad a másik kimenetet.
Ez egyébként is hasznos. Az eleje, ami amolyan "tutorial" jellegû rész, az átugorható. Persze miután emiatt egyszer lemented, azután jó eséllyel nem fogod onnan folytatni soha 😄
Az a helyzet,hogy én már kijátszottam a sztorit de a barátokat választottam,ezért érdekel hogy mi van ha Citrát választom.De mind1,mert már elkezdtem elõröl.Azért tettem fel a kérdést,hogy van-e értelme citrát választani.Mert ha õt választom és ezért vége a gémnek,akkor nagyon felesleges volt elkezdenem elõröl ezért.
kill3r21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de aki azthiszi hogy a csöcs mutogatás az egyetlen jó dolog Citrában, az a végén õt válassza...xD
kill3r21
véleményem szerint elég radikálisan 😄
Herold
Nagyon. Végzetesen. <#hehe>

Ha Citrát választom,akkor mennyire fog más irányba menni a történet,mint ha a megmentem a bandát ?
kill3r21
nem lõttem le semmi poént 😄
Myselor
vicces hogy sokan nme tudják hogy riley kicsoda 😄
Fpocok
Basszátok már meg... faszé spoilereztek!

Herold
Riley az öccse, nem a haverja. Asszem õ az utolsó, akit megment.

kill3r21
lehet keverem, nem az utso haver riley?
Herold
Riley-t nem Hoyt lõtte le?

A barlangban ahol a hajót bütykölik a csajok hátrébb van egy, ami tényleg nem látszik a térképen. Legutóbb egy morcos mackó õrizte 😊
Persze ha ez megvolt, akkor lehet még egy. Mindig egy dolog hibádzik csak, ugyi? 😊
Herold
Van egy állítólag, ami nincs rajta a térképen.

Azt a mindenit már! 119 relic van meg és sehogy se találom az utolsót. Már egy csomószor átpásztáztam a térképet, de sehol se látom. <#falbav>
kill3r21
És ha citrát választod, akkor tudod meg hogy valójában minek is kellesz neki!
hogy jól megbaszd, és a gyereked legyen a harcos...😄
SPOILER
Én is erõteljes angoltudatlansággal estem neki, így lehet ezt-azt tévesen szûrtem le. kb az volt amit leírtatok. Elkényeztetett gazdag gyerekek végignyaralják a világ szebbik felét, aztán rossz helyen vannak rossz idõben, így Vaas és kalózbandája beveszi õket az üzletükbe. Sajna mivel váltságdíjban utaznak, így "áruként". Kicsi Jason meglóg, aztán megkisérli kiszabadítani a barátait, a barátnõjét és a testvérét. A helyi törzs, akit kissé kisemmiztek és üldöznek a kalózok és zsoldosok segíti a Hõst, meg picit fel is használja. Jasonnak picit agyára megy a varázsgomba és a dzsungelharc, így amikor azt hiszi, hogy a kistesóját is eltették az útból bosszút esküszik és jol lerendezi az ellent. A tõr meg nem a megöléséhez kellett Vaas-nál szerintem, hanem egy látomásában azt látta JAson, hogy az a tõr vezet a céljainak eléréséhez. Végül az álom alapján valóban megmenti/megtalálja a barátait és sikerül bosszut állnia. Azt' ennyi. A többia döntésedtõl függ. Barátnõdet dobod menet közben, Citra meg a sok halucinogén anyag miatt amit használ hülye döntést hoz és elkapja a barátaidat. No vajon mit döntesz. A dzsungelkirálynõ, aki kicsit zakkant, de a tesója nagyon nem volt agyilag rendben, vagy a barátaid, akikért az egész hajcihõ elkezdõdött?
kill3r21
Ezekbõl csak a kés nem világos, minden másra van válasz 😊
Shep
Azt tudom, csak mondom ,hogy engem azok érdekelnek, mert a többi pályából van amin játszottam már vagy 3x is, meg van ami idegesítõ. pl a barlangos rész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!