Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor nincs valahol leírás magyarul? Annyit tudok, hogy van a Dunia progi. Meg, hogy ki lehet az egyikkel tolni a patch.fat/.dat tartalmát ha jól tudom. Visszacsoamgolni már nem ment sehogy sem.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Parasite Eve 2, best game EVER!
egyébként felesleges erõlködni vele mert nem megy tökéletesen - nincs mentés az ulc küldik alatt vele meg ilyenek.
4 kattintás összepakolni többféle modot - hacsak nem egymásnak ellentmondó dolgokat tartalmaz
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Volt egy hely, amire tisztán emlékszem az északi szigetcsoporton, hogy a föld alatt volt egy relic jelzés. Sehogy se tudtam bejutni, mondjuk ott még ajtó se volt, szóval ott a DLC kilõve 😄
#3935: Nincs olyan MOD, ami tartalmazza a Texture Pack-ot és a DLC Unlockert esetleg a Viewmodel_FOV-ot nem tudod? Csakmert a DLC-kkel szórakozni azért szar Texture Pack mellett (visszamásolgatni) :S
HUD/Térkép/AI jelzõ/Craft Modok szerintem elenyészõek. Esetleg még a célzássegítõk még jól jönnek azt annyi.
Mondjuk kéne egy végleges patch is, mert mindig újra át kell nézni gondolom, mert beleszól a patch.dat/.fat-ba azt tudom.
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Kár, hogy már megcsináltam mindent.
Far Cry 3 bugs - funny moments of the game
Ez egyébként is hasznos. Az eleje, ami amolyan "tutorial" jellegû rész, az átugorható. Persze miután emiatt egyszer lemented, azután jó eséllyel nem fogod onnan folytatni soha 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze ha ez megvolt, akkor lehet még egy. Mindig egy dolog hibádzik csak, ugyi? 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!