5604
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
#4276 Lassan remélhetőleg meglesz a 100%. Látom a statnál hogy van még 1 db fegyver vagy mi ami hiányzik.
Ez vajon mikor lesz elérhető? 4 db side mission van még meg 6 db medic leszállítós , 4 fejvadászat meg 18 relic és nincs több semmi .
Csak nem tudom mikor akarja a game odaadni! -
krisztajo #4275 Köszi az infókat, akkor maradnak a főküldi utánra.
Sajnos ez nekem így nem segít, konkrét segítség kéne.
Az egyik valóban a siklóernyős, az nekem sehogy sem akar sikerülni.
A másik pedig az, ami a Nat’s Repairs feletti három szikla közül a legkülső tetején van.
Oda sem tudok sehogy felmenni és nincs se inda se víz alatti bejárat.
De azt hiszem már nem is szenvedek vele.
Mindenesetre le a kalappal, akinek mindet sikerült összeszedni.
Nekem is csak ez hiányzik már minden más fullon van (skillek, levelek, memokártyák).
-
#4274 Érdemes, kevésbé vakít pl a homok de amúgy kipróbálod ha nem tetszik visszaállítod a régit. -
morzsi555 #4273 Hát a felhők jobban néznek ki. Alapból nevetségesen vakítóan fehérek. A többit nem tudom. -
#4272 A mellékelt képeken semmi extrát nem látok ami miatt érdemes lenne! -
morzsi555 #4271 Texture Pack jó, megéri felrakni? -
#4270 Semmi ,időhuzás + pénzkeresés! -
Rossi65 #4269 A gyémántok (dobozok) összeszedésének van valamilyen célja vagy csak a pénzszerzésre jó?:O -
#4268 Hülyevagyok, azok már megvannak végleg. -
Evoluti0N #4267 Nagyon szoros :) -
#4266 GameSpot People Choice eredmény fa -
#4265 Ha egy fegyvert nem megveszek, hanem egy hullát fosztok ki érte, akkor azt úgy veszi a játék, mintha már birtokolnám, mint amiket megvettem, vagy ha lecserélem, vehetem meg újra? -
#4264 Ez a GameSpot felhasználók véleményének tükre, tehát ez egy saját szavazás.
Hogy mennyire hiteles? Ezt ki-ki maga eldöntheti... Úgy ahogy azt is, hogy mennyire hiteles a The Walking Dead trónja a "GameOfTheYear.org" oldalon, amikor a FC3 összesítése 11, míg a TWD átlaga csak 4 oldal alapján készült
Mellesleg a GamesSpot felhasználók a The Walking Dead VS Far Cry 3 összeállítást 33.2%-66.8% arányban a FC3-nak ítélték meg -
#4263 Hát ez a lista elég komolytalannak tűnik :) -
#4262 link -
#4261 Ne engem kérdezz, nem én döntöttem így. -
Ironman2 #4260 Éhes volt a tigris nagyon.DD -
morzsi555 #4259 Ez most az olvasói GOTY szavazás, a végső. -
#4258 Az mitől év játéka? A kamu választási lehetőségektől, vagy mitől? -
#4257 A The Walking Dead az év játéka, ez nem tudom miféle szavazás. -
morzsi555 #4256 Szavaztatok már a Far Cry 3-ra? :) -
#4255 Ez beteg XD -
#4254 Link Sounds részt nézd az első postban... -
torma1 #4253 Sziasztok! Új zenéket hogy tudok a játékba betenni? átkonvertáltam a zenéket waw-ba de hogy kell másik zenét belerakni a játékba? -
#4252 Jók ezek az állatos videok nálam a tigris már a 3. tag után halott lett volna! -
#4251 Jók ezek a játékban, bár én tegnap végignéztem ahogy egy cassowary megölt egy Bivalyt... -
Keveqiah #4250 0_0 -
#4249 Lehet folytatni a játékot a fősztori befejezése után, lehetőséged van befejezni mindent. A 2 ereklyéhez pontosan miért nem tudsz eljutni? "A" verzió) kőajtóhoz gránát, amint kirobbant bemész felszeded az ereklyét, "B" verzió) ha a szabadban nem találod az ereklyét ahol a térkép mutatja, akkor megnézed a nagy térképen hol van a legközelebbi fekete folt, az a bejárat a földalatti helyekre, bemész, végigszaladsz/végigugrabugrálsz, majd felveszed az ereklyét, "C"...nem rémlik lett volna. :D Vagyis talán "C" a 2. szigeten az egyik hely, amelyhez a siklóernyővel kell körözni párat, majd amikor a megfelelő szintre értél odarepülsz az ereklyéhez. :) -
krisztajo #4248 Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Összesen két ereklyét nem tudtam megszerezni.
Tudom hol vannak, csak nem sikerül hozzájuk eljutnom.
Próbáltam videót is keresni hozzájuk, de nem találtam.
Esetleg tudnátok segíteni (a Heron 11(101 hely) és a Heron 17 (107 hely))???
Az is jó ha linkeltek videót ha valaki esetleg talált volna mégis.
Illetve még két kérdésem lenne.
Ha vége a főküldinek lehet még szabadon mászkálni a szigeten?
Van még néhány vadászos küldim amit meghagytam miután állandóan fullon van a tárcám.
Jó lenne ha utána is belehetne fejezni ezeket.
Illetve ha mégsem lehet, akkor mikor lehet utoljára az adott külditől függetlenül szabadon mászkálni (most az All in-nél tartok). Köszi előre is.
-
#4247 igen -
#4246 Frankó, pedig mióta megszereztem a képességet csak ezzel próbálkozom de eddig 2 olyan katona volt akinek volt pisztolya csak hát éppen a közelében meg senki. -
#4245 Egyszer nem sikerült. -
#4244 A pisztolyos kivégézst tudtátok használni, alig van ember akinek van az oldalán pisztoly. -
mikromanus #4243 18 -
#4242 Aztán nagyon nehéz felmászni arra a 12 rádio toronyra megint ám. Kb 1 óra alatt megvan az egész. -
mikromanus #4241 Használj csak kést akkor! Úgy lehetnek vicces pillanatok. Mondjuk inkább valami kombó megoldás ebben az esetben is a kivitelezhető, mert ha kutya is van, akkor bicskával lehetetlen "undetected" végrehajtani egy valamirevaló outpost elfoglalást... Mondjuk az őrjáratok kiiktatása is idegesítő tud lenni warrioron valami könnyű megoldás nélkül (shotgun, bármi más lőfegyver, esetleg bomba/gránát). Az vicces volt például, amikor minden outposttól sokszáz méterre, "baráti" területen észrevett egy kalóz járőr, erre 10 másodpercen belül befutott még 2 teli kocsi rosszarcú hullajelölt. Ott mondjuk feladtam az alapelvet és shotgun-féle problémakezelésbe fajult a vita. De a késes foglalósdi és levadászgatás vicces tud lenni... többnyire. A C4-akna féle foglalások még lehetnek jók. Csak oda kell más is, hogy belecsaljuk az ellent a robbanásokba. Bár erre elég az is ha észrevesznek, csak úgy ugrik az undetected bónusz :) -
#4240 Igen rövidek sajnos de legalább többségük jól összerakott és hangulatos amiből a mai játékokban igen kevés van. -
crosscut #4239 Sajnos a legnehezebb fokozat is csak időnként kihívás. -
Raider88 #4238 Ez a játék nehézségi szint gyanánt milyen? Mármint a legkeményebb nehézségi szint egy Call of Duty-val egyenlő, vagy kihívást jelent? -
#4237 Én csak arról a lentebb leírt hexeditoros dll átírásról tudok! De akkor az egész térkép fekete lesz és minden visszaáll kiindulásira tehát nincs se torony felfedezve se semmi!
És ez visszafordíthatatlan!!!!! (legalábbis megoldást nem találtam csak max ha elmented a tiszta mentést és utána rendes dll-t vissza mentés felülirva akkor talán ,de ezt még nem próbáltam.A statisztika tovább számolja őket pl nem 18/18 torony lesz hene pl 20/18 tehát hozzáadja!